Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydin tatliskolar,

nasilsiniz, umarim herkes hafta sonunu az hasarla atlatmi$tir ?
benim dün yemekli misafirim vardi, kostur kostur yapmaktan fazla bir sey yiyemedim tum hafta sonu.

ben cok iyiyim elhamdullilah, cuma gunu bebisi görduk göbüste :)
cok tatliydi kizlarrrrr, kipirdiyordu bide masallah keyfi yerindeydi bebisin, elini enseye koymus öyle yatiyordu
doktor bile dedi, ooo keyfine düskun bu icerde keyif yapiyo dedi :)

nettin kiz onlari nasi yidinnnn?
200 gram fazlalik diyosun ya valeyyy, onlari yemeseydin kesin 500 gram eksi olucakti

oyyy tatlim yaa verirsin insallah, sen biraz spora yüklen
bak daha hizli gidecek kilolarin

selam ben geldim efendimmm ,, gelen geçen varmı semooo

hafta sonu az ucundna kıyısındna benimd ebozuldu diyetim , reglimd egelmediii
hamile bir ark gelmiş çok yanlış gebe bir insan için 5 te yemeyi kesmek bence gece 10 gibi bir bardka süt içilmeli bence en azındann.. ben çok aıckırsma içiyorum şahsen..

ee ne var ne yok anlatın gayrı

hosgeldin guzelim, gelen gecen var aslinda ama ben gözume seni kestirdim dermisim

hafta sonlari yokmu zaten, herkes bozuyo ya. Kiz masum, bizim derin hafta sonuda bozmuyodu ha, o nasil yapiyodukiii ...

evet canim katiliyorum sana, gebe bi insanin saat 5te yemek yemeyi kesmesi bencede mantikli degil, mantigi gectim saglikli degil bi kere.

haftasonları bbizi mahvediyo zaten. akşam bulgur pilavın 3 kaşığı geçmesin denvir çok şişkinlik yapıyor mantara yüklen en iyisi
oh oh maşallah semocum cinsiyet için bişey söylememiş anlaşıolan birdahaki gidişine öğrenirsin kesin.

benim reglim bitti çok şüjkür masum rahatladım valla darısı başına en sevmediğim durum gecikmesi ++ şişkinlik + kilo demeek. bencede yatmadan süt kesin içilmeli ballı ballı ohhh (hamileyken tabi) hamile değilken balsız şekersiz içilebilir.ama 5 ten sonra yemek yememekte sıkıntı yok bence eğer aclık hissetmiyorsa ve bebişin sağlığıda yerindeyse bişecik olmaz.

Aynen oyle oldu nesli sanirim emzirme doneminde ve hala regl olmamin biraz etkisi var ama guzel haber bugun 78.2 yi gordum.
Sevgili zeyas aslinda sikayet etmiyorum, sadece biraz yavas gidiyor olmasi sanirim biraz sabirsizlandiriyor beni

bende regl olduktan sonra kilo vermeye başladım öncesinde hep artılardaydım. senin şu anda kilonu muhafaza etmen bile çok iyi :)

valencim o kadar hamurişine rağmen eksileri görmüşsün değmesin. kahvaltıda menün güzelmiş

semoşş benimikestirdin kız get ben iyi aile kızıyım :)
bende bzodum derken cnm 5-6 kuru siyah üzüm yedim annemin komşusunda,5-6 leblebi ile
bire ctesi bir ark gittik çok ısrar etti bir lokma kadayıf yedimm bukadar

zeyas valla krkuyorumda bu ay ya bi regli olayıma ilaç aldım
kontrol hapı başlıycma hemenn

Selam hatunlarim.. haftaya iyi basladim, ama sonra dagildim. Uykudan gozum acilmiyor..
Haftasonu kv_kb bizde kaldilar, onlar bizde diye de bi suru misfr.. iyi gecti ama cok yorulmusum, dunde jr ile bisiklete bindik biraz, eve donunce de yemek fasli, su bu derken en son utuler 1,30 gibi filan bitti.. normalde ptesileri +1500 gibi oluyodum, bu sabah sadece +700.. 2 gunde gecer sanirim.

Yeni katilan hamile arkadasimiz, (yazarken nickini unuttun, kusura bakma) son haftalarda gece yemek istemen dogal gelisir, cok kisitlama kendini.. simdiye kadar kilo almamis olman cok iyi, bundan sonra da korkma.. aksam yemegini vakitli ye, sonra acikirsanda findik badem sut gibi seyler tuket tatlim. Ac birakma kuzuyu..

