Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ahhhh su hafta sonlari yaaa ne yaparsam yapayim hafta sonu cozutuyorum.karatay diyeti kitabını aldim karatay mutfağı kitabinida aldim. Dün karatay diyeti kitabini 67 sayfa okudum bugün de okurum yarın paylasirim.

10 dk dolunca artık silinmiyor...hep işte bunlar aratıyor eski düzeni...saçmalığa bakın...

canım yumurta sarısını atıyorum çünkü 3-4 sarıyı nerede kullanacağım.Allah affetsin.sarının kalorisi yüksek diye atıyorum.3-4 yumurta beyazına da sadece bir tane sarı katıyorum.Tatlım hep ziyan olmasın diye diye aldığımız kiloları düşünürsen....

tavuk göğsü mü yumurta mı dersen ,yumurtayı tercih ederim protein dieti yaparken.tavuk çok yavan geliyor bana.

Acıkmadın demek..eeee canım artık alıştık cidden.ben artık haftasonları şöyle yapıyorum

sadece bir öğün izin veriyorum kendime canım ne isterse..cumartesi dürüm döner yedim.Pazar sabahı da sıcak ekmek ile reçel

ekmeğin arasına peynir falan sıkıştırıp yedim...2 de portakal...kallavi bir pazar kahvaltısı yaptım kısaca.

diğer öğünler kalorisi düşük protein ...bu sabah 400 gr artıdayım.sabah regl oldum.

Ada; senden birkaç yaş büyüğüm canım.Net rakam vermiyorum yeri geliyor bir sürü özelide paylaşıyoruz .

dün 10 dk kalça egzersizi yaptım karnım ağrıyordu bu yüzden 1 saatlik yapamadım.Havuz da yarım saat hem yüzdüm hem kalça hareketleri yaptım suyun içinde...

şimdi kahve içiyorum
sabah omlet yiyeceğim

Ahhhh su hafta sonlari yaaa ne yaparsam yapayim hafta sonu cozutuyorum.karatay diyeti kitabını aldim karatay mutfağı kitabinida aldim. Dün karatay diyeti kitabini 67 sayfa okudum bugün de okurum yarın paylasirim.
Ada ilginç bulduklarını paylaşırsan üstünde konuşuruz.güzel olurdu sohbet etmek.

Haftasonu cozutmalarını tek öğünle sınırlandırırsan problem olmaz.ben de başedemedim sonunda böyle çözüm buldum.bütün haftaiçi verdiğim emekler ziyan oluyordu...verilecek kaç kilon var canım senin?

Zeyassss datlımm bayrama az kaldı yıfrım

günaydınn benmimde kaçamaklı geçtii hafta sonu

velantin proetein sonuçta yumurta saırsının kalorisi ne kadar yüksek olabilir ki kaloriye dgeil kh yememye bak sne
o yüzdenn atma yee :)

günaydın kızlarr,
aynen benim de hafta sonum kaçamaklı oldu, artık tekrar yeniden başlayacağız.
sabah ev yağımı top kek-1 bardak az yağlı süt.
kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese.

günaydınn benmimde kaçamaklı geçtii hafta sonu

velantin proetein sonuçta yumurta saırsının kalorisi ne kadar yüksek olabilir ki kaloriye dgeil kh yememye bak sne
o yüzdenn atma yee :)

1 yumurta sarısında 55 kalori ,1 yumurta beyazında 17 kalori var.4 yumurta ile omlet yapıp yiyorum neden fazladan ortalama 200 kalori almalıyım verilecek 14 kilo varken masum.gız ısrar etme yemicem dedim

Kızlar la yazıcam size yazameyom alışamadım yeni foruma bide uygulama olarak niye giremiyorum ki orda direk tlfna geliyordu mesajlar ..

Hoşbulduklk canısı iyigecti ya cok şükür koşturmalı ama güzelll:)) istedüklerimi aldım cok iükür kbakma gec oldu biraz ama bende forumla. Kafayı yicem bi türlü anlaşamadık

1 yumurta sarısında 55 kalori ,1 yumurta beyazında 17 kalori var.4 yumurta ile omlet yapıp yiyorum neden fazladan ortalama 200 kalori almalıyım verilecek 14 kilo varken masum.gız ısrar etme yemicem dedim

e bacıms ende 4 yumurta beywzı yerine 2 yumurta dan yap omletini ,

merhaba haftasonu bir ben saptım yolumdan sanıyordum ki herkes te böyle olmuş. napıcaaz biz yaaa ? bir de ben öyle bir öğün abartmıyorum. bildiğin o gün komple saçmalıyorum. çok şikayetçiyim kendimden.

bugün
sabah: sadece kahve (pazar günün acısı çıkacak)
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam: 1 tabak bulgur pilavı, ayran,salata

bugün 1 saat yürüyeceğim. ve ev işleri var.akşam ütü, mutfağımı da komple temizlemek istiyorum vakit bulursam.

