Kizlaaaaaarrr,
Bayiliyorum size yaaa.. sayfalar havada ucusmus yine.. :)
Denvir, oncelikle hosgeldin.. geriye donuk okumus olmanda takdire şayan bence.. basligi goren zipliyo, napionuz diye..
Yaz geldiginden beri aksam yemegim 18 lere sarkti, cok gec yatmama ragmen pek kilo veremedim ben, gerci saglik sorunlarimda oldu ama max.17:30 u gecme derim.. sonrasinda cay, bitki cayi, kahve serbest.. sade kahve daha makbul, uykun kacmayacaksa yatmadan once corba gibi geliyor.. hemde metabolizma hizlaniyor.acliktan uyuyamadigim gecelr cok oldu benim..
Semocum.. 14-15. Haftalarda daha kesin belli olur ama belki gosterir bizim picoss..
Benzetmek icin ayna yetmez, cok icten begendigin imrenerek baktigin bi bebek varsa ona benzer diye biliom ben.. benim oglumda ayni babasi gibi dogmustu, 40 tan sonra baska bi bebek oldu, alakasi kalmadi ilk haliyle..
Adacim, canim walla allah sirali olum versin derlerya, beklenmeyen ani kayiplar insani darmaduman ediyor. Allah sabirlar versin bitanem.. bence bir ayi cok iyi atlatmissin, 1 haftada verirsin walla.. acikinca yemek icin hafif biseyler ayarla, miden de kuculur yine, merak etme..
.
Kizlaaaaaarrr,
Denvir, oncelikle hosgeldin.. geriye donuk okumus olmanda takdire şayan bence.. basligi goren zipliyo, napionuz diye..
Yaz geldiginden beri aksam yemegim 18 lere sarkti, cok gec yatmama ragmen pek kilo veremedim ben, gerci saglik sorunlarimda oldu ama max.17:30 u gecme derim.. sonrasinda cay, bitki cayi, kahve serbest.. sade kahve daha makbul, uykun kacmayacaksa yatmadan once corba gibi geliyor.. hemde metabolizma hizlaniyor.acliktan uyuyamadigim gecelr cok oldu benim..
Semocum.. 14-15. Haftalarda daha kesin belli olur ama belki gosterir bizim picoss..
Benzetmek icin ayna yetmez, cok icten begendigin imrenerek baktigin bi bebek varsa ona benzer diye biliom ben.. benim oglumda ayni babasi gibi dogmustu, 40 tan sonra baska bi bebek oldu, alakasi kalmadi ilk haliyle..
Adacim, canim walla allah sirali olum versin derlerya, beklenmeyen ani kayiplar insani darmaduman ediyor. Allah sabirlar versin bitanem.. bence bir ayi cok iyi atlatmissin, 1 haftada verirsin walla.. acikinca yemek icin hafif biseyler ayarla, miden de kuculur yine, merak etme..
Masum, walla bebem mucize gibi regl oncesi -200.. tebrik ederim kusum..
Zeyas, bende yatmadan once cok su icmemeye calisiyorum. Yani saat 20 den sonra belki 1 bardak, yatarken de 1 bardak. Fazlasi icinde kaliyor gibi oluyor..
Valentin, bende bogayim. Demisinya semoya dikkat et, rahatini kacirmayin diye..
Sesli guldum yeminle..
Gelelim banaaaaa.. -200, (61.20) sewindim yine.. hafta ici 64.80 bile gormustum. Iyilesiyorum..
3 gündür sadece protein yiyorum su kaybı belli...İncelme yok hiçbiryerimde çünkü
Challan ın hareketlerini yapmaya karar verdim.
sabah yumurta beyazı
öğlen tulum peyniri domates latte
akşam kızarmış tavuk var dünden kalan onu yiyeceğim.
Liste cok kalabalikti, bir suru de kacak vardi.. online olanlari ekledim. Izinlileri de gelince ekleyelim dedik.. Senin beklemene gerek yok tatlim, ekle kendini, takil pesimize.. hem motive olur hemen..canım çok teşekkürler ...... evet yavaş yavaş midemi alıştırmaya başladım inşallah bu haftadan sonra alışırım...
Kızlar liste yenilenmiş ismim izinlide göremedim listeye girmek için bekleyecekmiyim yine ??????
