Canım Tek sıkıntın var bence Oda motivasyon... kendini toparla Yapabilirsin.vücudunu sen bizden iyi tanıyorsun nasıl rahat ediyosan o şekilde beslen.Merhaba Hatunlar ,
Hafta sonu cozuttum yineeee konsantre olamıyorum bir ara ne güzeldi disiplinle ilerliyordum ama şimdi olmuyor(((( Yaptığım tek şey düzenli spor her gün mutlaka 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum hafta sonud a yürüdüm. bu yüzden kilo tartıya yansımıyor ama kiloda veremiyorum....ev yemeklerini yiyince yiyesim geliyor ben en iyisi kendime özel bişeyler yapayım olmayacak böyleee... hafta sonu eve bir sürü abur cubur aldık eşimle oturduk yedik dibine vurdum resmen. bir ara markete gidince abur cubura bakmıyordum bile nefsimi iyi kontrol ediyodum ama şimdi markete girince gözlerim direkt abur cuburda yawww... dün eşime dedim bitirelim bunları yarına kalmasın diyeee ama yine dolapta bir çikolata kalmış ne yapayım çöpemi atayım ????? evde kalırsa kesin yiyiorum hiç affetmiyorum ((( bugun regli günümdü ama olmadım bu ay hiç soğan suyu içmedim sanırım bayağı bir sonra olacağım çünkü hiç bir belirti yoook ....bugun soğan suyunada başlayayım en iyisi....
Velantin bu aralar nekadarda ortak noktamız var.bende cumartesi değil pazar kaçamak yaptım bende +1 kg dayım.bende bu hafta 4 li bişiler görmek istiyorum.semocum yok listeyi toplayıp 1.yi ilan edelim velantin.Günaydınnn...
Cumartesi değilde pazar günü
döner yedim
bir de bolca şeftali
ve akşam bir dilim kek yanında dondurma...
Sabah kalktığmda 66.5 idim yani 1 kilo fazla gösteriyordu tartı.Bir gün içerisinde yediklerimin kalorisi 1 kiloya denk gelmiyor.Yarın sabah fazlalığı vermiş olmayı umuyorum
Bu sabah
1 avokado
3 zeytin
2 tatlı kaşığı peanutbutter
Herkese bol sabırlar bu hafta...
Sisilim canım yazımı alıntılamışsın ama not yazmayı mı unuttun canım..2 kilo almışsın...Güzel fazla değil hemen verirsin.Bu hafta hedefim 4 lü rakamlar
Canım misafirlerin vardı sanırım gittiler.bu hafta sıkı bir başlangıç yap.banada 1 kg lazım yaa inşben geldim, yeme içme açısından kötü bir haftayı ve haftasonunu bırakıp ve o defteri kapatıp geri döndüm ben...
sabah: 1 elma, 1kahve
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam:taze fasulye, haşlama ve tavuk
bitki çayı, yeşil çay içmiyorum aylardır. akşamları en azından içsem iyi olur de mi?
bu hafta bir -2 kg lazım bana. size kaç lazım?
Slm kızlar.. cumartesi 0 kaçamk ile pazar günü eksili bir güne uyandım.pazar günü eşim kayseri yağlaması istedi saat 4 gibi güzelce karnım doyana kadar yedim ardından kahve ve çikolata hüplettim.+ 1kg dayım şoklardayım.velantinin dediği gibi yediklerimi tolasan 1 kg etmez. Yarına 1 kg vermiş olmak istiyorummmm
Ehuhe.. ilk şeytanımı senden aldım.. :)Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.20 -62.10 ( + 900 gram )
Dert etme...Protein ağırlıklı beslendiğimiz için karbonhidrat yediğimizde çok çabuk yansıyor.Oh afiyet olsun canım.Arada kaçamak yapmazsak bir gün ....çekemeyiz...Yani bizim bir 3-5 kilomuz yok ki verecek en az 10 kilo zeyasım.Olsa bir kerede kurtulacağız diye sıkarız dişi(bak bak nasıl uyduruyorum kılıfı zeyas balım)
Gediklisi olduk bir türlü mezun olamadık valla ..Hep senin yüzünden zeyas...Sen tutsan boğazını biz de tutucaz
Neyse giden gitti kalan sağlar bizimdir asılın küreklere kızlar
az yağda biber kızartmıştım üstüne keçi yoğurdu döküp bir tabak yedim.Protein alsaydım iyi olacaktı.
