Slm kızlar.. cumartesi 0 kaçamk ile pazar günü eksili bir güne uyandım.pazar günü eşim kayseri yağlaması istedi saat 4 gibi güzelce karnım doyana kadar yedim ardından kahve ve çikolata hüplettim.+ 1kg dayım şoklardayım.velantinin dediği gibi yediklerimi tolasan 1 kg etmez. Yarına 1 kg vermiş olmak istiyorummmm
Canım ödem olmuşum Dediğin gibi.sabah 66.4 çıkmıştım azönce tartıldım 65.9 çıktım hemde moralim bozulmuştu tatlı yedim öğlen ona rağmen yani.bakalım sabaha kaç çıkıcam 64.9 çıkmayı çok isterdim.Canım maydanoz suyu yap limonla iç atarsın ödem olmuştur belki ....Yeşil mercimek çok vitaminli vücudun ihtiyacı olan bir besin o yüzden pişman olmaaaa....
Ben güne diyet klasik kahvaltı ile başladım birazdan soğan suyu içeceğim çünkü regli olamadım hala((( Evdeki bütün abur cuburlar bitti çok şükür son bir paket gofret vardı dün akşam eşime dedim yemedi bende sabah çöpe attım ne yapayım Allah affetsin... Ama dün akşam dedim ona ye yoksa sabah çöpe atacam diye sanırm inanmadı hahahah )))
Öğle evde şuan hiç yemek yok temizlik yaptım şu saate kadar birazdan pişirecem yetiştirirsem az az ev yemeğini tercih edecem akşamları bundan sonra bir dilim küçük kepekli ekmekten tost yemeği düşünüyorum ...Benim en çooook sevdiğim şey peynir domates salatalık ve maydanoz madem öyle dedim kendime her akşam menüm bu olsun küçük bir dilimden bişey olmaz çünkü gün içerisinde ekmek tüketmiyorum... Hergün düzenli 45 dakika yürüyorum dünde yürüdüm....Kendime böyle bir menü yaptım yaniii ev yemeğini çok az öğle tüketecem akşam bir dlim tost ve kapanış ???????? sizce nasııllll ????
Canım ben 2 tabak yedim yaaa oyuzden böyle oldu.çok şükür toparladım.umarım yemişsindir.bugün canımın sıkkınlığından topiğe bile girmedim.akşam yüzüm güldü çok şükür.Selam fistiklar..
Sabah giremedim yine, dr kontrolu, okul, sonrada toplanti.. simdi nefes aldim walla..
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek yeyip ciktim.
Biraz once de mercimek corbasi ictim, birkac kucuk pide parcasiyla.
Aksami bilmiom bakalim.. evde yesil mercimek var ama zeyas korkuttu beni.. belki dayanamazsam biraz yerim..
Canım kahvaltıyı hafif yapıp öğlen erken saatte yersen eritirsin akşama kadar inş.bazen kendimize ödül vermek lazım bence.zeyas bende de anne tarafından kayserilik var ve bu aralar acayip mantı istiyor canım. bir öğle vakti yapmayı da planlıyorum hem kızım istiyor hem de nerdeyse bir senedir yemedim. sanki yemedim de incecik dal oldum. benim kafa kaydı yine disipline edemiyorum...hep böyle 3 adım geri 2 adım ileri...
Kız sen ne orjinal bir hatunsun yaaa...Sabah tartıldığımda yarım kilonun gitmediğini gördüm.Dolayısı ile mercimek cıssss kızlar.öğlen sadece yumurta beyazı yedim sabah eksiyi görmem gerekiyordu.
Hiç karbonhidrat almamama rağmen üstelik dün tam 1 saat egzersiz yapmama rağmen artı yarım kilodayım...
Kobay valentin İstanbul semalarından bildirdi....Öpüldünüz...
