Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aynen velantin az kaldı.sanafa maşallah yaaa valla idolümsün kız.tamam söz canısı toparlancamSporada başlıcam tekrar yarından itibaren.

Bugün ki menü paylaşımımı yapayım bari.
Sabah: kk kahvaltısı
Ara:şekersiz kahve 3 küçük dilim çikolata
Akşam:1 tabak bamya yemeği+salata

Valentinn , normal karatay diyeti yapıyorum kitaba göre. .gunde 2 öğün yiyorum. Ve akşam yemegim saat 16.00 da yiyorum. Ondan sonra spor yapiyorum ama aksam yemegini biraz fazla yiyorum sanirim 1 tabak yiyorum vallahi. .ama canan karatay doymadan kalkmayin diyor..benimki sanirim regli şişkinliği cook gecikti. .eminim bebis yook :))) olmasin suan allah isteyene versin inşallah. ...bugun aksam 45 dakika yurudum ama çayın yaninda cikolata yediiiiimmmm(( bakalım yarin tarti nediyecek...

[QUOTEzeyas, post: 36953379, member: 204069"]Diyet yapamıyorum kaç gündür çikolata kaçamakları yapmaya başladım..64 bu hafta yalan oldu bende.[/QUOTE]
Bende akşam yedim çikolata bakalim tarti yarın ne olacak. ..takma yaaaa arada oluyor neyapalim oönemli olan yarin devam etmek..

Merhabalaarr

Sabah
1 fincan sade kahve kucuk minik bir kare bitter cikolata
ara
1 tane armut
Ogle
2domates 1 salatalik 4-5 siyah zeytin 4 yemek kasigi bulgur pilavi 2 lokma kepek ekmegi
ara
1 porsiyon uzum
aksam
1 bardak balli tarcinli light sut

cok da iyiydim ara ogunler gercekten insanin acikmasini onluyorr birde is yaparken akla bile gelmiyor yemek yemekkk

Valentin haftasonu tek öğün karbonhidrat nasıl yapılıyor. Açıklar mısın? Saat kaçta ve tam olarak ne yenir?
3 hafta önce 69 isen şimdi kaçsın beybi?

merabayın sevgili topicler,

dünü kazasız belasız atlattık. ancak spor yapamadım. mutfağımı düzeltmem gerekti. bugün için çorba falan yaptım. gece 2 de falan yattım. yani leptinim seratoninim sizlere ömür. ama olsun uyumayan kızım yüzünden 2 aydır falan buzdolabımı temizleyemiyordum.

tabi geç yatınca sabah kalkıp kendime yine bişeyler hazırlayamadım. ve şu an kendimi kahveye verdim. yanlış olduğunu biliyorum bundan sonra gece yatmadan sefer tasımı hazırlıcam.

bugünkü menüm:

sabah: kahve
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam: tarhana çorbası, hamsi, salata

akşam yemeğinden önce 1 saat yürüyeceğim inşallah. arkadaşımla anlaştık. daha hareketli olmaya çalışacağım. Artık öyle kendimi sinek gibi hissedip kıpırdamadığım sıcaklar bitti.hep hareket, hep hareket...

günaydınn kızlar benimde dün cnm hiç yazmak istemedi

kaçak nesl gelmiş hoşglmiş ,

velantin
çok iyi gidiyorsun cnm maşalahh 3 hafta önce 69 lardmaıydın cidden ve 3 haftada çok iyi bri noktaya gelmişisn hepsi proteinin işi işte ne makbul bişiymiş bu protein, birde call çok iyi bir spor ama çok sıkıcı bir dönem yapmıştım çok degişimler olmuşu vucudumdaaa ahhh eski ben ahh

ada
maydanoz saplarını kaynatıp iç cnm birde aspirin reglim benimde gecikmişti ya onları tükettim
karatay naısl gdiyor cnm sende iki ögün yiyorsun dimi karatay grubu var kızlar tıka basa yiyip hafta 1 kiloyu postalıyorlar vallahşi yaa onları gördükçe az mı yiyorum diyorum .

benim diyet bu hafta berbat geçti kızlar hergün kaçamak hergün kaçamak
sabah pastaneye giridm eşim simit aldı bende alayım deidm almadım
ofistekiler alıyor onlardan yerim birer parça dedim onlarda almamış bugün çok canım çekmişti
aslınd adünki yaptıgım kaçamak yüzünden sabah süt içtim bir iki lokma kaşar attım agızama kahve ve sıvıyla geçiştireyim dedim bugünü yumurtam var ofiste olmaıd kırarım tavada yerim yogurtta var en aızndna ne kadar toparlasammm kardır

SLMLAR BENİM VÜCUT BENCE 64 OLMAMAK İÇİN DİRENİYOR YAAA.DÜN YEDİKLERİMDE NE VAR ALLAH AŞKINA 3 DİLİM ÇİKOLATA BUKADARMI ETKİLER İNSANI.HALA + 500 DEYİM GRAM OYNAMIYORUM.

