Sellam kizlar,tatil bitti döndüm ben....
Günaydın kızlar
Sabah tartıldığımda 69,40 kg.dım her gün azalarak değişir inşallah , dün saat birden sonra hiç bir şey yemedim..
Yazılanlardan sebep nescafe içeyim dedim kesinlikle çok iştah kesiyor ama selülit problemi yaratacak diye düşünüyorum.En iyisi Yeşil Çay ve Su..Haftasonu çalışmıyorum yazamıycam umarım pazartesi sabahı 67 kg. ile haftaya başlarım
Herkese İyi Haftasonları
Hoşgeldin sislim tatilin iyi geçmiştir umarım... kaç kg fazla ile döndün bakalım.listeden silmiştik izinlileri gelince tekrar ekleriz diye kendini eklersin canım
Tebrikler minis.nescafe yerine türk kahveside tüketebilirsin oda iştahı kesiyor gerçekten
Su iştahını kesiyorsa evet en güzeli o gerçekten.ben çayı ve kahveyi şekersiz içerim dene istetsen sütlü türk kahvesibi içemezdim 1haftadır alıştım şeketsiz içiyorum artıkTeşekkürlerTürk kahvesine bayılırım o da şekerli
En güzeli Su kalorisi yok yararı çok
Su iştahını kesiyorsa evet en güzeli o gerçekten.ben çayı ve kahveyi şekersiz içerim dene istetsen sütlü türk kahvesibi içemezdim 1haftadır alıştım şeketsiz içiyorum artık
Birtanecik küp şekerin günahı olmaz diye düşünüyorum
geldim eve şekerler...N'apıorsunuz?
Masum sevindim canım regl olduğuna allah olmayanlara versin değil mi?
nesilim özlüyoz kız daha sık gel
semoşum bu boğa kadını pek azimli bu sefer du bakalım nihayetinde mürvetime erecem sanırım..sonrada kaportayı toplatıciim
zeyas datlımm 65.700 idim sabahyarın sabah ne çıkarım bimiyorum ama çok yiyorum cidden abartıyorum az yediğim zaman azıcık haftasonu kaçırsam bütün verdilerim geri geliyor.Kız yetiştim mi sana kaç kilosun
Bu yeni gelenler pek azimli görünüyo valla inşallah tamamına ereriz kızlarbir kerede ve bu kez son olarak...
bu fıstık ezmesi de çok lezzetli yahu ben de onu kaşık kaşık götürmek istiyorum.Bugün bir davete katıldım harika bir açıkbüfe vardı ehem siz asıl ben de ki iradeyi görseydiniz bu hafta hiç karbonhidrat almadım inşallah 65.5 ile bu haftayı bitiririm öpüldünüz
semoşum sayılı gün bitti mi tatlım nihayet ....hadi gözün aydın gadınım bol bol ye iç eğlen boşver kilo alırım diye geri dönünce dikkat edersin...abartma balım ama insani boyutlarda yi olur mu?
Semocum iyi tatiller bol bol dinlen
Belantin aynı kilodayoz canım bende 65.7 çıktım bu sabah bakalım sabaha kim galip çıkıcak.bende bu hafya çok iradeliydim ve bundan sonrada böyle olcak en azından kurbana kadar.60 olmam lazım gidene kadar.bekşe beni haftasonu seni alt etmeye geliyorum.
bugünkü menüm şöyleydi.
Sabah:
Kıymalı yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam:
1 tabak yımırtalı taze fasulye + yoğurt + acı biber turşusu + 2 adet salatalık
Hoşgeldin sislim tatilin iyi geçmiştir umarım... kaç kg fazla ile döndün bakalım.listeden silmiştik izinlileri gelince tekrar ekleriz diye kendini eklersin canım
Hosbolduk canim.....Tatil cok güzeldi malesef cabuk gecti. Kiloma gelince 2 kilo almisim ama takmiyorum en kisa zamanda veririm.
