Dr de soyledi, iciyorum. Cok saol cnm..Cok gecmis olsun bol su icmeni oneririm enfeksiyona cok ii geliyor.
Saol canimcim.. Daha once banada birkez oldu, 21 gun kulucka zamani varmis, berbatti.Amanin Nesilciğim çok pis bir hastalık o idrar enfeksiyonu ve mantar.Çeken bilir.Tatile gitmiştim Lykia World'e bir kaç sene evvel havuzundan kapmıştımda bütün tatilim rezil olmuştu hiç unutmuyorum ve hala zaman zaman nüksediyor.Turistler ayakkabıları ile giriyordu havuzun içine...
Çok geçmiş olsun.Önce hastalığını atlat tatlım toparlarız hep birlikte merak etme...
Yeniden deniyorum bugün ...az önce etli peynirli omlet ve biraz ceviz ile kahvaltı yapabildim yeni geldim eve.
Kız zeyas bu forumun demişbaşı olacaz bu gidişle biz ne iki ileri bi gerisi yıvrımmm
Toparlayamıyorum kendimi
hoşbuldum canım :) inşallah istediğim sonuç olur. inşallah herkes istemediği fazla kilolarından kurtulur :)
Çok yoğun geçiyor bu aralar.Yoruluyorum çok acıkıyorum sanırım o yüzden.3 gündür azimle kalkıp güne az yiyeceğim diye ,yiyerek yatıyorum.15 gün önceki başlangıç kiloma döndüm.bu sabah 68,6 çıktı.tartının yerini değiştire değiştire 3-5 kez tartıldım valla.ıhhhh yine aynı.Bugün bi'daha deneyeceğim.sabrım taştı sürekli dietlerden bi bıraktın mı eski kiloya hemen geri..ama ben de bi hafta yapıyorum sıkı ,sonra hemen bunalıp bırakıyorum.öle işte bunalımdayım zeyas
canım , cenazemiz vardı ani gitmek zorunda kaldık memlekete sonra gelmişken kalalım biraz dedik bir ayı geçti nerdeyse .... tabiii diyet falan yalan olduuuu bugun başladım tekrar...
Klasik kahvaltımı yaptım öğle sebze yemeği düşünüyorum...
Selam kizlar..
Ada hosgeldin canim.. tatil iyi gelmistir umarim..
Valentin sende toparla hadi kendini, sonrada beni toplayin..
Zeyas, bebegim senin cizelge bilgisayardada gorunmuyor. Sadece semonun hamis takvimini goruom ben..tekrar anlattigini deneyemedim ama, bilmiom olurmu?
Kizlar ben cok kotuyum yaaa.. idrar yolu enf. Demistimya.. mesane enfeksiyonu ve mantar gibi karisik bisey olmusum. Kasinti yanma yok, sadece biraz akinti var. Ama wc yapamiom, onceki aksam 64,80 gordum, ictigim su icimde kaliyor. Ha bide manyak bir kemik agrisi geziyor tum vucudumda. El ve ayak parmaklarim bile agriyo. Simdide faranjit oluom galiba. Bogazim ve ensem aciyor cok fena.. atesim de var..mutsuzum haliyle.. diyet yapamiom ama dikkat ediom.. bende durum bu kizlar..
Iyilesip tektar 60 gormek istiyorum..
selam kızlarrr
nesilcim geçmiş olsunnn , bugün elektirikler yoktu sıkıldım hemd eçok yeni geldi ama be gidice3m :)
telefonumd aekranı kırıldı bir deme yaptım telmi saglam duvar mı diye
duvars aglam çıktı:)
slm katze, hayirli olsun canim nasil gecti nisan? iyi gectimi :)
dugun ne zaman, seneyemi?
evet canim bildirimi cuma yapiyoruz artik, cumartesi hafta sonu oldugu icin herkes bildirim yapamiyordu pazartesiye kaliyordu diye :)
masallah canim kilolari atmissin sende, hedefin kac 55 mi?
Hoşgeldin ada.başınız sağolsunsemoooo bebişin cinsiyeti belli oldu mu ???
