Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

valla semocum çok iyi olur.aşırı şişim zaten.

kızlar bende size katılıyorum. şu an patates diyeti yapıyorum ama yarın bitiyor yarından sonra 5 ten sonra yemek yememeyi başlatıyoruum :)

selamm ben geldim
dün geldim gittim kimse yok bende yazmadım tabisi , akşamda zaten nete girmiyorum
yediigm mercimek köftenin şişligini hissediyorum hala form çay içicme birazdan etki ederse rahatlarım biraz
iki günde bir içicem artık olmuyor böyle ,

sizde ne var ne yok bebekler

merhaba kızlar ,

sonunda aranıza döndüm uzun bir tatil sonrası kaç kilo aldığımı bilmiyorum yarın başlıyorum diyete sizlerle...

Hello minik kus, evet ya dun cok sessizdi

semoooo bebişin cinsiyeti belli oldu mu ???

selam ada cim, hosgeldin, yok tatliskom belli degil daha :)
tatil nasildi? annene mi gitmistin sen? yanlismi hatirliyorum...

kızlar bende size katılıyorum. şu an patates diyeti yapıyorum ama yarın bitiyor yarından sonra 5 ten sonra yemek yememeyi başlatıyoruum :)

hosgeldin darkvita, kolay gelsin umarim istedigin sonucu elde edersin patates diyetinde :)

Çok yoğun geçiyor bu aralar.Yoruluyorum çok acıkıyorum sanırım o yüzden.3 gündür azimle kalkıp güne az yiyeceğim diye ,yiyerek yatıyorum.15 gün önceki başlangıç kiloma döndüm.bu sabah 68,6 çıktı.tartının yerini değiştire değiştire 3-5 kez tartıldım valla.ıhhhh yine aynı.Bugün bi'daha deneyeceğim.sabrım taştı sürekli dietlerden bi bıraktın mı eski kiloya hemen geri..ama ben de bi hafta yapıyorum sıkı ,sonra hemen bunalıp bırakıyorum.öle işte bunalımdayım zeyas

moralin bozulmasın valentin aynısını bende yaşıyorum iki geri bir ileri derken yavaşta olsa kilolarımızı veriyoruz.

zeyasım bende karataya başladım yalnız ben ekmeği çok arıyorum sen uzun süredir ekmek yemiyorsun iradene hayranım

bu arada sonunda evime döndüm bugün sıkı bir temizlik akşama da düğüne gitcem onun için hazırlık

Hello minik kus, evet ya dun cok sessizdi

selam ada cim, hosgeldin, yok tatliskom belli degil daha :)
tatil nasildi? annene mi gitmistin sen? yanlismi hatirliyorum...

canım , cenazemiz vardı ani gitmek zorunda kaldık memlekete sonra gelmişken kalalım biraz dedik bir ayı geçti nerdeyse .... tabiii diyet falan yalan olduuuu bugun başladım tekrar...

Klasik kahvaltımı yaptım öğle sebze yemeği düşünüyorum...

Selam kizlar..
Ada hosgeldin canim.. tatil iyi gelmistir umarim..
Valentin sende toparla hadi kendini, sonrada beni toplayin..
Zeyas, bebegim senin cizelge bilgisayardada gorunmuyor. Sadece semonun hamis takvimini goruom ben.. tekrar anlattigini deneyemedim ama, bilmiom olurmu?

Kizlar ben cok kotuyum yaaa.. idrar yolu enf. Demistimya.. mesane enfeksiyonu ve mantar gibi karisik bisey olmusum. Kasinti yanma yok, sadece biraz akinti var. Ama wc yapamiom, onceki aksam 64,80 gordum, ictigim su icimde kaliyor. Ha bide manyak bir kemik agrisi geziyor tum vucudumda. El ve ayak parmaklarim bile agriyo. Simdide faranjit oluom galiba. Bogazim ve ensem aciyor cok fena.. atesim de var.. mutsuzum haliyle.. diyet yapamiom ama dikkat ediom.. bende durum bu kizlar..

Iyilesip tektar 60 gormek istiyorum..

Cok gecmis olsun bol su icmeni oneririm enfeksiyona cok ii geliyor.

Amanin Nesilciğim çok pis bir hastalık o idrar enfeksiyonu ve mantar.Çeken bilir.Tatile gitmiştim Lykia World'e bir kaç sene evvel havuzundan kapmıştımda bütün tatilim rezil olmuştu hiç unutmuyorum ve hala zaman zaman nüksediyor.Turistler ayakkabıları ile giriyordu havuzun içine...

Çok geçmiş olsun.Önce hastalığını atlat tatlım toparlarız hep birlikte merak etme...

Yeniden deniyorum bugün ...az önce etli peynirli omlet ve biraz ceviz ile kahvaltı yapabildim yeni geldim eve.

Kız zeyas bu forumun demişbaşı olacaz bu gidişle biz ne iki ileri bi gerisi yıvrımmm

Allah rahmet eylesin canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…