Bugun hyvn gibi ydm semom yaaa.. sabahta pigaca borek ve oglen tavuklu pilav yemistim.uhu datliskolarim
NESIL, neler atistirdin pastanede datlisim
Canim benim esimde tuzlu yer, ben ne kadar tuz koysam o yine de ekler. Bende soyle cozdum. Az tuzlu pisiriyorum, o yerken ekliyor. Hem yemegin tadi kacmiyor, hem de 2 kez ugrasmamis oluyorum. Sende dene bence, cok az tuz tuketimide odem yaparmis diye biliyorum. Makul miktar tuketebilirsin canim..siz de haklsınız ama tuz olayını sabahları yada ara öğünlerde tüketiyorum zaten akşam yemeklerin de ondan vazgeciyorum bir de ne yazık ki eşim çok tuzlu yiyor o şekil de tüketmek içime sinmiyor ....
Menün çok güzel tebriklerSicak karsilamanizdan dolayi cok tesekkur ederim arkadaslar,paylasim icin gecikmis sayilmam umarim.yurt disinda yasiyorum saat farkindan ve bunun yaninda is guc derken ancak firsat bulabildim.
bugunku menumu yazayim.Ben 17 den sonar yememenin yaninda ayni zamanda karbonhidrat diyetini de uyguluyorum.iki ogun bana yetiyor.
Sabah domates,salatalik,sosis,mozerella,2 haslanmis yumurta,zeytin.sekersiz cay.kahvaltim bu sekilde.ekmek kesinlikle kullanmiyorum.Sabah saat 10-11 gibi kahvalti yaptigim icin diger ogun saat 3-4 gibi yiyorum.bugun aksam izgara balik ve salata yedim.ve olmasi gerektigi gibi gunu tamamladim sukurler olsun.
Şekersiz çay kahve içebilirsin ama meyve kesinlikle yememelisin.gündüz yada sabah öğününde yiyebilirsin karatay kilo verme döneminde hiç yemeyin diyor Orasıda ayrı bir boyutu tabi.ben canım isterse sabah yada öğlen yiyorum.buaralar hiç yemiyorum hiö canım istemiyor çünküGünaydın Kızlar
Sabah tartıldığım da 70,10 kg.dım.Aklıma takıldı aksam 17:00 den sonra meyve de dahil mi hiç bir şey tüketmiyorsunuz ?
günaydınnnnn
bu semo nerelerde yaw gelmiyor,
nesil bende senden az kalmadımm cnm ya, akşama rkadaşım geldi kahveye oturduk yedik
kuruyemiş koydum çiko koydum neyse kahve soda içtik ayıp olmasın diye bir iki kuryemiş derken bir baktım 1 koca avuç çıtır leblebi yemişim..
sonra o giti dolabı kaparken aklıma tereyaglı ekmek yemek geldi
1 dlm ekmgede terayag sürdüm yedim
verdiigm 3 kilo almayı tekrar başarıyorum öyle böyle derken..
ve dogal olarak kalktıgımda kahvaltı yapmaıdm canım birşey istemeid çay içiyorum şimdi sütlü kahve filan içerim
birazdan olmazsaa öyle işte neyse yarın tartılıp yola devam diycez...
tuz atmayana ark kimdi bilmiyorum ama aaz tuzlu yemekte zararlı
sen yemegi normal yap eşin üstüne eklesin tuzu okadar azaltmak hiç iyi dgeil
şekeri tamamen kesersin ama tuz kesemezsinn
Sabit kalırsın inş canım yeterki iradene hakim ol.evwt canım zeytinyağı ile yapıyorum ama soğuk sıkım falan değil marketten aldığım teneke zeytinyağı. Tereyağıda kullanıyorum bazen3 haftadır çok iyi gititm bu hafta tosladım zeyas geçen haftda az vermiştim zaten
bu hafta sabit kalsam öpüp başıma koycam
kahvaltıd ayapmadım şimdi sütlü kahve badem ve fındık yiyorum dolapta şeftali var bir tanede ondan yerim
gelecke hafta benim olcak inşşş
zeyas yemekleirni z.yag ilemi yapıyosun
selammmmmmmmmmmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler şöyle bir göz attım
semoş gelmemiş , velantin kilo vermiş
biri 3 top dondurma hüpletmiş ,
ada utancındna yerin dibine girmişş
valla bende dün geced ebozdum ondna önceki akşamdan , kaçamaklı gittim bugün toparladım regli olmamıştım oda oldu şükür.. bu hafta iyi gider diye tahmin eidyorum..
menümüde yazayım
kahvaltı
2 yumurta ve bol peynirli omlet
7 zeytin süt fındık
akşam
tavuk ızgara
yogurt
biber
ilk öncelikle cok teşekkür ediyorum :) aranıza kabul ettiniz için
kahvaltıdan önce ben bir çay kaşıgı keten tohumu yutuyorum sonra bir bardak sıcak suya elma sirkesi ve bal içiyorum..
