Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlar iyi haftalar hepinizeee

ctesi akşamı kaçamak yaptım 1 tane açma yedim gece
dünde mercimek köfte yeidm ve bugün tartıda 1300 fazla gördüm

ödemdir diye iyi düşünerek yoluma devam etmek istiyorum ))

Bu hafta geçen haftaya göre iyi başladım fazla bir artı yok. Sadece aşırı ukusuxum ve aşırı yorgunum.dün gece sabahakarşı uyudum 2 buçuk saatlik uykuyla duruyorum.çocukların ikiside ateşlendi dün ateşlerini düşürene kadar uyuyamadım. gündüzündede eşimle istanbul turu yaptık aşırı yürüdük heryerim ağrıyor.çok eğlenceli ve güzeldi ayrıca çok romantikti.

Günaydın masum ödemdir inş Fazlada bişey yememişsinki belki akşam yemen sıkıntı yapmıştır. sıkm canını ir iki gübe gider

Cok gecmis olsun zeyas umarim simdi iyilerdir.

Günaydın masum ödemdir inş Fazlada bişey yememişsinki belki akşam yemen sıkıntı yapmıştır. sıkm canını ir iki gübe gider

dün akşam aç yattım cnm , mercimekli köfte şişirdi sanırım beni
bu hafta hep tavuk yiycem bakalım ne olcak

Merhabalar :)

Ben daha yeni katıldım buraya ama yaklaşık 2 haftadır 'diyet' yapıyorum daha doğrusu yeme alışkanlığımı değiştirdim. Öncelerde okuldan çıkar markete gelip birsürü tatlı cıps ne varsa alır yer ders çalışırdım. Eee tabi hal böyle olunca 54 kilo fln olmuştum ondan sonrada bidaha tartılmadım. Bu arada boyum 1,59 fln bide kiloyu hep basenler kalca bacak alıyordum. Kendimi bildim bileli hep kalcam var dar jean giyiyordum mutalaka uzun hırka fln neyse benim morelim baya bozulmaya başladı hep aman çikolata yrmicem ekmek yemicem artık derken hep yarım kalıyordu. Kesin olarak ramazandan sonra hemen hatta bayramda yeme alışkanlığımı değiştirdim ekmek çikolata delisi ben birden hepsini kolaylıkla kestim akşamları yemek yemedim. Tabi sonra bi hafta antalyaya tatile gittim orda pideler fln ben bozdum diyetimi. Geri döndüğümde bide sen kilo mu aldın dediler Allaaah ben iyice depresyona girdim. Neyse geldiğimde hemen başladım yine akşam 6 yada 7den snra yemedim kesinlikle, sabah kahvaltımı yaptım ara ögün öğle ara sonra akşam yemeğim. Gazlı içecek, beyaz ekmek, çikolata kesinlikle YOK. Bunun yanında ebru şallı skinny jeans yaptım 1 hafta içinde ciddi toparlandım çok büyük fark yoktu ama beni çok mutlu etti. Hergün yaptım o dvd'yi yarın son günüm ama artık hergün aynısını yapmaktan sıkıldım neyse son 1. Callenetics'i araştırdım fakat hiç bi yerde 10 günlük olan programı güzel türkce dublajlı bulamadım. Artık calleneticsle devam edicem. Durmak yok yola devam başlarken tartılmadım açıkcası gecen haftada tartılmadım(korkuyorum ) ama bugün cesaretimi topladım ve 50.300 olmuşum. Hedef 46-47 (hadi inş). Bu arada skinny jeans platesle bi gün aralıklı 45 dakika hızlı yürüyüş yaptım kahvaltıdan önce :)

Sakın vazgecmeyin hepimizin ihtiyacı var buna bende motive olmak için aranıza katılayım dedim. Musmutlu günlerrr :)

Her zaman yapmadigun birseyse sucluluk hissetme bence hatta metabolizmani yanilmak gibi dusun.Ama bu kacamaklar cok sik oluyorsa iste o zaman frenlemek gerekiyor galiba.

selam kizlar, nasilsinizzz??????
boyum 1.60. beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler :)

Selam cikcik hosgeldin aramiza
umarim diledigin diloya cabucak inersin canim

Selam Clare, sende hosgeldin
bu hafta 12 haftalik oluyorum insallah, amin canim tesekkur ederim.
hee senin bebis kucukmu o zaman, yenimi dogum yaptin?
hedefin kac canim?

slm canim, sikma canini pazartesi gunleri tartilmak icin hic iyi bir gun degil masumcum.
uyku düzeni bozuldugu icin bile tartida fazla cikabilirsin. bide dun mercimek köfte yemissin, oda cok ödem yapmistir.
bugun bence bol su ve yesil cay ic, yarina bir seyin kalmaz canim

Canlarım çok yoğun bir gün geçirdim üstünede 4 gün erken regli oldum. Nugünkü mrnüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam:1 tabak fasulye avuç içi kadar kıyma kavurdum üatüne 1 yumurta kırdım.+ salata+yoğurt.

1 tabak yogurt corbasi yeyivermisim aksam ve 1 tavuk pirzola. Ve aninda kilom degisiyor. Guc alamet 79 a dustum.Simdi 80.Hala carsambadan umutluyum.

8aylik bir kizim bir de 28 aylik iki kizimiz var teuzesi Allaha emanet.Sen de saglikla kucagina alirsin ins. Bizim 7seneden sonra tedaviyle oldu ilki.Allahim herkesin evladini korusun isteyen herkese de nasip etsin ins.
Benim hedefim 55 canim Bugun 80 ciktim tartida az once.insallah carsambaya 78leri gorurum.

Clare tok karna 80 çıkman çok normal.sbah aç karnına wc ihtiyacını giderdikten sonra kıyafetleein olmadan tartılırsan gerçwk sonucu görürsün.

Günaydın herkese reglimin ilk günü +1 kilo fazla çıktım bugün. Ufff insanın morali nasıl bozuluyor.bugün karatay yapmıcam çünkü canım aşırı tatlı çekiyor.

menu cok iyi olmus canim

Allah bagislasin clare 7seneden sonra, waw bu cok uzun bir sürec, senin icinde zor gecmistir
Cok sukur simdi saglikli 3 tane bebisin varya, Rabbim kismetlerini guzel eylesin

evet clare, zeyas hakli, bencede sabah ac karnina ve kiyafetsiz tartilmalisin. nerden baksan 1kilodan fazla fark ediyor.

Günaydın herkese reglimin ilk günü +1 kilo fazla çıktım bugün. Ufff insanın morali nasıl bozuluyor.bugün karatay yapmıcam çünkü canım aşırı tatlı çekiyor.

gunaydin kusum, regl olunca oyle oluyor hep sikma canini sen, bu cuma ayni yazariz seni olmami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…