Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

nesil süperisn cnm maşallahh kaçak nerelerdeydin bakalım gizli gizli zayıflamışsınn

Nes , maşallah iyi kilo vermissin darısı bana hala yerimde sayıyorum bakalim ..

Ayyy soğan suyu ictim , maydanoz suyu , testere disli aslan penceside demledim ictim yinede reglide tik yok karnim davul gibi oldu offff...

[12 Eylül - 19 Eylül

Valentin .. (71,5) - (toplam -7.400 ) ... - 65.1 -64.1 ( -1000 gram)

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... - 63.50- 63.00 ( - 500 gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,0) ... -65,40 - 65.00 ( aynı )

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... - 71.700- 71.800 (+ 100 gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -67,7 -68,6 ( +900)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - 61.00 (-1100 gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,80)...- 61,50 - 61,20( - 300 gram )

Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)

Selam kizlar, yogunkuktan bildirimimi bile simdi duzeltebildim..

Ada, masum.. tesekkurler..
Ben aslinda daha da zayifim simdi, 60,50 gibiyim ama enfeksiyondan hala sislik var, tartida goremedim.
Yuzum cok coktu, bi iki fotoda hortlak gibi cikisim, hem hosuma gitmedi, hem cok sewindim.. :)

Sayfalar havada ucusuyo walla, okumaktan yazamadim pek.. hep takipteyim..

Karatayci arkadaslara kucuk nacizhane uyarim;
Karatay dogru beslenme bicimi, diyet degil.. kilo kaybi yan etkisi..
80 kiloyla 65 kilonun kaybi es zamanli olmaz, fazla kilo ne kadar azsa o kadar zor veriliyor. Ben yaz basindan beri neredeyse ayniyim, tek avuntum almamis olmak..

Bana gelince herhangi bir diyet yapmiyorum, saat 17.30 u gectiyse bisey yemiyorum, yada az ekmek peynir tirtikliyorum ama doymadan.. bi gun cok yediysem ertesi gun dikkat ediyorum, aksam gec yediysem sabah kahvaltimi geciktiriyorum. Pasta cikolata affetmem, pasta yiyceksem yemek yemiyorum, ac yatmaya ozen gosteriyorum. Baska bisey yok bende..

nesilicm snein artık sıkı diyete ihtiyacın kalmadı cnm ..
bend eolsma snein durumunda aynısını yapardım :)

kızlar çıkıyorum iyi tatiller bu akşam çig köftei yiyip karatayıma fönücem inşş
bayrama kadar 2 kilo versem yeter, yılbaşınada bir hedef koymak istiyorum inşş

kaçamaksız hafta sonlaır olur umarım çünkü hafta sonu kaçamak olunca
hafta içide öyle gidiyorr, hafta sonu protein takılcam 0 sebze 0 kh bol proetin :)

Nescim , haklısın karatay saglik beslenme ..ben regliden sonra 10 gun daha karatay deniyecem baktim bir degisiklik yok .birakacam ama ekmek yemiyecem karatayda ekmek yememeyi ogrendim... ama insansin yani hic karbonhidrat almadan olmuyor yada suan regli dolayisiyla canım cook tatli istiyor...

12 Eylül - 19 Eylül

Valentin .. (71,5) - (toplam -7.400 ) ... - 65.1 -64.1 ( -1000 gram)

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... - 63.50- 63.00 ( - 500 gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,0) ... -65,40 - 65.00 ( aynı )

Ada ..........(75,0 ) -( Toplam -03.00 )... - 71.700- 71.800 (+ 100 gram )

Masum .... (71,0) - (toplam -03,30) ... -67,7 -68,6 ( +900)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... -62.10 - 61.00 (-1100 gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm,,,,,,,( 67.9)-(toplam-o8,80)...- 61,50 - 61,20( - 300 gram )

Feslegen....(63)-(toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)

anteplim... (80)-(toplam-) ...- (+3)[/QUOTE]

Kızlar
Listeyi karıştırdıysam özür dilerim.
Nasıl oldu bilmiyorum cok kötütüm ya. Evde yine ben tek bakıyrm işlere canım ne cektiyse onu. Yaptım şiştim resmen. Ama aklım başıma geldi bugün getcekten trden geldigimden beri bailıcam diyom yapmıyorum. Bana destek olurmusunuz motivasyon lazım yine ../( /( cok üzfünüm vallah utandım

canım önce sen kendini hazır hissetmelisin...biz ne söylesek boş yoksa...geçen sefer günlerce dil döktük semo ile ben ...yedin bizi yani cimcime...

