Olsun çabuk gelen kilolar çabuk gidiyor sonuç ne olursa olsun canını sıkma..
Olsun çabuk gelen kilolar çabuk gidiyor sonuç ne olursa olsun canını sıkma..
Anteplim hos geldim hemen basla canımAntepgeldin post: 36887079 .!.:eewe
Haklisin nn. Insallah fazla yokturrrr
zeya
yumurta beyazı kır yağsız tavaya tane onu ye hem inanılmaz düşük kalorili hem protein hem vücut kıtlık moduna girmez...
Ben de spor yapıcam dedim gözünü çıkardım bugün......yüzmekten geliyorum...Yarın halim nice olacak bilmem..Forum kardeşliği adına biri gelip yarın bi tas yemek yapsın ...ggggg
Ben de bu foruma gelmeden 81.700 idim...hep beğenilen bir kadın oldum hiç o şişko hallerim batmadı vallla...bir gün annem tırtıkladı da kendime geldim.
kocam da zayıf kadınlara bayılır...ne zaman zayıf olsam daha çok üstüme düşer beğenir...
annem bir fotoğrafımı gösterip
-dağ gibisin şu haline bak dedi.
şu an kendimi bayağı şişman buluyorum o zaman kimbilir nasılmışım...yalnız son 2 senem bakıyorum da hep aynı pantolon ve aynı trikolarla geçmiş...bu son bir kaç aydır tıka basa dolu bir gardroptan birşeyler giymeye başladım.çoğunluğunu ayırıp dağıttım öyle çok kıyafet almışım ki hep birgün bunların içine sığacağım diye....
7 sene evvel 59 kilo idim 11 sene evvel 57...amacım 50 kiloya gelip bi dünya gözüyle nasıl oluyomuşum görmek...genç kızlığımda 52 idim...
yalnız kızlar spor yorucu ama müthiş geri dönüşümü olan bir şey.yaşıtlarıma göre her zaman iyidir heryerim bütün gençliğim sporla geçti.bir de şu hamilelikte alınan 30 kilo alınıp verilmeseydi memikler de bele sallanmasaydı şapşahane olacaktı...yirmilik zıpırlar ağzımın içine düşüyor...
05 EYLÜL -12 EYLÜLValentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )
Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... -63.40 - ?? ( - gram )
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... -65,40 - 65.00 ( - 400 gram )
Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 - 71.700 (-100 gram )
Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)
Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - ?? ( - gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )
Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o6,70)...- 61,50 - 61,20 (-300 gram)
05 EYLÜL -12 EYLÜL
Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )
Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... -63.40 - 63.50( +100 gram )
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... -65,40 - 65.00 ( - 400 gram )
Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 - 71.700 (-100 gram )
Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)
Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - ?? ( - gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )
Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o6,70)...- 61,50 - 61,20 (300 gram)
Hiç acıkmadım velantin o yuzden akşamı kahveyle geçiştirdim.daha yeni yeni midem kazınmaya başladı.kız beyazını yiyince sarısını napıyosun ben kıyamam yerim onuda...zeya
yumurta beyazı kır yağsız tavaya tane onu ye hem inanılmaz düşük kalorili hem protein hem vücut kıtlık moduna girmez...
Ben de spor yapıcam dedim gözünü çıkardım bugün......yüzmekten geliyorum...Yarın halim nice olacak bilmem..Forum kardeşliği adına biri gelip yarın bi tas yemek yapsın ...
Ben de bu foruma gelmeden 81.700 idim...hep beğenilen bir kadın oldum hiç o şişko hallerim batmadı vallla...bir gün annem tırtıkladı da kendime geldim.
kocam da zayıf kadınlara bayılır...ne zaman zayıf olsam daha çok üstüme düşer beğenir...
annem bir fotoğrafımı gösterip
-dağ gibisin şu haline bak dedi.
şu an kendimi bayağı şişman buluyorum o zaman kimbilir nasılmışım...yalnız son 2 senem bakıyorum da hep aynı pantolon ve aynı trikolarla geçmiş...bu son bir kaç aydır tıka basa dolu bir gardroptan birşeyler giymeye başladım.çoğunluğunu ayırıp dağıttım öyle çok kıyafet almışım ki hep birgün bunların içine sığacağım diye....
7 sene evvel 59 kilo idim 11 sene evvel 57...amacım 50 kiloya gelip bi dünya gözüyle nasıl oluyomuşum görmek...genç kızlığımda 52 idim...
yalnız kızlar spor yorucu ama müthiş geri dönüşümü olan bir şey.yaşıtlarıma göre her zaman iyidir heryerim bütün gençliğim sporla geçti.bir de şu hamilelikte alınan 30 kilo alınıp verilmeseydi memikler de bele sallanmasaydı şapşahane olacaktı...yirmilik zıpırlar ağzımın içine düşüyor...
Canım silinmiyor sanırım denedim bulamadımkızlar bişey soracam bu biriken bildirimleri nasıl siliyorsunuz beceremedim yawww silme yeri bulamadım kiiii
Bende ayni senin durumundayim bende su tatilden beri bir türlü düzenimi yakaliyamadim....Ama moral bozmak yok yolumuza devam hayalimizdeki kiloya mutlaka kavusucagiz.Arkadaşlar bildirim yapamadım bikaç gündür evet çünkü kaçamaklarla doluydu. Mutsuz oluyorum böyle yaa bi çok iradeli bi çok gevşek. Şurda 3 4 kilo kaldı vereceğim okul öncesi bitireyim dedim yine ipin ucu kaçtı. Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana lütfen. Biraz motive biraz uyarıya ihtiyacım var(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?