Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kizceler,

saat 7de doktor kontrolum var bugun, insallah hersey iyi gecer :)
gelismeleri az sonra yazarim sizlere de
optummm hepiniziiiii

hahahahha kizlarrrrrrrrrrr son yorumuma bakin, sildik yazicaktim ne yazmisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahahaha.. manyachhh.. oyle okuyup gecmisim bende.. tobe toobee..
nesiiiiiiiilllllllllllll

ultrason derken, allttan yani $eyinden bakiyolar oyle diyon demi?
burda ilk control, gecenki gittigimde alttan bakti. sonraki kontroller karin ustunden oluyor
Yok bebisim, gebelik boyunca sadece 1 kez karindan cinsiyet icin.. ultrason isinlari bebege zararliymis diye.. biz burda 15 te bi bakiyoduk napio icerde diye..

Bebem bak.. Tel de görmüyodum.. bilgisayardan bakiom, ekran resmini çektim.. seninki de görünmüyo bende.. benimkini de görmüyorum.. yeni bişey yaptım, sen görebiliyomusun hayatım..

Eklentiler

• Screen shot 2014-08-29 at 17.53.26.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 57
Bebem bak.. Tel de görmüyodum.. bilgisayardan bakiom, ekran resmini çektim.. seninki de görünmüyo bende.. benimkini de görmüyorum.. yeni bişey yaptım, sen görebiliyomusun hayatım..
Valla canım ben görüyorum masumun da çizelgesi var mesela.acaba çizelgleri görmek istemiyorum diyemi ayarladın.

Son düzenleme:
Masum .... (71,0) - (toplam -02,80) ... 68,20 - 68,00 ( - 200 gram)

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,40) ... 65,60 - 65,90 ( + 300 gram )

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... 61.40 - 61.20 ( - 200 gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -00,80) ... 65,30 - 64.80( -500 gram)

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... - 68,6-67.00 ( -1.600 gram)

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +2.30) ... 71.03 - ?? ( - gram)

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 ).....72.00- ?? (- gram )

gelen giden kizlar belli degildi, hepsini sikdik ahahahahahaha gadınım ....aklın hep nirelerde...

Bu sabah 66.6 geldim.Dün akşam tavuğa sarmısaklı yoğurt döküp yedim bu bozuyor mu acaba protein dietini bilmiyorum ama birkaç gündür gram gram gidiyordu...dünden bugüne 400 gram vermişim sabah sevindirik oldum.

egzersizlere başlayamadım ama bugün biraz daha rahat olduğum günlerden biri fırsat yaratıp yapıcam ilk saatini peteklerim...

zabah zabah biraz ceviz peynir ve avokado yedim.şimdi bir kahve yaptım kendime...göbüşümden ve belimden incelmişim birer cm

Canim malesef her donem kilo kaybi ayni olmuyor malesef. Regl oncesi filan yirtsan veremiyosun. Canini sikma.. browni iyi olmus, erken saat kacamaklari fazla etkilemiyor, merak etme..
Aynen oyle oldu nesli sanirim emzirme doneminde ve hala regl olmamin biraz etkisi var ama guzel haber bugun 78.2 yi gordum.
Sevgili zeyas aslinda sikayet etmiyorum, sadece biraz yavas gidiyor olmasi sanirim biraz sabirsizlandiriyor beni

dün akşam iki üç tane incir yedim sabah kalktım karnım davul gibi inanılmaz bir şişkinlik var acaba incirden mı oldu
tartının da pili bitmiş kiloma etki etmiş mi diye bakacaktım bakamadım

Kizlar benide alin araniza kurallari bilmiyorum
29 haftalik hamileyim
Bir ay kadar bu yontemi uyguladim
Hic kilo almadim ramazan sonrasi
Ve bebek gayet saglikliydi..
Haftalik kilo takibi yapicaz gunluk yemek takibi. Degilmi
Simdi ev tasiyoruz bu hafta cok bisey yazamayabilirim ama bi hafta sonra duzenli katilcam araniza kural varsa yazarmisiniz

dü bir pide ve yarım döner ve yarım hamburger yedim...Sabah kalktığımda 66.8 dim.sedece 200 gr fazlalık

bugünüde atlatayım artık yarın yeniden iplere asılırz .

dün azıcık challan egzersizi yapıyım dedim valla yerlere yapıştım öyle hamlamışım .aman!!!! sürekli aynı hareketi tekrar tekrar tekrar tekrar........

sabah menemen efendim 2 kızarmış biber 2-3 tatlı kaşığı labne
hedef 5 li bi'şiler görmek bu hafta

Kızlar yarından itibaren tam bir ayım var 60 kg olmak için.ve ben bu haftasonu yinr cozuttum offfg offf artık sıkıldım bunaldım.şu bir ayda kalan 5 kg gitsin ne olur allahım ya nefsime hakim olabileyim lütfen dua edin kızlar ve desteğinizi esirgemeyin .

