iyice korkuttunuz ya beni şuan yedigim şeydne midem bulunuyor piskolojimm bozulduu
hamileyimiyim leynnnnnnn
Adacim bende hic extra bisey yapmiom. Sadece bazen sebze pisiriyorum kendime, cunku normalde evde pismez, o bakimdan kisin lahana, yazin taze fasulye yapiom. Bu haftasonu yesilmercimek pisirdim ama yanimda getirmeyi unuttum.canım yaaaa ben hep diyet deyince saçma saçma yemekleri günlerce yapıyorum sonra offf diyorum bırakıyorum en iyisi bend ev yemeklerinden az az yiyeyim...
Hamiiş misin yoksa ??? Çcocuğun varmıydı senin yoksa olursa bu ilk mi olacak ???
Daha erkenmis yaaa, sadece 2 gun.. aksam yogun aktivitelerde bulunursan hizlanir belki.. korkmak icin erken kusum..semoş geçen ay 1 de olmuştum 2 günmü gecikmi oluyor?
gız yarım yarım beş yimişsindir sen şimdi...Canım doğum sonrası regli olamadıysan yavaş kilo vermen çok normal.ilk 6 ay bendeolmadım olduktan sonra kilolar çom rahat gitti.
Hoşgeldin canım öncelikle seni tebrik ederim hiç kilo almaman çok güzel.eğer bebeklerde sağlıklıysa En iyisini yapmışsın.hoşgeldin aramıza Kurallarımız Şöyle düzenli paylaşım şart ve 1 hafta düzenli paylaşımdan sonra listemize giriyorsun.bukadar
velqntin maşallah kız tam diyet gitti derken tekrar tekrar küllerinden doğuyosun maşallah.. bu azimle 5 li bişleri kesin görürüsün bende 4lü bişeyler göreyim bu hafta inşşşşş
Günaydın fıstıklarbomba gibi motivasyonla haftaya başlıyorum.tam bir ayım var.hafta içi sıkıntı yok ama haftasonlarını ipin ucu kaçıyor dün eşime yemin edeyim tatlı ve ekmek yemiyeceğim diye dedim.yapma bence gerek yok dedi.tanıyo beni çünkü .neyse tam bir ay boyınca düzenli spor ve sıkı bir diyet yapıcaağıma size söz veriyorum kızlar boğa azmini ve istediğinde neler yapabileceğini göstercem sabah kahvaltım bitti tam 5 saat sonra akşam yemeğimi yiyeceğim.Eki Görüntüle 1231332
Yumurtaltın 2si benimdi 2 si çocukların hepsini ben yemedim yani i
adcım bende senin gibiydim bir ara ailecek yemek yiyemez olmuştuk. valla karataya başlayalı beraber yemek yiyoruz çok iyi oldu benim için.karatayı sanada tavsiye ederim şiddetle eğer kaçamaksız uygularsan kesinlikle çok iyi kilo veriyosun.bir araştır derim.facen varsa ordaki gruplar çok manyak ya kadınlar acayip kilolar veriyor arada bakıyorum ikir oluyor kk dada karatay diyeti yapanlar var orayada bakıyorum arada tavsiye ederim canım.slm kızlar ,
Bugun öğlen bir arkadaşım geldi kahve içtik laf diyete geldi ben pirinç lapası yapıyorum , biber fırında yiyiorum ,..... bunun gibi diyet yemekleri yaptığımı söyledim ... bana dediki nereye kadar böyle besleneceksin bence günlük evinde yaptığın yemeklerden 2-3 kaşık ekmeksiz bol salata ile yesen daha iyi olur dedi. ben diyet yapınca hep lapa , fırında sebze hep eşimden ayrı yemek yapıyordum acaba eşime yaptığım yemeklerden 2 -3 kaşık yiyerek ekmeksiz bu şekilde mi diyet yapsam zaten az yağlı pişiriyorum yemekleri sadece hakikj zeytin yağı kullanıyorum başka yağ kullanmıyorum...böyle lapa falan beni bıktırıyor doğru söylüyor sizler özel mi yemek yapıyorsuuz yoksa evdeki yemeklerden az az mı tüketiyorsunuz ?????
gııızzzz dedim ya ikisi benim ikisi bebelerimin diyeeegız yarım yarım beş yimişsindir sen şimdi...
Günaydin tatliskolar,
nasilsiniz, umarim herkes hafta sonunu az hasarla atlatmi$tir ?
benim dün yemekli misafirim vardi, kostur kostur yapmaktan fazla bir sey yiyemedim tum hafta sonu.
