Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar, esim gec gelio, jr.de yok evde.. kara para ask izliom bende..
Ama cok fena seyler yaptim..
Aslinda tok geldim. Biraz kuruyemis yiyim dedim, sonra nescafe yaptim kessin istahimi diye, sonra dolaptaki barbunya aklima geldi azcik, sonra eknekaiz yenmes ddm, sonra ekmek artti, nutella ile bitirdim, sonra nutella kesmedi, kasik kasik yedim..
Simdide kahve ve kuruyemisimi yiyom.. yuhhh bana, reglim basliyo diye simariim ddm ama abartmisim, yazarken yoruldum.
uhu datliskolarim
NESIL, neler atistirdin pastanede datlisim
Bugun hyvn gibi ydm semom yaaa.. sabahta pigaca borek ve oglen tavuklu pilav yemistim.
siz de haklsınız ama tuz olayını sabahları yada ara öğünlerde tüketiyorum zaten akşam yemeklerin de ondan vazgeciyorum bir de ne yazık ki eşim çok tuzlu yiyor o şekil de tüketmek içime sinmiyor ....
Canim benim esimde tuzlu yer, ben ne kadar tuz koysam o yine de ekler. Bende soyle cozdum. Az tuzlu pisiriyorum, o yerken ekliyor. Hem yemegin tadi kacmiyor, hem de 2 kez ugrasmamis oluyorum. Sende dene bence, cok az tuz tuketimide odem yaparmis diye biliyorum. Makul miktar tuketebilirsin canim..

NesilD canısı maşallah afiyet olsun resmen keyif yapmışsın evde tek başına ohhh misss.... sabahki pastaneden sonra olaylar karışmış bence ipin ucu kaçmış.sağlık olsun zaten kilonun çoğunu versin reglinden sonra toparlarsın kendini

Canim benim esimde tuzlu yer, ben ne kadar tuz koysam o yine de ekler. Bende soyle cozdum. Az tuzlu pisiriyorum, o yerken ekliyor. Hem yemegin tadi kacmiyor, hem de 2 kez ugrasmamis oluyorum. Sende dene bence, cok az tuz tuketimide odem yaparmis diye biliyorum. Makul miktar tuketebilirsin canim..

az da olsa tüketmeye çalışayım o zaman :)

Sicak karsilamanizdan dolayi cok tesekkur ederim arkadaslar,paylasim icin gecikmis sayilmam umarim.yurt disinda yasiyorum saat farkindan ve bunun yaninda is guc derken ancak firsat bulabildim.
bugunku menumu yazayim.Ben 17 den sonar yememenin yaninda ayni zamanda karbonhidrat diyetini de uyguluyorum.iki ogun bana yetiyor.
Sabah domates,salatalik,sosis,mozerella,2 haslanmis yumurta,zeytin.sekersiz cay.kahvaltim bu sekilde.ekmek kesinlikle kullanmiyorum.Sabah saat 10-11 gibi kahvalti yaptigim icin diger ogun saat 3-4 gibi yiyorum.bugun aksam izgara balik ve salata yedim.ve olmasi gerektigi gibi gunu tamamladim sukurler olsun.

Merhaba arkadaşlar:)

Ilk gün paylaşımımı yapayım;
Sabahları geç kalkiyorum tatil döneminde olduğum için o yüzden 1 gibi kahvaltı yaptım, 1 kase nesft içine 2 tane kuru kayısı yarım muz ekleyip yedim, cikicaktim vaktim olmadığı için kahvaltı hazirlamadim bununla geçiştirdim. Akşam da 1 simit ve şekersiz çayla günü bitirdim yine dışarıda olduğum için em masum yicek o göründü. Bugün pek sağlıklı olamadık ama inş daha sağlıklı menüler paylaşcam. Koştur koştur eve gelince spora falan da vakit kalmadı ama su an açlıktan ölmek üzereyim. Yarın evdeyim inş güzel güzel sebze yemegimi yapar yerim.