Tebrikler minis.nescafe yerine türk kahveside tüketebilirsin oda iştahı kesiyor gerçekten
Merhaba arkadaslar,daha dogrusu iyi geceler.bugun yine gezmelerdeydim.haliyle paylasimda bulunmakta geciktim malesef.Bugunku menum soyle
sabah: 3 yumurtadan olusan peynirli omlet
mozarella peynirim( olmazsa olmazim)
yaklasik 10 tane yesil zeytin
domates,biber,salatalik
sosis.
sekersiz cay.
Aksam : Malesef bugun misafirlige gittigim arkadasimin yogun israrlarina dayanamayarak bir dilim kek ve bir tane pogaca yemek zorunda kaldim.hal boyle olunca da aksam yemegini yemedim.ve 17'den sonra yemeyerek de gunu bitirmis oldum.
Bu arada her ne kadar benim icin eziyet olsada gun icinde bol bol su icmeye calisiyorum.
Günaydın kızlar
Sabah tartıldığımda 69,40 kg.dım her gün azalarak değişir inşallah , dün saat birden sonra hiç bir şey yemedim..
Yazılanlardan sebep nescafe içeyim dedim kesinlikle çok iştah kesiyor ama selülit problemi yaratacak diye düşünüyorum.En iyisi Yeşil Çay ve Su..Haftasonu çalışmıyorum yazamıycam umarım pazartesi sabahı 67 kg. ile haftaya başlarım
Herkese İyi Haftasonları
Kiz bende sardim turk kahvesine, fal icin ama.. iciom, kapatiom, hooop falci bacima..kızlar ben nescafeyi bıraktım artık diycem unutuyorum kaç gündür
filtre kahve ve türk kahvesi içiyorumm
Oleeeyyy, oh be semom yaaa, gez gonlunce ama oglumuzu cok yorma tamammi? Memleket yemeklerinden gonlunce, donunce toparlarsin artik..ben yarina tatile gidiyorum kizlarrrr :)
Hosgeldin, umarim guzel gecmistir tatilin..Sellam kizlar,tatil bitti döndüm ben....
geldim eve şekerler...N'apıorsunuz?
nesilim özlüyoz kız daha sık gel
zeyas datlımm 65.700 idim sabah
Bu yeni gelenler pek azimli görünüyo valla inşallah tamamına ereriz kızlarbir kerede ve bu kez son olarak...
Insallah canim, hergun azalalim tartida ama ben cok pis takildim yazdan beri. Okullar acilinca normal duzenime donecem bende insallah.. Gunde 2 veya 3 fincan nescafe iciyorum ben canim, extra bi selulit durumu yok. Beni bi tek o doyuruyor, ozellikle yatmadan once.. :)Günaydın kızlar
Herkese İyi Haftasonları
Masum, ecrini hatirliyomusun, o da boyleydi. Az bi kacamak cok yansiyodu kilosuna.. insulin direnci cikmisti onda. Acaba doktorami gitsen. Bu kez reglinden olabilir ama bi dikkat et bakalim kusum..selam kızlar
68.6 geldim bugün yani 600 gr artıdayım
bu kaçamaklar nedne böyle etkisn gösteriyor ya
atomic, aksam yemegi yemeyerek durumu baya toparlamissin canim
eee seni ekleyelimmi listeye? 1 hafta oldu demi bizimle yazisali?
gunaydin minis,
saat birden sonra yemedin miiiiiii
kiz nasil sabrettin?
600 gr rtıdayım çünkü kaçamak yaptım birde regiliyim ama bence kaçamak yüzündne böyle oldu
neyse bu hafta sıkı sarılmalıyımm
çok acıkıyorum vallahi ama çayla suyla idare ediyorum zayıflamamız için dişimizi sıkıcaz mecbuuur gitsin kilolar gelsin ince vücutlar
Kizlar cesaretimi topladim, yag - kas - su durumuma baktim sonunda.. korktugum gibi degilmisim galiba. Foto koyiim, anlayan arklar yorumlarsa sevinirim.. :)
Evet sisilim son sayfada var canımKizlar halen cuma günümü bildiri yapiliyor? listeyi bullamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?