3 kilo çok değil..ne kilolar vermiş kızsın sen..fazla da almamışsın Allahtan çabuk gider...bu sefer vereceğim bu kiloları de bi giriş bakalım...

cumartesi

2 dilim cheescake'in sadece üstünü ve bir dilim ekmeğin üstüne konulmuş mayonezli 2 nagıt yedim.

sabah öğününde ise 4 yumurta beyazı ile bir sarı omlet...böylece dengelemiş oldum.yarım saat hızlı tempo yürüyüş yaptım.

pazar günü

sabah yine canımın istediği herşeyi doyduğum halde yedim..en çok meyve ve ekmekten mahrum kaldığım için bu kahvaltıda bol meyve ve ekmek yiyorum...

arada bir kaç tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim şu anda da latte içip oyalanıyorum...

bu mesajı okuyan dökülsün bakayım kaçamaklarınız ne boyutta oldu ?

Masumcum Allah tez zamanda huzura kavuştursun canım..bazen dibe vurmadan silkelenip yeni başlangıçlar yapamıyoruz.

Ada regl oldun mu merak ettim şeker?

Zeyas ne ettin bacım sen bu haftasonu sınırlayabildin mi kendini tek öğünle canım?

cikcik canım merak etme haftaiçi toparlarsın kendini moral bozmak yok tatlım...

Dünden beri cok abarttim kizlar....
Dün kahvaltida 4 dilim ekmek yedim valla hemde recel,krem peynir vs
Öylen yine 2dilim ekmek kahvalti türü yedim.
Aksam arkadas geldi oh tuzlu kurabiye,cikolatali kek....
Ne oldu anlamadim sürekli canim kahvalti türü seyler yemek istiyor

dün fazla abarttığım için bugün iki öğün yedim arkadaşıma gitmiştim yaş pastaya bile dokunmadım eve döndüğümde kendimle gurur duydum. eminim yeseydim eve döndüğümde büyük bir pişmanlık olacaktı bir de şu spor işini bir düzene koyabilsem o zaman kilolar daha çabuk gidecekti adacım bu konuda seni çok takdir ediyorum hergün aksatmadan yapıyorsun

Valentin , adet olduuuum 2 saat once..cook mutlu oldum vallahi zil takip oynayasim var.suan çoook az geliyor ama yarin Inşallah artar.cunku polikistik over da bazilarinda miktar cok az oluyo vucuddan atamiyorsun...oda bir sonraki aya kalıyor sislik devam ediyor.

Günaydınlarrrr....kızlar evdeki hesap yine çarşıya uymadı malesef. +1700 kg dayım. Kendime inanamıyorum.aslında çokta abartmadım ama anlamadım.
Kendi adıma yeni kararlar aldım.şuanki hedefim kilomu 65,0 da sabit tutmak. Bir süre böyle takılıcam.çok yoruldum artık kızlar sürekli diyetteyim 1 yıldır. Yine diyete devam ama 64ü görmedim diye üzmeyeceğim kendimi çünlü kısır döngüye girdim resmen 65ten düşemedikçe sinirden yiyesim geliyor.
Birde artık karatay yapmıyorum kızlar çünkü ufacık karbonhidrat kaçağını bile affetmiyor.e bende boğazına hakim olamayan bir insan olduğum için hafta sonu bütün emekler uçup gidiyor.canım ne istiyosa onu yiyerek akşam 5 ten sonra ksinlikle ağzıma lokma götürmeyerek eskidn olduğu gibi kilolarımı vermwye devam edeceğim inş.şuan tek derdim 65.0 olabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…