Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hic alkali su icmedim tadinida bilmiyorum. Boyun kac? umarim en kisa zamanda saglikli bisekilde istedigin kiloya gelirsin.
Aslinda bende 55 istiyorum ama once kendime 60 diyorum sonra insallah 55e kadar gelirim
Tadina alisiliyor zamnla.cok kotu degil yani deniyebilirsn.boyum 1.64.cok kilo aldim uc yil once bilincsz bi diyet yaptm ac kaldim bayagi.iki ayda 15 kilo vermstm ama fazlasiylaa geri aldim.igreniyorm resmn artk kendimden.kilo hic bi bayana yakismiyoo

selammmmmmmmmmmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler şöyle bir göz attım

semoş gelmemiş , velantin kilo vermiş
biri 3 top dondurma hüpletmiş ,
ada utancındna yerin dibine girmişş

Öyle oldu gerçekten dün cozuttum resmen ... Sabah uyandığımda aynı çıktım sanırım spor yapıyorum diye kaloriyi harcıyorum....

Bu sabah klasik kahvaltımı yaptım

Öğle
nescafe içeceğim şekersiz

saat 16.00 gibi
tavuklu pilav ve salata yer günü kapatırım...

kızlar ben nescafeyi bıraktım artık diycem unutuyorum kaç gündür
filtre kahve ve türk kahvesi içiyorumm

Asagi yukari ayni durumda sayiliriz. Sen 164cm 75 kg, bende 159 cm 69kg.
Evet bencede bir an once kurtulmak lazim bu kilolardan. Ama kurtulucaz Allahin izniyle bu azimle gidersek. birbirimizede destek oluruk :)

kızlar bugünkü menüm

kahvaltıda çok az reçel, peynir, domates
öğle büyük bir kase şehriye çorbası
akşamda yoğurt salata yerim

geldim eve şekerler...N'apıorsunuz?

Masum sevindim canım regl olduğuna allah olmayanlara versin değil mi?

nesilim özlüyoz kız daha sık gel

semoşum bu boğa kadını pek azimli bu sefer du bakalım nihayetinde mürvetime erecem sanırım..sonrada kaportayı toplatıciim

zeyas datlımm 65.700 idim sabah yarın sabah ne çıkarım bimiyorum ama çok yiyorum cidden abartıyorum az yediğim zaman azıcık haftasonu kaçırsam bütün verdilerim geri geliyor.Kız yetiştim mi sana kaç kilosun

Bu yeni gelenler pek azimli görünüyo valla inşallah tamamına ereriz kızlar bir kerede ve bu kez son olarak...

bu fıstık ezmesi de çok lezzetli yahu ben de onu kaşık kaşık götürmek istiyorum.Bugün bir davete katıldım harika bir açıkbüfe vardı ehem siz asıl ben de ki iradeyi görseydiniz bu hafta hiç karbonhidrat almadım inşallah 65.5 ile bu haftayı bitiririm öpüldünüz

semoşum sayılı gün bitti mi tatlım nihayet ....hadi gözün aydın gadınım bol bol ye iç eğlen boşver kilo alırım diye geri dönünce dikkat edersin...abartma balım ama insani boyutlarda yi olur mu?

Semocum iyi tatiller bol bol dinlen
Belantin aynı kilodayoz canım bende 65.7 çıktım bu sabah bakalım sabaha kim galip çıkıcak.bende bu hafya çok iradeliydim ve bundan sonrada böyle olcak en azından kurbana kadar.60 olmam lazım gidene kadar.bekşe beni haftasonu seni alt etmeye geliyorum.
bugünkü menüm şöyleydi.

Sabah:
Kıymalı yumurta ile kk kahvaltısı

Akşam:
1 tabak yımırtalı taze fasulye + yoğurt + acı biber turşusu + 2 adet salatalık

Anaaaaaaaa bilseydim bişi yimezdim bütün gün..neyse sabah görücez artık akşam yine tabaklar sıyrıldı fıstık ezmesi götürüldü..valla çok merak ettim kim daha fazla vermiş olacak yarın diye...ama sen çok az yimişsin biraz bişiler ye istersen zeyas günah sana..nutella kibin mesela datlım......bu sabah ben de kıymalı yumurta yedim :)

Haftasonunu karıştırma zeyasım

oldu velantinim başka bir arzun varmıydı kız.aklıma neler sokuyo şuna bak seeeennnNutellaymış yazıkmış bana falanYimem valla şuan çok iyiyim hafid bir açlık var sadece. şaka bir yana bende merak ediyorum sonucu toplamda senin bu hafta birinci olacağın kesin ama maşallah.haftasonuna gelecek olursak birbirimize söz verelim ya ben çom iddialıyım ama bakalım bendeki hesap haftasonuna uyacakmı.

Merhaba arkadaşlar maşallah size çok iyi gidiyosunuz. Hiç bi şey yemiyosunuz nerdeyse:))) Iki gündür ben de güzel gidiyor gibiyim, devamı olsun inşallah :)

Bugünkü menüm;
Sabah aç karnına 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı
2 tane haşlanmış bol biberli yumurta
Söğüş salata
Zeytin

Ara
1 tane eti form bisküvi
3 tane kuru kayısı
10 15 tane taze fıstık
Meyveli soda

Akşam
1 tabak zeytinyağlı türlü
1 kase yoğurt

Bol su içtim
Açım ama umutluyum:)

Merhaba arkadaslar,daha dogrusu iyi geceler.bugun yine gezmelerdeydim.haliyle paylasimda bulunmakta geciktim malesef.Bugunku menum soyle
sabah: 3 yumurtadan olusan peynirli omlet
mozarella peynirim( olmazsa olmazim)
yaklasik 10 tane yesil zeytin
domates,biber,salatalik
sosis.
sekersiz cay.
Aksam : Malesef bugun misafirlige gittigim arkadasimin yogun israrlarina dayanamayarak bir dilim kek ve bir tane pogaca yemek zorunda kaldim.hal boyle olunca da aksam yemegini yemedim.ve 17'den sonra yemeyerek de gunu bitirmis oldum.

Bu arada her ne kadar benim icin eziyet olsada gun icinde bol bol su icmeye calisiyorum.

Günaydın kızlar

Sabah tartıldığımda 69,40 kg.dım her gün azalarak değişir inşallah , dün saat birden sonra hiç bir şey yemedim..
Yazılanlardan sebep nescafe içeyim dedim kesinlikle çok iştah kesiyor ama selülit problemi yaratacak diye düşünüyorum.En iyisi Yeşil Çay ve Su..Haftasonu çalışmıyorum yazamıycam umarım pazartesi sabahı 67 kg. ile haftaya başlarım

Herkese İyi Haftasonları

29 AĞUSTOS - 05 EYLÜL

Masum .... (71,0) - (toplam -02,80) ... -68,00 -?? ( - gram)

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... - 65,90 -65,40 ( - 500 gram )

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.20 -?? ( - gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -00,80) ... - 64.80 -?? ( -gram)

Valentin .. (71,0) - (toplam -04,50) ... --67.00 - ?? ( - gram)

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +2.30) ... 71.03 - ?? ( - gram)

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 ).....72.00- ?? (- gram )

Günaydın canlarım - 500 vermişim bu hafta yarına 64 görmek hedefim allahın izniyle.velantiiinnn hu huuu nerdesin merakla bekşiyorum kilonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…