Günaydın Kızlar
Sabah tartıldığım da 70,10 kg.dım.Aklıma takıldı aksam 17:00 den sonra meyve de dahil mi hiç bir şey tüketmiyorsunuz ?

günaydınnnnn
bu semo nerelerde yaw gelmiyor,

nesil bende senden az kalmadımm cnm ya, akşama rkadaşım geldi kahveye oturduk yedik
kuruyemiş koydum çiko koydum neyse kahve soda içtik ayıp olmasın diye bir iki kuryemiş derken bir baktım 1 koca avuç çıtır leblebi yemişim..

sonra o giti dolabı kaparken aklıma tereyaglı ekmek yemek geldi
1 dlm ekmgede terayag sürdüm yedim
verdiigm 3 kilo almayı tekrar başarıyorum öyle böyle derken..
ve dogal olarak kalktıgımda kahvaltı yapmaıdm canım birşey istemeid çay içiyorum şimdi sütlü kahve filan içerim
birazdan olmazsaa öyle işte neyse yarın tartılıp yola devam diycez...

tuz atmayana ark kimdi bilmiyorum ama aaz tuzlu yemekte zararlı
sen yemegi normal yap eşin üstüne eklesin tuzu okadar azaltmak hiç iyi dgeil
şekeri tamamen kesersin ama tuz kesemezsinn

Günaydın hatunlarım bu sabah mutluyum yarın tartı için umutluyum eksiler olcak gibi.dün arkadaşa gittim çok dikkat ettim irademe hayran kaldılar bugünde oturma var şimdi kahvaltımı yaptım 5 saat sonra anca çay faslı olur ozamanda kendime bol yeşillikli bir salata hazırlayıp götürcem yanımda kısır yapcak bir arkadaş 4 kaşık kadar salatama ekleyip yemeyi planlıyorum.ah bu irademi hafta sonıda koruyabilsrm keşke ama bu haftasonu için hedeflerim var bakalım kaçamaksız atlatcam çok az kaldı birkaç hafta sonu yemezsem ölmem.

Menün çok güzel tebrikler
Günaydın Kızlar
Sabah tartıldığım da 70,10 kg.dım.Aklıma takıldı aksam 17:00 den sonra meyve de dahil mi hiç bir şey tüketmiyorsunuz ?
Şekersiz çay kahve içebilirsin ama meyve kesinlikle yememelisin.gündüz yada sabah öğününde yiyebilirsin karatay kilo verme döneminde hiç yemeyin diyor Orasıda ayrı bir boyutu tabi.ben canım isterse sabah yada öğlen yiyorum.buaralar hiç yemiyorum hiö canım istemiyor çünkü

Oy masumum masumum canısı regli zamanı oluyor malesef ama devamını getirme ççok başarılı devam ediyosun unutma bunu maşallah imreniyorum ben sana 2 haftadır. Valla 1kg dan fazla aşmaya kalkarsan kızacağım sana o bile fazla dün oldu bitti bugün tekrardan başla şeker ve karbonhidratlardan uzak dur

3 haftadır çok iyi gititm bu hafta tosladım zeyas geçen haftda az vermiştim zaten
bu hafta sabit kalsam öpüp başıma koycam
kahvaltıd ayapmadım şimdi sütlü kahve badem ve fındık yiyorum dolapta şeftali var bir tanede ondan yerim
gelecke hafta benim olcak inşşş

zeyas yemekleirni z.yag ilemi yapıyosun

Sabit kalırsın inş canım yeterki iradene hakim ol.evwt canım zeytinyağı ile yapıyorum ama soğuk sıkım falan değil marketten aldığım teneke zeytinyağı. Tereyağıda kullanıyorum bazen

SELAM DATLISKOLARIM,

kiz a$ik, senin bu mesajinin tam ustunde mesaj yazdim ya dün görmedin mi
bu aralar gelen giden cok topige masallah

rica ederiz caglayan herkes wilkommen.
canim menu paylasimini masum un yaptigi gibi yapsan, diger kizlar icinde okumasi daha kolay olur, böylelikle daha fazla yorum yazarlar

masallah sporda var

Rica ederiz atamic, biz hep böyle sicakiz bir birimize
valla cok eglenceli bir grubumuz var, bizim kizlar iyidir dünya ahiret bacim olsunlar

canim menu paylasimini masum arkadasimizin yaptigi gibi yaparsin diger kizlar icinde okumasi daha kolay olur, böylelikle daha cok yorum yapabilirler