SEmooooo ben 8 haftalıkken cinsiyetini öğrenmiştim dr 8 haftalıkken kız demişti %90 vee kızım oldu herkes şaşırıyor 8 hafta çok erken diye biz çok ısrar etmiştik eşim çok heycanlıydı dr peki söyleyecem kız dedi....aslında biliniyormuş daha erken ama drların hekimlik yeminlerine göre söylememeleri gerekiyormuş.. hani eskiden kızsa alnımıyormuş yaa ondan diyorlar....
teşekkürler canım ekliyorum hemenciiikListe cok kalabalikti, bir suru de kacak vardi.. online olanlari ekledim. Izinlileri de gelince ekleyelim dedik.. Senin beklemene gerek yok tatlim, ekle kendini, takil pesimize.. hem motive olur hemen..
canım çok teşekkürler ...... evet yavaş yavaş midemi alıştırmaya başladım inşallah bu haftadan sonra alışırım...
Kızlar liste yenilenmiş ismim izinlide göremedim listeye girmek için bekleyecekmiyim yine ??????
SEmooooo ben 8 haftalıkken cinsiyetini öğrenmiştim dr 8 haftalıkken kız demişti %90 vee kızım oldu herkes şaşırıyor 8 hafta çok erken diye biz çok ısrar etmiştik eşim çok heycanlıydı dr peki söyleyecem kız dedi....aslında biliniyormuş daha erken ama drların hekimlik yeminlerine göre söylememeleri gerekiyormuş.. hani eskiden kızsa alnımıyormuş yaa ondan diyorlar....
nesuuuuuullll, ucusturduk biraz sayfalari. Sen olmayinca duruluyor valla, i$ler bize kaliyor
evet datlim biliyorum ya bende zaten aksama hic ümit baglamadim, cinsiyetle ilgili :)
artik tatilden sonra kontrole gittigimde ögrenirim cinsiyeti, tatile de az kaldi
/QUOTE]
Bebem, benim kardesim isvecte dogurdu, orda sadece cinsiyet icin 16. Haftada sadece 1 kere ultrasona aliyorlarmis. Orda oyle diilmi?
yok canim, gelen giden kizlar belli degildi, hepsini sikdik.
senin tatilde oldugunu biliyoduk canim, ada geldiginde ekler kendini dedik. boyle derli toplu olsun dedik degistirdik biraz.
yok artikkkkkkkk , olamaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz, eminmisin 8 haftalik olduguna????
o nasil doktormus oyle, masallah. Bizim turk doktorlari baska ya valla bak.
ahahaha semoş yarıldımmmmm mmmmmmmmmmmm
hep bi,rlikte yaptıkkk
valla bana öyle dediler canısı bide aynada kendine bakıp uwww ne kadar güzelim yaaa maşallh tü tü tü falan dersen kendine benzermiş bol bol kendini beğen sana benzesinZEYASSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
kocani cok seversen ona mi benzer sahi?
ben cok bakarsan benzer diye biliyorum ondan aynaya cok bakiyorumDDDDDD
MASUMMMMMMMMMMM
hamilelik izni burda toplam 6 ay oluyor canim.
dogumdan öncede 2-3 hafta mecbur almalisin, dinlenmek icin. dogum hazirlanmak icin.
nesilim hoşgeldin yaa vallla özletiyosun kendini gel muhabbetimize sende katılKizlaaaaaarrr,
Masum, walla bebem mucize gibi regl oncesi -200.. tebrik ederim kusum..
Zeyas, bende yatmadan once cok su icmemeye calisiyorum. Yani saat 20 den sonra belki 1 bardak, yatarken de 1 bardak. Fazlasi icinde kaliyor gibi oluyor..
Valentin, bende bogayim. Demisinya semoya dikkat et, rahatini kacirmayin diye..
Sesli guldum yeminle..
Gelelim banaaaaa.. -200, (61.20) sewindim yine.. hafta ici 64.80 bile gormustum. Iyilesiyorum..
bugünkü menüm
sabah: omletli kk
akşam: köfte + ayran
valla bana öyle dediler canısı bide aynada kendine bakıp uwww ne kadar güzelim yaaa maşallh tü tü tü falan dersen kendine benzermiş bol bol kendini beğen sana benzesin
nesilim hoşgeldin yaa vallla özletiyosun kendini gel muhabbetimize sende katıl-200 çok iyi canım iyileşiyor olmana sevindim önümüzdeki haftaya bomba gibi başla bu kadar duraklama yeter sana kalan 3 kilonuda verde rahatla bebeğim
birde demişsin ya elen giden belli degildi
ayrım yapmadfıkk hepsiniii öptükk
hahahahha kizlarrrrrrrrrrr son yorumuma bakin, sildik yazicaktim ne yazmisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende kaçırmışım olayı masum ne diyo diyorum.güldürdün kız bir kahkaha attım kızım yüzüme bakıyor anne iiyimisin der gibi
valla kaçırmışım şimdi gördümhala gülüyoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?