Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın hanımlar haftasonundan artım var birazcık bakaşım bu hafta benim için nasıl geçicek.bu haftada karataya devam edicem..cikcikler hoşgeldin tekrardan aramıza

hosbulduk canım karatayı bende yapmak istiyorum ama malesef ekmeğe fazla düşkünüm yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum. bakalım belki haftaya bende karataya başlarım

valla kizlar saka maka, sizin bu karatay yenge diyetiyle hepinizde iyi kilo vermissiniz ha masallah.

Hepinizi tebrik ederim cani gonulden !!!!

bakalim her hafta boyle buyuk meblalar olucak mi... cok merak ediyorum. hadi hayirlisi :)

Selam kizlar, iyi haftalar..
Haftasonu abartmadim ama arti var biraz bende de..
Haftasonu sizin kilolari gorunce bu sabah bende karataya basladim. Evde ceviz ve yogurt yedim geldim. Sonra partonla disari ciktik, donuste 1 porsiyon kiymali boregi gomdum.. cok kisa surdu yani..
Kiz ittifet, bozulsun küssün. Ben senin yerinde olsaydim o küvetin havlunun resmini cekerdim. Gelince de kaynanama gosterirdim.
zaten hafta yokmuş ki , gayet iyi olmuşş
Heee, ben yaziyodum ama araya tatiller girince bende karistirdim, daha yalin olsun istedim.

KIZLAR, LISTEYE BOYUMUZU EKLEYELIMMI???
kestane kebap acele cevap

Farketmez ama olmasa daha iyi degilmi, daha net boyle.. sadece 1 onceki hafta ve yeni kilo seklinde kullanmayi planladim. Pespese eklemiycez her hafta.. yazalim derseniz baslangic kilo parantezinin icinde belirtebiliriz. 2-3 harften bisey olmaz..

valla kizlar saka maka, sizin bu karatay yenge diyetiyle hepinizde iyi kilo vermissiniz ha masallah.

Hepinizi tebrik ederim cani gonulden !!!!

bakalim her hafta boyle buyuk meblalar olucak mi... cok merak ediyorum. hadi hayirlisi :)
teşekkürler semoooobakalım bende merak ediyorum bu hafta ne kadar gitcek
hoşgeldin nesil canım karatayda öğünlerini doyana kadar yapman lazım sadece yoğurt ve cevizle olmaz.eğer iyi bir kahvaltı yapsaydın o böreği yemezdin çünkü canın istemezdi tok olduğun için.eklemeyelim diyorsanız eklemeyelim kızlar bencede böyle çok iyi sade kalsın.

nesil zeyas dogru demiş canın istemiyorr eger tam doyasrsannn

liste böyle iyi kızlar eklemelim boy filann

Merhabalar,iyi kilo vermeler diyeyim.Ben de belirli bir saatten sonra yemiyorum ayni zamanda yediklerimi de karataya gore yapmaya calisiyorum.Ama benim yeme son saatim 18:00 .Gunde 2 ogun.Allah isteyen hrkese nasip etsin iki minik kizim var biri 2 yasinda, biri 7 aylik.Onlara kahvalti ettiriyorum derken saat 10:00-10:30 oluyor.O zaman kahvalti, sonrasinda bir de 17:30 da yemek yiyorum.Daha 3 gun ancak oldu baslayali.12. siniflardan bir ogrencim belirli saatten sonra yemeyerek 15~20 kilo verdim.Ne kadar zamanda bilmiyorum.Ama ise yariyor.

Ok, listeyi begendiginize sevindim.. böyle kalsin o zaman.. :)
Karataydan once 3 gun patates diyetimi yapsam acaba, bi ara bayaa faydasini gormustum..
Haftasonu guzel iltifatlar aldim yine, pek mutlu oldum ama kicim kalkti biraz. Su an yine kurt gibi ac hissediyorum kendimi..

cuma günü düügn var arkadaşımınn siyah düz dar bi elbise giycem diz üstü
kenarı tül ve borda bir kumaş iniyorrr

nasıl durcak bilmiyorum saçlarımı kırık fönmü yaptırayım yoksa
at kuyrugu gibimi toplatayım?

nesil senin hedefin kaç , birde börek yediign için acıktın

Kusum aslinda esim dahil herkes yeter diyo, cunku ben hep tombiktim. Oyle alismislar.. esim tekrar 65 olmami istiyo ama cok karismiyo, nasil olsa tekrar alirim diye dusunuyo sanirim. Babanem cok kiziyo, ne bu boyle diye.. :) annem boyle kal, bunu koru diyo.. ama ben cok pis kafaya taktim, 58 gormek istiyorum..

Sac meselesine gelince, bence dalgali havali saclar cok uzun ve ozel bir modeli yoksa yasli gosteriyor. Gerci senin yas sorunun yok, nasil rahat edeceksen oyle yaptir kusum. Ama bu kez foto istiyos.. bizim icin cektir birilerine..

canım ideal kilona çok yakınsın iltiftlar alman gayet doğal.eşinin 65 ol tekrar demeside çok hoşmuş şaka gibikaratay yap kendini daha fazla aç bırakma nesilim

at kuyruğu bence

bugünkü menüm
sabah:klasik karatay kahvaltısı
akşam:dolu bir tabak bulgurlu kabak yemeği + 1 kase yoğurt
spor günümdü bugün 30 dk koşu bandı hızlı tempoda 60 mekik 90 ip atlama

canım ideal kilona çok yakınsın iltiftlar alman gayet doğal.eşinin 65 ol tekrar demeside çok hoşmuş şaka gibikaratay yap kendini daha fazla aç bırakma nesilim

bugünkü menüm
sabah:klasik karatay kahvaltısı
akşam:dolu bir tabak bulgurlu kabak yemeği + 1 kase yoğurt
spor günümdü bugün 30 dk koşu bandı hızlı tempoda 60 mekik 90 ip atlama
Boyle kemikler batiyomus.. 58 olucam ama, kafaya koydum.
Ben aksamlari miskin miskin oturuyorum, ev isi bile yapasim gelmiyor ama karar verdim. Jillian yapiim diom, 3 gun yapip birakmistim. Tekrar baslamak istiom ona.. Bu arada bulgurlu kabak yemegi nasil, bulgurlari onceden haslamakmi gerekiyor? Ne kadar ne koydun bebegim, anlat bakalim..

ya kızlar benim eşşek sıpaları vişne suyu döktü koltukla halıya sildim geçti ama başka neylşe silebilirim a zbiraz leke kadı

zeytinyağlı kabak yemeği canım pirinç yerine bulgur koydum.soğan kavurdum kabaklarıda ekleyip pişmeye yakın bulgur koydum su ekledim .bukadar

ya kızlar benim eşşek sıpaları vişne suyu döktü koltukla halıya sildim geçti ama başka neylşe silebilirim a zbiraz leke kadı
halı şampuanı var elde yıkama onla silebilirsin.koyu renkli değilseler çamaşır suyu ile silebilirsin canım

bugünkü menüm
kahvaltı ; bir armut, bir kase yoğurt, küçük bir lokma nutellalı ekmek
öğle; patatesli kabak( küçük için yapmıştım)
akşam (16.30 ); iki üç çatal taşlık sote, bir tabak menemen, bir kase yoğurt

günaydınnnnnnn

cumayı merak ediyorum sanki biraz daha verdim gibi :)
cuma günü elbisnein içinde iyi dururumm umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…