Masum, niye olmadin sen, yoksaaaaa?
Ben de ilk sinyali aldim, onumuzdeki haftabasi olcam sanirim..

ya inşş degildir sanmıyorum ama bakalım nesilcim ,
ilk sinyali bir hafta öncemi gönderiyor yaw sneinki

Bugünkü menüm
Sabah: 2yumurta ile klasik kk kahvaltısı
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği + yoğurt + salata

10 dk koşu bandına çıkabildim çok yorgun hissettim kendimi.akşam ip atlarım biraz

Hosgeldin zeyas, yok tatlisko, bebis cok ters yatiyordu zaten. Bi dahaki sefere kaldi cinsiyet, 03/10 yani daha tam 1 ay var :)

hahahaha
hee sen bozmamissin o zaman canim masallah sana
kiz , cidden? sen yoksaaaa???

selm hatunlarin hatunu, nasil oldun canim sen daha iyimisin?
hmm hafta sonu hasari az bu hafta masallah

slm kızlar ,

Bugun öğlen bir arkadaşım geldi kahve içtik laf diyete geldi ben pirinç lapası yapıyorum , biber fırında yiyiorum ,..... bunun gibi diyet yemekleri yaptığımı söyledim ... bana dediki nereye kadar böyle besleneceksin bence günlük evinde yaptığın yemeklerden 2-3 kaşık ekmeksiz bol salata ile yesen daha iyi olur dedi. ben diyet yapınca hep lapa , fırında sebze hep eşimden ayrı yemek yapıyordum acaba eşime yaptığım yemeklerden 2 -3 kaşık yiyerek ekmeksiz bu şekilde mi diyet yapsam zaten az yağlı pişiriyorum yemekleri sadece hakikj zeytin yağı kullanıyorum başka yağ kullanmıyorum...böyle lapa falan beni bıktırıyor doğru söylüyor sizler özel mi yemek yapıyorsuuz yoksa evdeki yemeklerden az az mı tüketiyorsunuz ?????

ada niye lapa yiyonsu ki onu anlamadım ben hep eve yaptıgımdan yiyorum
dolma, börek çok yaglı kızartmalı yemekler dışında
hatta karnıyarık bile yiyorum yanii

bir kez lapa bir diyet yemegi degil ki saece detoks süresind eyenilen bir yemek

iyice korkuttunuz ya beni şuan yedigim şeydne midem bulunuyor piskolojimm bozulduu
hamileyimiyim leynnnnnnn

canım yaaaa ben hep diyet deyince saçma saçma yemekleri günlerce yapıyorum sonra offf diyorum bırakıyorum en iyisi bend ev yemeklerinden az az yiyeyim...

Hamiiş misin yoksa ??? Çcocuğun varmıydı senin yoksa olursa bu ilk mi olacak ???

ada ikizlerim var benim allah korusun ya stemiyorum ben bebek filann

ya ev yemegi ye tabikid eya kıymalı etli sebzeler yap zeytin yaglı yap , i,lk kez duydum snein gibi diyet yapan
pilav makarna yeme tabide bakliyatta az ye
ama kıymalı fasulye, zeytinyaglı fasulye, patlıcna yemegi
kabak yemegi bunlaır yeee tavuk sote , mantar sote

ayyy ne güzel ikizlerin vamış maşallah bende ikiz istedim bir defada kurtulayım diye ama nasip işte bir kızım var benimde....

ayyy ne yapayım çabuk kilo vereyim diye saçma saçma hafif şeyler yapıyordum sonra sıkılıyorum en iyisi ekmeksiz az az yemeli akşamda 17.00 dan sonra keslinlikle bişey yenmemeli...

iyice korkuttunuz ya beni şuan yedigim şeydne midem bulunuyor piskolojimm bozulduu
hamileyimiyim leynnnnnnn

kac gun geciktin beybi?

adacim, bencede arkadasin ve masum hakli. yaptigin yemeklerden ye 1 tabak. 2-3 kasikta cok az olur zaten doymazsin (bu seferde abur cubura yönelirsin)

Diyetisyenlerin verdigi diyetlerde de hep ev yemekleri var zaten. porsiyonlar kucuk ve yaninda hep bol salata ve corba var. ekmek 1 dilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…