dü bir pide ve yarım döner ve yarım hamburger yedim...Sabah kalktığımda 66.8 dim.sedece 200 gr fazlalık
bugünüde atlatayım artık yarın yeniden iplere asılırz .
dün azıcık challan egzersizi yapıyım dedim valla yerlere yapıştım öyle hamlamışım .aman!!!! sürekli aynı hareketi tekrar tekrar tekrar tekrar........
sabah menemen efendim 2 kızarmış biber 2-3 tatlı kaşığı labne
hedef 5 li bi'şiler görmek bu hafta
Kızlar yarından itibaren tam bir ayım var 60 kg olmak için.ve ben bu haftasonu yinr cozuttum offfg offf artık sıkıldım bunaldım.şu bir ayda kalan 5 kg gitsin ne olur allahım ya nefsime hakim olabileyim lütfen dua edin kızlar ve desteğinizi esirgemeyin .
selam ben geldim efendimmm ,, gelen geçen varmı semooo
hafta sonu az ucundna kıyısındna benimd ebozuldu diyetim , reglimd egelmediii
hamile bir ark gelmiş çok yanlış gebe bir insan için 5 te yemeyi kesmek bence gece 10 gibi bir bardka süt içilmeli bence en azındann.. ben çok aıckırsma içiyorum şahsen..
ee ne var ne yok anlatın gayrı
haftasonları bbizi mahvediyo zaten. akşam bulgur pilavın 3 kaşığı geçmesin denvir çok şişkinlik yapıyor mantara yüklen en iyisimerhabalar,
bende bu haftasonu cozuttum. misafir gelince yemekler geç saatlere taşındı. gezmeler falan derken cumaya kadar yakaladığım o güzel tabloyu bozdum galiba. üzgünüm ama tekrar yolunuza gireceğim.
sabah: 2 kurupasta (???!!)ve kahve
öğle : klasik karatay kahvaltı
akşam17.30) mantar sote, bulgur pilavı ve bitiş.
sonra sadece çay.hatta evde olursam bir saat yürüyüşe bile çıkabilirim.
hep birlikte güzel sonuçlar alalım inşallah bu hafta.
oh oh maşallah semocum cinsiyet için bişey söylememiş anlaşıolan birdahaki gidişine öğrenirsin kesin.Günaydin tatliskolar,
nasilsiniz, umarim herkes hafta sonunu az hasarla atlatmi$tir ?
benim dün yemekli misafirim vardi, kostur kostur yapmaktan fazla bir sey yiyemedim tum hafta sonu.
ben cok iyiyim elhamdullilah, cuma gunu bebisi görduk göbüste :)
cok tatliydi kizlarrrrr, kipirdiyordu bide masallah keyfi yerindeydi bebisin, elini enseye koymus öyle yatiyordu
doktor bile dedi, ooo keyfine düskun bu icerde keyif yapiyo dedi :)
benim reglim bitti çok şüjkür masum rahatladım valla darısı başına en sevmediğim durum gecikmesi ++ şişkinlik + kilo demeek. bencede yatmadan süt kesin içilmeli ballı ballı ohhh (hamileyken tabi) hamile değilken balsız şekersiz içilebilirselam ben geldim efendimmm ,, gelen geçen varmı semooo
hafta sonu az ucundna kıyısındna benimd ebozuldu diyetim , reglimd egelmediii
hamile bir ark gelmiş çok yanlış gebe bir insan için 5 te yemeyi kesmek bence gece 10 gibi bir bardka süt içilmeli bence en azındann.. ben çok aıckırsma içiyorum şahsen..
ee ne var ne yok anlatın gayrı
Aynen oyle oldu nesli sanirim emzirme doneminde ve hala regl olmamin biraz etkisi var ama guzel haber bugun 78.2 yi gordum.