Günaydın Kızlar

bazi kizceler, aksam sut veya nesscafe iciyor minis, i$tahi kesiyor diye

gurban oldugum sen beni cokmu özledin?
bugun telafi et sikma canini, yarina insallah eksi görursun.
canim senin regl geldimi?

kızz semoo valla şu araar dengemm şaştı
geldi geldi çok şükür 3-4 gün gecikti bugün hapa başlıyorum inş maşallah bakalım...

valla tökezledi benim diyet bu hafta ama yarından itibaren kaldıgım yerdne devam inşş

Forumu kurcalarken çörek yağı hakkın da paylaşımlara denk geldim sonra öylesine bir kurcaladım diğer siteler den neyin nesidir diye genel olarak bi zararı yok en azından su bagırsaklarımı düzene sokmak için almaya karar verdim ama sizler den de kullanan varmı diye de merak ettim ? Var mı kullanan ?

Kahvaltı bır tatlı kaşığı zeytinyağında patatesli Omlet bir bardakta nescafe içtim

Akşama fırına kendime sebzeli yağsız tavuk göğsü atarım yanına da yeşil salata diye düşünüyorum bir şey olmazsa tabii .....

Slm arkadaslar ben de 10 gundur 17 00 den sonra yogurt disinda hic birsey yemiyorum.bu yontemle 2,5 kilo verdim simdiden.gercekten cok guzel.5 e kadar herseyi yiyiyorum kismadan.ozellikle kahvaltiyi bayagi guzel yapiyorm tereyagndan receline kadar.5 ten sonra cok acikirsam yogurda biraz yulaf ezmesi koyup yiyorm tok tutuyo.bir de sabah aksam yesilcay iciyorm.gunde yarim saat yuruyus yapiyorm.insallh gidecek kilolar.iradem zayif oldgu icin bir ay boyunca 5 ten sonra yemicem diye yemin ettim isim kolaylasti :)

MASUM,

gozun aydin canim icinde ferahlamistir kesin.
Bazen oluyor oyle canim, toparlarsin insallah cabucak

merhabalar,

çok abartmama rağmen akşam yememe kuralına uyamadığım için üzgünüm. karatay diyeti açısındanda bir kaç tatlı yeme durumundan dolayı notum düştü..ama önümüzdeki hafta bomba gibi sahaya dönmeyi planlıyorum.

pazartesi kaldığım yerden devam...

ay naısl uykum var agrım var evde olmak istiyorum uyumak istiyorumm
sütlü kahve içtim aymadım hala
bir kahve daha mı içsem bilemedim

merhaba cnm,
Tebrik ederim ne guzel vermisin kilolarini. Bende 6dan sonra yemeyenlerdeni. Bu yontemi iki yil oncede yapmistim ve 2 ayda 13 kilo vermistim ve tekrar basladim. Seninde dedigin gibi herseyden yiyebiliyorum (abur cubur haric), ama az porsiyonlarla bol bol su minimum 1.5l. Pazartesi basladim bende 70 ile ilk hedef 60. Bakalim :)

Mrb evet guzel saglkli bi yontem.gecenlerde bir yazi okudum gece ac karina bi hormon salgilaniyor 5-6 dan sonra hormonun adini unuttum genclk hormonuydu.bu yontemle genclesiyorz ayni zamnda:) su onemli bende 2.5 lt iciyorum.alkali yani karbonatlidan iciyorm.ben 77.5 a cikmistm simdi 75 e dustum.hedefm 55.

Hic alkali su icmedim tadinida bilmiyorum. Boyun kac? umarim en kisa zamanda saglikli bisekilde istedigin kiloya gelirsin.
Aslinda bende 55 istiyorum ama once kendime 60 diyorum sonra insallah 55e kadar gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…