Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

iyice korkuttunuz ya beni şuan yedigim şeydne midem bulunuyor piskolojimm bozulduu
hamileyimiyim leynnnnnnn

Ayyy, dalga geccektim ama sakasi yok tabi.. gecen bende cok korkmustum.. yavru spiralden kaynakli 10-12 gun suruyo.. onden pembis sinyal gelio, anliom oyle..
Adacim bende hic extra bisey yapmiom. Sadece bazen sebze pisiriyorum kendime, cunku normalde evde pismez, o bakimdan kisin lahana, yazin taze fasulye yapiom. Bu haftasonu yesilmercimek pisirdim ama yanimda getirmeyi unuttum. cok kasma bebem, ne varsa ondan ye bence..

gız yarım yarım beş yimişsindir sen şimdi...

adcım bende senin gibiydim bir ara ailecek yemek yiyemez olmuştuk. valla karataya başlayalı beraber yemek yiyoruz çok iyi oldu benim için.karatayı sanada tavsiye ederim şiddetle eğer kaçamaksız uygularsan kesinlikle çok iyi kilo veriyosun.bir araştır derim.facen varsa ordaki gruplar çok manyak ya kadınlar acayip kilolar veriyor arada bakıyorum ikir oluyor kk dada karatay diyeti yapanlar var orayada bakıyorum arada tavsiye ederim canım.
gız yarım yarım beş yimişsindir sen şimdi...
gııızzzz dedim ya ikisi benim ikisi bebelerimin diyeee

Ağlaşmışsınızdır ailecek sizi kuzular sizi çıkarın o anların keyfini datlışlarım...
Merakla bekliyorum ilk tekmeni ...
İlk defa az hasarla atlattım haftasonumu çok abartmamaya dikkat ettim ama...sabah 67 yi görünce bir oh çektim biliyorsunuz 1,5-2 kilo geri dönüşü oluyor bu haftasonu kaçamaklarının. +500 deyim ama hiç problem etmedim.

zeyasım hadi bakalım ada ile falan hep birlikte voltranı oluşturacağız :)

valencim o kadar hamurişine rağmen eksileri görmüşsün değmesin. kahvaltıda menün güzelmiş
Teşekkür ederim canım.o ekmek yok mu o 'beyaz zehir' ...İşte bizi semirten o kardeş...Güzeldir candır Seviyoz kendilerini o ayrı...

canlarım bugünkü menüm

sabah ;bir dilim börek, bir yumurta, biraz peynir, iki üç kaşık kadar yoğurt

öğle ; kocaman bir tabak yoğurtlu makarna

akşam ; üç minik sarma, bir patlıcan dolma

bol koşturmacalı bir gündü spor yapmaya takatim kalmadı ama yarın mutlaka yapcam. bende bayramda 60 ı görmek istiyorum

Günaydınnn

Sabah 66,5 idim.Zeyasım yetişiyom sana bacım az kaldı :)

Dün akşam
domates
2 parça et
2 kaşık fıstık ezmesi

Bu sabah 1 kaşık fıstık ezmesi ve 3 tane ceviz
Her sabah tartılıp buraya not alacağım.Bir gün torunlarımagösteririm kimbilir :)

cikcik tatlım menülerin çok fazla karbonhidrat içeriyor.Börek yerine bir dilim ekmek yesen şekerim...
Nesilllllllll nasıl oldun balım..Kestane kebap acele cevap...
Semoşum yiyip yiyip bizden mi saklıyorsun kız hele menü paylaş bakem

Gız benim memikler iyice küçüldü netsem !!!! 60 a gelince lelebi gibi kalacaklar zaar

adacım bende kendime özel hazırlamıyorum az yemeği tercih ediyorum. salatayı bol yapıyorum yemeği az :)

Gel velantinim gel yanıma beraber 60a yürüyelim oyyy oyyy bir zamanlar 65 olsam yeter fiyodum gördümki yetmiyomuş hala kendimi şişko hissediyorum aynaya bakınca.memikler benimde küçülüyor ya her gören üst bölgen aşırı inceldi diyo alt bölgeler olduğu gibi duruyor. Semo geçen hafta bildiride yapmadı kesin homini gırtlak yiyor hamileyim diye.1 ayda 5 kilo aldığımı bilirim hamileyken semoooşşş dikkat et bacım kahvaltımı yaptım bugün temizlik yapcam spor yapcam kızımı okula götürüp kaydını yaptırcam çok işim var anlayacağınız.

