ah sorma semoşum ya hafta başından beri uğraşıyorum.allah daha büyük bir dert vermesin.yarın büyük ihtimal cinsiyetini öğrenirsin erkekse kızsa göstermez.zeyassssss
gecmis olsun canim, ikiside hasta oylemi
ay sende hangi birine ko$turcagini sasirdin kesin.
simdi iyilermi?
sağol velantiin.kız bu boğalar hep düşkünmü oluyor yaaa bende kendimi numune sanırdımSelamlar tatlışlar...Dün hiç bozmadım proteinden gidiyorum bugün sabah 4 yumurta beyazını azıcık kavurduğum biberlerin üstüne kırıp yedim şimdi geldim eve biraz peynir domates zeytin attım ağzıma kahve içiyorum.
Herkese geçmiş olsun zeyasım 2 si birden mi canım...oy kıyamam onlara tez atlatırlar inşallah....Bugün sabah bir şok yaşadım tartıda ama ölçülerim yerinde sayıyor demek ki su kaybı onun için söylemeye gerek yok.
Nesil 3 kilo deyince :)))) iyi gitmiş boşuna vik vik yemişsin kendini...
semocan teyzesinin yavrusu ne yapıyo.Kız fazla oynaşıp çocuğun rahatını bozmayın Allahın boğası..Cinsiyet ne zaman öğrenilecek pamuğum?
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR,
bunlari mutlaka görmelisinizzzzzzzzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/yapabilirsin-♥♥♥.35633/
hoşgeldin masum sağol canım.selam kızlar ay bu yeni kk snir eidyor beni yaa giremedim sabahtan beri
ada hoşgeldin cnmm ,
zeyas geçmiş olsun iki çocuk peşpeşe hastalanır hep ya Ç(
semoş napıyo senin oglan bakalım , oglan olcak büyük ihtimalle
nesil bak gimtiş kilocukalrrrr
yarın tartı günü
selam kızlar ay bu yeni kk snir eidyor beni yaa giremedim sabahtan beri
ada hoşgeldin cnmm ,
zeyas geçmiş olsun iki çocuk peşpeşe hastalanır hep ya Ç(
semoş napıyo senin oglan bakalım , oglan olcak büyük ihtimalle
nesil bak gimtiş kilocukalrrrr
yarın tartı günü
bugünkü menüm: kızlar hem stresten hemde reglimden dolayı bugün ara öğün yaptım tatlı yedim bide..pestil ya belki sıkıntı yaratmaz.inşşşş
sabah: klasik kk kahvaltısı
ara: 2 adet antep fıstıklı sarma pestil + şekersiz türk kahvesi
akşam: tavuk + salata
ah sorma semoşum ya hafta başından beri uğraşıyorum.allah daha büyük bir dert vermesin.yarın büyük ihtimal cinsiyetini öğrenirsin erkekse kızsa göstermez.
sağol velantiin.kız bu boğalar hep düşkünmü oluyor yaaa bende kendimi numune sanırdım
bayıldımmmmmm
hoşgeldin masum sağol canım.
numune zeyas
neyse hadi görmezden geliyoruz ara ögun görmedik biz
valla bilmiyorum tatlim, bakalim doktor ne dicek. emin olmadan soylemek istemez belki...
zeyas ben duskun degilimde iyi yapiyorum dermisim hahaha
kız alllah seniiiii
valla tükiyedekiler görünce hemen söylüyor . oğlumu 12 hftalıkken öğrenmiştik kızım ise doğana kadar göstermemişti ama kız olduğunu tahmin etmişti.
ögrenme ihtimalin var semoşş
ay bacaklarım çok agrıyor yaa bi aspirin içeyimmm
Oooh masallah 12 haftalikken ogrendin?desene senin oglan baldir daşak meydana acmis yatiyordu karninda ozaman yerim yavvv ögrendiginde tepkin nassil oluyo zeyaaasss?
yok canim bizim burdaki doktorlar uyuz valla, emin olmadan soylemezler burda.
neyse bakalim hayirlisi, yarin ola hayrola :)))
niye bebeeem, nettin bacaklarina? biz burda boga larin azginligini konusurken.
olmadi ama yanlis dusunduk simdi, demi zeyassssssss
Oooh masallah 12 haftalikken ogrendin?desene senin oglan baldir daşak meydana acmis yatiyordu karninda ozaman yerim yavvv ögrendiginde tepkin nassil oluyo zeyaaasss?
yok canim bizim burdaki doktorlar uyuz valla, emin olmadan soylemezler burda.
neyse bakalim hayirlisi, yarin ola hayrola :)))
niye bebeeem, nettin bacaklarina? biz burda boga larin azginligini konusurken.
olmadi ama yanlis dusunduk simdi, demi zeyassssssss
yok valla günahımı aldın regli olucam ya ozmanlar hep agrır benim
fesat semoo
aynen canımya ayan beyan ortadaydı. çok heyecanlanmıştım birazda hissizleşmiştim enterasan bir duyguydu.oyyy hamişliği özledim valla yaaa yapsammı ne yapsam 1 tane daha.hele birde hareketlensin sen o zaman gör yaaa karnında hareket eden bişey çok enteresn işler ya resmen biir mucize.
semooooo
bak konuşcam şimdiii tutma beniiiii
kız valla bacaklarıma grıyor benim regli öncesi çok ilginç dimi
Zeynep nesibe kızım mehmet musab oğluşum. Oyyy yirim ben onları yaaaaa...hahaha ne bilem gulum, biz boga dedik sen bacak agrisi didin. kafam karisti Nörem
regl gelmeden bacaklarin mi agriyor sahi?
hee zaten hamilelik basta sona kadar bir mucize gibi bir sey ya, insanin akli almiyor valla.
Rabbim nelere kadir gercekten....
2tane demi senin simdi, ikiside oglanmi? isimleri ney?
hee kiz dekme falan atmaya baslayinca naparim ben
nasil bir duygu, cok merak ediyom :)
Zeynep nesibe kızım mehmet musab oğluşum. Oyyy yirim ben onları yaaaaa...
amin cümlemizinkini inş.Evet canım musab bin umeyirin ismi. mehmette kayınpederimin ismi. sevmesem koymazdım ama mehmet ismini hrp sevmişimdir.Allah bagislasin canim. Insallah bahtlari guzel olur
aaahz eyasss musab ismi, Musab in Umeyir den geliyo demi? :))) sahabe ismi :)
benim bi arkadasin oglu var onun ismi Umeyir, ikinciye hamile simdi onun isminide Musab istiyor :)
amin cümlemizinkini inş.Evet canım musab bin umeyirin ismi. mehmette kayınpederimin ismi. sevmesem koymazdım ama mehmet ismini hrp sevmişimdir.
günaydın kızlar bu hafta sadece 200 gr gitti çok cnaım sıkıldı ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?