günaydın kızlar 67.7 kilom dün wc yoktu o yüzdne dün ile aynı çıktım
buu hafta çok dikkatli olucam hedefim 65.9ucundanda olsa görücem 65 i inşş
Hoşbulduk gülümmm hasarımı bilmiyprum heniz daha yarın sabah bildiri yapam inşallah :)))Hoşheldin anteplim özlettin kendini gerçekten.nasıl geçti tatilin Kaç kilo hasarla döndün bakalım anlat
Olsun çabuk gelen kilolar çabuk gidiyor sonuç ne olursa olsun canını sıkma..Hoşbulduk gülümmm hasarımı bilmiyprum heniz daha yarın sabah bildiri yapam inşallah :)))
ada karatay cidden çok akıllıca ve etkili bri diyet ikinci yumurta mutlaka fark etcektir.
spora benimd eçok ihtiycım var içine giremedim kaçtane kot var bilsen evde
azcık sporla eminimki girerim içine
zeytini ve cevizide ihmal etme ama
ben vcumlarıd abakliyat yiyorum
Adacım nedemek canım motivasyonunun yerine gelmesine yardımcı olduysam ne mutlu bana.karataya devam ettikçe abur cubur yeme isteğinde Bitecek göreceksin.aralarda bişiler atıştırma isstediğinde yok olacak 2 öğün ywtip artıcak bile sana.ve dediğim gibi bu kadar sporla çok iyi kilolar vereceksin.yeterki karbonhidrattan ve şekerli gıdalardan uzak dur.özellikle karbonhidtat kaçamağını hiç affetmiyor karatay direkt şişiyorsun.Zeyascım ,çok şükür toparlandım ama senin tavsiyen çok etkili oldu çooooook teşekkürler sen söyleyinceye kadar karatay aklıma gelmemişti sen söyleyince direkt tekrar araştırmaya başladım....Geçen hafta çok kötüydüm herşeyi yiyordum psikilojimde yedikçe daha kötü oluyordu ama şimdi 3 gündür mutluyum Tekrar saol işte burayı bu yüzden seviyorum herkes bir fikir veriyor değerlendiriyorsun ..)) Spor iyi gidiyor şuan biraz önce 30 dakika eliptik yaptım akşama 45 dkaika yürüyüş zaten kızım her tarafı dağıtıyor arkasından toplamak bile hareket yetiyor )))
Buraya katılalı 10 kg adacım önceside var 83 kg ile başladım diyete ben.46 bedendim şuan 40 beden oluyor. Düşün hayatımda neler neler değişti.eşimle aram süper ötesi oldu kendime güvenim tavan yaptı.kıyafetlerim bol geliyor doğal olarak yeni ciciler aldım kendime.zayıflık gibisi yok yani.Zeyassss ,maşallah 10 kiloya yakın kilo vermişsin neler değişti anlatsana kıyafetlerinde... Ayyyy anlatın ki iyice motive olalım
Valebtin valla bende fıstık ezmesine başlayacam heee.çeyrek kavonoz bitiyosun 64 görüyosun masıl oluypr bu arkadaşım....kıskandım seniiiii yineeeeöğlen zeytinyağlı pırasa ve keçi yoğurdu...
Ne güzel herkes eksilerde bu hafta :)
Zeyasım ,bugün 1 saat egzersiz yaptım ..Kahve ,su, sabah üzüntüden çok fazla fıstık ezmesi(resmen çeyreğini yedim kavonozun ) bir adette avokado....
Meğer regl olmamışım
FEKATTTTTTT öğlene doğru 64.8'ü gördümnihayet 4 lü rakamlar...zeyas belki sen de görürsün bugün 4lü rakamları..Haberdar et kız bizi...oyy şimdi döktüm dolaptan olmuyo diye kaldırdıklarımı eehehe kaç yıl oldu 64 ü görmeyeli
tebi ya spor gibisi var mı ben aylardır bırakmıştım bu hafta ufaktan yeniden başladım..Eskiden hızlı tempoda yürüyüş yapıp bazen 15-20 dk tenis oynayıp eve kaçıyordum...Şimdi her yerimi çalıştıran egzersizlere başladım..daralmak istiyorum ben de kızlar özellikler karın bölgem çok kötü benim bu sene.yaştan dolayı mı ne bu sene kilolar en çok göbeğe gidiyor
Geçmiş olsun hoşgeldin canım...slm kızlarr,
yeni gelmiştim buraya ama dün uğrayamadım, çok kötü hasta olmuştum. Tekrardan geldim, bugün daha iyiyim şükür.
Sabah beyaz peynir-domates salatalık 9 tane de çiğ badem yedim.
öğlen:türlü-bulgur pilavı-cacık.
Buraya katılalı 10 kg adacım önceside var 83 kg ile başladım diyete ben.46 bedendim şuan 40 beden oluyor. Düşün hayatımda neler neler değişti.eşimle aram süper ötesi oldu kendime güvenim tavan yaptı.kıyafetlerim bol geliyor doğal olarak yeni ciciler aldım kendime.zayıflık gibisi yok yani.
Boyum 163 cikcikler firmadan firmaya değişiyor bedenler canım 40 oluyor bazı yerlerde bana.bazı mağazalarda 44 anca oluyor düşün yani.ama genel 40 beden sığıyorum artık.boyun kaç zeyas? benim boyum 1.60 42 beden giyiyorum. bayrama kadar 40 bedene sığabilmeyi çok istiyorum.
Zaten bildirim yapılmıyorsa anlıyoruz ki bir yerde kaçak varcanlar bu hafta iyi başladım malesef kötü bitirdim +100 görünce resmen şükrettim ben daha fazla bekliyordum. dün çikolata canım çekti ucundan alıp bırakacaktım dayanamadım hepsini yedim. utancimdan bildirim de yapmadım
yumurta beyazı kır yağsız tavaya tane onu ye hem inanılmaz düşük kalorili hem protein hem vücut kıtlık moduna girmez...Adacım nedemek canım motivasyonunun yerine gelmesine yardımcı olduysam ne mutlu bana.karataya devam ettikçe abur cubur yeme isteğinde Bitecek göreceksin.aralarda bişiler atıştırma isstediğinde yok olacak 2 öğün ywtip artıcak bile sana.ve dediğim gibi bu kadar sporla çok iyi kilolar vereceksin.yeterki karbonhidrattan ve şekerli gıdalardan uzak dur.özellikle karbonhidtat kaçamağını hiç affetmiyor karatay direkt şişiyorsun.
Buraya katılalı 10 kg adacım önceside var 83 kg ile başladım diyete ben.46 bedendim şuan 40 beden oluyor. Düşün hayatımda neler neler değişti.eşimle aram süper ötesi oldu kendime güvenim tavan yaptı.kıyafetlerim bol geliyor doğal olarak yeni ciciler aldım kendime.zayıflık gibisi yok yani.
Valebtin valla bende fıstık ezmesine başlayacam heee.çeyrek kavonoz bitiyosun 64 görüyosun masıl oluypr bu arkadaşım....kıskandım seniiiii yineeeeBugün kardeşim geldi kahvaltı yapmadım öğlen pizza yedim 2 dilim birazda patates kızartması. Dahada bişi yemeyi düşünmüyorum akşama şekersiz türk kahvesi ile günü kapatmayı planlıyorum bugün 64 ü görmem çok zor seni anlayacağın.ama sabah öğlene kadar açtım ya kesin görmüşümdür.şimdi çok pis gaza heldim kalkıp sporumu yapcam 30 dk dan fazla duramıyorum ama bugün şartları zorlayıp 1 saate yakın kalmayı düşüniyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?