Hoşgeldinselam kızlarrr,
ben de katılabilir miyim aranıza?
bana kısaca bir özet geçer misin canım, yapmam gerken birşey var mı, liste gibi? nasıl yapıyorsunuz yani, daha önce 70-79 da zayıflamıştım 10 kg. kadar, sonra ipin ucunu toplayamadım. Siz neler yapıyorsunuz?Hoşgeldintabiki katılabilirsin.....
1 hafta düzenli paylaşım yaptıktan sonra listeye ekliyoruz canım. Burda herkes farklı diyet uyguluyor ama genel kuralımız 5 ten sonra yememek bazı arkadaşlar 7 ye sarkıtabiliyor. Biz çok iyi bir grup olduk güzel kilolar verdik vermeye devam ediyoruz beraber. sende istediğin kiloya inersin hemen inş.boy kilo yaş krndinden bahsedebilirsin biraz. Daha önce nasıl bir diyet uyguladın merak ettim.ben şuan karatay yapıyorum.bana kısaca bir özet geçer misin canım, yapmam gerken birşey var mı, liste gibi? nasıl yapıyorsunuz yani, daha önce 70-79 da zayıflamıştım 10 kg. kadar, sonra ipin ucunu toplayamadım. Siz neler yapıyorsunuz?
yaşım 38, kilom 68-69 arasında canım. Herşeyden az az yiyerek kilo verdim o zaman, motivasyonum çok iyiydi, hiç kaçamak yapmıyordum, artı spor yapıyordum, leslie ile veya jillian ile. Çok güzel 38 bedenlere sığıyordum, müthiş bir duyguydu. sonrasında kendimi bir saldım, böyle oldum. Karatayı ben de seviyorum aslında ama bir türlü uygulamak nasip olmadı, kadın mantıklı geliyor bana da. inşallah ben de sayenizde kilo verebilirim.1 hafta düzenli paylaşım yaptıktan sonra listeye ekliyoruz canım. Burda herkes farklı diyet uyguluyor ama genel kuralımız 5 ten sonra yememek bazı arkadaşlar 7 ye sarkıtabiliyor. Biz çok iyi bir grup olduk güzel kilolar verdik vermeye devam ediyoruz beraber. sende istediğin kiloya inersin hemen inş.boy kilo yaş krndinden bahsedebilirsin biraz. Daha önce nasıl bir diyet uyguladın merak ettim.ben şuan karatay yapıyorum.
bana kısaca bir özet geçer misin canım, yapmam gerken birşey var mı, liste gibi? nasıl yapıyorsunuz yani, daha önce 70-79 da zayıflamıştım 10 kg. kadar, sonra ipin ucunu toplayamadım. Siz neler yapıyorsunuz?
teşekkür ederim canım, cevabın için. Akşam 17-18 den sonra akşam yemeği mi yemiyorsunuz, yoksa hiçbirşey mi yemiyorsunuz? Aslında mantıklı geliyor bana da, ama dayanılabilir mi, orası meçhul? Siz nasıl yapıyorsunuz, dayanabiliyor musun? mesela kaçta yatıyorsun, geç yatan bir insan için daha zor sanırım, ben erken yatarım gerçi demerhaba hoşgeldiiniz. burda herkes kendi yeme durumuna göre takılıyor. yani bir diyeti de uygulayabilirsiniz veya bir diyeti uygulamadan biraz yediklerinize dikkat ederek sadece 17.de.taş çatlasa 18.de yemek olayını bitirmek gerekiyor. bizimki akşam orucu...bu arada bende yeniyim çok bilmişlik taslamayım. sorunuz cevapsız kalmasın dedim.kolay gelsin
1 hafta boyunca her öğün anans ve yumurta mı yiyeceksin?merhaba, bugün kendimi biraz toparlamak için 1 haftalık bir şeyda coşkun listesi yapmaya karar verdim. bu kişiyle ilgili biraz mesafeli de olsam sonuçlar ortada. birde instagramda 50li yaşlarda bir kadın var. hatun yıkılıyor. yani o yapabiliyorsa ben niye yapamıyım di mi? dün 18.de yemeyi bitirip bütün akşam boyunca ödem atıcı çay içmeme rağmen kilom 69 du. bakalım bu bir hafta sonunda ne olacak?
