Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Zeyasım 2 günde döndün değil mi eski haline...Bu mercimek nasıl bir şeymiş yahu ...Hala yerimde sayıyorum...Bugün hiç karbonhidrat almadım bakalım sabaha eksi görecek miyim...

sabah fıstık ezmesi
öğlen sadece yumurta beyazı
akşam tavuk ve yoğurt

4lü rakamları göremeyeceğim sanırım bu hafta...

günaydınnnn
nerdesinizzzz kaçaklar ,

velantin mercimek mi yedin ? bende geçen haftaarda yemiştim acaip şişirmişti beni
uzun süre yemeyi düşünmüyorumm

Ya sorma velantinim bugün 200 gram eksi çıkabildim bakalım yarına bi ihtimal 4lü rakamları görebilirim.bugünde gitmediyse şişliğin bol bol su iç.

Canım çok sevindim bu diyet sana çok iyi velcek göreceksin.ben aralarda hiç bişi yemiyorum acıkmıyorsun zaten.kilo verme döneminde meyve yenmiyor ama haftada 2 kere falan ben yiyorum. Zaten canımda istemiyor artık.kitabınıda aldıysan zaten çok daha iyi uygularsın diyeti artık bizede sen yardımcı olursun.benim yolumda kitapçıya düşse bende alacağım kesinlikle.
Bende kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum.
günaydınnnn
nerdesinizzzz kaçaklar ,

velantin mercimek mi yedin ? bende geçen haftaarda yemiştim acaip şişirmişti beni
uzun süre yemeyi düşünmüyorumm

Yeme yeme masum felaket şişiriyor ya yok böyle bişey...

bende geçen hafta 68.6 çıkmıştım
hafta sonu ve ptesi salı kaçamaklı olmaısna ragmen bugün 67.7 yi gördüm ama dün tam karatay yapmıştım
okul işleir içinde aç kalıp sonra yemişitm leptin filan hak getire yani ona ragmen 67 leir görüdm reglide bitti tabi
demekki dikkat etseydim bu hafta 66 lrı görecektim

çok sevindim masum keyffi yerine gelmiştir. bugünden itibaren dikkat edersen 66 yı haftaya görürsün canım

merhaba ben bu ananas yumurta ile -500 gr verdim. ama çok zorlandım. o yüzden bu listeyede devam etmemeyi düşündüm. açlıktan bütün gece midem bulandı...yeterince suda içemedim aç karnına. Sevmedim ben bunu yapabilene bravo ben yine karatay devam. arada detoks olsun bu.

sabah:1 elma 1 kahve
öğle klasik karatay kahvaltısı
akşam:karataya uygun şeyler (bir yere davetliyim.orada ne uygun bulursam)

akşam yemeği biraz geçe sarkabilir.
yürüyüş falan yapamıyorum. Akşam anca evimin işleri, kızımla ilgilen derken 1'i buluyor. Koşu bandında her gün 45 dakika yürüyebilsem.

Merhaba herkese )

Evet Zeyascım bu karatay iyi geldi gibi inşallah sonuç alırım dün çıkmadım kitabı alamadım hafta sonu bakarım gerçi nette herşeyi detaylı yazmışlar gibi ana hatları belli gibi karbonhidrat CISSSSSS )) Şuan regli gecikmesi yaşıyorum bu yüzden şişkinliğim çokk fazla regli olana kadar tartıda yüzüm pek gülmez ama sonrası güzel olacak gibi... Dün akşam 45 dakika yürüyüş bandında bayağı tempolu yürüdüm iyi geldi baldırlarım ve popom bayağı sıkılaştı şuan sırıtan göbeğim ve kollarım inşallah onlarda zamanla gidecek....Yürüyüşten sonra sadece çay içtim ama çook zor dayandım canım deli gibi deli gibi deli gibi tatlı istedi bu regli olup bitinceye kadar sanırım böyle olur..

Bugun klasik karatay kahvaltısı yaptım tek farkı tek yumurta yedim ama çok doydummm....

Öğle
soğan suyu içeceğim acıkırsam tarçınlı süt içerim bir bardak

akşam
zeytin yağlı sebze yemeği yaptım onu yerim bir tabak yanında bir kase cacık ve kapanış

akşam 45 dakika yürürüm ...Şuan kuzum uydu eliptik bisiklet yapayım bari 30 dakika görüşürüz kızlaaaaarrrr

Sadece 200 gram gitmişti bu sabah Zeyasım yine aynı yolda ikimizde ilerliyoruz anlaşılan.3 gün sonra regl olacağım...İyice sinirlendim :)

Yarın muhtemelen geçen hafta cuma günkü kiloya düşerim...
Bu sabah yarım avokado
5-6 zeytin
biraz peynir yedim
fıstık ezmesi

öğlen ve akşam tavuk yiyeceğim...

