Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

semoş aspirin söktürsün diye içtim cnm
ay bi başlasma hemen içicem hapımı d.k hapını yani

zeyas saol cnm bakayım

Çok yoruldum kızlar aaa temizliğimi bitirdim sporumu yaptım keşke hergün böyle zinde ve dinç hissetsem kendimi bazen çok miskin oluyorum ya o zaman kendimi hiç sevmiyorum ya kızlar şu smileyler ne tatlı yaaa buna bayılıyorum hiç kullanamıyorım ama olsunevvet gelelim bugünkü süpper ötesi menüme
Sabah 9:00 soğanlı çökelekli yımırta ile kk kahvaltısı
Akşam 16:00 tavuk + domates salatası

Ah o ipin ucu yokmu o ipin ucu Napsak nerelere bağlasak bilemedim.misafiri diyet yaparken hiç sevmiyorum allah affetsin istemiyorumda.dediğin gibi akşamı hafif geçirerek Kilo almasanda yeter canım.tartılma günümüz cuma günü listeye girebilmek için düzenli paylaşım yapman gerek
Canım kesinlikle araştır ben iradesiz bir insan olduğum için hafta sonları bozuyorum ilk hafta hiç bozmadım 1700 gr verdim.öasumda yapıyor o daha iyi verdi.
Benim de alt tarafım inceliyor üst tarafım erimiyor yaaa özellikle kollarım hiç erimiyor sinir oluyorum...Bu kolları ne yapacam offfff (((
Benimde kollarım var ya bide simit bölgem hiç erimiyor

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum size. Her gün okuyorum zaten paylasimlarinizi:)) Motive olmak için birebir yoksa cozutmalar başlıyo bende.
Boyum 1.67 kilom 63 hedef 58.
Inşallah hepimiz kurtuluruz bizi her alanda etkileyen bu yağlardan

Selam bebisler..

Dun aksami cok hafif kuruyemisle gecistirdim, sabah borek, ogleden sonra snickers yedim aksam cok az atistiririm sanirim. Reglm basliyor gibi, sistim yine.. uyuz oluom, motivem kaciyor boyle olunca..

Semocum, bence 16. Hafta gibi hissedersin ilk kipirtilari.
Valentincim, iyiyim kusum, ilaclari da bitirdim, tam toparlanacam, reglim basliyo simdi de..
Zeyascim, adacim, bende semiom misafir. Cok yoruluyorum diye, diyetimi engellemiyor pek.
Masumcum, galiba tik yok hala, dedigimi dene, full aksiyon, bak neler olacak, hizlandirir..

Bu ara isler yogun yine, o yuzden giremiom pek ama aralarda bakiom.. opuom hepinizi.. :)

Hos geldin canim.. biz iyi bir ekip olduk.. basari icin takim calismasi sart.. pek fazla kilon yokmus ama umarim istedigin kiloya cabucak inersin.. :)

Canım biraz fazla olmuş sanki.karbonhidrat diyeti falanmı yapıyon kız yoksa makarna dolma börek hepsi cıssss

canım bu kendimi frenlemiş halim iki gündür 3 buçukta yemek yemeyi bırakıyorum. ne çekiyorsam bu karbonhidratlardan çekiyorum zeyasım:)

Hos geldin canim.. biz iyi bir ekip olduk.. basari icin takim calismasi sart.. pek fazla kilon yokmus ama umarim istedigin kiloya cabucak inersin.. :)
Çok teşekkürler canım son adimlardayim evet ama sona doğru insan bi rehavete kapiliyo nasıl olsa veririm diye ama öyle olmuyo benim gibi salinca verilmiyo işte Sürekli bir kaçamak hali var ama inşallah bitecek.
Evet sizin grup maşallah çok iyi gidiyo azimle neler olmamış ki hep beraber incecik oluruz inşallah:)))

