cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. bende günlük yeterli ve dikkatli beslenmeye 5 den sonra yememeye dikkat edicem. günlük 1 saat de kHoşgeldin canım öncelikle yaşının kıymeyini bil en güzel zamamların.metobalizmn canavar gibi çalışıyodur senin.günlük yediklerine tabiki dkkat edeceksin.burdaki herkesin ıyguladığı farklı bir yöntem var bizi takip ederk fikir oluşturabilirsin.dikkat edersen 3-4 ayda kurtulutsun belkide daha kosa zaöanda
Hoşgeldin semoş . Aslında 2 hafta hemen geçerde işte sen sıkılmışsın 4 gözle bekliyosun ya geçmezselam tatliskolar,
Naber kizlar, nasilsiniz?
Giremedim kac gundurde, iyice SIKILDIM artik tatile gitmem gerek ama 2 haftam var daha, gecmekte bilmez simdi bu 2hafta
Tebrikler masum çok iyi gidiyorsun maşallah.haftasonunun acısını çok çektim bu hafta dikkat etmeme rağmen 100 gram gitti.günaydınnnnnn
geçen hafta :69,2
bu hafta :68,2
giden :1 kilo
Evet katze cumalrı tartı günümz artık.izindekileri falan çıkardık gelince ekleriz diye.kızlar cumaya mı aldınız bildirimleri, çok uzak kaldım ben
Hoşgeldin semoş . Aslında 2 hafta hemen geçerde işte sen sıkılmışsın 4 gözle bekliyosun ya geçmez
günaydınnnnnn
geçen hafta :69,2
bu hafta :68,2
giden :1 kilo
kızlar cumaya mı aldınız bildirimleri, çok uzak kaldım ben
Semo geçen haftasonu gözüm dönöüş gibi yedim yaa anca dün geçen haftaki kiloma inebildim bugünede 100 gram daha gitmiş işte.biraz kabızlıkta var tabi.ama bu haftasonunu şimdiden planladım tek kaçamağım cımartesi dondurma olcak haftaya cumaya 64 olmam lazım.malum kurban bayramında kayseriye gitcem herkwsi şaşırtmam lazım geçen sene gitmiştim en son 83 kg idim.alacağım iltifatları sen düşün artık.selam canim, 100 gramda iyi kotu degilki tatliskom. en azindan almamaktan daha iyi :)
Hafta sonu kacamaginin yuzunden mi az verdin
Semo geçen haftasonu gözüm dönöüş gibi yedim yaa anca dün geçen haftaki kiloma inebildim bugünede 100 gram daha gitmiş işte.biraz kabızlıkta var tabi.ama bu haftasonunu şimdiden planladım tek kaçamağım cımartesi dondurma olcak haftaya cumaya 64 olmam lazım.malum kurban bayramında kayseriye gitcem herkwsi şaşırtmam lazım geçen sene gitmiştim en son 83 kg idim.alacağım iltifatları sen düşün artık.
Eşim kayserili canım...senin kayserili olduğunu biliyorum konuşmuştuk bi ara.kiz sen kayserilimisin??????????
Aynen şekerim yaaa valla çok heyecanlıyım morartmak istediğim bir kaç kiş var özellikle onlar için ne kadar zayıflarsam okadar iyi valla.Başta eltim ve kaynım83 ten 64 e !!!!!!!!!!
vuuuuuuuuu 20 kiloooooo zeyasssssssssssssss !!!!!!!!!!
taniyamazlar kiz
canım valla şöyle söyleyi cumartrsi sabahtan bir başladım pazar akşam yatana kadarselam kızlarrr
zeyas sen ne yeidn bilmiyorum ama bende pazar gecesi yuvarlak bir ekmek yedim 2 dlm ekmek kadar dğşün beyaz ekmek 6-7 zeytin ve yarım top dondurma yedim pazar gecesi 11 de başka kaçamagım olmadı buna ragmen gitti
seninn nasıldı kaçamgın bilmiyorum tabi , ama kaçamak yapmamak lazım
karatyın sütlü incir tatlısı var onu deniycem birde ben meyveyi haftda iki kezyiyorumm
kavun için ama yemedim... bizim leptin bozulmasın dedimmm
umarım 58 e kadar bu istikraraımı korurummm
semoş nerde benim halay başımm
kızlar benim kilom 70.3 degilde 70.8 ama 71 olarak alabilirisniz hatta düzenleyim benn
Gündüz fikkat etmezsen olmaz kimerhaba kızlar dünde yazmıştım akşam beşten sonra yemiyorum diye bir kilo civarı bşey vermiştim dünde burayı okudum gün içinde ne varsa yedim yedim akşam beşten sonra kestim bugün daha şişkoyum ama ben yaa demekki beşten öncede nasılsa akşam yemiycem diyip homini gırtlak yememek gerekiyormuşuyuz oldum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?