Egzersizden her yerim çok ağrıyordu bir gün ara verdim bugün yeniden başlayacağım.

Denvir;o diyeti bende denedim yapamadım.Karatay en güzeli canım zorlama gayet iyi de kilo veriliyor..

Ne mercimekmiş be yaaa

KIZLARRRRRR..!!
Sizi cok ihmal ettim bilyorum ama valla foruma bi türlü giremiyordumm acılmıyordu sayfa uygulama olarak da kullanamıyorum..
Türkiyeden döndüm bugün yine sizinleyim..

Elbiselerimi aldım cokkk şükür
Ama dikkat etmedim salak gibi .. Yine sizinleyim ve en az 70 le giricem dügüne cok özledim sizi cokkkkkkkkkk

Hoşheldin anteplim özlettin kendini gerçekten.nasıl geçti tatilin Kaç kilo hasarla döndün bakalım anlat

Günaydın kızlar,Anteplim hoş geldin canım...
Bu hafta hiç kaçamak yapmadım.Tek karbonhidrat almadım...regl oldum bu arada...sadece 400 gr vrmşim

Neyse önümüzde ki maçlara bakacağız...

Gene bir sürü kız bildirim yapmıyor..3-4 günde bir görünüp cee deyip kayboluyorlar ..Ayıp ediyorsunuz kızlar.

bugün bildirim yapmayanları silelim listeden zeyas..

sen ne yaptın zeyasım ne kadar verdin meraktayım...senin bari yüzün gülmüştür umarım balım...

Masum topladın gız kendini maşallah...

05 EYLÜL -12 EYLÜL

Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - ?? ( - gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... -63.40 - ?? ( - gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... -65,40 - 65.00 ( - 400 gram )

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 -?? (- gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -02,80) ... -68,60 - ?? ( - gram)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - ?? ( - gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,30)...- 61,50 - ?? ( - gram )

1 HAFTASI DOLAN YENİ KIZLAR KENDİNİZİ EKLEYİN LİSTEYE...ANTEPLİM SENDE EKLE KENDİNİ İZİNLİ OLANLARI SİLMİŞTİK...

canom ya bukafar olur velantin bende -400 deyim. Bu yeşil mercimek bu hafta benim motivasyonumu bozdu.arada kaçamaklarımda oldu.bunada şükür velantin hiçte fena sayılmaz.önümüzdeki hafta 64 olcaz ikimizde görceksin. Canım listeyi paylaştım silmek istediklerini sil gitsin ozaman

Denvir'in ananas dietini yaptıralım onlara bak bi daa yapıyorlar mı
zeyas sen ben misin yoksa??? nolüyür??

yine 100 gram arkandayım pffffffffffff

05 EYLÜL -12 EYLÜLValentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -02,80) ... -68,60 - ?? ( - gram)

05 EYLÜL -12 EYLÜLValentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)

günaydın kızlar 67.7 kilom dün wc yoktu o yüzdne dün ile aynı çıktım
buu hafta çok dikkatli olucam hedefim 65.9 ucundanda olsa görücem 65 i inşş

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 - 71.700 (-100 gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)

Merhaba Kızlar ,

3 gündür karatay diyetine başladım daha öncesi cozutmuştum abur cuburlar havada uçuşmuştu. geçtiğimiz hafta sonu hamburger menüler daha neler neler üsttüne birde regli gecikmesi yaşıyorum... ona rağmen -100 gr gitmiş benim için iyi çünkü bundan önceki yedikleirmi eritmek bile benim bir haftamı alırdı. karatay diyeti + sporun etkisi sanırım...

bugun karatay kahvaltımı yaptım bugun 2 yumurta yedim kendimi denemek istedim çünkü saat 10.00 da kahvaltımı yaptım hep saat 14.00 da acıkıyordum bakalım 2. yumurtanın etkisi olacak mı ???

öğle ,
soğan suyu

Akşama tavuk baget sebzeli yapacam yanında bir küçük kase yoğurt yerim ve sonra spor..

Birazdan kuzum uyursa 30 dakika eliptik bisiklet yaparım akşama 45 dakika yürüyüş...Kızlaaarrr spor çok iyi geldi popom ve baldırlarım süper toplandı dün akşam pantolonumu giydim baldır kısımda ufak potluklar oluyor yani geniş geliyor ...bacaklarım iyi sıkılaştı şu göbekte kolda erise gerçi eliptik sayesinde kollarımda toparlandı gibi ..Göbeğim regli sonunda kendini ortaya koyar...

ada karatay cidden çok akıllıca ve etkili bri diyet ikinci yumurta mutlaka fark etcektir.
spora benimd eçok ihtiycım var içine giremedim kaçtane kot var bilsen evde
azcık sporla eminimki girerim içine

zeytini ve cevizide ihmal etme ama
ben vcumlarıd abakliyat yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…