Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hayırı olsun cnm merak ederiz tabikide:)))

hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun katze tabiki isteriz.strestwn kilo verenlerden olman güzel ben kilo alırım stresli olunca

Her diyette vücut direnç gösteriri zaten bizde zaman zaman tıkandık ama pes etmeyip devam edince tekrar gitmeye başlıyor.
Hoşgeldin azim ve irade ile başaracağınıza eminim.

kızlar bende 17 yaşında 60 kiloyum bende 5ten sonra yemesem 10 12 kilomu kaç günde verebilirim ki?? bide gündüzleride çok dikkat etmek gerekiyo mu hamurişlerine felan? yardım edin lütfeen

kızlar bende 17 yaşında 60 kiloyum bende 5ten sonra yemesem 10 12 kilomu kaç günde verebilirim ki?? bide gündüzleride çok dikkat etmek gerekiyo mu hamurişlerine felan? yardım edin lütfeen
Hoşgeldin canım öncelikle yaşının kıymeyini bil en güzel zamamların.metobalizmn canavar gibi çalışıyodur senin.günlük yediklerine tabiki dkkat edeceksin.burdaki herkesin ıyguladığı farklı bir yöntem var bizi takip ederk fikir oluşturabilirsin.dikkat edersen 3-4 ayda kurtulutsun belkide daha kosa zaöanda

bende size katilmak istiyorum.esimle 2ay ayri olcaz dondugunde beni farkli gorsun istiyorum

Tesekkurler zeyas yanitladigin icin,peki haftada hic metabolizma sasirtma gunu yapiyor musunuz?Ayrica ne kadar surede kac kg verdiniz listeyi goremedim.

bende size katilmak istiyorum.esimle 2ay ayri olcaz dondugunde beni farkli gorsun istiyorum
Hoşgeldin

Tesekkurler zeyas yanitladigin icin,peki haftada hic metabolizma sasirtma gunu yapiyor musunuz?Ayrica ne kadar surede kac kg verdiniz listeyi goremedim.
Ben emzirdiğim için yavaş verdim geçen sene eylülde 83 ile başladım şuan 65 kiloyum.gündüz dikkat edip akşam 5ten sonra hiç yemedim.şuan karatay yapıyorum yine 5te bırakıyorum yeme işini.haftalık yapmadım şaşırtma nezaman tıkanırsam ozaman.xaten çok kiloluysan ilk başlarda vücut direçn yapmıyo normal kilpna yaklaştıkça oluyor

Aydinlatici yanitlarin icin cok tesekkurler zeyas.Ben de size katilabilir miyim?Yani burdan devam edebilir miyim.Zira okudukca motive oluyorum.Ayrica hemen hemen 1 senede 20 kiloya yakin vermissin super bence.Hatta kalici olmustur.Ben de suan emziriyorum 8 aya yaklasti fistigim.Ama diete baslamadan once ve sonra cok sey degismedi sutte. Zaten ek gida da veriyprum sikinti yok yani ins.

merhaba hanımlar başlığı tesadüfen gördüm bende geçen haftadan beri akşam beşten sonra birşey yememeye çalışıyorum 1 kilo verdim 65 kiloyum boyum 170 ideal kilom 60 ..çalıştığım yer masa başı hareketsizim ama öğle yemeğimi ve kahvaltımda ekmek yemiyorum öğe tatilinde bir dilim esmer ekmek alıp çantama atıyorum çıkışta serviste yiyorum o beni tıkıyor ama çikolata ve tatlıyı kesemem depresyona girerim..hafta sonları akşam beş kuralına uyamıyorum ne yazıkki çok zıpır iki tane bebem var yemek biraz geç oluyo of manken gibi bir anne olmak istiyorum ben yaaa

Tabiki katılabilirsin clare.sütün için sıkıntı olmaz merak etme

hoşgeldinizzz arkadaşlarrrr ,
topigimiz kalabalıklşıyor ne güzell,

terken,
çikolata tatlı kalori bombası biliyorsun ama bitter çikolata yiyebilirisn cnmm

Masum hünaydın nadılgidiyor karatay.ben bu haftada çok dikkat ettim ama hafta sonu kaçamağı beni mahvetti.daha bugün gen cumaki kilomu görebildim.bugün nekadar giderse okadar verebildim.bu haftadonu full dikkat etcem ağzımın payını aldım

iyi gidiyor canım kaçamak yok, sabah tartılcam bakalımm
çok merak eidyorum bende kilomu ama 68 lere indim tahminen 500-600 gr gider inşş fazla beklentim yok

iyi gidiyor canım kaçamak yok, sabah tartılcam bakalımm
çok merak eidyorum bende kilomu ama 68 lere indim tahminen 500-600 gr gider inşş fazla beklentim yok
Eğer kaçamak yapmadısan bence daha faxla gider masum.bakalım yarını merakla bekliyorum.bizim kızlar yine kayboldu

Eğer kaçamak yapmadısan bence daha faxla gider masum.bakalım yarını merakla bekliyorum.bizim kızlar yine kayboldu

yok cnm pazar gecesi yemiştim bişiyler ama ondna beri
bir kaçamagım yok oda çok degildi zaten..
benim bünyem zor kilo veriyor ya o sebepten beklentileirmi ufak tutuyorum..
inşş daha fazla gider 67 leri görürümm 67.9 olsa yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…