Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

cnm ben kullanmıyorum artık her ay adet olluyorum yaklaşık 3-4 yıldır,
ama 6 boyunca hergün bir tutam civanperçemini kaynar suya attım 5 dk bekletip çıkarttım sonra içtim
vee düzenli regli oldum, ama 6 ay hiç sektirmedim

05 EYLÜL -12 EYLÜL

Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... -63.40 - 63.50( +100 gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... -65,40 - 65.00 ( - 400 gram )

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 - 71.700 (-100 gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - ?? ( - gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,30)...- 61,50 - ?? ( - gram )

Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)

Kizlar ben gecen 2 ay boyunca yazmistim fakat bir suru biseyler girdi araya ve izun bi sure yazamadimm. Simdi tekrar basladim cumartesi bildirim yapiyrduk hala oyle mi?

Seneye cidden Allah yardımcın olsun...

Gördüm canım 64'lü rakamları.hedef 3'lü rakamlar bu hafta...
Bozulmasın beraberliğimiz zeyas iyi oluyor böyle birbirimize gaz veriyoruz...

2 gündür spor yapamıyorum pazar günü yaptıklarımdan dolayı heryerim kilit..yürürken bile aşırı zorlanıyorum...normalde böyle ağrıdığı zaman bir gün kaslar dinlendirilir sonra yeniden başlanılır ama ben bu ağrılardan dolayı bugün tereddüt ett.m.Bir akıl verin bana yavaş yavaş da olsa hareketleri yapayım mı...1 saatlik fitness videosu yapıyorum..

yüzüne tükürmeyeceğiz düşersen ya da takılırsan kaldıracağız ok?

zaten stresli bir dönemdesin biraz rahatlamaya çalış.zaman zaman hepimiz tökezliyoruz ya da ipin ucunu kaçırıyoruz ama yeniden deniyoruz...2 ileri bir geri ne yapalım biz de bir seferde değil birkaç seferde vereceğiz...regl dönemi bitince daha sıkı asılırsın iplere...lop yumurta yap haşlanmış aralarda da ondan yemeyi dene...tıkayacaktır alışıncaya kadar yanına da turşu...baktın yine dayanamıyorsun sütlü neskafe ya da Türk kahvesine dayan.ben günde 4-5 kez içtiğim oluyor..

artık hiç şekerli birşeyler yemiyorum zorlanmıyorum...mesela dün akşam (reglim 2 gündür) canım birşeyler yemek istedi...açlıktan değil...bir tas yoğurt yedim...gece 10 da...ya da bir bardak süt iç...hadi canım sık sık yaz bize neler yaptığını...

artık cuma canım bildirim yapıyoruz..

Canım 40 dakika olsada yap yani süreyi az tut ama yap sporunu ...bende 2 gündür yapamıyorum sporu bugun yapabilirmiyim bilmiyorum eşim geç gelecekmiş ... kıza bakınca ben spor yapabiliyorum eğer erken gelirse yaparım artık...

teşekkür ederim desteğin için gerçekten şu bir hafta öncesi o kadar motive idim ki. birşeyler oluyor işte böyle kaçınca da resmen kendime altın vuruş yapıyorum galiba. haklısın toparlanacağım ve en önemlisi hareket edeceğim. kendimi bırakırsam şu an olduğum rakam bile hayal olur heralde.

kendime yeni bir spor ayakkabı aldım. bugün dışarda yürüyemezsem koşu bandının tepesindeyim an az 45 dakika...

Selam tatliskolar..
Hep okuyorum sizi ama yazamadim bikac gundur. Cok yogunuz..

Ama sizinleyim ve takipteyim.. :)

05 EYLÜL -12 EYLÜL

Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... -63.40 - 63.50( +100 gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... -65,40 - 65.00 ( - 400 gram )

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 - 71.700 (-100 gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - 61.50 ( - 600 gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,30)...- 61,50 - ?? ( - gram )

Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)

Karatay diyeti kitabı bitti okudum. .yumurtadan , has zeytinyağından , et , fıstık ,ceviz ve findiktan korkmayın. Islenmis bütün gıdalar zararli ve kilo yapiyor... keten tohumunu öneriyor omega3 iceriyor salatanin icine bir tatlı kaşığı ekleyin yada yoğurt icine ekleyin diyor kilo vermeye yardimciymis..

geçmiş olsun canım. İkizler mi, Allah yardımcın olsun, kız mı erkek mi?

Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin.

Ah hangimizin eşinin boğazı duruyor ki? Uymayacağız onlara.

Selamlarrr gunun ozetini vereyim hemen..
sabah
1 yumurta, 1 domates, 1 salatalik, 4 roka yapragi, 2 catal peynir, 3 yesil 2 siyah zeytin.

Ara ogun
1 fincan sade kahve

oglen
Yarim porsiyon corba
yarim porsiyon zeytin yagli taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek

Araogun
1 fincan siyah cay
roplamda 1.5 lt su az ictim bugun
63ule basladim 58 hedefimmm (

bugünkü menüm sabah her zamanki kahvaltı
öğle kuru kayısı ceviz bir elma bir armut
akşam bir tabak makarna biraz tavuk haşlama

eşimi bugün dinlemedim meyve yemedim. akşam yemeğimi dörtte yedim sonra hiçbir şey ağzıma koymadım. birazdan leslie 3 milimi yürür öyle uyurum

Uyyyy cızlar ben fena artulardayum da...

Ama regl olucamm gözüm döniiyy bi türlü toparlanamadım ...
Ha bu düğüne kadar 4-5 kilo daha versem şimdilik yeticek gibi sonrada full devam zaten artık evde degilim unuturm yemegi falan artık. Hep ders başına olacagıö inşallah bilgisayar bide kızlar dua edin ya bana lütüfen bu okula sımsıkı sarılmam lazım başarmam lazım ..

selamlar hemen günü özetliyim...
Sabah:1 dilim Ekmek,azicik peynir,kahve
Öylen:1 yumurta,2 dilim ekmek,4 zeytin
Aksam;1 tabak eksili köfte,1 dilim firinda kabak mücver,cacik

Ayyy yazdikca farkettim nekadar cok yemisim bugün

günaydınlar,

ben dün sözümü tuttum üstüne 1 saatte tempolu yürüdüm koşu bandında. sabah 1 kg eksi gördüm. üzerimdeki ödemmiş demek. bu haftayı toparlama haftası ilan ettim. yürürken aynada totomu görme şansım oldu. arkadaşlar içinizde bir kim kardasian var. ona göre davranın. Allahım ya bu arkamdaki cismi nasıl eriticem. ev çocuk çoluk derken kendime bakmıyormuşum ben aynada.önden profilden idare ederim diye herhalde. 10 kg lık fazla kilom karnımda ve totomda toplanmış. aaaağlamak istiyorum.

neyse yani benim için hem görselim hem sağlığım için bu kiloloru vermek farz. bırakmak yok diyetide niyetide yürümeyi de.

bugün:
sabah: 1kahve
öğle:klasik karatay kahvaltı (kahvaltıda ceviz falan yemiyorum)
akşam: bol salata, mercimek çorba, haşlanmış tavuk

akşam 1 saat yürüyüşten sonra kendime sassy su yapıp içicem. bu aralar bol su içmeyi de bıraktım çünkü. havalar serinledi ya su aklıma gelmez oldu..benden böyle. sizden ne haberler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…