Boyun kaçtı cikcikler.sen aramıza katılalı 1 hafta oldu dimi düzenli oaylaşımda yaptın listeye ekşeyelim senigeçen hafta 65.6
bu hafta 65.3
giden 300 gr
daha fazla gider zannetmiştimspor yapmadan kilolar gitmiyor.
Boyun kaçtı cikcikler.sen aramıza katılalı 1 hafta oldu dimi düzenli oaylaşımda yaptın listeye ekşeyelim seni
Valla icmesine icerim aslinda da bebege zarar vermesinden korkuyorum.zeyas şu soganlı yumurtayı deneyim bende yarın merak ediyorum..
clare günde 3 türk kahves mübahtır ben içiyorum sende iç 1 tane ile kalma
Spor olarak ne yapiyorsun cikcikler?benim su anki tek sporum ev ici kosturmaca .geçen hafta 65.6
bu hafta 65.3
giden 300 gr
daha fazla gider zannetmiştimspor yapmadan kilolar gitmiyor.
Spor olarak ne yapiyorsun cikcikler?benim su anki tek sporum ev ici kosturmaca .
Bebisim, biraz taze sogan dograyip az yagda 1 -2 cevir, sonra peynir ufalayip ekle, peynir pisince yumurtalari ekle.. omlet gibi de dusunebilirsin kusum. Super oluyo.. ben bazen yemek olmadinda yaparim.. :)Dene canım valla süper oluyor hemde aşorı tok tutuyor.tek kötü yanı sabah sabah soğanı kavururkenki o koku bayağı bir rahatsız ediyor
Canım telden gözüjmüyo bilgisayda gözüküyor.umudum ilrrleyen zamanlarda teldede gözükmesi.imza ayarları var oraya yapıştırıyosun önizleme dediğin zaman gözüküyosa olmuştur.bide ticker factory de çizelge yaptığımızda en alttaki kısayolu kopyalıyoduk ya o olmuyor artık.hepsini tek tek deneyip önizle yaptım olmuşmu diye.en üstteki kısayoldu sanırım.umarım anlatabilmişimdir canım yaaa.ZEYAAAASSSSS, çizelge yaptım dediydin sen sankii, yazamadım ama okudum herşeyi.. hem görünmüyo, hem ben de yapamiom.. napicaz?
Hoşgeldin canım geçmiş olsun buarada.olsun kilo almada canım.zaten ideal kilonda sayılıırsın vermeye başlarsın tekrar.bir adımlık yolun kaldı zaten.tarifini deneyeceğimcanım sağolSelam kizlar, isler cok yogundu, giremedim bikac gundur.. biraz rahatsizim, idrar yollarimde enfeksiyon olmus.. tatli tatli yemenin aci aci s...sini yasiom su anda.. deniz havuz, her sene aynı şey..dun kotuydum, simdi daha iyiyim.
Bu hafta da kilo veremedim ben yaa.. belli bi diyet yapmadim ama hep dikkat ettim, aksam yemedim ama tik yok..
Belki enfeksiyondandir diye umuyorum.. haftaya anlarim noolduunu. Usenmezsem patates diyeti yapicam 3 gun.. :)
Bebisim, biraz taze sogan dograyip az yagda 1 -2 cevir, sonra peynir ufalayip ekle, peynir pisince yumurtalari ekle.. omlet gibi de dusunebilirsin kusum. Super oluyo.. ben bazen yemek olmadinda yaparim.. :)
Leslie gerçekten güzel toparlıyor vücudu bend yapmıştım bir ara ama sıkıldım sonra şimdi koşu bandı kullanıyorum.evde spor olarak yapılabilecek bir yöntem leslie bise jillian var ama o çok yoruyor insanı.bu ara spor yapmaya üşeniyorum bir ara leslie sansone nin videoları var onu yapıyordum çok iyi oluyordu
Leslie gerçekten güzel toparlıyor vücudu bend yapmıştım bir ara ama sıkıldım sonra şimdi koşu bandı kullanıyorum.evde spor olarak yapılabilecek bir yöntem leslie bise jillian var ama o çok yoruyor insanı.
Leslininin hangi milini yapiyosun cikcikler?iki gündür annemlerdeyim eve gider gitmez leslieye devam. jillian denedim ama yapamadım gerçekten çok yoruyor.
Leslininin hangi milini yapiyosun cikcikler?
Ben de indirdim 3 mili.kizlardan firsat bulursam yapmaya caliscam.Sabah meshur soganli omletten yedim bi harikaydi.Findiklarla ve zeytinle.Aksam da 3 kofte.bir mercimek koftesi,iki kasik yogurt corbasi ictim.bir ara hergün 3 mil yürüyerek yediklerime çokta dikkat etmediğim halde iyi kilo veriyordum şimdi 2 mili tamamlayana kadar kan ter içinde kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?