Ya sorma velantinim bugün 200 gram eksi çıkabildim bakalım yarına bi ihtimal 4lü rakamları görebilirim.bugünde gitmediyse şişliğin bol bol su iç.Zeyasım 2 günde döndün değil mi eski haline...Bu mercimek nasıl bir şeymiş yahu ...Hala yerimde sayıyorum...Bugün hiç karbonhidrat almadım bakalım sabaha eksi görecek miyim...
sabah fıstık ezmesi
öğlen sadece yumurta beyazı
akşam tavuk ve yoğurt
4lü rakamları göremeyeceğim sanırım bu hafta...
Canım çok sevindim bu diyet sana çok iyi velcek göreceksin.ben aralarda hiç bişi yemiyorum acıkmıyorsun zaten.kilo verme döneminde meyve yenmiyor ama haftada 2 kere falan ben yiyorum. Zaten canımda istemiyor artık.kitabınıda aldıysan zaten çok daha iyi uygularsın diyeti artık bizede sen yardımcı olursun.benim yolumda kitapçıya düşse bende alacağım kesinlikle.Zeyascııııımmmm , bende başladım karatay diyetine bu sabah kahvaltımı öyle yaptım ... zannettimki ekmek bir iki dilim yemezsem doymam sanmıştım ama ceviz yedim 2 tane ve doydum ama yumurta 1 adet yedim iki adet yemedim hakkımı muz olarak saklıyorum.....
Canım bişey soracam kahvaltımı 10.00 gibi yaptım şimdi karatayda 2 öğün deniliyor iki öğün arasında 4-5 saat geçmeliymiş .. Eğer orada acıkırsam neler yenilebilir????? yada sabah bir yumurta yediğim için muz hakkımı o arada kullanabilirmiyim ??? Bugun akşama kitabını almayı düşünüyorum
Bende kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum.karatay diyetini yapmaya çalışan arkadaşlar bişey soracam ...Omega3 şurup alıyormusunuz ?? karatay diyetinde bunu almak gerekiyormuş :...Bu yaz bir akrabamı gördüm bayağı kilo vermiş diyetisyen eşliğinde bana dediki dr hergün iki kaşık balık yağı içememi istedi dedi ve çok faydasını gördüm dedi...ama bana önce mantıklı gelmedi benim bildiğim balık yağı iştah açar özellikle çocuklara önerirler diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?????Hatta akrabamın kızıda diyet yapıyor ama onun yaşı küçük 15 yaşında onada günde 1 kaşık önermiş.... Eğer omega3 kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz? ve kullanım şekli nasıl ki ?? aç karnına mı tok karnına mı ???
günaydınnnn
nerdesinizzzz kaçaklar ,
velantin mercimek mi yedin ? bende geçen haftaarda yemiştim acaip şişirmişti beni
uzun süre yemeyi düşünmüyorumm
çok sevindim masum keyffi yerine gelmiştir. bugünden itibaren dikkat edersen 66 yı haftaya görürsün canımbende geçen hafta 68.6 çıkmıştım
hafta sonu ve ptesi salı kaçamaklı olmaısna ragmen bugün 67.7 yi gördüm ama dün tam karatay yapmıştım
okul işleir içinde aç kalıp sonra yemişitm leptin filan hak getire yani ona ragmen 67 leir görüdm reglide bitti tabi
demekki dikkat etseydim bu hafta 66 lrı görecektim
Canım çok sevindim bu diyet sana çok iyi velcek göreceksin.ben aralarda hiç bişi yemiyorum acıkmıyorsun zaten.kilo verme döneminde meyve yenmiyor ama haftada 2 kere falan ben yiyorum. Zaten canımda istemiyor artık.kitabınıda aldıysan zaten çok daha iyi uygularsın diyeti artık bizede sen yardımcı olursun.benim yolumda kitapçıya düşse bende alacağım kesinlikle.
Bende kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum.
Yeme yeme masum felaket şişiriyor ya yok böyle bişey...
Hoşheldin anteplim özlettin kendini gerçekten.nasıl geçti tatilin Kaç kilo hasarla döndün bakalım anlatKIZLARRRRRR..!!
Sizi cok ihmal ettim bilyorum ama valla foruma bi türlü giremiyordumm acılmıyordu sayfa uygulama olarak da kullanamıyorum..
Türkiyeden döndüm bugün yine sizinleyim..
Elbiselerimi aldım cokkk şükür
Ama dikkat etmedim salak gibi .. Yine sizinleyim ve en az 70 le giricem dügünecok özledim sizi cokkkkkkkkkk
canom ya bukafar olur velantin bende -400 deyim. Bu yeşil mercimek bu hafta benim motivasyonumu bozdu.arada kaçamaklarımda oldu.bunada şükür velantin hiçte fena sayılmaz.önümüzdeki hafta 64 olcaz ikimizde görceksin. Canım listeyi paylaştım silmek istediklerini sil gitsin ozamanGünaydın kızlar,Anteplim hoş geldin canım...
Bu hafta hiç kaçamak yapmadım.Tek karbonhidrat almadım...regl oldum bu arada...sadece 400 gr vrmşim
Neyse önümüzde ki maçlara bakacağız...
Gene bir sürü kız bildirim yapmıyor..3-4 günde bir görünüp cee deyip kayboluyorlar ..Ayıp ediyorsunuz kızlar.
bugün bildirim yapmayanları silelim listeden zeyas..
sen ne yaptın zeyasım ne kadar verdin meraktayım...senin bari yüzün gülmüştür umarım balım...
Masum topladın gız kendini maşallah...
Denvir'in ananas dietini yaptıralım onlara bak bi daa yapıyorlar mıcanom ya bukafar olur velantin bende -400 deyim. Bu yeşil mercimek bu hafta benim motivasyonumu bozdu.arada kaçamaklarımda oldu.bunada şükür velantin hiçte fena sayılmaz.önümüzdeki hafta 64 olcaz ikimizde görceksin. Canım listeyi paylaştım silmek istediklerini sil gitsin ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?