Ah o ipin ucu yokmu o ipin ucumerhaba,
dün yine ne yazık ki şu 18.de yeme olayını beceremedim. Misafiri gezdir et derken eve gelişimiz geç oluyor. Çok üzgünüm. Birde ipin ucu kaçtı mı tutmak zor oluyor gerçekten.Bende en azından önümüzdeki şu üç günü protein ağırlıklı beslenerek kurtarmayı planlıyorum. Yine de geç yememeye çalışarak.
sabah: 1 şekersiz neskafe
öğle:klasik karatay kahvaltısı
akşam: fırında levrek ve salata
evde olursam yürürüm de yani inşallah. bu arada sizin tartı ne gün?
Canım kesinlikle araştır ben iradesiz bir insan olduğum için hafta sonları bozuyorum ilk hafta hiç bozmadım 1700 gr verdim.öasumda yapıyor o daha iyi verdi.karatayı incelemiştim bir ara şimdi tekrar bakayım inşallah faydasnı görürüm...sen bayağı ilerlemişsin maşallah bende bir önce 6lı rakamları görsem ....Böyle gidersem haftaya cuma kesin görürüm diyorum gerçi o hafta regli haftam ama olsun görürüm inşallah.
Dün akşam 30 dakika yürüyüş yaptım ..plates lastiğimle 50 kere iki bacağımı indirdim kaldırdım....yavaş yavaş spora alışıyorum.. gün içerisinde temizlik bayağı hareketliyim zaten...
Benimde kollarım var ya bide simit bölgem hiç erimiyorBenim de alt tarafım inceliyor üst tarafım erimiyor yaaa özellikle kollarım hiç erimiyor sinir oluyorum...Bu kolları ne yapacam offfff(((
Hos geldin canim.. biz iyi bir ekip olduk.. basari icin takim calismasi sart..Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum size. Her gün okuyorum zaten paylasimlarinizi:)) Motive olmak için birebir yoksa cozutmalar başlıyo bende.
Boyum 1.67 kilom 63 hedef 58.
Inşallah hepimiz kurtuluruz bizi her alanda etkileyen bu yağlardan
Canım biraz fazla olmuş sanki.karbonhidrat diyeti falanmı yapıyon kız yoksamakarna dolma börek hepsi cıssss
Çok teşekkürler canım son adimlardayim evet ama sona doğru insan bi rehavete kapiliyo nasıl olsa veririm diye ama öyle olmuyo benim gibi salinca verilmiyo işte Sürekli bir kaçamak hali var ama inşallah bitecek.Hos geldin canim.. biz iyi bir ekip olduk.. basari icin takim calismasi sart..pek fazla kilon yokmus ama umarim istedigin kiloya cabucak inersin.. :)
oyyy hamarat geline bakın...gelseydim sana arada beni de çitileseydin zeyasım...Çok yoruldum kızlar aaatemizliğimi bitirdim sporumu yaptım keşke hergün böyle zinde ve dinç hissetsem kendimi bazen çok miskin oluyorum ya o zaman kendimi hiç sevmiyorum ya kızlar şu smileyler ne tatlı yaaa buna bayılıyorum hiç kullanamıyorım ama olsun evvet gelelim bugünkü süpper ötesi menüme
Sabah 9:00 soğanlı çökelekli yımırta ile kk kahvaltısı
Akşam 16:00 tavuk + domates salatası
Hosgeldin canim.. birlikte basaricaz, ,merak etme..Bende varim arkadaslar.Araniza katilmak istiyorum.4 yasinda bir oglum var.hamile kalmadan 174cm,60 kilo olan ben,hamile kalmadan once 4 ayda 10 kilo aldim.ardindan hamile kaldim ve 9 ay sonunda 35 kilo daha alarak toplamda 115 kiloyla doguma girdim.4 sene oldu ben hala 93 kiloyum.veremiyorum degil iradem cok zayif.sayenizde irademe sahip cikip eski kiloma kavusmak istiyorum.iki sene kadar once dukan yaptim iki ayda 15 kilo verdim sonra cok iyi gidiyorken bi anlik rehavet sonucu ipin ucunu kacirdim,toparlanamadim.hooop hepsini geri aldim.Dukan benim adet duzenimi bozdu.yine dukan yapmak istememe ragmen sirf bu sebepten vazgectim.cunku ikinci cocugu dusunuyorum ve dr bana kilo vermem gerektigini soyledi.artik sizlerleyim ve bu kez basaracagima inancim sonsuz
Haftalik kilo bildirimi yapabilmek listede yer alabilmek istiyorum,bunun icin ne yapmam gerektigini soylerseniz memnun olurum.simdiden tesekkur ederim.dilerim herkes istedigi kiloya ulasir ve mutlu olur.