Allahım senden iştahsızlık diliyorum. yemeyim. aklıma bile gelmesin.

ay kız ne güzel bir dua bu böyle, iştahsızlık, nasıl bir duygu acaba değil mi? geçen hafta ben hastalanmıştım, iştahım yoktu, Allah dert verip derman aratmasın. Böylesi de kötü, o 1 gün içinde, ne güzel 1 kg. gitmişti, ama hastalıktan dolayı olunca hiç de iç açıcı olmuyor.

Canım , dün okuyamadım hala 67 sayfa okumuş durumdayım bu sayfaya kadar herşey bilindik aslında tamamen hazır yyiecekleri hayatınızdan çıkarın diyor ekmek şeker kesinlikle yemeyin diyor bunu bir yaşam tarzı haline getirilmesini söylüyor ayrıca pirinç makarna ve patates de kesinlikle yenilmesini tavsiye etmiyor .... pirinç ve patates tamamda yemesem umrumda bile olmaz ama makarnayı çok severim (((( her yemek arasının 4 -5 saat olmasını öneriyor insülün direncinin kırılması için bu şartmış.... Şekerli bir şey yenildiğinde kısa sürede acıkıldığını söylüyor bu çook doğru ben biraz küçük parça çikolata yesem bile hemen acıkıyorum başka şeyler yeme gereği duyuyorum bu insülün direnciyle alakalıymış şeker tamamen kansere sebep olduğunu yazıyor.....kahvaltı öerneğini yazmış aynı bizleirn yaptığı gibi yanında turpda yenilebileceğini öğrendim bilmiyordum ....okudukça farklı şeyler öğrendikçe paylaşırım sizlerle.... karatay mutfağı kitabınıda aldım şöyle bir göz attım herşey doğal ve sağlıklı iyice okuyayayım paylaşırım...

Bu arada kızlar ben yumurutayı mecbur marketten alıyorum doğal bulamadım çevremdekilere sordum onlarda bilmiyorlar. mecbur market yumurtasına devam. Yoğurt evde kendim yapıyorum sorun yok...Keten taohumunu öneriyor salatalarınıza ekleyin diyor bağırsaklar içinde iyi geliyormuş hafta sonu onuda aldım...

Gelelim bana hafta sonu ipin ucu çoook kaçtı bu hafta tekrar istikrarla devam karatay diyetine...Spor yine akşamları yaparım devam...Regli olamadım onun çok sıkıntısı var anlatamam sinir küpüyüm resmen birden elim ayağım sinirden boşalıyor her adet gecikmesinde bende böyle sinir oluyor adet bitiminde ohhhh pamuk gibi oluyorum sinir falan kalmıyor....Soğan suyu içmeye devam.

Karatay kitabında polikistik over rahatsızlığın sebebi şeker diyor hayatlarından şekeri çıkarttıklarında düzenli adet görmeye başlarlar diyor inşallah zamanla düzelir.....

Sabah

klasik karatay diyeti

öğle
soğan suyu

akşam
zeytinyağlı patlıcan yemeği
Cacık

Valentiiin , şuan kilom 71.700 ama ben 57 -58 olmak istiyorum yaniiii daha çooooook yolum var ocak ayına kadar olurmuyum acep ????? yeni yıla yeni incecik kilomla girmek istiyorum )))

günaydın kızlarrr,
akşam az patlıcan kızartma ekmekle. Tarhana çorbası-salata-yoğurt.
1 kase kadar da sarı leblebi yedim.

Canım , leblemi kalorisi yüksek onun yerine ceviz badem fındık tüketsen senin için daha iyi olur. Şu aralar karatayın kitabını okuyorum oda leblebiyi önermiyor...

velantin demin acelem vardı anlatamadım cm şimdi şöyle diyim sana
kalorisi yüksek şeyler zararlı tabikide ama bu saglıklı gdalar degil tabikide
mesela yedigin 55 kalorilik yumurta sarısı ile 55 kalorilik çikolata bir olmuyor
sende biliyorsun , o yüzden dedim sarısını ye diye hiç bir zararı olmaz onun içindeki kalorinin cnm ..

Canım , leblemi kalorisi yüksek onun yerine ceviz badem fındık tüketsen senin için daha iyi olur. Şu aralar karatayın kitabını okuyorum oda leblebiyi önermiyor...
sağolasın canım, ben az diye biliyodum sarı leblebiyi dikkat ederim sağolasın tekrardan. Çiğ badem alıyorum zaten onu da sayılı yiyorum hergün 10 kadar.

canım üşenmeyip bu kadar uzun yazdığın için teşekkür ederim..

Ben şekerli birşeyler yediğimin sabahı korkunç mide açlığı ile uyanıyorum yemesem ölecekmiş gibi..

protein ağırlıklı diet yaptığım zaman çok rahatım.yumurta konusunda maalesef doğal olanı bulmak neredeyse imkansız..marketlerde organik satılıyor artık el mecbur onlardan alıyorum.

keten tohumunu yıllar önce denemiştim yoğurda karıştırıp bir türlü sevemedim

Bence de şeker insanın en kötü düşmanı...ama bir ömür karatay ile geçmez Ada abartmadan arada zararlı şeylerden de yemeli..yeter ki dengeyi bilelim...

Son düzenleme:
Bir de midem bulanıyor yumurta sarıları çok olunca Masumcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…