Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

zeyas benimde morartmak istedikleirm var o yüzdne vazgeçmiycme karataydann
ama ben bugün dügüneg idicme orda yerim diye hafif geçirme niyetindeyim
yumurtadan sıkıldıgım için
sabah :1 muz, 1 kutu süt,5 ceviz yedim iki lokma peynir 3 te zeytin attm agzıma kahve ile geçiştirip
yine domates yogurt vs yiycem bugün biraz karışık olcak ama karışık olsun , kaçamak olmasınn

sen nereliydin zeyascim? :)
eltin ve kayninin yuz ifadelerini gormek isterdim valla zeyasss
bizede haber et haaa, kesin $ok olurlar tepkileri nasil olcak acaba.

bu hafta sonu cok dikkat et o zaman canim Sahiii kurban ne zaman zeyas?

15 - 22 Ağustos (t)

Masum .... (71,0) - (toplam -02,80) ... - 69,20 - 68,20 ( - 1000 gram)

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,40) ... - 65,70 - 65,60 ( - 100 gram )

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... - 66.50 - ??

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.40 - ??

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +2.30) ... - 71.00 - 71.03 (+300 gram)

muz süt ceviz tok tuyormu masum.bende alcam alamadım daha muz.değişiklik olur iyi olur bende sıkldım yumurtadan.canım sen başladığınan beri bir bocalama içindeydin seni hiç bu kadar kararlı hatırlamıyorum valla 2 hafta oldu süper iradeli devam ediyosun.ben eminimki 58 olana kadar devam etcek bu azmin.çünkü karatay insanı bunaltan bir diyet değil serbest olan şeylerde insanı mutlu etmeye yetiyor.
sen nereliydin zeyascim? :)
eltin ve kayninin yuz ifadelerini gormek isterdim valla zeyasss
bizede haber et haaa, kesin $ok olurlar tepkileri nasil olcak acaba.

bu hafta sonu cok dikkat et o zaman canim Sahiii kurban ne zaman zeyas?
ben karabüklüyüm semo.bayram ekimin 4 ü sanırım.1 ay 1 haftam var yani.gerçekten dikkat etcem haftasonu semo söz veriyorum kız size.eşim geçen diyoki sana herkes zayıflamışsın dicek 1 kişi demicek tahmin et dedi.tabiiiki elticiğim ddim doğru dedi.kesinlikle söylemeyeceğine eminim ama yüz ifadesini hiç unutmayacağım kesin.keşke o anın resmini çeksem buraya atsam

zeyas canım ben hep böyle idim ama son zamanlard açok dagıldım cnmm
93 den 63 e ndiigmdee hep bu kararlılıkta idim , ama son yıllarda dagıldım kiloda aldım
ama artık gardımı aldımmm 58 olana kadar karatay inşş

ama muz süt ceviz tok tutmuor canımm ya maleseff,, mesela 9 d ayedim ama acıktım
yanına peynir zeytin eklenirse belki

karabük, ah o zaman sen ilk tanistigim karabüklusun :) artik karabuklu leri bana sorarlarsa, cok iyi ve tatli insanlar olduklarini soylicem :)

elti biraz gicikmi sana ne, yada sen ona, yada ikiniz bir birinize?
Kac eltisiniz canim? yani kocanda tam üstune basmi$ desene, sana iltifat etmicek dedigine göre, bir birinizden hoslanmadiginizi oda biliyo.
benimde 1 tane eltim var bende 2 yas buyuk ama cok iyi geciniyoruz cok sukur. zarari yok bana :)

Valla masumcum sen baya baya istikrarli gorunuyorsun gorucen sen bu 58i valla!!!! insallah.
HHeee datlum yaaa gitmis bizim halay basiiii (((

anteplide tatile gitti kizlar, bir sure giremicek.

arkadaşlar merhabaaa :)
kilo vermek isteyenlerden biri de benim inanın bıktım şu kilolardan 15 kilo fazlam var üniversiteye başlayacağım hayırlısıyla ama pantolon giydiğimde kendimi boğazlanmış gibi hissediyorum aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum bana da destek olur musunuz motivasyona ihtiyacım var

dar kot alıp içine gireseye kadar spor yapasım var ama o kadar çok diyet yaptım bozdum ki hala dobişkoyum ya