Canım biraz fazla olmuş sanki.karbonhidrat diyeti falanmı yapıyon kız yoksa makarna dolma börek hepsi cıssss

merhaba,
dün yine ne yazık ki şu 18.de yeme olayını beceremedim. Misafiri gezdir et derken eve gelişimiz geç oluyor. Çok üzgünüm. Birde ipin ucu kaçtı mı tutmak zor oluyor gerçekten.Bende en azından önümüzdeki şu üç günü protein ağırlıklı beslenerek kurtarmayı planlıyorum. Yine de geç yememeye çalışarak.

sabah: 1 şekersiz neskafe
öğle:klasik karatay kahvaltısı
akşam: fırında levrek ve salata

evde olursam yürürüm de yani inşallah. bu arada sizin tartı ne gün?

VALENTINIM: yok bu defa aglamadik kusum, duygulandik sadece :) bende bekliyorum 4gozle ilk tekme ne zaman olur tahminen?

evet beybi ekmek ve seker gercekten beyaz zehir ya canan karatayin dedigi kadar var ! daha karatayi yapiyosun demi tontis? memisler benimde ayni oluyor suan iyiler, kilo alinca zaten memislerimde hemen belli oluyo.

bir aralar zeyas bana diyodu, semos yetisiyom sana az kaldi diye
yok bacim saklamiyorum yediklerimi, zaten etim ne budum ne peh

MASUMCUM: yok kiz bir sey olmaz, takma kafana.
benim regli 1-3 gun arasi fark edebiliyordu.

ZEYASIM: insallah kurbana gorursunuz 60i, bir birinizle yaris yapin iyi olur
cogu gitti azi kaldi valla, masallah

tatlim benimde vucut yapim öyle, memisler gider, simitler gider, popom ve bacaklarim hafif kalir hep :)
hahahaha yok kiz bacim homini girtlak yemiyom, sadece yiyom

NESIL: dövecem seni artik, cok az ugrar oldun ama özluyoruz seni walla

selam kızlar

agrım var aspirin içiyorum ama sökmüyor adapte olamıyorum diyete ufak tefek kaçıyor ama bugündne itibaren tam gaz
reglid eolunc abaya gider zaten , u kezde bırakırsma toparlayamam bir daha

zeyasss
facede hangi gruplar var ben çok bulamadım bi saglıklı yaşıyoruz var okaa

canım bundan sonra bende öyle yapacağım evde ne pişirdiysem az yiyeceğim öyle ayrı gayrı yemek yapmak beni zorluyor...

karatayı incelemiştim bir ara şimdi tekrar bakayım inşallah faydasnı görürüm...sen bayağı ilerlemişsin maşallah bende bir önce 6lı rakamları görsem ....Böyle gidersem haftaya cuma kesin görürüm diyorum gerçi o hafta regli haftam ama olsun görürüm inşallah.

Dün akşam 30 dakika yürüyüş yaptım ..plates lastiğimle 50 kere iki bacağımı indirdim kaldırdım....yavaş yavaş spora alışıyorum.. gün içerisinde temizlik bayağı hareketliyim zaten...

Benim de alt tarafım inceliyor üst tarafım erimiyor yaaa özellikle kollarım hiç erimiyor sinir oluyorum...Bu kolları ne yapacam offfff (((

Kizlarrrr bugunku menum böyle

sabah: 4 tane biskrem + kahve (biskrem pazar gunu misafirden kaldi, cöpe atmaya kiyamadim tabi yedim)
ara: armut
öglen: peynirli, marullu, domatesli sandwich.
ara: nektarin ve 1 kutu süt.
aksam: arkadasim gelicek, pizza yicez beraber :)
sonra: süt icerim

Masum, karninmi agriyor canim? aspirini onun icinmi yuttun?
gelicek desene

Canım arama bölümüne karatay yaz kapalı gruplara istek gönder.güzel kilo verenler var faydalı bilgilerde paylaşıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…