Bende varim arkadaslar.Araniza katilmak istiyorum.4 yasinda bir oglum var.hamile kalmadan 174cm,60 kilo olan ben,hamile kalmadan once 4 ayda 10 kilo aldim.ardindan hamile kaldim ve 9 ay sonunda 35 kilo daha alarak toplamda 115 kiloyla doguma girdim.4 sene oldu ben hala 93 kiloyum.veremiyorum degil iradem cok zayif.sayenizde irademe sahip cikip eski kiloma kavusmak istiyorum.iki sene kadar once dukan yaptim iki ayda 15 kilo verdim sonra cok iyi gidiyorken bi anlik rehavet sonucu ipin ucunu kacirdim,toparlanamadim.hooop hepsini geri aldim.Dukan benim adet duzenimi bozdu.yine dukan yapmak istememe ragmen sirf bu sebepten vazgectim.cunku ikinci cocugu dusunuyorum ve dr bana kilo vermem gerektigini soyledi.artik sizlerleyim ve bu kez basaracagima inancim sonsuz
Haftalik kilo bildirimi yapabilmek listede yer alabilmek istiyorum,bunun icin ne yapmam gerektigini soylerseniz memnun olurum.simdiden tesekkur ederim.dilerim herkes istedigi kiloya ulasir ve mutlu olur.

beni de alın aranıza :) genel de üye olmadan takip ediyordum ama vermem gereken 6 kilo olunca site iyicene takip eder duruma geldim...3 kilo sunu verdim kalan 3 kilo için destek arıyorum ........ben 33 yasındayım 1,73 boyum su an ki kilom 63 inmek istediğim kilo 60 eski kilom da 58 6 yasın da bir oğlum var o hamilelik kilosun dan ben de bolcana aldım 100 leri ben de gördüm ama eşimin sevgililer gününde bana aldığı koşu bandıyla(ne ince düşünen bir kocam var ) kilolarıma oğlum 2 yaşına bastığın da vedalaştım ben de o dönem sizler gibi 18:00 den sonra meyve dahil hiç bir şey tüketmedim ekmeği de kestim tuz ve seker de tabii ...o zamanlar 2 ay da 15 kilo vermiştim şimdi diyetisyene de gidiyorum bana her öğün iki dilim ekmek verdi ama yalan yok sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum her öğün yoğurt yada ayran verdi bu şekil de beslenmeyle 20 gün de 3 kilosunu verdim ama gene her gün 45 dk 5 km yürüyorum....uymam gereken kurallar hakkın da beni bilgilendirirseniz sevinirim .....

oyyy hamarat geline bakın...gelseydim sana arada beni de çitileseydin zeyasım...

o smileyi bana kafan estiği her zaman gönderebilirsin ...bişi yazmana da gerek yok.

menüne bayıldım cidden çok güzelmiş.bu sabah eminim yarım kiloya yakın eksik görmüşsündür kendini...menünün dışına çıkmadıysan şayet tebi...

dün akşam eve geldikten sonra ben kızarmış biber patlıcan fındık ezmesi bol yağlı bir çubuk et tavuk vs. vs....falan bayağı kalorili yedim ama hiç karbonhidrat almadım gün içerisinde..dolayısı ile sabah yine ekside idim.dünden bugüne giden kilom 400 gr gözüküyor.

bu sabah kilom 66.1.........yarın beşli rakamları görmek istiyorum artık

Gunaydin kizlar.. bu sabah erkenciyim ben.. :) pastanede arkadasi bekliom. Az biseyler agistiririm simdi.. sonrasini bilmiyorum.. :)
Hosgeldin canim.. birlikte basaricaz, ,merak etme..
Sen baya yolun sonuna gelmisin canim, genel mantigi da bilion zaten.. hosgeldin..
super hayatim, bu hafta birinci sen olcan galiba..

hoşgeldiniz hanımlar aramıza kurallarımız basit düzenli paylaşım istiyoruz hepimizin motivasyonu için 1 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye ekliyoruz..
Ya maşallah veşantin napıyon sen böyle nazarımız değmesin tü tü tü
Dün çok güzeldi diyetim adına amma velakin akşam dondurma yemeye gittik.Eşimi kıramadım Sahilde yürürken yiyecektik o yüzden külahta istemedim küçük kağıt helva arasına 3 top yidim.ona rağmen 300 gr vermişim demek yemesem bayağı fark edecekti.hırs yaptım velantin geçemeyeceksin beni

Merhaba Kızlar

Dün forumları karıştırırken burada buldum kendimi ve dünden itibaren başladım.Tek tek inceleme fırsatım olmadı genel hatlarıyla kavradım henüz tartılamadım tahmini kilom 71 boyum 160 cm. 10 kg. fazlalığım var.

