regl olacağın hafta cidden kilo verimi çok zor oluyor..bu hafta 63 ü görürüm demiştim ama ....Valentinn , normal karatay diyeti yapıyorum kitaba göre. .gunde 2 öğün yiyorum. Ve akşam yemegim saat 16.00 da yiyorum. Ondan sonra spor yapiyorum ama aksam yemegini biraz fazla yiyorum sanirim 1 tabak yiyorum vallahi. .ama canan karatay doymadan kalkmayin diyor..benimki sanirim regli şişkinliği cook gecikti. .eminim bebis yook :))) olmasin suan allah isteyene versin inşallah. ...bugun aksam 45 dakika yurudum ama çayın yaninda cikolata yediiiiimmmm(( bakalım yarin tarti nediyecek...
ben de çok sıkılıyorum callan egzersizlerindegünaydınn kızlar benimde dün cnm hiç yazmak istemedi
kaçak nesl gelmiş hoşglmiş ,
velantin
çok iyi gidiyorsun cnm maşalahh 3 hafta önce 69 lardmaıydın ciddenve 3 haftada çok iyi bri noktaya gelmişisn hepsi proteinin işi işte ne makbul bişiymiş bu protein, birde call çok iyi bir spor ama çok sıkıcı bir dönem yapmıştım çok degişimler olmuşu vucudumdaaa ahhh eski ben ahh
ada
maydanoz saplarını kaynatıp iç cnm birde aspirin reglim benimde gecikmişti ya onları tükettim
karatay naısl gdiyor cnm sende iki ögün yiyorsun dimi karatay grubu var kızlar tıka basa yiyip hafta 1 kiloyu postalıyorlar vallahşi yaa onları gördükçe az mı yiyorum diyorum .
benim diyet bu hafta berbat geçti kızlar hergün kaçamak hergün kaçamak
sabah pastaneye giridm eşim simit aldı bende alayım deidm almadım
ofistekiler alıyor onlardan yerim birer parça dedim onlarda almamış bugünçok canım çekmişti
aslınd adünki yaptıgım kaçamak yüzünden sabah süt içtim bir iki lokma kaşar attım agızama kahve ve sıvıyla geçiştireyim dedim bugünü yumurtam var ofiste olmaıd kırarım tavada yerim yogurtta var en aızndna ne kadar toparlasammm kardır
bugün dikkat edersen yarın sabah vermiş olduğunu göreceksin...akşam avuçiçi tavuk göğsü salata ye sadece başka da bir şey yeme...bak bakalım veriyor musun vermiyor musun ...SLMLAR BENİM VÜCUT BENCE 64 OLMAMAK İÇİN DİRENİYOR YAAA.DÜN YEDİKLERİMDE NE VAR ALLAH AŞKINA 3 DİLİM ÇİKOLATA BUKADARMI ETKİLER İNSANI.HALA + 500 DEYİM GRAM OYNAMIYORUM.
ben de çok sıkılıyorum callan egzersizlerindefakat before after resimlerini görünce...sıkı can iyidir dedim :)
metabolizma masumcum sihirli kelime...kimi kuş kadar yer zayıflayamaz kimi hamuduyla götürür kilo verir...ama kendinde deneyebilirsin belki de kıtlık moduna sokuyorsun kendini...
bugün dikkat edersen yarın sabah vermiş olduğunu göreceksin...akşam avuçiçi tavuk göğsü salata ye sadece başka da bir şey yeme...bak bakalım veriyor musun vermiyor musun ...
egerki yapılan diyet protein diyeti ise çokta yesen kilo veriris n yag yok şeker yok kh yok
yani bunlardna yoksun her diyet zyaıflatır bunu 30 kilomu verirkende tecrübe ettim ve dukancılardna , karataycılardanda
takip ettigim kadarıyla böyle
yani ne kadar az yersen okadar kıtlıgıa griyor bünye tecrübeye sabittir..
ben iki kez birinde 27 birinde 28,5 kilo verdim...protein dieti bile yapsan kalori oranına dikkat etmek gerektiğini savunuyorum ben...yeterince de deneyimim olduğunu düşünüyorum.
ben kaloriye dikkat ederek devam edeceğim sen dikkat etmeyerek...önümüzde ki bir ayın sonunda görüşelim canım seninle çizelgede...
kaloriye dikkat etmediğim zamanlarda oldu ,çok yavaş kilo veriyorum öyle...onca eziyet ayda 1 maksimum 1.5 verdim...zaten zor kilo veren bir yapım var ama çok kolay alırım...kaloriye dkkat etmemeyi koruma zamanı yapacağım masum..hiç kimseyle yarış içersinde dgeilim velantin herkeisn düşüncesi ve tecrübesi kendine
madem hem protin diyeti yaptn hemde kaloriye dikkat ettin
kaloriye dikkat etme ve farkı gör diyorum sana :)
herkeisn bünyesi farklı aynı diyeti yaspakta verecegimiz kilo oranı hiç bri zman aynı olmaz zira ben bir polisktik over hastasıyım
sevgiler :)
kaloriye dikkat etmediğim zamanlarda oldu ,çok yavaş kilo veriyorum öyle...onca eziyet ayda 1 maksimum 1.5 verdim...zaten zor kilo veren bir yapım var ama çok kolay alırım...kaloriye dkkat etmemeyi koruma zamanı yapacağım masum..
ayrıca dikkat ettiğin zamanlarda gayet iyi kilolar verdiğini de gördük senin...bir de polikistik olmayaydın ne olacaktı acep?bir haftada yanlış hatırlamıyorsam 1.7 verdin...bayrama kadar verirsin bence yeter ki iste...
polikistik over 'ın tam tedavisi var mı?yoksa ömür boyu devam mı ediyor?
Sorma masum artıdayım söylemeye utanıyorum valla..listeyi paylaştım canım.zeyas sendmei artıdasın liste nerdeki bulamadım
Sorma masum artıdayım söylemeye utanıyorum valla..listeyi paylaştım canım.
Bu haftayı hiç yakıştıramadım kendime.allah yardımcın olsun canım bende azcık stresleniyim yemeğe sarıyorum.okulla ilhili birkaç sıkıntı oldu bu hafta o yüzden kendimi kaybettim bende.neyindne utanıyon ya hepmiz aynıyız burda ne olcak
kimden utancaksın , bende artıyım ama diyeti düşünemeyecek kadar büyük sıkıntılarla ugraşıyorum ve canı sıkıkılınca yiyen bir tipim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?