Sen baya yolun sonuna gelmisin canim, genel mantigi da bilion zaten.. hosgeldin..beni de alın aranıza :) genel de üye olmadan takip ediyordum ama vermem gereken 6 kilo olunca site iyicene takip eder duruma geldim...3 kilo sunu verdim kalan 3 kilo için destek arıyorum ........ben 33 yasındayım 1,73 boyum su an ki kilom 63 inmek istediğim kilo 60 eski kilom da 586 yasın da bir oğlum var o hamilelik kilosun dan ben de bolcana aldım 100 leri ben de gördüm ama eşimin sevgililer gününde bana aldığı koşu bandıyla(ne ince düşünen bir kocam var ) kilolarıma oğlum 2 yaşına bastığın da vedalaştım ben de o dönem sizler gibi 18:00 den sonra meyve dahil hiç bir şey tüketmedim ekmeği de kestim tuz ve seker de tabii ...o zamanlar 2 ay da 15 kilo vermiştim şimdi diyetisyene de gidiyorum bana her öğün iki dilim ekmek verdi ama yalan yok sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum her öğün yoğurt yada ayran verdi bu şekil de beslenmeyle 20 gün de 3 kilosunu verdim ama gene her gün 45 dk 5 km yürüyorum....uymam gereken kurallar hakkın da beni bilgilendirirseniz sevinirim .....
super hayatim, bu hafta birinci sen olcan galiba..oyyy hamarat geline bakın...gelseydim sana arada beni de çitileseydin zeyasım...
o smileyi bana kafan estiği her zaman gönderebilirsin ...bişi yazmana da gerek yok.
menüne bayıldım cidden çok güzelmiş.bu sabah eminim yarım kiloya yakın eksik görmüşsündür kendini...menünün dışına çıkmadıysan şayet tebi...
dün akşam eve geldikten sonra ben kızarmış biber patlıcan fındık ezmesi bol yağlı bir çubuk et tavuk vs. vs....falan bayağı kalorili yedim ama hiç karbonhidrat almadım gün içerisinde..dolayısı ile sabah yine ekside idim.dünden bugüne giden kilom 400 gr gözüküyor.
bu sabah kilom 66.1.........yarın beşli rakamları görmek istiyorum artık
Çok teşekkürler canım son adimlardayim evet ama sona doğru insan bi rehavete kapiliyo nasıl olsa veririm diye ama öyle olmuyo benim gibi salinca verilmiyo işte Sürekli bir kaçamak hali var ama inşallah bitecek.
