Valentiiin , şuan kilom 71.700 ama ben 57 -58 olmak istiyorum yaniiii daha çooooook yolum var ocak ayına kadar olurmuyum acep ????? yeni yıla yeni incecik kilomla girmek istiyorum)))
datlışım sen hala paylaşım yapmıyosun fekat...Kızlar la yazıcam size yazameyom alışamadım yeni foruma bide uygulama olarak niye giremiyorum ki orda direk tlfna geliyordu mesajlar ..
Al bemdende okadar adacım ah ahhhh.cumartesi anneme gittim hiç yemek yemicektim güyaaaa ama ananem lokma çekmiş gelde yeme.Ahhhh su hafta sonlari yaaa ne yaparsam yapayim hafta sonu cozutuyorum.karatay diyeti kitabını aldim karatay mutfağı kitabinida aldim. Dün karatay diyeti kitabini 67 sayfa okudum bugün de okurum yarın paylasirim.
Velantinim yaptığın çok mantıklı bundan sonra bemde sen gibi yapcam tek öğünde yiyeceğim.bu hafta bende yımırta beyazını yiyeceğim canımı çektirttin valla.sen bu hafta beni geçersin gibi.10 dk dolunca artık silinmiyor...hep işte bunlar aratıyor eski düzeni...saçmalığa bakın...
canım yumurta sarısını atıyorum çünkü 3-4 sarıyı nerede kullanacağım.Allah affetsin.sarının kalorisi yüksek diye atıyorum.3-4 yumurta beyazına da sadece bir tane sarı katıyorum.Tatlım hep ziyan olmasın diye diye aldığımız kiloları düşünürsen....
tavuk göğsü mü yumurta mı dersen ,yumurtayı tercih ederim protein dieti yaparken.tavuk çok yavan geliyor bana.
Acıkmadın demek..eeee canım artık alıştık cidden.ben artık haftasonları şöyle yapıyorum
sadece bir öğün izin veriyorum kendime canım ne isterse..cumartesi dürüm döner yedim.Pazar sabahı da sıcak ekmek ile reçel
ekmeğin arasına peynir falan sıkıştırıp yedim...2 de portakal...kallavi bir pazar kahvaltısı yaptım kısaca.
diğer öğünler kalorisi düşük protein ...bu sabah 400 gr artıdayım.sabah regl oldum.
Ada; senden birkaç yaş büyüğüm canım.Net rakam vermiyorum yeri geliyor bir sürü özelide paylaşıyoruz .
dün 10 dk kalça egzersizi yaptım karnım ağrıyordu bu yüzden 1 saatlik yapamadım.Havuz da yarım saat hem yüzdüm hem kalça hareketleri yaptım suyun içinde...
şimdi kahve içiyorum
sabah omlet yiyeceğim
Canım bende yoğurt jariç organik bulamıyorum yediklerimi .sütcümüz getiriyor yumurta ondan alıyorum.nekadar orgaanik bilemiyorum tabi.Canım , dün okuyamadım hala 67 sayfa okumuş durumdayım bu sayfaya kadar herşey bilindik aslında tamamen hazır yyiecekleri hayatınızdan çıkarın diyor ekmek şeker kesinlikle yemeyin diyor bunu bir yaşam tarzı haline getirilmesini söylüyor ayrıca pirinç makarna ve patates de kesinlikle yenilmesini tavsiye etmiyor .... pirinç ve patates tamamda yemesem umrumda bile olmaz ama makarnayı çok severim(((( her yemek arasının 4 -5 saat olmasını öneriyor insülün direncinin kırılması için bu şartmış.... Şekerli bir şey yenildiğinde kısa sürede acıkıldığını söylüyor bu çook doğru ben biraz küçük parça çikolata yesem bile hemen acıkıyorum başka şeyler yeme gereği duyuyorum bu insülün direnciyle alakalıymış şeker tamamen kansere sebep olduğunu yazıyor.....kahvaltı öerneğini yazmış aynı bizleirn yaptığı gibi yanında turpda yenilebileceğini öğrendim bilmiyordum ....okudukça farklı şeyler öğrendikçe paylaşırım sizlerle.... karatay mutfağı kitabınıda aldım şöyle bir göz attım herşey doğal ve sağlıklı iyice okuyayayım paylaşırım...
