Günaydın hanımlarhaftasonundan artım var birazcık bakaşım bu hafta benim için nasıl geçicek.bu haftada karataya devam edicem.. cikcikler hoşgeldin tekrardan aramıza
bence gerek yokk
Kiz ittifet, bozulsun küssün. Ben senin yerinde olsaydim o küvetin havlunun resmini cekerdim. Gelince de kaynanama gosterirdim.insanliktan anlamiyor canim bende artik hayvan gibi davrancamumrumda degil valla, annasina sikayet etsin, oda sipasini alsin gitsin bi daha tatile.
haha aynen gelde agiz burun girisme, artik hayat velsefemi degistiriyorum insanliktan anlamayana hayvan gibi davrancam (guzellikten anlamiyor cunku)liste iyi demi böle ?
Heee, ben yaziyodum ama araya tatiller girince bende karistirdim, daha yalin olsun istedim.zaten hafta yokmuş ki , gayet iyi olmuşş
ben eksikliğini hissediyorum ama diğer kızlarada sormak lazım.65 kg yım ama boyum kaç nasıl görünüyorum zzayıfmıyım hala kilolumu belli değil.boyları yazarsak birbirimizin nsıl göründüğü hakkında fikrimiz olur.
KIZLAR, LISTEYE BOYUMUZU EKLEYELIMMI???
kestane kebap acele cevap
teşekkürler semoooovalla kizlar saka maka, sizin bu karatay yenge diyetiyle hepinizde iyi kilo vermissiniz ha masallah.
Hepinizi tebrik ederim cani gonulden !!!!
bakalim her hafta boyle buyuk meblalar olucak mi... cok merak ediyorum. hadi hayirlisi :)
hoşgeldin nesil canım karatayda öğünlerini doyana kadar yapman lazım sadece yoğurt ve cevizle olmaz.eğer iyi bir kahvaltı yapsaydın o böreği yemezdin çünkü canın istemezdi tok olduğun için.Selam kizlar, iyi haftalar..
Haftasonu abartmadim ama arti var biraz bende de..
Haftasonu sizin kilolari gorunce bu sabah bende karataya basladim. Evde ceviz ve yogurt yedim geldim. Sonra partonla disari ciktik, donuste 1 porsiyon kiymali boregi gomdum.. cok kisa surdu yani..
Kiz ittifet, bozulsun küssün. Ben senin yerinde olsaydim o küvetin havlunun resmini cekerdim. Gelince de kaynanama gosterirdim.
Heee, ben yaziyodum ama araya tatiller girince bende karistirdim, daha yalin olsun istedim.
Farketmez ama olmasa daha iyi degilmi, daha net boyle.. sadece 1 onceki hafta ve yeni kilo seklinde kullanmayi planladim. Pespese eklemiycez her hafta.. yazalim derseniz baslangic kilo parantezinin icinde belirtebiliriz. 2-3 harften bisey olmaz..
nesil senin hedefin kaç , birde börek yediign için acıktın
cuma günü düügn var arkadaşımınn siyah düz dar bi elbise giycem diz üstü
kenarı tül ve borda bir kumaş iniyorrr
nasıl durcak bilmiyorum saçlarımı kırık fönmü yaptırayım yoksa
at kuyrugu gibimi toplatayım?
canım ideal kilona çok yakınsın iltiftlar alman gayet doğal.eşinin 65 ol tekrar demeside çok hoşmuş şaka gibiOk, listeyi begendiginize sevindim.. böyle kalsin o zaman.. :)
Karataydan once 3 gun patates diyetimi yapsam acaba, bi ara bayaa faydasini gormustum..
Haftasonu guzel iltifatlar aldim yine, pek mutlu oldum ama kicim kalkti biraz. Su an yine kurt gibi ac hissediyorum kendimi..
at kuyruğucuma günü düügn var arkadaşımınn siyah düz dar bi elbise giycem diz üstü
kenarı tül ve borda bir kumaş iniyorrr
nasıl durcak bilmiyorum saçlarımı kırık fönmü yaptırayım yoksa
at kuyrugu gibimi toplatayım?
canım ideal kilona çok yakınsın iltiftlar alman gayet doğal.eşinin 65 ol tekrar demeside çok hoşmuş şaka gibikaratay yap kendini daha fazla aç bırakma nesilim
Boyle kemikler batiyomus.. 58 olucam ama, kafaya koydum.bugünkü menüm
sabah:klasik karatay kahvaltısı
akşam:dolu bir tabak bulgurlu kabak yemeği + 1 kase yoğurt
spor günümdü bugün 30 dk koşu bandı hızlı tempoda 60 mekik 90 ip atlama
zeytinyağlı kabak yemeği canım pirinç yerine bulgur koydum.soğan kavurdum kabaklarıda ekleyip pişmeye yakın bulgur koydum su ekledim .bukadarBoyle kemikler batiyomus.. 58 olucam ama, kafaya koydum.
Ben aksamlari miskin miskin oturuyorum, ev isi bile yapasim gelmiyor ama karar verdim. Jillian yapiim diom, 3 gun yapip birakmistim. Tekrar baslamak istiom ona.. Bu arada bulgurlu kabak yemegi nasil, bulgurlari onceden haslamakmi gerekiyor? Ne kadar ne koydun bebegim, anlat bakalim..
halı şampuanı var elde yıkama onla silebilirsin.koyu renkli değilseler çamaşır suyu ile silebilirsin canımya kızlar benim eşşek sıpaları vişne suyu döktü koltukla halıya sildim geçti ama başka neylşe silebilirim a zbiraz leke kadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?