Sevgili zeyas aslinda sikayet etmiyorum, sadece biraz yavas gidiyor olmasi sanirim biraz sabirsizlandiriyor beni
dü bir pide ve yarım döner ve yarım hamburger yedim...Sabah kalktığımda 66.8 dim.sedece 200 gr fazlalık
bugünüde atlatayım artık yarın yeniden iplere asılırz .
dün azıcık challan egzersizi yapıyım dedim valla yerlere yapıştım öyle hamlamışım .aman!!!! sürekli aynı hareketi tekrar tekrar tekrar tekrar........
sabah menemen efendim 2 kızarmış biber 2-3 tatlı kaşığı labne
hedef 5 li bi'şiler görmek bu hafta
haftasonları bbizi mahvediyo zaten. akşam bulgur pilavın 3 kaşığı geçmesin denvir çok şişkinlik yapıyor mantara yüklen en iyisi
oh oh maşallah semocum cinsiyet için bişey söylememiş anlaşıolan birdahaki gidişine öğrenirsin kesin.
semoşş benimikestirdin kız get ben iyi aile kızıyım :)
bende bzodum derken cnm 5-6 kuru siyah üzüm yedim annemin komşusunda,5-6 leblebi ile
bire ctesi bir ark gittik çok ısrar etti bir lokma kadayıf yedimm bukadar
zeyas valla krkuyorumda bu ay ya bi regli olayıma ilaç aldım
kontrol hapı başlıycma hemenn
Selam hatunlarim.. haftaya iyi basladim, ama sonra dagildim. Uykudan gozum acilmiyor..
Haftasonu kv_kb bizde kaldilar, onlar bizde diye de bi suru misfr.. iyi gecti ama cok yorulmusum, dunde jr ile bisiklete bindik biraz, eve donunce de yemek fasli, su bu derken en son utuler 1,30 gibi filan bitti.. normalde ptesileri +1500 gibi oluyodum, bu sabah sadece +700.. 2 gunde gecer sanirim.
Yeni katilan hamile arkadasimiz, (yazarken nickini unuttun, kusura bakma) son haftalarda gece yemek istemen dogal gelisir, cok kisitlama kendini.. simdiye kadar kilo almamis olman cok iyi, bundan sonra da korkma.. aksam yemegini vakitli ye, sonra acikirsanda findik badem sut gibi seyler tuket tatlim. Ac birakma kuzuyu..
Masum, niye olmadin sen, yoksaaaaa?
Ben de ilk sinyali aldim, onumuzdeki haftabasi olcam sanirim..
canım yaaaa ben hep diyet deyince saçma saçma yemekleri günlerce yapıyorum sonra offf diyorum bırakıyorum en iyisi bend ev yemeklerinden az az yiyeyim...ada niye lapa yiyonsu ki onu anlamadım ben hep eve yaptıgımdan yiyorum
dolma, börek çok yaglı kızartmalı yemekler dışında
hatta karnıyarık bile yiyorum yanii
bir kez lapa bir diyet yemegi degil ki saece detoks süresind eyenilen bir yemek
ada ikizlerim var benim allah korusun ya stemiyorum ben bebek filann
ya ev yemegi ye tabikid eya kıymalı etli sebzeler yap zeytin yaglı yap , i,lk kez duydum snein gibi diyet yapan
pilav makarna yeme tabide bakliyatta az ye
ama kıymalı fasulye, zeytinyaglı fasulye, patlıcna yemegi
kabak yemegi bunlaır yeee tavuk sote , mantar sote
iyice korkuttunuz ya beni şuan yedigim şeydne midem bulunuyor piskolojimm bozulduu
hamileyimiyim leynnnnnnn
slm kızlar ,
Bugun öğlen bir arkadaşım geldi kahve içtik laf diyete geldi ben pirinç lapası yapıyorum , biber fırında yiyiorum ,..... bunun gibi diyet yemekleri yaptığımı söyledim ... bana dediki nereye kadar böyle besleneceksin bence günlük evinde yaptığın yemeklerden 2-3 kaşık ekmeksiz bol salata ile yesen daha iyi olur dedi. ben diyet yapınca hep lapa , fırında sebze hep eşimden ayrı yemek yapıyordum acaba eşime yaptığım yemeklerden 2 -3 kaşık yiyerek ekmeksiz bu şekilde mi diyet yapsam zaten az yağlı pişiriyorum yemekleri sadece hakikj zeytin yağı kullanıyorum başka yağ kullanmıyorum...böyle lapa falan beni bıktırıyor doğru söylüyor sizler özel mi yemek yapıyorsuuz yoksa evdeki yemeklerden az az mı tüketiyorsunuz ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?