maşallah canım çok güzel gözüküyor afiyet olsun.Eki Görüntüle 1238971 Ohhh kahvaltımıda yaptım miktarlar çok çünkü oğluşumada yedirdim. Motvasyonum yerine geldi valla azda olsa hergün biraz gitsin şu kilolar sabit kalınca bütün hevesim kaçıyor.
yaaa dayanabiliyosan dediğin gibi, sabah tartıdaki rakamı düşünerek sanırım motive olabilirim ben de, deneyeceğim canım. Sağolasın, inşallah beceririm, artık gitsin şu yağlar, kıyafetlere sığmamak kadar kötü bir şey yoktur sanırım.Eğer tam uygularsan eminimki fark olur.ananas yağ yakmaya yardımcı ççokta severim ama bu aralar marketlerde hiç görmüyorum iyi bulmuşsun canım.
Canım aç kalmadan kilo verilmiyor zaten.bide aç yatmak müthiş bir duygu ya sabaha eksilerde olcaksın demek.ben dayanabiliyorum hatya dün akşam yemeği bile yemedim arkadaşta kahve içimiştim o tıkadı beni canı bişi istemedi çok acıktım ama uyuyunca geçti geç yatmıyosan sıkıntı olmaz
çalıştığım için 2 öğün olayı zor canım, sabah kahvaltısını da erken yapıyorum, o yüzdene öğlen yerim işyerinde yemek çıkıyor zaten. az yiyerek kilo vermeye çalışacağım artık.Daha önce verdiysen yine verirsin canım.eğer eşin geç gelmiyosa 7 gbi akşam yemeği yiyosanız karatay yaparak eşinin gönlünüde yapabilirsin aslında.2 öğün yeniyor biliyorsun karatayda sabah kahvaltısını iyi yapınca zaten 5-6 saat iç acıkmıyor insan.akşamda eşinle beraber serbest olanlardan yiyebilirsin.
Mercimek olayı şöyle ki... ben pazartrsi yeşil mercimek yedim ertesi güne gram verememiştim.dün velantincim sağılsun denemek için yemiş oda + 500 çıkmış sabaha.ödem yaptığına hem fikir olduk böylece
teşekkür ederim canım, cevabın için. Akşam 17-18 den sonra akşam yemeği mi yemiyorsunuz, yoksa hiçbirşey mi yemiyorsunuz? Aslında mantıklı geliyor bana da, ama dayanılabilir mi, orası meçhul? Siz nasıl yapıyorsunuz, dayanabiliyor musun? mesela kaçta yatıyorsun, geç yatan bir insan için daha zor sanırım, ben erken yatarım gerçi de
tamam canım sağolasın, evet zararlı şeyler oluyor. Zaten o akşamlar bir tutabilsek kendimizi herşey daha güzel olacak. Kaç çocuk var canım, benim 2 kızım var. Biri ilkokul 3.sınıf, biri de lise 1 oldu bu sene.akşam yemeği 17-18 de bitmiş olacak. Ben uyumayan kızımdan dolayı 12den 1 den önce yatmıyorum. Aslında sabredince zor olmuyor alışıyorsunuz. Zaten akşam yemeğinden sonra yenilen şeyler hep abur cubur veya meyve oluyor ya. bunlar hep zararlı alışkanlık.
Eğer tam uygularsan eminimki fark olur.ananas yağ yakmaya yardımcı ççokta severim ama bu aralar marketlerde hiç görmüyorum iyi bulmuşsun canım.
Canım aç kalmadan kilo verilmiyor zaten.bide aç yatmak müthiş bir duygu ya sabaha eksilerde olcaksın demek.ben dayanabiliyorum hatya dün akşam yemeği bile yemedim arkadaşta kahve içimiştim o tıkadı beni canı bişi istemedi çok acıktım ama uyuyunca geçti geç yatmıyosan sıkıntı olmaz
tamam canım sağolasın, evet zararlı şeyler oluyor. Zaten o akşamlar bir tutabilsek kendimizi herşey daha güzel olacak. Kaç çocuk var canım, benim 2 kızım var. Biri ilkokul 3.sınıf, biri de lise 1 oldu bu sene.
sana da maşallah canım, dediğin gibi misafir sıkıntı. Bu hafta toparlarsın inşallah. peki diğer günler normal mi besleneceksin?maşallah size ben 34 yaşındayım ve 4 yaşında bir kızım var. 163 boy ve kilo 69 (geçen haftadan önce 67.5 gördüm ve bom misafir geldi.ne yazık ki misafir olayı benim disiplinimi hep bozuyor.)
