Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selamlar hemen günü özetliyim...
Sabah:1 dilim Ekmek,azicik peynir,kahve
Öylen:1 yumurta,2 dilim ekmek,4 zeytin
Aksam;1 tabak eksili köfte,1 dilim firinda kabak mücver,cacik

Ayyy yazdikca farkettim nekadar cok yemisim bugün
bana gayet iyi geldi ..ekmeği yok etsen daha çabuk verirsin fazla kiloları elbet...canım ekşili köfte çekti iyi mi

millet pampers bağlamış gibi yağ enjekte ettirip goca dötüynen malı götürüyo...Biz doğuştan şanslı Türk garıları ise heba oluyoruz bu bizim Türk erkeklerinin elinde...değirmen taşı gibi olmuş az yi biraz diye vit vit edip üzüyorlar...

Bir ara gocişe takılmıştım neresi güzel millet ağzının içine düşüyor diye...verdiği cevap şu oldu
-sizinkiler yanlara doğru geniş onun ki geriye doğru geniş

vay anasını dedim !sizin gibi mallar olmasa bu kadının dötü gittikçe yağ bağlamaz..şiştikçe şişiyor her gün mübarek...evde gözünün önündekine de oooo goca dötlüsün!

yalnız bu kardashianın poposunu cidden beğenmiyorum ama bazı Brezilyalı hatunlar var dat ass dedirtiyorlar insana...

bende taktım popoma denvir,squat yapıyorum canım.toparlamak şart madem diet yapıyoruz bir de sıkılaşsın...benim de karnım ve popom

kendimize haksızlık etmeyelim o kadar koca değildir bizim backimiz. ama bende nefret ediyorum. kim nasıl beğeniyor anlamadım o kadınının totosunu. hatta bunun için gidipte ameliyat olanlar.Allah akıl fikir versin...

Squat ne bilmiyorum desem. çok mu cahilim acep. neyse araştırım. ben yürüyüş artı egzersizle normal boyutlara ineceğimiz düşünüyorum. Türk kadınları olarak eksikliğimiz bu ev yemek çocuk iş falan derken egzersiz yapmıyoruz.

kendimize daha çok bakalım. hergün 1 saat en azından yürüyeceğim kendime söz verdim. başlangıç:16.09.2014

Merhaba hanımlar ,

Güne erken başladım kızım erken kalktı bir dengesiz uyku düzeni aynı saatte yatmış olmasına rağmen bir gün erken kalkıyor birgün geç anlamadım ....

Öğle uykusunda hatun bende 40 dakika eliptik yaptım akşamada 45 dakika yürürüm 3 gündür spor yapamadım kendimi kötü hissediyordum hala regli olmadııımmmm sinir oluyorum bugun sabah tartı +400 gösterdi inşallah regli şişkinliğidir...Karatay diyetine devam ...

Sabah karatay kahvaltısı

akşam
zeytinyağlı domatesli tavuk
cacık

yeşilçay

Selam fistiklar.. hava nanay, ben nanay..
Sabah doktora gitcem yine, ayni sorunum dewam ediyor, resmen igneler geziyor vucudumda.. kilomdan emin degilim o yuzden ama bu sabah 61.8 grdum, carsamba icin ic acici bir rakam benim icin..
Kardesim burda 10 gun, aksam yemeklerinde birlikte oluyoruz. Cok zor fren yapiyorum.. umarim kilo almam..

Yettim canım burdayım

Bu çocuklarda ki uyku problemlerini Allah düşmanıma versin ...Ben de zamanında çok çektim anlıyorum seni ...

Bu eliptik çok zordur 40 dakika nasıl dayanıyorsun Ada?maksimum 20 dakikadan sonra yerlere yapışıyorum ben.regl olmadın demek.kendinden eminsen dert etme canım...

Bu ay benimde birkaç gün gecikti ben çok az ve hep protein ağırlıklı beslenmeme bağladım..dile kolay 3 haftadır bütün hayat düzenim değişti...Umarım bugün olursun hem rahatlarsın hem de şişkinliğin gider.

Adacığım karatay yaparken kaloriye de dikkat etmeli...Normal miktarlarda yediğin zaman kilo vermen uzun zaman alacaktır biraz eksiltirsen miktarları süreci hızlandırırsın..malum verecek çok kilo var...ben o yüzden kaloriye de dikkat ediyorum...nasıl porsiyonlar tüketiyorsun?

sabah:

fıstık ezmesi
avokado
yoğurt

akşam
4 yumurta beyazı bir sarı omlet
1 tatlı kaşığı tulum peyniri

bol sütlü kahve

1 saat egzersiz...bugünle birlikte kızlar 3 saatlik challanetics yapmış oldum ve şimdiden kalçalarımda 1 cm lik incelme var...aldım ölçüleri 15 saat olunca size ölçülerimi yazacağım not aldım hepücüğünü ballarım...bekleyin anacım geliyorum.bu yaz bi six pack yapmazsam

Bu haftam berbat geçiyor +500 deyim.heçen haftalarda nasıl diyet yaptığımı unutmuş gibiyim.

Bu haftam berbat geçiyor +500 deyim.heçen haftalarda nasıl diyet yaptığımı unutmuş gibiyim.
eee oluyor bazen zeyasımmm hepimiz koyveriyoruz zaman zaman..yarın sabaha mis gibi yeni diet günü seni bekliyor...topla bakıyım kendini...sakın battı balık yan gider deyip yiyip içme...bundan sonra hafta sonu tek öğün yapıyoruz zeyasım unutma..salı sabahı eski kiloya dönüyor insan diğer türlü çok çektik biliyorsun bütün emekler heba

Diyet yapamıyorum kaç gündür çikolata kaçamakları yapmaya başladım..64 bu hafta yalan oldu bende.
ooo zeyas çikolata olmadı...yedi ölümcül günahtan sekizincisi budur....valla ağzına kırmızı biber sürerim hemen elini çekiyorsun çikolatalardan

Battı balık yan gider demiyorumda normal bir insanın kilo almayacağı şekilde yiyorum. Bu hafta sonu için senin taktik aklımda velantin umarım işe yarar.geçen hafta sonu çok karbonhidrat aldım.

ooo zeyas çikolata olmadı...yedi ölümcül günahtan sekizincisi budur....valla ağzına kırmızı biber sürerim hemen elini çekiyorsun çikolatalardan
Bugün 3 minik dilim yedim.ama dün varya velantin oyyy oyyyy hiç yemediğim kadar yemişimdir heralde.ne olduysa bi anda oldu bende anlamadım.ama söz sana yarın kendimi toparlayacağım. cuma günü 100 gr da olsa vermiş olacağım.

Battı balık yan gider demiyorumda normal bir insanın kilo almayacağı şekilde yiyorum. Bu hafta sonu için senin taktik aklımda velantin umarım işe yarar.geçen hafta sonu çok karbonhidrat aldım.
biliyorsun 3 hafta önce nasıl diplerdeydim yine ...69 a geri gelmiştim...dedim bu sefer başarmalıyım yoksa yeniden tırmanışa geçicem ...karamsarlığa kapıldığın zaman kaybediyorsun...

bir toparla kendini yarın...sadece +500 desin...bu hafta geçen haftadaki kilona geri dönüş yaparsın haftasonu tek öğün karbonhidrat pazartesinden itibarende tekrar zayıflama moduna girersin canım...bayrama az kaldı onu düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…