Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kahvaltı ; peynir,zeytin, domates, biber, iki tane ballı ceviz, bir dilim ekmek
öğle ; biraz üzüm, peynir, bir dilim ekmek
akşam ; sarımsaklı patlıcan yemeği

kızlar bugün spora da başladım haftaya liste başı ben olacağım. sabah bölgesel egzersiz akşamda leslie 3 mil :) diyetin yanında spor şart yoksa vücut sönmüş balona dönüyor tıpkı benim şu anki halim gibi

Valentin sen ve zeyas çok iyi gidiyorsunuz maşallah darısı başıma. Spor yapıyorum çok şükür inşallah devamı gelir... benimde dolabımda o kadar çook kıyafetim var ki anlatamam hiç kimseye vermiyorum hepsini umarım bir gün giyerim yaa yarısını bile giysem yeter.. Daha etiketiyle duran çook şey varrr (((

Valentin yaş yaş diyorsun kaç yaşındasın kiii ??? Ben 33 yaşındayım vallaha kilo verirsem kendimi 18 hissedecem ))

Akşam 20 dakika yürüyüş yapabildim elektrikler gitti yawww neyse gündüz 30 dakika eliptik yapmıştım yeterli sanırım...

kızlar bişey soracam bu biriken bildirimleri nasıl siliyorsunuz beceremedim yawww silme yeri bulamadım kiiii

Son düzenleme:
Kizlar kusura bakmayin neolur, Nete girmeyi birakin basimi kasiycak zaman bullamiyorum.
Geldigimden beri kosturuyorum ev,is birde es dost hosgeldine geliyor insallah pazartesinden itibaren yavas yavas eski düzenimize döneriz.
Bu arada Anteplim sende hosgelmissin nasil gecti tatil?

Hiç acıkmadım velantin o yuzden akşamı kahveyle geçiştirdim.daha yeni yeni midem kazınmaya başladı.kız beyazını yiyince sarısını napıyosun ben kıyamam yerim onuda...

Vayyy demek sende 80lerden geldin buralara valla bravo bize şu yaptığımız olay hiç kolay değil. Bir arkadaş diyete başladı yeni akşam bişi yemicekmiyim çayın yanında bisküvi falandamı yasak şöylemi yapcam böylemi olcak gibi sorular soruyor.onun bu hallerini görünce dahada bi gurur duydum kendimle.ben ne büyük bir iş başarmışım dedim iki ileri bi geride olsa başardık.

5li rakamları geçtim 18 imden sonra 60ı görmedi benim vücut bende dünyalık gözümle bir 55 lik halimi görmek istiyorum.

Spor gerçekten müthiş bişey yaklaşık 4 yıldır koşu bandı kullanıyorum kiloluda oksam iyi görünürdüm hep.2 doğumdan sonra benim göbüşü ve memikleri sen düşün gari canım.ama yinedr seviyorum ben onları sende sev.... bu arada yarına 64 beni bekliyor velantin hadi bakalım...
kızlar bişey soracam bu biriken bildirimleri nasıl siliyorsunuz beceremedim yawww silme yeri bulamadım kiiii
Canım silinmiyor sanırım denedim bulamadım

günaydın kızlarrr,
akşam az patlıcan kızartma ekmekle. Tarhana çorbası-salata-yoğurt.
1 kase kadar da sarı leblebi yedim.

SABAH : beyaz peynir-4 zeytin-domates-10 çiğ badem.
hafta sonu herkesler tatil sanırım, herkese iyi tatiller dilerim. Ben çalışıyorum 2 ye kadar bugün.

Arkadaşlar bildirim yapamadım bikaç gündür evet çünkü kaçamaklarla doluydu. Mutsuz oluyorum böyle yaa bi çok iradeli bi çok gevşek. Şurda 3 4 kilo kaldı vereceğim okul öncesi bitireyim dedim yine ipin ucu kaçtı. Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana lütfen. Biraz motive biraz uyarıya ihtiyacım var(((

Kizlar bu sabah -400 gördüm bu karatay ise yarıyor. ..bu gün 2 adet lahmacun yedim bakalım yarin ne olacak...

Anca vakit buldum hemen yaziim yediklerimi.
Sabah normal kahvalti yaptim.
Öylen: 1 muz,1 kase ev yogurdu
Aksam güya salatayla tamamliycaktim fakat....oglum waffel isteyince kiramadim yaptim hemen. Tabiki bende dayanamadim 2 tanede ben yedim

Bende ayni senin durumundayim bende su tatilden beri bir türlü düzenimi yakaliyamadim....Ama moral bozmak yok yolumuza devam hayalimizdeki kiloya mutlaka kavusucagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…