Aynen oyle oldu nesli sanirim emzirme doneminde ve hala regl olmamin biraz etkisi var ama guzel haber bugun 78.2 yi gordum.
Sevgili zeyas aslinda sikayet etmiyorum, sadece biraz yavas gidiyor olmasi sanirim biraz sabirsizlandiriyor beni
Canım doğum sonrası regli olamadıysan yavaş kilo vermen çok normal.ilk 6 ay bendeolmadım olduktan sonra kilolar çom rahat gitti.
Hoşgeldin canım öncelikle seni tebrik ederim hiç kilo almaman çok güzel.eğer bebeklerde sağlıklıysa En iyisini yapmışsın.hoşgeldin aramıza Kurallarımız Şöyle düzenli paylaşım şart ve 1 hafta düzenli paylaşımdan sonra listemize giriyorsun.bukadar

velqntin maşallah kız tam diyet gitti derken tekrar tekrar küllerinden doğuyosun maşallah.. bu azimle 5 li bişleri kesin görürüsün bende 4lü bişeyler göreyim bu hafta inşşşşş
Günaydın fıstıklar bomba gibi motivasyonla haftaya başlıyorum.tam bir ayım var.hafta içi sıkıntı yok ama haftasonlarını ipin ucu kaçıyor dün eşime yemin edeyim tatlı ve ekmek yemiyeceğim diye dedim.yapma bence gerek yok dedi.tanıyo beni çünkü.neyse tam bir ay boyınca düzenli spor ve sıkı bir diyet yapıcaağıma size söz veriyorum kızlar boğa azmini ve istediğinde neler yapabileceğini göstercem sabah kahvaltım bitti tam 5 saat sonra akşam yemeğimi yiyeceğim.

Yumurtaltın 2si benimdi 2 si çocukların hepsini ben yemedim yani
i

merhabalar,
bende bu haftasonu cozuttum. misafir gelince yemekler geç saatlere taşındı. gezmeler falan derken cumaya kadar yakaladığım o güzel tabloyu bozdum galiba. üzgünüm ama tekrar yolunuza gireceğim.

sabah: 2 kurupasta (???!!)ve kahve
öğle : klasik karatay kahvaltı
akşam17.30) mantar sote, bulgur pilavı ve bitiş.
sonra sadece çay.hatta evde olursam bir saat yürüyüşe bile çıkabilirim.

hep birlikte güzel sonuçlar alalım inşallah bu hafta.

yaparsın tabi. bende seninleyim bu ay. ayda 5 kilo vericez diyorum o kadar.

Merhaba Kızlar,

Malum tatil dönüşü toparlanmak çooook zor oluyor geçen hafta toparlanma süreçimdi. bu hafta itibarı ile asılıyorum diyete spor yapacam artık....1 Eylül benim için başlangıç ... Hafta sonu abuk sabuk ne varsa yedim dedim kendime yeeeee gözün doysun dedim )) Bugun itibarı ile artık saat 17.00 dan sonra sadece bitki çayı su onun dışında hiç bir şey yemiyeceğim oruç başlangıç saati olacak benim için....

Sabah ,
klasik kahvaltım
2 yk lor peynir
1 küçük domates
maydanoz ve dere otu
2 kızarmış light form ekmek

öğle
pirinç lapası
salata

akşam
pirinç lapası
salata

yeşil çay ve bol suuuuuuu

Zeyascıım , Bu ay ben çok asılacam diyete inşallah hep brilikte desteklersek birbirimizi gidecek bu kilolar..

o cümleyi malesefki ben kurmusum valentin okuduktan sonra bende inanamadim
oooo bebegim 66.6 supersin, umarim hafta sonunu hafif atlatmissindir az hasarla?
tm simdi geri isleri yoluna koydun, ne guzel ilerleme var. birakmak yok diyeti 65 e ne kaldi $urdaaaa :) oleyyyy

Ahahaha.. manyachhh.. oyle okuyup gecmisim bende.. tobe toobee..

Yok bebisim, gebelik boyunca sadece 1 kez karindan cinsiyet icin.. ultrason isinlari bebege zararliymis diye.. biz burda 15 te bi bakiyoduk napio icerde diye..

haha walla bilincsiz yazilmis bir cumle oldu o apla
burda 4-5 haftada bir ultrason. doktor bebegin ense kalinligini ölctu, boy ölctu, kafasini ölctu...

kiz kardesinin yasadigi yerde cok ilginc mis nesil, 1defa ultrasonla bakiyolar bebege...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…