Seneye cidden Allah yardımcın olsun...Günaydınn ....
+500 deyim ama yarına umutluyum hafi hayırlısı...velantin kesin 64 leri görmüşsündür arkadaşım bakalım bu hafta beraberliğimiz bozulacakmı yoksa devammı edecek.
ftemiz benimde kızım anaokuluna gidiyor sabah kahvaltısı telaşı okula höyür getir bayağı yoğun geçiyor.allahtan ödev telaşımız yok seneye allah yardımcım olsun.
bugün iştahımı kontrol etmeye çalışacağım regl döneminden olup regl olmadığımdan hiç normalde sevmediğim şeyleri bile yer oldum. O kadar saçmaladım ki anlatamam. Bugün proteine abanmayı düşünüyorum.
öğle: 2 yumurtalı peynirli omlet
akşam:haşlanmış tavuk belki salata
18.den sonra ağzıma bir şey koyarsam yarın buraya yazıcam. yüzüme tükürün lütfen
artık cuma canım bildirim yapıyoruz..05 EYLÜL -12 EYLÜL
Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )
Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... -63.40 - 63.50( +100 gram )
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... -65,40 - 65.00 ( - 400 gram )
Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 - 71.700 (-100 gram )
Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)
Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - ?? ( - gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )
Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,30)...- 61,50 - ?? ( - gram )
Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)
Kizlar ben gecen 2 ay boyunca yazmistim fakat bir suru biseyler girdi araya ve izun bi sure yazamadimm. Simdi tekrar basladim cumartesi bildirim yapiyrduk hala oyle mi?
Seneye cidden Allah yardımcın olsun...
Gördüm canım 64'lü rakamları.hedef 3'lü rakamlar bu hafta...
Bozulmasın beraberliğimiz zeyasiyi oluyor böyle birbirimize gaz veriyoruz...
2 gündür spor yapamıyorum pazar günü yaptıklarımdan dolayı heryerim kilit..yürürken bile aşırı zorlanıyorum...normalde böyle ağrıdığı zaman bir gün kaslar dinlendirilir sonra yeniden başlanılır ama ben bu ağrılardan dolayı bugün tereddüt ett.m.Bir akıl verin bana yavaş yavaş da olsa hareketleri yapayım mı...1 saatlik fitness videosu yapıyorum..
denvir bende pko yum cnm adet olmak için
civan perçemi diye bir ot var onu 6 ay düzenli kullancnm çok etkisi oluyor :)
yüzüne tükürmeyeceğiz düşersen ya da takılırsan kaldıracağız ok?
zaten stresli bir dönemdesin biraz rahatlamaya çalış.zaman zaman hepimiz tökezliyoruz ya da ipin ucunu kaçırıyoruz ama yeniden deniyoruz...2 ileri bir geri ne yapalım biz de bir seferde değil birkaç seferde vereceğiz...regl dönemi bitince daha sıkı asılırsın iplere...lop yumurta yap haşlanmış aralarda da ondan yemeyi dene...tıkayacaktır alışıncaya kadar yanına da turşu...baktın yine dayanamıyorsun sütlü neskafe ya da Türk kahvesine dayan.ben günde 4-5 kez içtiğim oluyor..
artık hiç şekerli birşeyler yemiyorum zorlanmıyorum...mesela dün akşam (reglim 2 gündür) canım birşeyler yemek istedi...açlıktan değil...bir tas yoğurt yedim...gece 10 da...ya da bir bardak süt iç...hadi canım sık sık yaz bize neler yaptığını...
Yapamıyorum valentinim acılması cpk uzun sürüyor evde oldugum zaman giriyoruö işte okuula başladım akşamları yoruluyorum untyorum yazmaya bak şimdi gldim yazıyorumdatlışım sen hala paylaşım yapmıyosun fekat...
geçmiş olsun canım. İkizler mi, Allah yardımcın olsun, kız mı erkek mi?günaydın kızlar ay çok fenayım yaaaa karnımda bir agrııı belime vuruyor terliyorum bir bulantı pöffff
okuldna bahsedilmiş 1. sınıfa giden ikizcanlarım var:)
bende sabah babanneye bırkaıyorum onla rokula götüryor bend eakşam alıyorum
günler yogun geçiyor:)
Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin.merhaba bende bir polikistik overim. karayay diyeti de bu konuya değindiğinden dikkatimi çekmişti. ne yazıkki son dönemde karatyaı çok iyi uygulamadığım için adetlerim hala düzensiz ve bu hafta bunun sinir bozukluğunu yaşıyorum. hormonal olarak regl dönemi sıkıntılarını psikolojisini yaşıyorken regl olmuyorum. ilaç alıyorum anca öyle...
yani bu son 4 gündür yeme içme düzenim deki saçmalarım ve aslında kilolarımda hep bu rahatsızlıktan.
İnşallah düzeliriz.
Ah hangimizin eşinin boğazı duruyor ki? Uymayacağız onlara.Benim eşimin ağzı hiç boş durmuyor hep bişeyler yiyior bende ona takılıyorum hafta sonları ama bu hafta sonu uymayacam karar aldım inşallah uygularım))))
Ne yapalım artık elimizdekilerle yetinelim doğal bulamıyoruz ....karatay doğal doğal diyor ama gerçekten yok bulamıyoruz...
Karatay kitabını devam ediyorum okumaya D vitaminin öneminde bahsediyor ve D vitamini iğnesi yapılmasını tavsiye ediyor...
Saol Canım desteğin için haklısın tabii. Yarın baslayayım ben Rabbim o azmi verir yine,,Sakin öyle düsünme canim arada inisler cikislar mutlaka olacaktir insaniz sonunda. Senin sadece biraz silkelenip toparlanman lazim bak nasil kendine geliyorsun
05 EYLÜL -12 EYLÜL
Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.5 - 65.1 ( - 400 gram )
Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... -63.40 - 63.50( +100 gram )
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -09,60) ... -65,40 - 65.00 ( - 400 gram )
Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... -71.800 - 71.700 (-100 gram )
Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - 67,7 ( - 700gram)
Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - 61.50 ( - 600 gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )
Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,30)...- 61,50 - 61,20 (-300 gram)
Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?