Sporumu yaptım kızlar duşumuda aldım ohh mis kimin oldum valla
anladım canım ama bende denicem değişiklik olur.zamanımda 30 kg vermiş biri olarak 10 kg vermek zor olmasa geRek .
Ayyy canım yeşekkür edrim vallakayserili olarak sende çok tatlısın canım.elitimle aramoz iyidir aslında resmi bir ilişkimiz vardır ben onda güzel bişey görürsem söylerim hemen ama o kesinlikle sölemez.o yızden zayıflamışsında demicek eminim.verdiği tepkiyi hemen anlatcam size.belli olmaz belki şoktan ne dediğini bilemez bütün iltifatları sıralar

zeyas muz ve süt ile kahvaltı yapıcaksan keisnlikle
bir parça peynir ye 7-8 ceviz ye ve zeytin ye
çok acıktım benn güya düügn var diye bişiy yemiycektim ama
dolaba baktım azcık aysberk varmış onu dogradım , kırmızı biber domates dogradım
yarım kk peynir katım , son peynirdi olsa 1 kalıp katardım oderece acıkmıştım
zeytin attm 10 tane bol limon ve pul biberle harmanladım bir kasede yogurt yedim
üstünede ik avuç fındık

acımayım diye fındıkları yedimm , akşamd adügünde tavuk filan tırtıklarımm
bugünlükte böyel oldu yani vehasıl kelam... muzlu kahvaltıya eklemee yapp

Tamammasumcum tavsiyene uyacağım.
bugünkü menüm:
Sabah:soğqnlı yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam:1 tabak taze fasulye+salata+yoğurt

rica ederim tatliskom, gercekten oylesin :kk65:

hm anladim canim resmiyet iyidir aslinda, fazla samimiyet b* getirir diye bir söz var bizim oralarda
bencede soktan ne diceni sasirir
canim sen bu iradeyle devam edersen eger, bayrama kadar 60 ta olursun bea!!!!

olsun canim sagliksiz cok kalorili bir sey yememissin soncta, sikma canini
aksam dugunde göbecikler atarsin eritirsin yedigini

Kaybolmadik zeyas bi tanesi 8 aylik demistim digeri 2 yasinda 2fistigim oldugundan bir de tatil donusundeyim ev dandini kizlar bi taraftan, simdilik biraz seyrek yaziyorum ama takipteyim.
Benim menum ise;
Kahvalti 2 haslanmis yumurta 5-6 findik,1 ceviz,domates, salatalik, kasar peyniri 1-2 ince dilim,bitki cayi, 8-9 zeytin.
Aksam ise, balik, salata olur.

Hii az daha unutuyordum.1 fincan da kahve iciyorum sabahlari kahvaltidan sonra.Baya beni ayakta tutuyor.Yani harketimi arttiriyor. Tavsiye ederim hanimlar.

Son düzenleme:

rica ederim tatliskom, gercekten oylesin :kk65:

hm anladim canim resmiyet iyidir aslinda, fazla samimiyet b* getirir diye bir söz var bizim oralarda
bencede soktan ne diceni sasirir
canim sen bu iradeyle devam edersen eger, bayrama kadar 60 ta olursun bea!!!!

olsun canim sagliksiz cok kalorili bir sey yememissin soncta, sikma canini
aksam dugunde göbecikler atarsin eritirsin yedigini

zeyas şu soganlı yumurtayı deneyim bende yarın merak ediyorum..

clare günde 3 türk kahves mübahtır ben içiyorum sende iç 1 tane ile kalma

aaa birde bayram var dimi önümüzde,
hedef koyalım bayramaa dur bi hesplayım ben

valla srmocum hedfim 60 inş olur canım.
sabah ekmek yemeaeymişsin karatay menüsü yapmışsın.menün çok güzel beğendim tebrikler
aaa birde bayram var dimi önümüzde,
hedef koyalım bayramaa dur bi hesplayım ben
benim hedefim 60 valla masum 5 kg yani.

zeyas şu soganlı yumurtayı deneyim bende yarın merak ediyorum..

clare günde 3 türk kahves mübahtır ben içiyorum sende iç 1 tane ile kalma
Dene canım valla süper oluyor hemde aşorı tok tutuyor.tek kötü yanı sabah sabah soğanı kavururkenki o koku bayağı bir rahatsız ediyor

geçen hafta 65.6
bu hafta 65.3

giden 300 gr

daha fazla gider zannetmiştim spor yapmadan kilolar gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…