- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Tadina alisiliyor zamnla.cok kotu degil yani deniyebilirsn.boyum 1.64.cok kilo aldim uc yil once bilincsz bi diyet yaptm ac kaldim bayagi.iki ayda 15 kilo vermstm ama fazlasiylaa geri aldim.igreniyorm resmn artk kendimden.kilo hic bi bayana yakismiyooHic alkali su icmedim tadinida bilmiyorum. Boyun kac? umarim en kisa zamanda saglikli bisekilde istedigin kiloya gelirsin.
Aslinda bende 55 istiyorum ama once kendime 60 diyorum sonra insallah 55e kadar gelirim
selammmmmmmmmmmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler şöyle bir göz attım
semoş gelmemiş , velantin kilo vermiş
biri 3 top dondurma hüpletmiş ,
ada utancındna yerin dibine girmişş
Tadina alisiliyor zamnla.cok kotu degil yani deniyebilirsn.boyum 1.64.cok kilo aldim uc yil once bilincsz bi diyet yaptm ac kaldim bayagi.iki ayda 15 kilo vermstm ama fazlasiylaa geri aldim.igreniyorm resmn artk kendimden.kilo hic bi bayana yakismiyoo
ben yarina tatile gidiyorum kizlarrrr :)
Anaaaaaaaa bilseydim bişi yimezdim bütün gün..neyse sabah görücez artık akşam yine tabaklar sıyrıldı fıstık ezmesi götürüldü..valla çok merak ettim kim daha fazla vermiş olacak yarın diye...ama sen çok az yimişsin biraz bişiler ye istersen zeyas günah sana..nutella kibin mesela datlım......bu sabah ben de kıymalı yumurta yedim :)Semocum iyi tatiller bol bol dinlen
Belantin aynı kilodayoz canım bende 65.7 çıktım bu sabah bakalım sabaha kim galip çıkıcak.bende bu hafya çok iradeliydim ve bundan sonrada böyle olcak en azından kurbana kadar.60 olmam lazım gidene kadar.bekşe beni haftasonu seni alt etmeye geliyorum.
bugünkü menüm şöyleydi.
Sabah:
Kıymalı yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam:
1 tabak yımırtalı taze fasulye + yoğurt + acı biber turşusu + 2 adet salatalık
Anaaaaaaaa bilseydim bişi yimezdim bütün gün..neyse sabah görücez artık akşam yine tabaklar sıyrıldı fıstık ezmesi götürüldü..valla çok merak ettim kim daha fazla vermiş olacak yarın diye...ama sen çok az yimişsin biraz bişiler ye istersen zeyas günah sana..nutella kibin mesela datlım......bu sabah ben de kıymalı yumurta yedim :)
Haftasonunu karıştırma zeyasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?