Akşama sadece yumurta beyazı ile günü kurtarmaya çalışacağım.
Bu arada sabah bir kalktım midem nasıl kazınıyor...Bütün hafta az yememe rağmen acıkmadım böyle..Şeker görmesin bir kere mide.....Dünün yüzünden.
o kayseri yağlamasının tarifini istiyorum mümkünse..Yalnız kaynanadan falan övgü alıyorsan ver yoksa internet reçete dolu...Bilirkişinin onayı önemli tebi...
hoşgeldin kuşşşşSelam kizlar..
Yogunluk var, selam verip kaciim dedim..
Ben kacamak yapmadim ama halaa bende de + var. Reglim dewam ediyor. Tam bilmiom kilomu..
Listeye kendimi yazmamisim. 62.1 diye hatirliyorum, bu sekilde ekliyorum..
Opuldunussss..
Menu güzel canım, hatta süper.. Her güzel bişey mevcut ama hafif..bugünkü menüm
kahvaltı ;domates salatalık peynir menemen
öğle ;bir tabak salçalı makarna yogurt
akşam ;bir lahmacun salata
nesilcim sana yetişmeme az kaldı :)
Ehuhe.. ilk şeytanımı senden aldım.. :)
Benim için yaz bugün bitti kızlar.. Jr. bugün okula başladı. 5.sınıfların 8 eylül ayrıcalığından nasibimi aldım..
Bol yağmurlu soğuk bir okul sabahına uyandım..
Bundan sonra yaz rehaveti geçer.. Tekrar eski moduma geçmeyi hedefliyorum.. :)
Keyfim yok moralim sıfır....hala artı 1 kg dayım.... dün o bir tabak yeşil mercimeği yemicektim.ve şuan seni aşırı derecede kıskandım.....Günaydın güzeller
Herkesin keyifler nasıl bakalım...
Okullar açıldı.Eski düzene geçiş yaptık bugün..Rabbim hayırlı bir yıl versin .merhametini esirgemesin çocuklarımızdan inşallah....
zeyasım çok teşekkür ederim kuzum tarif için.denicem hayatım.mercimekten bir şey olmaz ayrıca.
SABAH kalktığımda eski kiloma geri döndüğümü gördÜm yeniden 65 buçıkla yola DEVAMMMMMMMM
Keyfim yok moralim sıfır....hala artı 1 kg dayım.... dün o bir tabak yeşil mercimeği yemicektim.ve şuan seni aşırı derecede kıskandım.....
Adacim bir ara yazdan once aksamustu tostla gunu kapatiyodum, fayda gordum ama 16 gibi yiyodum. Aksam yemegi gibi yersen nasil etkiler bilmiyorum canim. Bir iki gun dene bakalim.. :)Canım maydanoz suyu yap limonla iç atarsın ödem olmuştur belki ....Yeşil mercimek çok vitaminli vücudun ihtiyacı olan bir besin o yüzden pişman olmaaaa....
Ben güne diyet klasik kahvaltı ile başladım birazdan soğan suyu içeceğim çünkü regli olamadım hala((( Evdeki bütün abur cuburlar bitti çok şükür son bir paket gofret vardı dün akşam eşime dedim yemedi bende sabah çöpe attım ne yapayım Allah affetsin... Ama dün akşam dedim ona ye yoksa sabah çöpe atacam diye sanırm inanmadı hahahah )))
Öğle evde şuan hiç yemek yok temizlik yaptım şu saate kadar birazdan pişirecem yetiştirirsem az az ev yemeğini tercih edecem akşamları bundan sonra bir dilim küçük kepekli ekmekten tost yemeği düşünüyorum ...Benim en çooook sevdiğim şey peynir domates salatalık ve maydanoz madem öyle dedim kendime her akşam menüm bu olsun küçük bir dilimden bişey olmaz çünkü gün içerisinde ekmek tüketmiyorum... Hergün düzenli 45 dakika yürüyorum dünde yürüdüm....Kendime böyle bir menü yaptım yaniii ev yemeğini çok az öğle tüketecem akşam bir dlim tost ve kapanış ???????? sizce nasııllll ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?