allah zihin açıklığı versin canım...tatil iyi geldi mi bari datlışımm?Yapamıyorum valentinim acılması cpk uzun sürüyor evde oldugum zaman giriyoruö işte okuula başladım akşamları yoruluyorum untyorum yazmaya bak şimdi gldim yazıyorum
bana gayet iyi geldi ..ekmeği yok etsen daha çabuk verirsin fazla kiloları elbet...canım ekşili köfte çekti iyi miselamlar hemen günü özetliyim...
Sabah:1 dilim Ekmek,azicik peynir,kahve
Öylen:1 yumurta,2 dilim ekmek,4 zeytin
Aksam;1 tabak eksili köfte,1 dilim firinda kabak mücver,cacik
Ayyy yazdikca farkettim nekadar cok yemisim bugün
millet pampers bağlamış gibi yağ enjekte ettirip goca dötüynen malı götürüyo...Biz doğuştan şanslı Türk garıları ise heba oluyoruz bu bizim Türk erkeklerinin elinde...değirmen taşı gibi olmuş az yi biraz diye vit vit edip üzüyorlar...günaydınlar,
ben dün sözümü tuttum üstüne 1 saatte tempolu yürüdüm koşu bandında. sabah 1 kg eksi gördüm. üzerimdeki ödemmiş demek. bu haftayı toparlama haftası ilan ettim. yürürken aynada totomu görme şansım oldu. arkadaşlar içinizde bir kim kardasian var. ona göre davranın. Allahım ya bu arkamdaki cismi nasıl eriticem. ev çocuk çoluk derken kendime bakmıyormuşum ben aynada.önden profilden idare ederim diye herhalde. 10 kg lık fazla kilom karnımda ve totomda toplanmış. aaaağlamak istiyorum.
neyse yani benim için hem görselim hem sağlığım için bu kiloloru vermek farz. bırakmak yok diyetide niyetide yürümeyi de.
bugün:
sabah: 1kahve
öğle:klasik karatay kahvaltı (kahvaltıda ceviz falan yemiyorum)
akşam: bol salata, mercimek çorba, haşlanmış tavuk
akşam 1 saat yürüyüşten sonra kendime sassy su yapıp içicem. bu aralar bol su içmeyi de bıraktım çünkü. havalar serinledi ya su aklıma gelmez oldu..benden böyle. sizden ne haberler?
millet pampers bağlamış gibi yağ enjekte ettirip goca dötüynen malı götürüyo...Biz doğuştan şanslı Türk garıları ise heba oluyoruz bu bizim Türk erkeklerinin elinde...değirmen taşı gibi olmuş az yi biraz diye vit vit edip üzüyorlar...
Bir ara gocişe takılmıştım neresi güzel millet ağzının içine düşüyor diye...verdiği cevap şu oldu
-sizinkiler yanlara doğru geniş onun ki geriye doğru geniş
vay anasını dedim !sizin gibi mallar olmasa bu kadının dötü gittikçe yağ bağlamaz..şiştikçe şişiyor her gün mübarek...evde gözünün önündekine de oooo goca dötlüsün!
yalnız bu kardashianın poposunu cidden beğenmiyorum ama bazı Brezilyalı hatunlar var dat ass dedirtiyorlar insana...
bende taktım popoma denvir,squat yapıyorum canım.toparlamak şart madem diet yapıyoruz bir de sıkılaşsın...benim de karnım ve popom
Yettim canım burdayımMerhaba hanımlar ,
Güne erken başladım kızım erken kalktı bir dengesiz uyku düzeni aynı saatte yatmış olmasına rağmen bir gün erken kalkıyor birgün geç anlamadım ....
Öğle uykusunda hatun bende 40 dakika eliptik yaptım akşamada 45 dakika yürürüm 3 gündür spor yapamadım kendimi kötü hissediyordum hala regli olmadııımmmm sinir oluyorumbugun sabah tartı +400 gösterdi inşallah regli şişkinliğidir...Karatay diyetine devam ...
Sabah karatay kahvaltısı
akşam
zeytinyağlı domatesli tavuk
cacık
yeşilçay
Saahtan beri okuyorum ama yazmak istemiyo canım velantin yaaazeyasss yirmi yıllık koca gibi oldun ..ilgisiz gadın
niden yıvrım?dieti mi bozdun yoksa hayat zor mu geliyor balım?Saahtan beri okuyorum ama yazmak istemiyo canım velantin yaaa
Diyet yapamıyorum kaç gündür çikolata kaçamakları yapmaya başladım..64 bu hafta yalan oldu bende.niden yıvrım?dieti mi bozdun yoksa hayat zor mu geliyor balım?
eee oluyor bazen zeyasımmm hepimiz koyveriyoruz zaman zaman..yarın sabaha mis gibi yeni diet günü seni bekliyor...topla bakıyım kendini...sakın battı balık yan gider deyip yiyip içme...bundan sonra hafta sonu tek öğün yapıyoruz zeyasım unutma..salı sabahı eski kiloya dönüyor insan diğer türlü çok çektik biliyorsun bütün emekler hebaBu haftam berbat geçiyor +500 deyim.heçen haftalarda nasıl diyet yaptığımı unutmuş gibiyim.
ooo zeyas çikolata olmadı...yedi ölümcül günahtan sekizincisi budur....valla ağzına kırmızı biber sürerim hemen elini çekiyorsun çikolatalardanDiyet yapamıyorum kaç gündür çikolata kaçamakları yapmaya başladım..64 bu hafta yalan oldu bende.
Battı balık yan gider demiyorumda normal bir insanın kilo almayacağı şekilde yiyorum. Bu hafta sonu için senin taktik aklımda velantin umarım işe yarar.geçen hafta sonu çok karbonhidrat aldım.eee oluyor bazen zeyasımmm hepimiz koyveriyoruz zaman zaman..yarın sabaha mis gibi yeni diet günü seni bekliyor...topla bakıyım kendini...sakın battı balık yan gider deyip yiyip içme...bundan sonra hafta sonu tek öğün yapıyoruz zeyasım unutma..salı sabahı eski kiloya dönüyor insan diğer türlü çok çektik biliyorsun bütün emekler heba
Bugün 3 minik dilim yedim.ama dün varya velantin oyyy oyyyy hiç yemediğim kadar yemişimdir heralde.ne olduysa bi anda oldu bende anlamadım.ama söz sana yarın kendimi toparlayacağım. cuma günü 100 gr da olsa vermiş olacağım.ooo zeyas çikolata olmadı...yedi ölümcül günahtan sekizincisi budur....valla ağzına kırmızı biber sürerim hemen elini çekiyorsun çikolatalardan
biliyorsun 3 hafta önce nasıl diplerdeydim yine ...69 a geri gelmiştim...dedim bu sefer başarmalıyım yoksa yeniden tırmanışa geçicem ...karamsarlığa kapıldığın zaman kaybediyorsun...Battı balık yan gider demiyorumda normal bir insanın kilo almayacağı şekilde yiyorum. Bu hafta sonu için senin taktik aklımda velantin umarım işe yarar.geçen hafta sonu çok karbonhidrat aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?