bir haslanmış yumurta bir küçük peynir ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim sebze yemek istemedim
arada : bir bardak kahveli süt
sporumu yaptım 45 dk. 5 km yurudum
17:00 gibi de 3 4 yemek kasıgı bol tavuk etli bezelye yemegi yedim eve ne yemek yapıyorsam ben de ondan tuketiyorum ama yemek piştikten sonra tuzunu ekiyorum ki tuz atmadan yemekten kendime ayıra bileyim :)
Sicak karsilamanizdan dolayi cok tesekkur ederim arkadaslar,paylasim icin gecikmis sayilmam umarim.yurt disinda yasiyorum saat farkindan ve bunun yaninda is guc derken ancak firsat bulabildim.
bugunku menumu yazayim.Ben 17 den sonar yememenin yaninda ayni zamanda karbonhidrat diyetini de uyguluyorum.iki ogun bana yetiyor.
Sabah domates,salatalik,sosis,mozerella,2 haslanmis yumurta,zeytin.sekersiz cay.kahvaltim bu sekilde.ekmek kesinlikle kullanmiyorum.Sabah saat 10-11 gibi kahvalti yaptigim icin diger ogun saat 3-4 gibi yiyorum.bugun aksam izgara balik ve salata yedim.ve olmasi gerektigi gibi gunu tamamladim sukurler olsun.
Günaydın Kızlar
Sabah tartıldığım da 70,10 kg.dım.Aklıma takıldı aksam 17:00 den sonra meyve de dahil mi hiç bir şey tüketmiyorsunuz ?
günaydınnnnn
bu semo nerelerde yaw gelmiyor,
nesil bende senden az kalmadımm cnm ya, akşama rkadaşım geldi kahveye oturduk yedik
kuruyemiş koydum çiko koydum neyse kahve soda içtik ayıp olmasın diye bir iki kuryemiş derken bir baktım 1 koca avuç çıtır leblebi yemişim..
sonra o giti dolabı kaparken aklıma tereyaglı ekmek yemek geldi
1 dlm ekmgede terayag sürdüm yedim
verdiigm 3 kilo almayı tekrar başarıyorum öyle böyle derken..
ve dogal olarak kalktıgımda kahvaltı yapmaıdm canım birşey istemeid çay içiyorum şimdi sütlü kahve filan içerim
birazdan olmazsaa öyle işte neyse yarın tartılıp yola devam diycez...
tuz atmayana ark kimdi bilmiyorum ama aaz tuzlu yemekte zararlı
sen yemegi normal yap eşin üstüne eklesin tuzu okadar azaltmak hiç iyi dgeil
şekeri tamamen kesersin ama tuz kesemezsinn
Slm arkadaslar ben de 10 gundur 17 00 den sonra yogurt disinda hic birsey yemiyorum.bu yontemle 2,5 kilo verdim simdiden.gercekten cok guzel.5 e kadar herseyi yiyiyorum kismadan.ozellikle kahvaltiyi bayagi guzel yapiyorm tereyagndan receline kadar.5 ten sonra cok acikirsam yogurda biraz yulaf ezmesi koyup yiyorm tok tutuyo.bir de sabah aksam yesilcay iciyorm.gunde yarim saat yuruyus yapiyorm.insallh gidecek kilolar.iradem zayif oldgu icin bir ay boyunca 5 ten sonra yemicem diye yemin ettim isim kolaylasti :)
Mrb evet guzel saglkli bi yontem.gecenlerde bir yazi okudum gece ac karina bi hormon salgilaniyor 5-6 dan sonra hormonun adini unuttum genclk hormonuydu.bu yontemle genclesiyorz ayni zamnda:) su onemli bende 2.5 lt iciyorum.alkali yani karbonatlidan iciyorm.ben 77.5 a cikmistm simdi 75 e dustum.hedefm 55.merhaba cnm,
Tebrik ederim ne guzel vermisin kilolarini. Bende 6dan sonra yemeyenlerdeni. Bu yontemi iki yil oncede yapmistim ve 2 ayda 13 kilo vermistim ve tekrar basladim. Seninde dedigin gibi herseyden yiyebiliyorum (abur cubur haric), ama az porsiyonlarla bol bol su minimum 1.5l. Pazartesi basladim bende 70 ile ilk hedef 60. Bakalim :)
Mrb evet guzel saglkli bi yontem.gecenlerde bir yazi okudum gece ac karina bi hormon salgilaniyor 5-6 dan sonra hormonun adini unuttum genclk hormonuydu.bu yontemle genclesiyorz ayni zamnda:) su onemli bende 2.5 lt iciyorum.alkali yani karbonatlidan iciyorm.ben 77.5 a cikmistm simdi 75 e dustum.hedefm 55.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?