Canım seni çok iyi anlıyorum ama pes etmemelisin.bide bence şok diyet olayına biraz ara ver.Çok yoğun geçiyor bu aralar.Yoruluyorum çok acıkıyorum sanırım o yüzden.3 gündür azimle kalkıp güne az yiyeceğim diye ,yiyerek yatıyorum.15 gün önceki başlangıç kiloma döndüm.bu sabah 68,6 çıktı.tartının yerini değiştire değiştire 3-5 kez tartıldım valla.ıhhhh yine aynı.Bugün bi'daha deneyeceğim.sabrım taştı sürekli dietlerden bi bıraktın mı eski kiloya hemen geri..ama ben de bi hafta yapıyorum sıkı ,sonra hemen bunalıp bırakıyorum.öle işte bunalımdayım zeyas
Canım ben ekmeği hiç aramıyorum yemesemde olur ama tatlıya dayanamıyorum ya napcam bilmiyorum.benimde sıkı bir temizlik yapmam lazım offf of.zeyasım bende karataya başladım yalnız ben ekmeği çok arıyorum sen uzun süredir ekmek yemiyorsun iradene hayranım
bu arada sonunda evime döndüm bugün sıkı bir temizlik akşama da düğüne gitcem onun için hazırlık
Geçmiş olsun nesil.Dün gelen arkadaşta sistik mi ne ondan olmuş.doktor bol su iç demiş.bide dün soğan kaynattım içirdim İyi gelir diye sende dene iltihabını söker.Selam kizlar..
Zeyas, bebegim senin cizelge bilgisayardada gorunmuyor. Sadece semonun hamis takvimini goruom ben..tekrar anlattigini deneyemedim ama, bilmiom olurmu?
Kizlar ben cok kotuyum yaaa.. idrar yolu enf. Demistimya.. mesane enfeksiyonu ve mantar gibi karisik bisey olmusum. Kasinti yanma yok, sadece biraz akinti var. Ama wc yapamiom, onceki aksam 64,80 gordum, ictigim su icimde kaliyor. Ha bide manyak bir kemik agrisi geziyor tum vucudumda. El ve ayak parmaklarim bile agriyo. Simdide faranjit oluom galiba. Bogazim ve ensem aciyor cok fena.. atesim de var..mutsuzum haliyle.. diyet yapamiom ama dikkat ediom.. bende durum bu kizlar..
merakla bekliyoruz katzeevet şimdi nişan albümümü yayınlıyorum birazdan link atarım. evet hedefim 55 :)
Canım bayağıdır kilo verememkten yakınıyosun bir dahiliye ızmanına görünüp troidlerine falan baktır istetsen.Ablamlar bizde denize gidiyoruz hergun, kilomda degisiklik yok o nedenle bugun biraz demoralizeyim, tarti gunumdu bugun.Oysa beni huzursuz edecek asiri bi kacamagim da olmamisti.Bunun verdigi ofkeyle bi browniyi mideme yolladim.Ama tabiki bozmak yok.Allahin izniyle gidiyor bu kilolar saglikla ins.
Yeni katilan arkadaslara ve diger site sakinlerine merhaba, hosgeldiniz arkadaslar.ins hepimiz saglikla istedigimiz kiloya geliriz.
Saol bitanem daha iyiyim simdi.. :) rkektrik kesintisini isyerindeyjen cok severim ben.. sarj tamsa no problem..selam kızlarrr
nesilcim geçmiş olsunnn , bugün elektirikler yoktu sıkıldım hemd eçok yeni geldi ama be gidice3m :)
telefonumd aekranı kırıldı bir deme yaptım telmi saglam duvar mı diye
duvars aglam çıktı:)
Aynen oyleymis kuzum.. sabah sevindirik oldum walla.. :)Nesil cok cok gecmis olsun, kiyamam yaa wc yapamaman cok kotu. kendini davul gibi hissediyorsundur.
kilo almamissindir buyuk ihtimal, wc sorunu yuzunden fazla cikiyosundur tartida.
Hayirli olsun kusum.. naaptin, album yaptinmi..evet şimdi nişan albümümü yayınlıyorum birazdan link atarım. evet hedefim 55 :)
Canim malesef her donem kilo kaybi ayni olmuyor malesef. Regl oncesi filan yirtsan veremiyosun. Canini sikma.. browni iyi olmus, erken saat kacamaklari fazla etkilemiyor, merak etme..Ablamlar bizde denize gidiyoruz hergun, kilomda degisiklik yok o nedenle bugun biraz demoralizeyim, tarti gunumdu bugun.Oysa beni huzursuz edecek asiri bi kacamagim da olmamisti.Bunun verdigi ofkeyle bi browniyi mideme yolladim.Ama tabiki bozmak yok.Allahin izniyle gidiyor bu kilolar saglikla ins.
