Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Valentiiin , şuan kilom 71.700 ama ben 57 -58 olmak istiyorum yaniiii daha çooooook yolum var ocak ayına kadar olurmuyum acep ????? yeni yıla yeni incecik kilomla girmek istiyorum )))

Ada dikkat edersen aralığın başında 60 olabilirsin canım...Ben bu protein dieti ile haftada 1-1.5 kilo veriyorum.Hesapla canım gerisini...inşallah hepimiz bu yılbaşına istediğimiz kiloda gireriz kızlar.hadi bakalım kaçamak yok artık toparlanın

sabah; peynir, zeytin, bir yumurta, kuru kayısı ve ceviz
öğle ; kuru kayısı ve ceviz
akşam ; dört kaşık pirinç pilavı, bir tabak menemen

eşim çok ısrar etti diye az önce bir armut ve birkaç tane üzüm yedim

Canlarım naptınız bakiiimmm...bu sabah herzaman ki gibi haftasonu abartmann etkisi ile +1 kg ile uyandım.sabah arkadaş aradı eşiyle tartışmışlar braz gel dedi. 2,5 gidiş 2,5 geliş 5 km yol yürüdüm. arkadaşın canı sıkkındı bişey hazırlayamadı aperarif şeyler yedim.akşam tartldığım sabahki kilomdaydım yarına gitcek sanırım aldığım kilo.
Ahhhh su hafta sonlari yaaa ne yaparsam yapayim hafta sonu cozutuyorum.karatay diyeti kitabını aldim karatay mutfağı kitabinida aldim. Dün karatay diyeti kitabini 67 sayfa okudum bugün de okurum yarın paylasirim.
Al bemdende okadar adacım ah ahhhh.cumartesi anneme gittim hiç yemek yemicektim güyaaaa ama ananem lokma çekmiş gelde yeme.
Velantinim yaptığın çok mantıklı bundan sonra bemde sen gibi yapcam tek öğünde yiyeceğim.bu hafta bende yımırta beyazını yiyeceğim canımı çektirttin valla.sen bu hafta beni geçersin gibi.
Canım bende yoğurt jariç organik bulamıyorum yediklerimi .sütcümüz getiriyor yumurta ondan alıyorum.nekadar orgaanik bilemiyorum tabi.

Sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin
Öylen isten geldim 1 dilim ekmek,2 haslanmis yumurta
Aksam:1 tabak eksili köfte,1 elma

günaydın kızlarr,
akşam tarhana çorbası-az sebzeli makarna+salata+yoğurt yedim. ince bir dilim helva.
sabah: çeyrek tost-1 bardak yarım yağlı süt.

kılzarrr sizde de okula giden çocuklar var mı, benim 2 kız var, ikisi de sabahçı. Atık yoğun günler bizi bekliyor, sabah 6 da kalktık. 7 de evden çıktık, sırayla okula bıraktık geldim işe. Akşam da epey yoğundum kitaplarını kaplama, yemekti bulaşıktı derken, günler su gibi akıp geçer artık.

Benim var :)
Bir tane kizim var, biz 1eylul basladik okula. Benim rutinim: sabah 6bucukta kalk 7.45de cik okula birak ordan ise gel aksam 5de isten cik kizimi aldim eve geldim diyesiye 6 oluyor. Eve girincede yemiyorum

Günaydınn ....
+500 deyim ama yarına umutluyum hafi hayırlısı...velantin kesin 64 leri görmüşsündür arkadaşım bakalım bu hafta beraberliğimiz bozulacakmı yoksa devammı edecek.
ftemiz benimde kızım anaokuluna gidiyor sabah kahvaltısı telaşı okula höyür getir bayağı yoğun geçiyor.allahtan ödev telaşımız yok seneye allah yardımcım olsun.

Allah hepiciğimizin yardımcısı olsun canım. Sen çalışıyor musun, evde misin?

günaydın kızlar ay çok fenayım yaaaa karnımda bir agrııı belime vuruyor terliyorum bir bulantı pöffff

okuldna bahsedilmiş 1. sınıfa giden ikizcanlarım var:)
bende sabah babanneye bırkaıyorum onla rokula götüryor bend eakşam alıyorum

günler yogun geçiyor:)

geçmiş olsun canım

merhaba bende bir polikistik overim. karayay diyeti de bu konuya değindiğinden dikkatimi çekmişti. ne yazıkki son dönemde karatyaı çok iyi uygulamadığım için adetlerim hala düzensiz ve bu hafta bunun sinir bozukluğunu yaşıyorum. hormonal olarak regl dönemi sıkıntılarını psikolojisini yaşıyorken regl olmuyorum. ilaç alıyorum anca öyle...

yani bu son 4 gündür yeme içme düzenim deki saçmalarım ve aslında kilolarımda hep bu rahatsızlıktan.

İnşallah düzeliriz.

bugün iştahımı kontrol etmeye çalışacağım regl döneminden olup regl olmadığımdan hiç normalde sevmediğim şeyleri bile yer oldum. O kadar saçmaladım ki anlatamam. Bugün proteine abanmayı düşünüyorum.

öğle: 2 yumurtalı peynirli omlet
akşam:haşlanmış tavuk belki salata
18.den sonra ağzıma bir şey koyarsam yarın buraya yazıcam. yüzüme tükürün lütfen

denvir bende pko yum cnm adet olmak için
civan perçemi diye bir ot var onu 6 ay düzenli kullancnm çok etkisi oluyor :)

İnşallah canım yaaaa Aralık ayında 60 görsem ocak sonunda 57- 58 görürüm inşallah )) Şu hafta sonlarını bir düzeltsem gerisi gelir ...

Benim eşimin ağzı hiç boş durmuyor hep bişeyler yiyior bende ona takılıyorum hafta sonları ama bu hafta sonu uymayacam karar aldım inşallah uygularım ))))

Ne yapalım artık elimizdekilerle yetinelim doğal bulamıyoruz ....karatay doğal doğal diyor ama gerçekten yok bulamıyoruz...
Karatay kitabını devam ediyorum okumaya D vitaminin öneminde bahsediyor ve D vitamini iğnesi yapılmasını tavsiye ediyor...

denvir bende pko yum cnm adet olmak için
civan perçemi diye bir ot var onu 6 ay düzenli kullancnm çok etkisi oluyor :)

Hadi yaaaa Ben soğan suyu yapıyorum yapmadığım ay adet olamıyorum bu ay olduğu gibi (( Şuan çok kötüyüm civan perçemi adet sancılarına iyi geliyor diye duymuştum hatta testere dişli aslan pençesini saraçoğlu öneriyor düzenli kullanın diye günde iki defa peki Masumcun sen civan perçemini nasıl kullanıyorsun hergün düzenli mi ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…