Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

regl olacağın hafta cidden kilo verimi çok zor oluyor..bu hafta 63 ü görürüm demiştim ama ....

çikolata yerine fıstık ezmesine yönel..bende onu atıştırmalık olarak kullanıyorum ..kalori değerleri aynı ama fıstık protein dietini bozmuyor...

ben de çok sıkılıyorum callan egzersizlerinde fakat before after resimlerini görünce...sıkı can iyidir dedim :)

metabolizma masumcum sihirli kelime...kimi kuş kadar yer zayıflayamaz kimi hamuduyla götürür kilo verir...ama kendinde deneyebilirsin belki de kıtlık moduna sokuyorsun kendini...

SLMLAR BENİM VÜCUT BENCE 64 OLMAMAK İÇİN DİRENİYOR YAAA.DÜN YEDİKLERİMDE NE VAR ALLAH AŞKINA 3 DİLİM ÇİKOLATA BUKADARMI ETKİLER İNSANI.HALA + 500 DEYİM GRAM OYNAMIYORUM.
bugün dikkat edersen yarın sabah vermiş olduğunu göreceksin...akşam avuçiçi tavuk göğsü salata ye sadece başka da bir şey yeme...bak bakalım veriyor musun vermiyor musun ...

egerki yapılan diyet protein diyeti ise çokta yesen kilo veriris n yag yok şeker yok kh yok
yani bunlardna yoksun her diyet zyaıflatır bunu 30 kilomu verirkende tecrübe ettim ve dukancılardna , karataycılardanda
takip ettigim kadarıyla böyle

yani ne kadar az yersen okadar kıtlıgıa griyor bünye tecrübeye sabittir..

hafta sonu nasıl başlarsa hafta içide öyle oluyor benim için
yarındna itibaren yine karatay yapsam bayrama 2 kg verirmiyim acaba

ben iki kez birinde 27 birinde 28,5 kilo verdim...protein dieti bile yapsan kalori oranına dikkat etmek gerektiğini savunuyorum ben...yeterince de deneyimim olduğunu düşünüyorum.

ben kaloriye dikkat ederek devam edeceğim sen dikkat etmeyerek...önümüzde ki bir ayın sonunda görüşelim canım seninle çizelgede...

hiç kimseyle yarış içersinde dgeilim velantin herkeisn düşüncesi ve tecrübesi kendine
madem hem protin diyeti yaptn hemde kaloriye dikkat ettin
kaloriye dikkat etme ve farkı gör diyorum sana :)

herkeisn bünyesi farklı aynı diyeti yaspakta verecegimiz kilo oranı hiç bri zman aynı olmaz zira ben bir polisktik over hastasıyım
sevgiler :)

Bende polikistik over hastasıyım gerceekten coook zor kilo veriyorum insülin direnci kırmak lazım ama cok zor(

kaloriye dikkat etmediğim zamanlarda oldu ,çok yavaş kilo veriyorum öyle...onca eziyet ayda 1 maksimum 1.5 verdim...zaten zor kilo veren bir yapım var ama çok kolay alırım...kaloriye dkkat etmemeyi koruma zamanı yapacağım masum..

ayrıca dikkat ettiğin zamanlarda gayet iyi kilolar verdiğini de gördük senin...bir de polikistik olmayaydın ne olacaktı acep?bir haftada yanlış hatırlamıyorsam 1.7 verdin...bayrama kadar verirsin bence yeter ki iste...

polikistik over 'ın tam tedavisi var mı?yoksa ömür boyu devam mı ediyor?

Valentin, polikistik over tam tedavisi kilo vermek ve vucuda az seker girmesi ama kısır bir dongu hem kilo vereceksinki bu hastalik geçsin hemde bu hastalık kilo vrrmeni engelliyor. Yani tamamen insülin direnciyle alakali. Bu direnci kırmak lazim bana dr dediki bu 40 lı yaslara kadar boyle ayrica diyethep olmali hayatinda dedi..asla cook kilo alma dedi aldikca adet olamazsin bu dongu devam eder dedi...

günaydın kızlarrr çok artıdayım ama aa nedne artıdayım demiyorum düzensiz yeidm ve benim bünyem içinde az kilo bile almışım normalde +2 leri görüyorudm çünkü
900 gr artıdayım geçen hafta veridigmi bu hafta allmışımm

o çok kilo veridigm naısl ıoluyor biliyomusun velantin mesela kh alıyoruma lıyorum
sonraki hafta keisnce hopp gidiyorrr , ben pko yu biraz atlattım ama ara ara nüks ediyor
meselaa az şekeli bişiy yesme hemen simitleirm çıkıyor inanmazsın ama 1 günde çıkıyor
çünkü polikistik over simit bölgeis ve göbegi çıkartan bir hastalık birde

ömür boyu dikkat etcekisn mesela ben bir kez hiç dikkat etmeidm aylarca şeker kh aldım aldım 2 ay adet olamadım
yani hep dikkat eidcez bizler şekere ve kh benim 70 kiloya indikten sonra düzeldi reglillerimm..
eskisi gibi bzouk degil eskiden 80-90 günü bulurdu , şimdi maksimum 3 gün geçiyor birde 2 ay olmamıştım geçen kış okaar ama şekeir bi artırayımm her ay 3-5 3-5 günd erken yine eskiye dönerimm

Günaydın kaderdaşlarım hepiciğinize mutlu günler olsun inş....
Artıdayım artılardayım bu hafta kendimi aynı yazmak istiyorum izniniz olursa....velantinnn naptın kuşum çk merak ediyorum kilonu.

12 Eylül - 19 Eylül

Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.1 ( - gram)

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... - 63.50( - gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,0) ... -65,40 - 65.00 ( aynı )

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... - 71.700 (-gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... - 67,7 ( -gram)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -11,20) ... - 61,50 ( - 600gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,80)...- 61,50 - 61,20( - 300 gram )

Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)

Yeni kızlar kendinizi ekleyin listeye geçen haftada söylemiştim ama eklrmediniz

12 Eylül - 19 Eylül

Valentin .. (71,0) - (toplam -7.00 ) ... - 65.1 ( - gram)

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... - 63.50( - gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,0) ... -65,40 - 65.00 ( aynı )

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... - 71.700 (-gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -67,7 -68,6 ( +900)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - ?? ( - gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,80)...- 61,50 - 61,20( - 300 gram )

Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram

Sorma masum artıdayım söylemeye utanıyorum valla..listeyi paylaştım canım.

neyindne utanıyon ya hepmiz aynıyız burda ne olcak
kimden utancaksın , bende artıyım ama diyeti düşünemeyecek kadar büyük sıkıntılarla ugraşıyorum ve canı sıkıkılınca yiyen bir tipim

neyindne utanıyon ya hepmiz aynıyız burda ne olcak
kimden utancaksın , bende artıyım ama diyeti düşünemeyecek kadar büyük sıkıntılarla ugraşıyorum ve canı sıkıkılınca yiyen bir tipim
Bu haftayı hiç yakıştıramadım kendime.allah yardımcın olsun canım bende azcık stresleniyim yemeğe sarıyorum.okulla ilhili birkaç sıkıntı oldu bu hafta o yüzden kendimi kaybettim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…