SLMLAR BENİM VÜCUT BENCE 64 OLMAMAK İÇİN DİRENİYOR YAAA.DÜN YEDİKLERİMDE NE VAR ALLAH AŞKINA 3 DİLİM ÇİKOLATA BUKADARMI ETKİLER İNSANI.HALA + 500 DEYİM GRAM OYNAMIYORUM.

Canım , Karatay diyeti kaçamağı affetmiyor gerçekten bende dün çikolata yedim ve dün sporda yaptım hala +200 çıktım yaniii karatay diyeti yapıyorsan diğerlerini çıkaracaksın hayatından bende onu anladım... bugun sıfır kaçamak yap bak nasıl gidiyor bende bugun sıfır kaçamak yapacam bakalım yarın ne olacak ???

MASUMCUMM ,

Canım , maydanoz suyu evet bende duymuştum aklıma getirdin saol yapayım bugun artık bu şişlik beni delirtecek... Gögsüm öyle şiştiki üstüne yatamıyorum bile kızımı kucağıma bile alamıyorum çook ağrıyor....her geciktiğinde aynı şeyleri yaşıyorum offff.... Kilo bunun yüzünden yerinde sayıyor. Karatay diyeti yapıyorum ama daha karar veremedim regli şişkinliğimden kilo veriyormuyum vermiyorum anlamıyorum ((((

Evet karatay kitabında özetle doymadan kalkamayın diyor. Ama bugun akşam biraz az yiyeceğim bir tabak sebze yemeği ve cacık yiyiordum... bugun biraz azaltacağım bakalım yarın fark edecek mi ???

Bak simit almaman iyi olmuşşşş hiç üzülmeee yememiş olduuunnn .. kaçamak hepimizde var. ama bugun geçti amannnn dememek lazım kaldığın öğünden diyete devam....

ada regli sonrası çok fark ediyor karatayda yemeginden kısma cnaım sebze ve cacıktan ne olcka zaten aratay aç kalayı tavsiye etmiyor
regli gitsin en kötü 1 kg giderr

ay bende fena çigköfte krizie giridm iyimi

Nes , Özlüyoruz seniii gelsene canımmm ......

ada regli sonrası çok fark ediyor karatayda yemeginden kısma cnaım sebze ve cacıktan ne olcka zaten aratay aç kalayı tavsiye etmiyor
regli gitsin en kötü 1 kg giderr

ay bende fena çigköfte krizie giridm iyimi

İnşallah fark eder , Öğle yemeğinde bol yeşillikle ve ayranla birlikte yiyebilirsin ama lavaşşş yok yanında cıssssss ))Hem gönlün geçer aklın kalmaz.. Bir gün buraya NES tavuklu pilav yedim yazmış ayyyy ne aklım kalmıştı sabahı zor ettim tavuklu pilav yapmıştım hahahah )))

hey işte benimde çigköftede aklım kaldı iyimi akşamdan beri geberiyorum

20 dakika eliptik yaptım geellldimmmm )) Öğleden sonra kuzumla 1 saat yürüyüşe çıkacam birde akşam 45 dakika yürüyüş bandında yürürüm günü kapatır yarın o tartıya eksiyle çıkacammmmmmm

Merhaba kizlarr benim diyet olayim baya iyi gidiyir cok kararliyim aralar

sabah
1 salatalik 1 tatli kasigi keten tohumu
1 yumurta 5-6 yaprak roka yedim
ara ogun
1 fincan sade kahve
oglen
corba, 1 porsiyon salata
arada 1 armut yiyecegim
aksam
kucuk 1 parca karni yarik mecbur (kayinvalideye davetliyiz)

Valentin haftasonu tek öğün karbonhidrat nasıl yapılıyor. Açıklar mısın? Saat kaçta ve tam olarak ne yenir?
3 hafta önce 69 isen şimdi kaçsın beybi?

bütün öğünlerim protein içerikli..hiç karbonhidrat almıyorum ben...

haftaiçi binbir eziyet ile kilo verip haftasonları yemeğin dibine vuruyorduk...en az 1-1.5 kilo alıp bütün hafta cumaya kadar haftasonu aldıklarımızı vermeye çalışıyorduk...

sadece tek öğün de canım ne istiyorsa onu yiyip diğer öğünlerde az kalori içeren protein öğünü ile devam ettiğimde salı günü kaldığım yerden devam ettiğimi gözlemledim...mesela en çok dürüm döner seviyorum...cumartesi öğlen dürüm yiyorum..pazar günü ise mesela ekmek yemek istedim...kahvaltıda canımın istediği kadar yedim ...ama diğer öğünler sadece yumurta ile omlet yaptım...

saatleri sen ayarlıyorsun ama akşam hiç denemedim...en geç 5 e kadar karbonhidrat öğünü yapmalı bence...

bu sabah 64,5 idim...bu fıstık ezmesini çok kaçırıyorum ben...daha fazla da verilebilirdi...neyse dibi gördüm rahatım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…