Bu haftayı hiç yakıştıramadım kendime.allah yardımcın olsun canım bende azcık stresleniyim yemeğe sarıyorum.okulla ilhili birkaç sıkıntı oldu bu hafta o yüzden kendimi kaybettim bende.
oluyor işte zeyass ya benim sorunalırm büytükte ben alıştıms anırıma rtık
ama etkiliyor iştee insanı
Kızlar , karatay diyetinde aklıma bir şey takıldı şimdi bu diyeti 100 kilo olanda 70 kilo olanda yapıyor ama porsiyonlar hep aynı yani kitaptada belirtmemiş aynı kahvaltıyı 100 kiloda olan kişide yapıyor 60-70 kiloda olanda yapıyor yani kafama takıldı porsiyonları küçültmek mi lazım o zamanda aç kalıyoruz ki karatay aç kalmayı önermiyor
Velantiin maşallah sana bana büyük bir fark attın kapatabilirim arayı inş.... medarı iftarımız oldun valla bu hafta...tut o içindeki yeme isteğini önümüxdeki hafta 63 ler seni bekliyor.sabah
çok yedim bu sabah
bir avuç zeytin
1 avokado
bir avuç ceviz
biraz peynir
moral bozukluğu yok..koyvermiyoruz kendimizi..sanki bir yeme krizim ufukta beni bekliyor gibi...dün çok acıktım...
12 Eylül - 19 Eylül
Valentin .. (71,5) - (toplam -7.400 ) ... - 65.1 -64.1 ( -1000 gram)
Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... - 63.50( - gram )
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,0) ... -65,40 - 65.00 ( aynı )
Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... - 71.700- 71.800 (+ 100 gram )
Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -67,7 -68,6 ( +900)
Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - ?? ( - gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )
Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,80)...- 61,50 - 61,20( - 300 gram )
Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram
Nedir problem masum?nedir bu kadar üzen seni?velantin tebrikler cnm çok iyi gimtiş biz başladımızda snele aynı kiloda idik yani
tatilden geldim ben başlaıdm temmuzda 71 ile hala 68 lerdeyim sne aldın yürüdün maşalahh ama çok bozdum araalrda ki son iki haftam hiç diyetle geçmedi(
valla ben moralim bzulunc amal gibi yiyorum hemd ebildiign mal gibi
yeme krizleirne karşı kahveye dayan canım
Velantiin maşallah sana bana büyük bir fark attın kapatabilirim arayı inş.... medarı iftarımız oldun valla bu hafta...tut o içindeki yeme isteğini önümüxdeki hafta 63 ler seni bekliyor.
çok büyük sıkıntılar değil aslında ama ufak bir stres beni tatlıya itti bu hafta. önümüzdki hafta toparlanıcam canım inş.zeyasım ne oldu okulda şekerim?
Selam Kizlar.....Bugün ne olduysa bana isten geldim canim acayip tatli cekiyor ama yemedim kendimi ev isine verdim.
Öyleden sonrada arkadas izgaraya cagirdi insallah orda fazla kacirmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?