canısı sıkma canını bak bana ben artılardayım senin yerinde olmak isterdim şuan.200 gr hiçte fena değil regli haftandasın hafta başı 1300 artıdaydın iyi bile gitmişgünaydın kızlar bu hafta sadece 200 gr gitti çok cnaım sıkıldı ama ya
kızım aynı babası hık demiş burnundan düşmüş ikizi gibi oğlum ikimizede benziyor ortaya karışık olmuşGOODMORNING kizlar,
nasilsiniz, ne var ne yok bakem?
Bebe ler kime benziyo zeyassanami babaya mi? :)
mehmet guzel isim canim, rahmetli dedemin ismide mehmetti. Bi kuzenimin ismide mehmet :)
gunaydin seker parem, 200 gram gitti...
gittigine dua et kiz, regl döneminde olmana ragmen gitmis ya canim, neden canini sikiyorsun.
bak gör regl de sonra, baya baya kilo gidecek senden
hoşgeldin denvirmerhabalar, benide aranıza alır mısınız?
1 ağustostan beri karatay diyeti yapıyorum. 4 kilo verdim. şu an 67.8 kiloyum.
son iki gündür de 17-18 den sonra bir şey yemeyerek size katıldım diyebilirim. Bu sayfalarınızı da taa baştan beri okudum. hatta derin rumuzlu kişiyi çok merak ettim. heralde kilosunu verip gitti. inşallah bende öyle olurum.
ilk hedefim.65 sonra 60. (yaş 34, boy 163)
bugün sabah: sadece bir şekersiz sütlü neskafe içtim. kan aldırdığım için işe aç geldim. Burda da karataya uygun yenecek bir şey yok. 12.gibi evde fındık ve kayısı atıştırmayı planlıyorum. sonra 4 gibi karışık kebap yer günümü kapatırım. evde de 18.den sonra şekersiz çay veya sütlü neskafe içebilirim.
sizde yeme içmeyi bıraktıktan sonra akşam kahve süt ayran falan içiyor musunuz?
inşş semoş ya , en kötü 67.5 görürüm diye düşünmüştüm ama olmadı
semo siizn ord adogum izni naısl oluyor çalışcakmısın dogum sonrası
günaydın hatunlar... artılardayımbu hafta hem regli haftamdı hemde uyku düzenim falan çok değişti o yuzden sanırım.listeyi yapta semoş palaşayım kilomu kızzzz
canısı sıkma canını bak bana ben artılardayım senin yerinde olmak isterdim şuan.200 gr hiçte fena değil regli haftandasın hafta başı 1300 artıdaydın iyi bile gitmiş
kızım aynı babası hık demiş burnundan düşmüş ikizi gibi oğlum ikimizede benziyor ortaya karışık olmuşkocanı çok seversen kocana benzermiş öyle derler
merhabalar, benide aranıza alır mısınız?
1 ağustostan beri karatay diyeti yapıyorum. 4 kilo verdim. şu an 67.8 kiloyum.
son iki gündür de 17-18 den sonra bir şey yemeyerek size katıldım diyebilirim. Bu sayfalarınızı da taa baştan beri okudum. hatta derin rumuzlu kişiyi çok merak ettim. heralde kilosunu verip gitti. inşallah bende öyle olurum.
ilk hedefim.65 sonra 60. (yaş 34, boy 163)
bugün sabah: sadece bir şekersiz sütlü neskafe içtim. kan aldırdığım için işe aç geldim. Burda da karataya uygun yenecek bir şey yok. 12.gibi evde fındık ve kayısı atıştırmayı planlıyorum. sonra 4 gibi karışık kebap yer günümü kapatırım. evde de 18.den sonra şekersiz çay veya sütlü neskafe içebilirim.
sizde yeme içmeyi bıraktıktan sonra akşam kahve süt ayran falan içiyor musunuz?
hoşgeldin denvirhedeflerimiz ve boylarımız aynı inş istediğin kiloya hemen inersin.1 ayda 4 kilo gitmiş tebrikler. akşmları ben su bile içmiyorum canım tartı farkediyor çünkü ama sende sıkıntı yapmıyorsa içebilirsin benimki biraz psikolojik sanırım.
Canım ben geçen sene eylülde 83 ile başladım 1 yılda 17 kg verdim.bu topiğe 75 kg ile katılmıştım oyuzden listede 75 yazıyor başlangıç kilom.günlük 2.5 litre suyumu mutlaka içiyorum.yatmadan önce su içersem vücudumdan atamıyorum gibime geliyorteşekkürler zeyas, ama sende 10 kilo vermişsin. (ne kadar sürede bilmiyorum ama)başlangıçtan beri bu daha süper. akşam su içmen özellikle gerekli bence. ama bilemiyorum tabi seni. 60a kadar sana yol arkadaşı olmaya hazırım bilineee.
kızlar liste ne kadar kolay oldu ya eskiden çok zordu
KIZ bebeklerim, ben bu hafta bilidiri yapmak istemiyorum ki
ayni yaziyorum kendimi
haha bencede liste basitle$ti boyle, önceki listeye herseyi eklediydikDDDD
her kafadan ses cikinca, yok haftayi ekleyelim, yok kan grubu, yok 3-4 haftalik kilomuz gorunsun
ana adı, baba adı, yıllık gelir, sevdigim yemeklerd eolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?