Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. bende günlük yeterli ve dikkatli beslenmeye 5 den sonra yememeye dikkat edicem. günlük 1 saat de koşu ile bakalım ne olcak

bugünkü menüm
kahvaltı; peynir, zeytin, domates, biber, çok az labne
öğle ; tavuk, salata
akşam; makarna yoğurt

beşte dişlerimi fırçalıyorum böyle daha dikkatli oluyorum tavsiye ederim

kahvaltı
kkk

ara
1 bardak süt

akşam
10 tane inegöl köfte
kıymalı fasulye 4 ymk
cacık

selam tatliskolar,

Naber kizlar, nasilsiniz?
Giremedim kac gundurde, iyice SIKILDIM artik tatile gitmem gerek ama 2 haftam var daha, gecmekte bilmez simdi bu 2hafta

selam tatliskolar,

Naber kizlar, nasilsiniz?
Giremedim kac gundurde, iyice SIKILDIM artik tatile gitmem gerek ama 2 haftam var daha, gecmekte bilmez simdi bu 2hafta
Hoşgeldin semoş . Aslında 2 hafta hemen geçerde işte sen sıkılmışsın 4 gözle bekliyosun ya geçmez

15 - 22 Ağustos

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... - 66.50 -??

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,40) ... - 65,70 - 65,60 ( - 100 gram )

Masum .... (70,3) - (toplam -02,10) ... - 69,20 - 68,20 ( - 1 kilo )

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.40 -??

Semo ...... (69-hamiş) (toplam +2.00) ... - 71.00 - ??

Son düzenleme:
günaydınnnnnn

geçen hafta :69,2
bu hafta :68,2
giden :1 kilo
Tebrikler masum çok iyi gidiyorsun maşallah.haftasonunun acısını çok çektim bu hafta dikkat etmeme rağmen 100 gram gitti.demekki karaty ağır kaçamakları kaldırmıyor.bu haftasonu çok dikkat etcem.sende benim halimi gör çok kaçırma

kızlar cumaya mı aldınız bildirimleri, çok uzak kaldım ben

Hoşgeldin semoş . Aslında 2 hafta hemen geçerde işte sen sıkılmışsın 4 gözle bekliyosun ya geçmez

selam canim, 100 gramda iyi kotu degilki tatliskom. en azindan almamaktan daha iyi :)
Hafta sonu kacamaginin yuzunden mi az verdiN?

günaydınnnnnn

geçen hafta :69,2
bu hafta :68,2
giden :1 kilo

masummmmmm, supersin canim tebriklerrrrrrrrrrr !!!!!!!
oleyyyyyy bunun uzerine bir halay cekilirrrrrrr, kiz bizim halay ceken karikatur yokkkk ((((((((

kızlar cumaya mı aldınız bildirimleri, çok uzak kaldım ben

slm katze, hayirli olsun canim nasil gecti nisan? iyi gectimi :)
dugun ne zaman, seneyemi?
evet canim bildirimi cuma yapiyoruz artik, cumartesi hafta sonu oldugu icin herkes bildirim yapamiyordu pazartesiye kaliyordu diye :)

masallah canim kilolari atmissin sende, hedefin kac 55 mi?

15 - 22 Ağustos (t)

Masum .... (70,3) - (toplam -02,10) ... - 69,20 - 68,20 ( - 1000 gram)

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,40) ... - 65,70 - 65,60 ( - 100 gram )

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... - 66.50 - ??

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.40 - ??

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +2.30) ... - 71.00 - 71.03 (+300 gram)

canim tost cekti kizlar, ondn agustosu agustost yaptim
ben yine kabizim, hala kabizim, hep kabizim

Son düzenleme:
selam canim, 100 gramda iyi kotu degilki tatliskom. en azindan almamaktan daha iyi :)
Hafta sonu kacamaginin yuzunden mi az verdin
Semo geçen haftasonu gözüm dönöüş gibi yedim yaa anca dün geçen haftaki kiloma inebildim bugünede 100 gram daha gitmiş işte.biraz kabızlıkta var tabi.ama bu haftasonunu şimdiden planladım tek kaçamağım cımartesi dondurma olcak haftaya cumaya 64 olmam lazım.malum kurban bayramında kayseriye gitcem herkwsi şaşırtmam lazım geçen sene gitmiştim en son 83 kg idim.alacağım iltifatları sen düşün artık.

kiz sen kayserilimisin??????????

83 ten 64 e !!!!!!!!!!

vuuuuuuuuu 20 kiloooooo zeyasssssssssssssss !!!!!!!!!!
taniyamazlar kiz

selam kızlarrr

zeyas sen ne yeidn bilmiyorum ama bende pazar gecesi yuvarlak bir ekmek yedim 2 dlm ekmek kadar dğşün beyaz ekmek 6-7 zeytin ve yarım top dondurma yedim pazar gecesi 11 de başka kaçamagım olmadı buna ragmen gitti
seninn nasıldı kaçamgın bilmiyorum tabi , ama kaçamak yapmamak lazım
karatyın sütlü incir tatlısı var onu deniycem birde ben meyveyi haftda iki kezyiyorumm
kavun için ama yemedim... bizim leptin bozulmasın dedimmm
umarım 58 e kadar bu istikraraımı korurummm

semoş nerde benim halay başımm

kızlar benim kilom 70.3 degilde 70.8 ama 71 olarak alabilirisniz hatta düzenleyim benn

merhaba kızlar dünde yazmıştım akşam beşten sonra yemiyorum diye bir kilo civarı bşey vermiştim dünde burayı okudum gün içinde ne varsa yedim yedim akşam beşten sonra kestim bugün daha şişkoyum ama ben yaa demekki beşten öncede nasılsa akşam yemiycem diyip homini gırtlak yememek gerekiyormuş uyuz oldum kendime

araya hafta sonu giriyor benim hafta sonları bütün düzenim altüst oluyıor hafta içi verdiğimi haftasonu alıyorum benn

kiz sen kayserilimisin??????????
Eşim kayserili canım...senin kayserili olduğunu biliyorum konuşmuştuk bi ara.
83 ten 64 e !!!!!!!!!!

vuuuuuuuuu 20 kiloooooo zeyasssssssssssssss !!!!!!!!!!
taniyamazlar kiz
Aynen şekerim yaaa valla çok heyecanlıyım morartmak istediğim bir kaç kiş var özellikle onlar için ne kadar zayıflarsam okadar iyi valla.Başta eltim ve kaynımİkiside şuan 100er kilo bir ara 10 kg kadar vermişlerdi ozaman bana akıl vetiyolardI şimdi görcekler akıl vetmekle olmuyo icraat lazım
canım valla şöyle söyleyi cumartrsi sabahtan bir başladım pazar akşam yatana kadarbirazda canım sıkkınfı yedimde yedim.
Gündüz fikkat etmezsen olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…