ben cok iyiyim elhamdullilah, cuma gunu bebisi görduk göbüste :)
cok tatliydi kizlarrrrr, kipirdiyordu bide masallah keyfi yerindeydi bebisin, elini enseye koymus öyle yatiyordu
doktor bile dedi, ooo keyfine düskun bu icerde keyif yapiyo dedi :)
Teşekkür ederim canım.o ekmek yok mu o 'beyaz zehir' ...İşte bizi semirten o kardeş...Güzeldir candır Seviyoz kendilerini o ayrı...valencim o kadar hamurişine rağmen eksileri görmüşsündeğmesin. kahvaltıda menün güzelmiş
slm kızlar ,
Bugun öğlen bir arkadaşım geldi kahve içtik laf diyete geldi ben pirinç lapası yapıyorum , biber fırında yiyiorum ,..... bunun gibi diyet yemekleri yaptığımı söyledim ... bana dediki nereye kadar böyle besleneceksin bence günlük evinde yaptığın yemeklerden 2-3 kaşık ekmeksiz bol salata ile yesen daha iyi olur dedi. ben diyet yapınca hep lapa , fırında sebze hep eşimden ayrı yemek yapıyordum acaba eşime yaptığım yemeklerden 2 -3 kaşık yiyerek ekmeksiz bu şekilde mi diyet yapsam zaten az yağlı pişiriyorum yemekleri sadece hakikj zeytin yağı kullanıyorum başka yağ kullanmıyorum...böyle lapa falan beni bıktırıyor doğru söylüyor sizler özel mi yemek yapıyorsuuz yoksa evdeki yemeklerden az az mı tüketiyorsunuz ?????
Gel velantinim gel yanıma beraber 60a yürüyelim oyyy oyyy bir zamanlar 65 olsam yeter fiyodum gördümki yetmiyomuş hala kendimi şişko hissediyorum aynaya bakınca.memikler benimde küçülüyor ya her gören üst bölgen aşırı inceldi diyo alt bölgeler olduğu gibi duruyor.Günaydınnn
Sabah 66,5 idim.Zeyasım yetişiyom sana bacım az kaldı :)
Dün akşam
domates
2 parça et
2 kaşık fıstık ezmesi
Bu sabah 1 kaşık fıstık ezmesi ve 3 tane ceviz
Her sabah tartılıp buraya not alacağım.Bir gün torunlarımagösteririm kimbilir :)
cikcik tatlım menülerin çok fazla karbonhidrat içeriyor.Börek yerine bir dilim ekmek yesen şekerim...
Nesilllllllll nasıl oldun balım..Kestane kebap acele cevap...
Semoşum yiyip yiyip bizden mi saklıyorsun kız hele menü paylaş bakem
Gız benim memikler iyice küçüldü netsem !!!! 60 a gelince lelebi gibi kalacaklar zaar
Canım biraz fazla olmuş sanki.karbonhidrat diyeti falanmı yapıyon kız yoksacanlarım bugünkü menüm
sabah ;bir dilim börek, bir yumurta, biraz peynir, iki üç kaşık kadar yoğurt
öğle ; kocaman bir tabak yoğurtlu makarna
akşam ; üç minik sarma, bir patlıcan dolma
bol koşturmacalı bir gündü spor yapmaya takatim kalmadı ama yarın mutlaka yapcam. bende bayramda 60 ı görmek istiyorum
Ayyy, dalga geccektim ama sakasi yok tabi.. gecen bende cok korkmustum.. yavru spiralden kaynakli 10-12 gun suruyo.. onden pembis sinyal gelio, anliom oyle..
Adacim bende hic extra bisey yapmiom. Sadece bazen sebze pisiriyorum kendime, cunku normalde evde pismez, o bakimdan kisin lahana, yazin taze fasulye yapiom. Bu haftasonu yesilmercimek pisirdim ama yanimda getirmeyi unuttum.cok kasma bebem, ne varsa ondan ye bence..
adcım bende senin gibiydim bir ara ailecek yemek yiyemez olmuştuk. valla karataya başlayalı beraber yemek yiyoruz çok iyi oldu benim için.karatayı sanada tavsiye ederim şiddetle eğer kaçamaksız uygularsan kesinlikle çok iyi kilo veriyosun.bir araştır derim.facen varsa ordaki gruplar çok manyak ya kadınlar acayip kilolar veriyor arada bakıyorum ikir oluyor kk dada karatay diyeti yapanlar var orayada bakıyorum arada tavsiye ederim canım.
gııızzzz dedim ya ikisi benim ikisi bebelerimin diyeee
Gel velantinim gel yanıma beraber 60a yürüyelim oyyy oyyy bir zamanlar 65 olsam yeter fiyodum gördümki yetmiyomuş hala kendimi şişko hissediyorum aynaya bakınca.memikler benimde küçülüyor ya her gören üst bölgen aşırı inceldi diyo alt bölgeler olduğu gibi duruyor.Semo geçen hafta bildiride yapmadı kesin homini gırtlak yiyor hamileyim diye .1 ayda 5 kilo aldığımı bilirim hamileyken semoooşşş dikkat et bacım kahvaltımı yaptım bugün temizlik yapcam spor yapcam kızımı okula götürüp kaydını yaptırcam çok işim var anlayacağınız.
Canım arama bölümüne karatay yaz kapalı gruplara istek gönder.güzel kilo verenler var faydalı bilgilerde paylaşıyolarselam kızlar
agrım var aspirin içiyorum ama sökmüyor adapte olamıyorum diyete ufak tefek kaçıyor ama bugündne itibaren tam gaz
reglid eolunc abaya gider zaten , u kezde bırakırsma toparlayamam bir daha
zeyasss
facede hangi gruplar var ben çok bulamadım bi saglıklı yaşıyoruz var okaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?