Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

15 - 22 Ağustos

Masum .... (71,0) - (toplam -02,80) ... - 69,20 - 68,20 ( - 1000 gram)

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,40) ... - 65,70 - 65,60 ( - 100 gram )

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... - 66.50 - ??

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.40 - ??

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +2.30) ... - 71.00 - 71.03 (+300 gram)

Cikcikler ...... (65,6) - (toplam -0,30) ... - 65,60 - 65,30 ( -300 gram )

Semo kacinci aydasin Allah kucagina kavustursun.Ben aslinda hamileligimde cok kilo almadim.75 le hamile kaldim 84 le doguma girdim.Hep kiloluydum ama artik degilim ins.gidiyor kilolar saglikla.Suan 80 kiloyum.Hep guzel bi pantolon ve deri ceket giyme hayalim var fit bi vucutla ins.Bakalim haftaya carsamba tartilacagim bi daha.

Selam kizlar, isler cok yogundu, giremedim bikac gundur.. biraz rahatsizim, idrar yollarimde enfeksiyon olmus.. tatli tatli yemenin aci aci s...sini yasiom su anda.. deniz havuz, her sene aynı şey.. dun kotuydum, simdi daha iyiyim.
Bu hafta da kilo veremedim ben yaa.. belli bi diyet yapmadim ama hep dikkat ettim, aksam yemedim ama tik yok..
Belki enfeksiyondandir diye umuyorum.. haftaya anlarim noolduunu. Usenmezsem patates diyeti yapicam 3 gun.. :)
Dene canım valla süper oluyor hemde aşorı tok tutuyor.tek kötü yanı sabah sabah soğanı kavururkenki o koku bayağı bir rahatsız ediyor
Bebisim, biraz taze sogan dograyip az yagda 1 -2 cevir, sonra peynir ufalayip ekle, peynir pisince yumurtalari ekle.. omlet gibi de dusunebilirsin kusum. Super oluyo.. ben bazen yemek olmadinda yaparim.. :)

15 - 22 Ağustos

Masum .... (71,0) - (toplam -02,80) ... - 69,20 - 68,20 ( - 1000 gram)

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,40) ... - 65,70 - 65,60 ( - 100 gram )

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... - 66.50 - ??

Nesil ........ (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.40 - 61.40 (aynı)

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +2.30) ... - 71.00 - 71.03 (+300 gram)

Cikcikler ...... (65,6) - (toplam -0,30) ... - 65,60 - 65,30 ( -300 gram )

Herkese gunaydin bu sabah sinavim vardi.Sabah alalacele bi elma 5-6 badem yiyip ciktim evden,midem kaziniyor.Evde cocuklar bekliyor.Uykusuzum:-( hava sicak.Umarim haftaya carsamba yuzum guler. ins herkesin tabi.

ZEYAAAASSSSS, çizelge yaptım dediydin sen sankii, yazamadım ama okudum herşeyi.. hem görünmüyo, hem ben de yapamiom.. napicaz?

ZEYAAAASSSSS, çizelge yaptım dediydin sen sankii, yazamadım ama okudum herşeyi.. hem görünmüyo, hem ben de yapamiom.. napicaz?
Canım telden gözüjmüyo bilgisayda gözüküyor.umudum ilrrleyen zamanlarda teldede gözükmesi.imza ayarları var oraya yapıştırıyosun önizleme dediğin zaman gözüküyosa olmuştur.bide ticker factory de çizelge yaptığımızda en alttaki kısayolu kopyalıyoduk ya o olmuyor artık.hepsini tek tek deneyip önizle yaptım olmuşmu diye.en üstteki kısayoldu sanırım.umarım anlatabilmişimdir canım yaaa.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun buarada.olsun kilo almada canım.zaten ideal kilonda sayılıırsın vermeye başlarsın tekrar.bir adımlık yolun kaldı zaten.tarifini deneyeceğimcanım sağol

bu ara spor yapmaya üşeniyorum bir ara leslie sansone nin videoları var onu yapıyordum çok iyi oluyordu
Leslie gerçekten güzel toparlıyor vücudu bend yapmıştım bir ara ama sıkıldım sonra şimdi koşu bandı kullanıyorum.evde spor olarak yapılabilecek bir yöntem leslie bise jillian var ama o çok yoruyor insanı.

iki gündür annemlerdeyim eve gider gitmez leslieye devam. jillian denedim ama yapamadım gerçekten çok yoruyor.

Be
bir ara hergün 3 mil yürüyerek yediklerime çokta dikkat etmediğim halde iyi kilo veriyordum şimdi 2 mili tamamlayana kadar kan ter içinde kalıyorum.
Ben de indirdim 3 mili.kizlardan firsat bulursam yapmaya caliscam.Sabah meshur soganli omletten yedim bi harikaydi.Findiklarla ve zeytinle.Aksam da 3 kofte.bir mercimek koftesi,iki kasik yogurt corbasi ictim.

Dayanamayip bugun tartiya ciktim.Simdilik pek bi degisiklik yok gibi ama dur bakalim carsambayi bekliyorum.

Ama sanirim sporla desteklemek sureci hizlandiriyor.Simdilik kilo da pek degisiklik olmasa da gene de herseye ragmen eski oburlugumun gitmesi bile benim icin buyuk umut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…