10 dk dolunca artık silinmiyor...hep işte bunlar aratıyor eski düzeni...saçmalığa bakın...Hiç acıkmadım velantin o yuzden akşamı kahveyle geçiştirdim.daha yeni yeni midem kazınmaya başladı.kız beyazını yiyince sarısını napıyosun ben kıyamam yerim onuda...
Vayyy demek sende 80lerden geldin buralara valla bravo bize şu yaptığımız olay hiç kolay değil. Bir arkadaş diyete başladı yeni akşam bişi yemicekmiyim çayın yanında bisküvi falandamı yasak şöylemi yapcam böylemi olcak gibi sorular soruyor.onun bu hallerini görünce dahada bi gurur duydum kendimle.ben ne büyük bir iş başarmışım dedim iki ileri bi geride olsa başardık.
5li rakamları geçtim 18 imden sonra 60ı görmedi benim vücut bende dünyalık gözümle bir 55 lik halimi görmek istiyorum.
Spor gerçekten müthiş bişey yaklaşık 4 yıldır koşu bandı kullanıyorum kiloluda oksam iyi görünürdüm hep.2 doğumdan sonra benim göbüşü ve memikleri sen düşün gari canım.ama yinedr seviyorum ben onları sende sev.... bu arada yarına 64 beni bekliyor velantin hadi bakalım...
Canım silinmiyor sanırım denedim bulamadım
Ada ilginç bulduklarını paylaşırsan üstünde konuşuruz.güzel olurdu sohbet etmek.Ahhhh su hafta sonlari yaaa ne yaparsam yapayim hafta sonu cozutuyorum.karatay diyeti kitabını aldim karatay mutfağı kitabinida aldim. Dün karatay diyeti kitabini 67 sayfa okudum bugün de okurum yarın paylasirim.
günaydınn benmimde kaçamaklı geçtii hafta sonu
velantin proetein sonuçta yumurta saırsının kalorisi ne kadar yüksek olabilir ki kaloriye dgeil kh yememye bak sne
o yüzdenn atma yee :)
Hoşbulduklk canısı iyigecti ya cok şükür koşturmalı ama güzelll:)) istedüklerimi aldım cok iükür kbakma gec oldu biraz ama bende forumla. Kafayı yicem bi türlü anlaşamadıkKizlar kusura bakmayin neolur, Nete girmeyi birakin basimi kasiycak zaman bullamiyorum.
Geldigimden beri kosturuyorum ev,is birde es dost hosgeldine geliyor insallah pazartesinden itibaren yavas yavas eski düzenimize döneriz.
Bu arada Anteplim sende hosgelmissin nasil gecti tatil?
1 yumurta sarısında 55 kalori ,1 yumurta beyazında 17 kalori var.4 yumurta ile omlet yapıp yiyorum neden fazladan ortalama 200 kalori almalıyım verilecek 14 kilo varken masum.gız ısrar etme yemicem dedim
ay kız ne güzel bir dua bu böyle, iştahsızlık, nasıl bir duygu acaba değil mi? geçen hafta ben hastalanmıştım, iştahım yoktu, Allah dert verip derman aratmasın. Böylesi de kötü, o 1 gün içinde, ne güzel 1 kg. gitmişti, ama hastalıktan dolayı olunca hiç de iç açıcı olmuyor.merhaba haftasonu bir ben saptım yolumdan sanıyordum ki herkes te böyle olmuş. napıcaaz biz yaaa ? bir de ben öyle bir öğün abartmıyorum. bildiğin o gün komple saçmalıyorum. çok şikayetçiyim kendimden.
bugün
sabah: sadece kahve (pazar günün acısı çıkacak)
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam: 1 tabak bulgur pilavı, ayran,salata
bugün 1 saat yürüyeceğim. ve ev işleri var.akşam ütü, mutfağımı da komple temizlemek istiyorum vakit bulursam.
Allahım senden iştahsızlık diliyorum. yemeyim. aklıma bile gelmesin.
Ada ilginç bulduklarını paylaşırsan üstünde konuşuruz.güzel olurdu sohbet etmek.
Haftasonu cozutmalarını tek öğünle sınırlandırırsan problem olmaz.ben de başedemedim sonunda böyle çözüm buldum.bütün haftaiçi verdiğim emekler ziyan oluyordu...verilecek kaç kilon var canım senin?
Zeyassss datlımm bayrama az kaldı yıfrım
günaydın kızlarrr,
akşam az patlıcan kızartma ekmekle. Tarhana çorbası-salata-yoğurt.
1 kase kadar da sarı leblebi yedim.
sağolasın canım, ben az diye biliyodum sarı leblebiyiCanım , leblemi kalorisi yüksek onun yerine ceviz badem fındık tüketsen senin için daha iyi olur. Şu aralar karatayın kitabını okuyorum oda leblebiyi önermiyor...
Canım , dün okuyamadım hala 67 sayfa okumuş durumdayım bu sayfaya kadar herşey bilindik aslında tamamen hazır yyiecekleri hayatınızdan çıkarın diyor ekmek şeker kesinlikle yemeyin diyor bunu bir yaşam tarzı haline getirilmesini söylüyor ayrıca pirinç makarna ve patates de kesinlikle yenilmesini tavsiye etmiyor .... pirinç ve patates tamamda yemesem umrumda bile olmaz ama makarnayı çok severim(((( her yemek arasının 4 -5 saat olmasını öneriyor insülün direncinin kırılması için bu şartmış.... Şekerli bir şey yenildiğinde kısa sürede acıkıldığını söylüyor bu çook doğru ben biraz küçük parça çikolata yesem bile hemen acıkıyorum başka şeyler yeme gereği duyuyorum bu insülün direnciyle alakalıymış şeker tamamen kansere sebep olduğunu yazıyor.....kahvaltı öerneğini yazmış aynı bizleirn yaptığı gibi yanında turpda yenilebileceğini öğrendim bilmiyordum ....okudukça farklı şeyler öğrendikçe paylaşırım sizlerle.... karatay mutfağı kitabınıda aldım şöyle bir göz attım herşey doğal ve sağlıklı iyice okuyayayım paylaşırım...
Bu arada kızlar ben yumurutayı mecbur marketten alıyorum doğal bulamadım çevremdekilere sordum onlarda bilmiyorlar. mecbur market yumurtasına devam. Yoğurt evde kendim yapıyorum sorun yok...Keten taohumunu öneriyor salatalarınıza ekleyin diyor bağırsaklar içinde iyi geliyormuş hafta sonu onuda aldım...
Bir de midem bulanıyor yumurta sarıları çok olunca Masumcumvelantin demin acelem vardı anlatamadım cm şimdi şöyle diyim sana
kalorisi yüksek şeyler zararlı tabikide ama bu saglıklı gdalar degil tabikide
mesela yedigin 55 kalorilik yumurta sarısı ile 55 kalorilik çikolata bir olmuyor
sende biliyorsun , o yüzden dedim sarısını ye diye hiç bir zararı olmaz onun içindeki kalorinin cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?