1. gün
sabah-öğle-akşam: ananas ve 1 yumurta
1 saatlik yürüyüşü, yeşil çay içmeyi unutmuyorum...
bakalım yarın tartı ne gösterecek?
1 hafta sonunda belirgin bir kilo kaybım olursa belki 2. haftaya devam ederim olmazsa karataya devam.
Daha önce verdiysen yine verirsin canım.eğer eşin geç gelmiyosa 7 gbi akşam yemeği yiyosanız karatay yaparak eşinin gönlünüde yapabilirsin aslında.2 öğün yeniyor biliyorsun karatayda sabah kahvaltısını iyi yapınca zaten 5-6 saat iç acıkmıyor insan.akşamda eşinle beraber serbest olanlardan yiyebilirsin.yaşım 38, kilom 68-69 arasında canım. Herşeyden az az yiyerek kilo verdim o zaman, motivasyonum çok iyiydi, hiç kaçamak yapmıyordum, artı spor yapıyordum, leslie ile veya jillian ile. Çok güzel 38 bedenlere sığıyordum, müthiş bir duyguydu. sonrasında kendimi bir saldım, böyle oldum. Karatayı ben de seviyorum aslında ama bir türlü uygulamak nasip olmadı, kadın mantıklı geliyor bana da. inşallah ben de sayenizde kilo verebilirim.
Mercimek olayı şöyle ki... ben pazartrsi yeşil mercimek yedim ertesi güne gram verememiştim.dün velantincim sağılsun denemek için yemiş oda + 500 çıkmış sabaha.ödem yaptığına hem fikir olduk böylecesabah beyaz peynir-domates-salatalık yedim. Ekmek hiç yemedim.
akşamları yememek bana da mantıklı geliyor, ama eşim illa ki sofraya hep beraber oturalım istiyor. Salatayla kalkabilsem sofradan o da güzel olacak ya.
Bu mercimek olayı nedir canım?
Eğer tam uygularsan eminimki fark olur.ananas yağ yakmaya yardımcı ççokta severim ama bu aralar marketlerde hiç görmüyorum iyi bulmuşsun canım.merhaba, bugün kendimi biraz toparlamak için 1 haftalık bir şeyda coşkun listesi yapmaya karar verdim. bu kişiyle ilgili biraz mesafeli de olsam sonuçlar ortada. birde instagramda 50li yaşlarda bir kadın var. hatun yıkılıyor. yani o yapabiliyorsa ben niye yapamıyım di mi? dün 18.de yemeyi bitirip bütün akşam boyunca ödem atıcı çay içmeme rağmen kilom 69 du. bakalım bu bir hafta sonunda ne olacak?
1. gün
sabah-öğle-akşam: ananas ve 1 yumurta
1 saatlik yürüyüşü, yeşil çay içmeyi unutmuyorum...
bakalım yarın tartı ne gösterecek?
1 hafta sonunda belirgin bir kilo kaybım olursa belki 2. haftaya devam ederim olmazsa karataya devam.
Canım aç kalmadan kilo verilmiyor zaten.bide aç yatmak müthiş bir duygu ya sabaha eksilerde olcaksın demek.ben dayanabiliyorum hatya dün akşam yemeği bile yemedim arkadaşta kahve içimiştim o tıkadı beni canı bişi istemedi çok acıktım ama uyuyunca geçti geç yatmıyosan sıkıntı olmazteşekkür ederim canım, cevabın için. Akşam 17-18 den sonra akşam yemeği mi yemiyorsunuz, yoksa hiçbirşey mi yemiyorsunuz? Aslında mantıklı geliyor bana da, ama dayanılabilir mi, orası meçhul? Siz nasıl yapıyorsunuz, dayanabiliyor musun? mesela kaçta yatıyorsun, geç yatan bir insan için daha zor sanırım, ben erken yatarım gerçi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?