günaydın masum valla sen hiç kaçamak yapmıyosun vermisindir canım ben haftasonunu toparlamaya çalışıyorum.elbiseni giyince bir fotoğraf isteriz artıkgünaydınnnnnnn
cumayı merak ediyorum sanki biraz daha verdim gibi :)
cuma günü elbisnein içinde iyi dururumm umarımm
günaydın masum valla sen hiç kaçamak yapmıyosun vermisindir canım ben haftasonunu toparlamaya çalışıyorum.elbiseni giyince bir fotoğraf isteriz artık
Çizelge yaptım bakayım olmuşmu ........
edit: olmamış
Benim telde gözükmüyo canım iyi ya olmasına srvindim bilgisayardan bakarım birazdan.evet canım geçen sene eylülde 83 kg ile başladım 1 sene olcak işte.ama hededime ulaşamadım henüz.olmus kiz olmus :) gule gule kullan
zeyassssssss sen 83 kilodan mi dusuyosun canim? :kk57:
Benim telde gözükmüyo canım iyi ya olmasına srvindim bilgisayardan bakarım birazdan.evet canım geçen sene eylülde 83 kg ile başladım 1 sene olcak işte.ama hededime ulaşamadım henüz.
ulaşıcam canım kesin ama kısa bir süre olur inş çok uzun sürmez kurbanda 59 olmak istiyorum ama bakalım.valla helal olsun sana 17 kilo ne demekkkkk. ene tam 1 senede 17 kilo. masallah!!!!
Cogu gitti azi kaldi desene, ulasirsin canim yeterki sen iste
Canım imza ayarlarına girip ordaki boşluğa yapıştıracaksın.bide tickerde çizelgeyi bitirdikten sonra en alttaki kısayolu yapıştırıyoduk önceden .şimdi ise en üstteki uzun yazıyı yapıştır önizleme de kabul edip etmediğini anlarsın ben hepsini deneyerek buldum.yapamadım ben ya çizelgeyi nerye yapıştırdın zeyas
Hadi bakalım kolay gelsin sıkma canını verirsin o elbiselerin içine gireresincanlar annem iki sene önce ilk çocuk doğduktan sonra giydiğim kıyafetlerimi getirdi denedim hiçbirine sığamadımo kıyafetleri giydiğim dönem bile herkes kilolu olduğumu söylüyordu bu yaz beni görselerdi kimbilir neler duyardım
yarından itibaren bende karataycıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?