(bu arada butun hafta ananas yemiycem sadece ilk gun bu)
haftada 1 kg. gayet normal canım, zaten ayda 3-4 kg. ortalama kilo vermek ideal olanı.Kızlar bende bir haftadır akşam yemeği yemiyorum 69dan inemedim , nerede yanlış yapıyorum bir haftada bir kilo normal mi?Artık akşamları acıkmıyorum..Midem küçüldü sanırım
Eki Görüntüle 1238971 Ohhh kahvaltımıda yaptım miktarlar çok çünkü oğluşumada yedirdim. Motvasyonum yerine geldi valla azda olsa hergün biraz gitsin şu kilolar sabit kalınca bütün hevesim kaçıyor.
Zeyascııııımmmm , bende başladım karatay diyetine bu sabah kahvaltımı öyle yaptım ... zannettimki ekmek bir iki dilim yemezsem doymam sanmıştım ama ceviz yedim 2 tane ve doydum ama yumurta 1 adet yedim iki adet yemedim hakkımı muz olarak saklıyorum.....
Canım bişey soracam kahvaltımı 10.00 gibi yaptım şimdi karatayda 2 öğün deniliyor iki öğün arasında 4-5 saat geçmeliymiş .. Eğer orada acıkırsam neler yenilebilir????? yada sabah bir yumurta yediğim için muz hakkımı o arada kullanabilirmiyim ??? Bugun akşama kitabını almayı düşünüyorum
ada canım 3 ögünde yapabilirisn karatayda ama acıkmadıgı için çogu insan iki ögün yapıyor arada süt ayran içebiliyorsun , hergün muz yeme ama yumurta yemedigind emuz ye birde meyve ahvaltıda yeniyor cnm
benimd edüzneim bozuldu ama karatay süper bir diyet..
canım facede karatay diyeti gurubu var, bugün hatta haber geçtiler, ecza sitesiyle indirimli anlaşmışlar, istersen ordan alabilirsin, hapı var onun, şurup çocuklar için oluyor. https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts bu linkten bakabilirsin, ben de bir ara kullandım hapını, acaip zihin açıyor, zayıflamada tam olarak bilemiyorum ama bir dene istersen.karatay diyetini yapmaya çalışan arkadaşlar bişey soracam ...Omega3 şurup alıyormusunuz ?? karatay diyetinde bunu almak gerekiyormuş :...Bu yaz bir akrabamı gördüm bayağı kilo vermiş diyetisyen eşliğinde bana dediki dr hergün iki kaşık balık yağı içememi istedi dedi ve çok faydasını gördüm dedi...ama bana önce mantıklı gelmedi benim bildiğim balık yağı iştah açar özellikle çocuklara önerirler diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?????Hatta akrabamın kızıda diyet yapıyor ama onun yaşı küçük 15 yaşında onada günde 1 kaşık önermiş.... Eğer omega3 kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz? ve kullanım şekli nasıl ki ?? aç karnına mı tok karnına mı ???
canım facede karatay diyeti gurubu var, bugün hatta haber geçtiler, ecza sitesiyle indirimli anlaşmışlar, istersen ordan alabilirsin, hapı var onun, şurup çocuklar için oluyor. https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts bu linkten bakabilirsin, ben de bir ara kullandım hapını, acaip zihin açıyor, zayıflamada tam olarak bilemiyorum ama bir dene istersen.
tamam canım araştır bakalım. Ama kilo aldırdığını sanmıyorum.Teşekkürler canım , iyice bir araştırayım kaş yapayım derken göz çıkmasın inşallah kilo aldırmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?