Aynen velantin az kaldı.sanafa maşallah yaaa valla idolümsün kız.tamam söz canısı toparlancambiliyorsun 3 hafta önce nasıl diplerdeydim yine ...69 a geri gelmiştim...dedim bu sefer başarmalıyım yoksa yeniden tırmanışa geçicem ...karamsarlığa kapıldığın zaman kaybediyorsun...
bir toparla kendini yarın...sadece +500 desin...bu hafta geçen haftadaki kilona geri dönüş yaparsın haftasonu tek öğün karbonhidrat pazartesinden itibarende tekrar zayıflama moduna girersin canım...bayrama az kaldı onu düşün..
allah zihin açıklığı versin canım...tatil iyi geldi mi bari datlışımm?
eee oluyor bazen zeyasımmm hepimiz koyveriyoruz zaman zaman..yarın sabaha mis gibi yeni diet günü seni bekliyor...topla bakıyım kendini...sakın battı balık yan gider deyip yiyip içme...bundan sonra hafta sonu tek öğün yapıyoruz zeyasım unutma..salı sabahı eski kiloya dönüyor insan diğer türlü çok çektik biliyorsun bütün emekler heba
SLMLAR BENİM VÜCUT BENCE 64 OLMAMAK İÇİN DİRENİYOR YAAA.DÜN YEDİKLERİMDE NE VAR ALLAH AŞKINA 3 DİLİM ÇİKOLATA BUKADARMI ETKİLER İNSANI.HALA + 500 DEYİM GRAM OYNAMIYORUM.
günaydınn kızlar benimde dün cnm hiç yazmak istemedi
kaçak nesl gelmiş hoşglmiş ,
velantin
çok iyi gidiyorsun cnm maşalahh 3 hafta önce 69 lardmaıydın ciddenve 3 haftada çok iyi bri noktaya gelmişisn hepsi proteinin işi işte ne makbul bişiymiş bu protein, birde call çok iyi bir spor ama çok sıkıcı bir dönem yapmıştım çok degişimler olmuşu vucudumdaaa ahhh eski ben ahh
ada
maydanoz saplarını kaynatıp iç cnm birde aspirin reglim benimde gecikmişti ya onları tükettim
karatay naısl gdiyor cnm sende iki ögün yiyorsun dimi karatay grubu var kızlar tıka basa yiyip hafta 1 kiloyu postalıyorlar vallahşi yaa onları gördükçe az mı yiyorum diyorum .
/QUOTE]
Canım , maydanoz suyu evet bende duymuştum aklıma getirdin saol yapayım bugun artık bu şişlik beni delirtecek... Gögsüm öyle şiştiki üstüne yatamıyorum bile kızımı kucağıma bile alamıyorum çook ağrıyor....her geciktiğinde aynı şeyleri yaşıyorum offff.... Kilo bunun yüzünden yerinde sayıyor. Karatay diyeti yapıyorum ama daha karar veremedim regli şişkinliğimden kilo veriyormuyum vermiyorum anlamıyorum((((
Evet karatay kitabında özetle doymadan kalkamayın diyor. Ama bugun akşam biraz az yiyeceğim bir tabak sebze yemeği ve cacık yiyiordum... bugun biraz azaltacağım bakalım yarın fark edecek mi ???
Bak simit almaman iyi olmuşşşş hiç üzülmeee yememiş olduuunnn .. kaçamak hepimizde var. ama bugun geçti amannnn dememek lazım kaldığın öğünden diyete devam....
Selam fistiklar.. hava nanay, ben nanay..
Sabah doktora gitcem yine, ayni sorunum dewam ediyor, resmen igneler geziyor vucudumda.. kilomdan emin degilim o yuzden ama bu sabah 61.8 grdum, carsamba icin ic acici bir rakam benim icin..
Kardesim burda 10 gun, aksam yemeklerinde birlikte oluyoruz. Cok zor fren yapiyorum.. umarim kilo almam..
ada regli sonrası çok fark ediyor karatayda yemeginden kısma cnaım sebze ve cacıktan ne olcka zaten aratay aç kalayı tavsiye etmiyor
regli gitsin en kötü 1 kg giderr
ay bende fena çigköfte krizie giridm iyimi
Valentin haftasonu tek öğün karbonhidrat nasıl yapılıyor. Açıklar mısın? Saat kaçta ve tam olarak ne yenir?
3 hafta önce 69 isen şimdi kaçsın beybi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?