Bu arada kızlar ben yumurutayı mecbur marketten alıyorum doğal bulamadım çevremdekilere sordum onlarda bilmiyorlar. mecbur market yumurtasına devam. Yoğurt evde kendim yapıyorum sorun yok...Keten taohumunu öneriyor salatalarınıza ekleyin diyor bağırsaklar içinde iyi geliyormuş hafta sonu onuda aldım...
Inşallah canım ama umudumu kaybettim sanki saldım kendimiBende ayni senin durumundayim bende su tatilden beri bir türlü düzenimi yakaliyamadim....Ama moral bozmak yok yolumuza devam hayalimizdeki kiloya mutlaka kavusucagiz.
,,Sakin öyle düsünme canim arada inisler cikislar mutlaka olacaktir insaniz sonunda. Senin sadece biraz silkelenip toparlanman lazim bak nasil kendine geliyorsunInşallah canım ama umudumu kaybettim sanki saldım kendimi((
Benim var :)kılzarrr sizde de okula giden çocuklar var mı, benim 2 kız var, ikisi de sabahçı. Atık yoğun günler bizi bekliyor, sabah 6 da kalktık. 7 de evden çıktık, sırayla okula bıraktık geldim işe. Akşam da epey yoğundum kitaplarını kaplama, yemekti bulaşıktı derken, günler su gibi akıp geçer artık.
Allah hepiciğimizin yardımcısı olsun canım. Sen çalışıyor musun, evde misin?Günaydınn ....
+500 deyim ama yarına umutluyum hafi hayırlısı...velantin kesin 64 leri görmüşsündür arkadaşım bakalım bu hafta beraberliğimiz bozulacakmı yoksa devammı edecek.
ftemiz benimde kızım anaokuluna gidiyor sabah kahvaltısı telaşı okula höyür getir bayağı yoğun geçiyor.allahtan ödev telaşımız yok seneye allah yardımcım olsun.
günaydın kızlar ay çok fenayım yaaaa karnımda bir agrııı belime vuruyor terliyorum bir bulantı pöffff
okuldna bahsedilmiş 1. sınıfa giden ikizcanlarım var:)
bende sabah babanneye bırkaıyorum onla rokula götüryor bend eakşam alıyorum
günler yogun geçiyor:)
Gelelim bana hafta sonu ipin ucu çoook kaçtı bu hafta tekrar istikrarla devam karatay diyetine...Spor yine akşamları yaparım devam...Regli olamadım onun çok sıkıntısı var anlatamam sinir küpüyüm resmen birden elim ayağım sinirden boşalıyor her adet gecikmesinde bende böyle sinir oluyor adet bitiminde ohhhh pamuk gibi oluyorum sinir falan kalmıyor....Soğan suyu içmeye devam.
Karatay kitabında polikistik over rahatsızlığın sebebi şeker diyor hayatlarından şekeri çıkarttıklarında düzenli adet görmeye başlarlar diyor inşallah zamanla düzelir.....
Sabah
klasik karatay diyeti
öğle
soğan suyu
akşam
zeytinyağlı patlıcan yemeği
Cacık
Ada dikkat edersen aralığın başında 60 olabilirsin canım...Ben bu protein dieti ile haftada 1-1.5 kilo veriyorum.Hesapla canım gerisini...inşallah hepimiz bu yılbaşına istediğimiz kiloda gireriz kızlar.hadi bakalım kaçamak yok artık toparlanın
Canlarım naptınız bakiiimmm...bu sabah herzaman ki gibi haftasonu abartmann etkisi ile +1 kg ile uyandım.sabah arkadaş aradı eşiyle tartışmışlar braz gel dedi. 2,5 gidiş 2,5 geliş 5 km yol yürüdüm. arkadaşın canı sıkkındı bişey hazırlayamadı aperarif şeyler yedim.akşam tartldığım sabahki kilomdaydım yarına gitcek sanırım aldığım kilo.
Al bemdende okadar adacım ah ahhhh.cumartesi anneme gittim hiç yemek yemicektim güyaaaa ama ananem lokma çekmiş gelde yeme.
Canım bende yoğurt jariç organik bulamıyorum yediklerimi .sütcümüz getiriyor yumurta ondan alıyorum.nekadar orgaanik bilemiyorum tabi.
denvir bende pko yum cnm adet olmak için
civan perçemi diye bir ot var onu 6 ay düzenli kullancnm çok etkisi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?