Evet sizin grup maşallah çok iyi gidiyo azimle neler olmamış ki hep beraber incecik oluruz inşallah:)))
Bende varim arkadaslar.Araniza katilmak istiyorum.4 yasinda bir oglum var.hamile kalmadan 174cm,60 kilo olan ben,hamile kalmadan once 4 ayda 10 kilo aldim.ardindan hamile kaldim ve 9 ay sonunda 35 kilo daha alarak toplamda 115 kiloyla doguma girdim.4 sene oldu ben hala 93 kiloyum.veremiyorum degil iradem cok zayif.sayenizde irademe sahip cikip eski kiloma kavusmak istiyorum.iki sene kadar once dukan yaptim iki ayda 15 kilo verdim sonra cok iyi gidiyorken bi anlik rehavet sonucu ipin ucunu kacirdim,toparlanamadim.hooop hepsini geri aldim.Dukan benim adet duzenimi bozdu.yine dukan yapmak istememe ragmen sirf bu sebepten vazgectim.cunku ikinci cocugu dusunuyorum ve dr bana kilo vermem gerektigini soyledi.artik sizlerleyim ve bu kez basaracagima inancim sonsuz
Haftalik kilo bildirimi yapabilmek listede yer alabilmek istiyorum,bunun icin ne yapmam gerektigini soylerseniz memnun olurum.simdiden tesekkur ederim.dilerim herkes istedigi kiloya ulasir ve mutlu olur.
hoşgeldiniz hanımlar aramıza kurallarımız basit düzenli paylaşım istiyoruz hepimizin motivasyonu içinbeni de alın aranıza :) genel de üye olmadan takip ediyordum ama vermem gereken 6 kilo olunca site iyicene takip eder duruma geldim...3 kilo sunu verdim kalan 3 kilo için destek arıyorum ........ben 33 yasındayım 1,73 boyum su an ki kilom 63 inmek istediğim kilo 60 eski kilom da 586 yasın da bir oğlum var o hamilelik kilosun dan ben de bolcana aldım 100 leri ben de gördüm ama eşimin sevgililer gününde bana aldığı koşu bandıyla(ne ince düşünen bir kocam var ) kilolarıma oğlum 2 yaşına bastığın da vedalaştım ben de o dönem sizler gibi 18:00 den sonra meyve dahil hiç bir şey tüketmedim ekmeği de kestim tuz ve seker de tabii ...o zamanlar 2 ay da 15 kilo vermiştim şimdi diyetisyene de gidiyorum bana her öğün iki dilim ekmek verdi ama yalan yok sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum her öğün yoğurt yada ayran verdi bu şekil de beslenmeyle 20 gün de 3 kilosunu verdim ama gene her gün 45 dk 5 km yürüyorum....uymam gereken kurallar hakkın da beni bilgilendirirseniz sevinirim .....
Ya maşallah veşantin napıyon sen böyle nazarımız değmesin tü tü tüoyyy hamarat geline bakın...gelseydim sana arada beni de çitileseydin zeyasım...
o smileyi bana kafan estiği her zaman gönderebilirsin ...bişi yazmana da gerek yok.
menüne bayıldım cidden çok güzelmiş.bu sabah eminim yarım kiloya yakın eksik görmüşsündür kendini...menünün dışına çıkmadıysan şayet tebi...
dün akşam eve geldikten sonra ben kızarmış biber patlıcan fındık ezmesi bol yağlı bir çubuk et tavuk vs. vs....falan bayağı kalorili yedim ama hiç karbonhidrat almadım gün içerisinde..dolayısı ile sabah yine ekside idim.dünden bugüne giden kilom 400 gr gözüküyor.
bu sabah kilom 66.1.........yarın beşli rakamları görmek istiyorum artık
ilk öncelikle cok teşekkür ediyorum :) aranıza kabul ettiniz için
kahvaltıdan önce ben bir çay kaşıgı keten tohumu yutuyorum sonra bir bardak sıcak suya elma sirkesi ve bal içiyorum..
bir haslanmış yumurta bir küçük peynir ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim sebze yemek istemedim
arada : bir bardak kahveli süt
sporumu yaptım 45 dk. 5 km yurudum
17:00 gibi de 3 4 yemek kasıgı bol tavuk etli bezelye yemegi yedim eve ne yemek yapıyorsam ben de ondan tuketiyorum ama yemek piştikten sonra tuzunu ekiyorum ki tuz atmadan yemekten kendime ayıra bileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?