Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydınnnnnnn

cumayı merak ediyorum sanki biraz daha verdim gibi :)
cuma günü elbisnein içinde iyi dururumm umarımm
günaydın masum valla sen hiç kaçamak yapmıyosun vermisindir canım ben haftasonunu toparlamaya çalışıyorum.elbiseni giyince bir fotoğraf isteriz artık

günaydın masum valla sen hiç kaçamak yapmıyosun vermisindir canım ben haftasonunu toparlamaya çalışıyorum.elbiseni giyince bir fotoğraf isteriz artık

pazar günü bende yaptım canım kaçamak
gece geceee hemde ama toparladım bakalım ne kadar gitcekk

yüzümü silebilirsem eklerim foto.

GUNAYDIN CITIRLARRR

NESIILLLL: bencede 58i görmelisin eger cok istiyorsan :) birak konussun onlar :) sen kendini nasil iyi hissediceksen o kiloya dusmelisin.

MASUMMM: yüz seklin nasil bebik, yuvarlakmi uzunmu? kiyafetin cokmu hanim hanimcik duruyo?

ZEYAS: kahvalti nefis gorunuyo canim, afiyet bal seker olsun.

VALENTIN: nerelerdesin gözumun nurrrrrruuuuuuuuuuuuuu :)

olmus kiz olmus :) gule gule kullan
zeyassssssss sen 83 kilodan mi dusuyosun canim? :kk57:
Benim telde gözükmüyo canım iyi ya olmasına srvindim bilgisayardan bakarım birazdan.evet canım geçen sene eylülde 83 kg ile başladım 1 sene olcak işte.ama hededime ulaşamadım henüz.

Benim telde gözükmüyo canım iyi ya olmasına srvindim bilgisayardan bakarım birazdan.evet canım geçen sene eylülde 83 kg ile başladım 1 sene olcak işte.ama hededime ulaşamadım henüz.

valla helal olsun sana 17 kilo ne demekkkkk. ene tam 1 senede 17 kilo. masallah!!!!
Cogu gitti azi kaldi desene, ulasirsin canim yeterki sen iste

valla helal olsun sana 17 kilo ne demekkkkk. ene tam 1 senede 17 kilo. masallah!!!!
Cogu gitti azi kaldi desene, ulasirsin canim yeterki sen iste
ulaşıcam canım kesin ama kısa bir süre olur inş çok uzun sürmez kurbanda 59 olmak istiyorum ama bakalım.

cn yüzüm yuvarlak ama çok degil zayıfladıgım için
kuförede sorabiliirm alsınd adgeilmi
elbiseee çok hanım bir elbise ablası, altınada stiletto giycem :))

yapamadım ben ya çizelgeyi nerye yapıştırdın zeyas
Canım imza ayarlarına girip ordaki boşluğa yapıştıracaksın.bide tickerde çizelgeyi bitirdikten sonra en alttaki kısayolu yapıştırıyoduk önceden .şimdi ise en üstteki uzun yazıyı yapıştır önizleme de kabul edip etmediğini anlarsın ben hepsini deneyerek buldum.

canlar annem iki sene önce ilk çocuk doğduktan sonra giydiğim kıyafetlerimi getirdi denedim hiçbirine sığamadım o kıyafetleri giydiğim dönem bile herkes kilolu olduğumu söylüyordu bu yaz beni görselerdi kimbilir neler duyardım
yarından itibaren bende karataycıyım

Hadi bakalım kolay gelsin sıkma canını verirsin o elbiselerin içine gireresin

Merhaba, 17 den sonra yemeyen arkadaslar deneyimlerinize dayanarak birsey sormak istiyorum.Yaklasik bir haftadir ben de bu seekilde ve karatayla besleniyorum.Bugun uzun bir yolculuk yaptim aksam 10 eve geldigimdwn aksam ogununu iptal ettim.iyi mi yaptim sundan soruyorum hani vucut yemek yenmediginde kitlik var saniyor ve depoluyormus ya.acaba oyle olur mu. Bu uygulamaniz siirasinda hic kilo verme direnci ile karsilastiniz mi?

Günaydın arkadaşlar beni arkadaş kahvaltıya çağırdı oraya gidiyorum.akşama görüşürüz

Merhaba arkadaşlar çalışma koşullarımdan dolayı çok dengesiz besleniyorum ve bayağı kilo aldım şu an itibariyle bende akşam saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek kilo vermeyi deneyeceğim şu an 90 kiloyum umarım yavaş yavaş verebilirim.

Kızlar merhaba uzun zamandan sonra... Bilenleriniz bilir nişanım vardı geçen hafta oldu bitti şükür... İnanır mısınız aylardır sporla vermeye çalıştığım kiloyu 2 haftada stresten verdim 62.8 dim buraya geldiğimde şimdi 59.8 çıkıyorum. Stresten doğru düzgün bir şey yiyemiyordum hala stresim geçmedi doğrusu... Umarım hepinizin iyi geçiyordur diyeti kızlar, nişan fotoğraflarımı yüklicem bi ara link atarım size de merak ederseniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…