Bu strateji ile inşallah veririm.Çalışırken çok zorlanıyor insan en son ögününü saat 13:00 de yiyorsun ve hiç bir şey yememek benim için inanılmaz zor...

Yarın sabah tartılıp haber vericem

Bu Gün buraya yazacak yüzüm olmadıııııı bu yüzden pek yazmadım ... Aslında sabah çok iyi başlamıştım klasik kahvaltımı yaptım sonra 30 dakika eliptik bisiklet yaptım ve ondan sonra olanlar olduuuuuu evde minik kekler vardı 3 adet ondan yedim sonra ben şekerli yiyince mutlaka tuzlu bişeylerde arıyorum kepekli ekmek arasına domates ve lor peynir koydum onuda yedim...Sonra hala canım yemek istiyor deli gibi NESCİİİMin tavsiyesi geldi aklıma hemen gidip şekersiz nescafe içtim ve anında iştah gitti.. Bundan sonra öğlen şekersiz nescafe içeçeğim günde bir kupa öğlenleri tüketmeyi düşünüyorum...

Bir türlü toparlanamıyorum yawww tatil dönüşü belli bir süre böyle oluyorum ben yaaaaaa ....kızıyorum kendime... olmadı diyetisyene gidecem artık bıktım hep başa dönüyorummmmmm

uhu datliskolarim

ADA, yine supersin spora baslamissin :) masallah
VALENTIN, masallah tatliskom 65 i göruceksin insallah yarina
ZEYAS, menu cok super sende artik 64 leri goruceksin, kurbanda 60 olucaksin bu gidisle :)
NESIL, neler atistirdin pastanede datlisim
YENI KIZLAR, hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzz

selammmmmmmmmmmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler şöyle bir göz attım

semoş gelmemiş , velantin kilo vermiş
biri 3 top dondurma hüpletmiş ,
ada utancındna yerin dibine girmişş

valla bende dün geced ebozdum ondna önceki akşamdan , kaçamaklı gittim bugün toparladım regli olmamıştım oda oldu şükür.. bu hafta iyi gider diye tahmin eidyorum..

menümüde yazayım

kahvaltı
2 yumurta ve bol peynirli omlet
7 zeytin süt fındık

akşam
tavuk ızgara
yogurt
biber

ilk öncelikle cok teşekkür ediyorum :) aranıza kabul ettiniz için
kahvaltıdan önce ben bir çay kaşıgı keten tohumu yutuyorum sonra bir bardak sıcak suya elma sirkesi ve bal içiyorum..
bir haslanmış yumurta bir küçük peynir ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim sebze yemek istemedim
arada : bir bardak kahveli süt
sporumu yaptım 45 dk. 5 km yurudum
17:00 gibi de 3 4 yemek kasıgı bol tavuk etli bezelye yemegi yedim eve ne yemek yapıyorsam ben de ondan tuketiyorum ama yemek piştikten sonra tuzunu ekiyorum ki tuz atmadan yemekten kendime ayıra bileyim :)

merhaba
hiç tıuz atmadan da yemek iyi dgeil az tuz atın ama sizde yiyin
tuzada ihtiyacı var vucudunn

siz de haklsınız ama tuz olayını sabahları yada ara öğünlerde tüketiyorum zaten akşam yemeklerin de ondan vazgeciyorum bir de ne yazık ki eşim çok tuzlu yiyor o şekil de tüketmek içime sinmiyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…