Yeni katilan arkadaslara ve diger site sakinlerine merhaba, hosgeldiniz arkadaslar.ins hepimiz saglikla istedigimiz kiloya geliriz.
ayy kuzum, cok gecmis olsun kuzulara.. kiyamam yaaa, onlar iyi olsun, biz idare ediyoruz bi sekilde..Slm hanımlar dün hiç giremedim.tüm gün misafirim vardı üstüne çocuklarda hasta kanlarında mikrop çıktı ateşlerini kontrol altına alamıyorum.dün küçüğü tekrar acile götürdük serum vs derken gece 12 de evdeydim.küçüğü yatırdım büyüğünde ateşi çıkmış tekrar onun ateşini düşürmeye çalış falan 2 de yattım bu kadar tempoya zayıflarım demiştim ama hala artılardayım.
Geçmiş olsun nesil.Dün gelen arkadaşta sistik mi ne ondan olmuş.doktor bol su iç demiş.bide dün soğan kaynattım içirdim İyi gelir diye sende dene iltihabını söker.
Sağol nnesilim.kabuğuyla beraber 4de böl kaynatıp iç.iyi gelir inşayy kuzum, cok gecmis olsun kuzulara.. kiyamam yaaa, onlar iyi olsun, biz idare ediyoruz bi sekilde..
Butun sogani 4e bolup iri bir cezvede kaynaticam dimi.. deniim aksam.. belki rahatlatir.. :_
Albümler konusuna konu açıp fotoğraflarımı koymamda sakınca var mı sizce, sorun olur mu((
Ablamlar bizde denize gidiyoruz hergun, kilomda degisiklik yok o nedenle bugun biraz demoralizeyim, tarti gunumdu bugun.Oysa beni huzursuz edecek asiri bi kacamagim da olmamisti.Bunun verdigi ofkeyle bi browniyi mideme yolladim.Ama tabiki bozmak yok.Allahin izniyle gidiyor bu kilolar saglikla ins.
Gunaydin fistiklar.. sabah tartida yuzum guldu benim.. 2 gun once 64.80 gordum dedimya, 3 kilo yapamadigim cisim varmis megerse.. bu sabah 61.70 gordum, cok mutluyum.. kilo almamisim..
Gece komalik oldum, atesim 39,2 gibiydi.. hastaneye gitmeye usendim, ilik suyla sacimi yikadim, fazla suyu gidincede örüp yattim serin serin.. oglumun ates dusurucu surubundan ictim, gece terlemisim biraz, sabah iyiydim. Su an sadece belim kopacak gibi agriyor ama o da gecer yarina insallah....
Selam kizlar..
teşekkürler canım Allah kimseye yaşatmasın....Allah rahmet eylesin canım benim.
Slm hanımlar dün hiç giremedim.tüm gün misafirim vardı üstüne çocuklarda hasta kanlarında mikrop çıktı ateşlerini kontrol altına alamıyorum.dün küçüğü tekrar acile götürdük serum vs derken gece 12 de evdeydim.küçüğü yatırdım büyüğünde ateşi çıkmış tekrar onun ateşini düşürmeye çalış falan 2 de yattım bu kadar tempoya zayıflarım demiştim ama hala artılardayım.
Hoşgeldin ada.başınız sağolsun
.
Merhaba canım hoşbulduk ,
Tatil çok buruk geçti genç yaşta kuzenimi kaybedince keyfimiz kalmadı..(( Eve geldim tekrar rejime başlıyorum spora bu akşam başlıyorum diyetisyene gidecektim olmadı ....Yerimde sayıyorum 72 kilo ile geldim halbuki giderken 70.800 görmüştüm tekrardan tempolu başlarım inşallah... tatilde tebii dikkat etmeyince midem büyümüş sanırım acıkıyorum...
Selamlar tatlışlar...Dün hiç bozmadım proteinden gidiyorum bugün sabah 4 yumurta beyazını azıcık kavurduğum biberlerin üstüne kırıp yedim şimdi geldim eve biraz peynir domates zeytin attım ağzıma kahve içiyorum.
Herkese geçmiş olsun zeyasım 2 si birden mi canım...oy kıyamam onlara tez atlatırlar inşallah....Bugün sabah bir şok yaşadım tartıda ama ölçülerim yerinde sayıyor demek ki su kaybı onun için söylemeye gerek yok.
Nesil 3 kilo deyince :)))) iyi gitmiş boşuna vik vik yemişsin kendini...
semocan teyzesinin yavrusu ne yapıyo.Kız fazla oynaşıp çocuğun rahatını bozmayın Allahın boğası..Cinsiyet ne zaman öğrenilecek pamuğum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?