Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kızlar,

ada regli olmuşsun baya gider kilon bu hafta

velantin aramızda en istikrarlı sen gitmişsin yine, ama snein bünyen bence iyi kilo veriyor fıstık ezmesi baya şekerli ona ragmen kilo verebiliryorsun gerçi dengeliyorsunda :)

valla kızlar herkes kaçamak yapıyor acaba biz cuma degilde p.tesimi tartılsak ne dersiniz ?
ama pazar günleirde ailecek oturulup kahvaltı filan yapılıyor gerçi

bende dibe vurudm vallahi bu hafta
tartılmadımda ama yılbaşına kadar karataya sıkı sarılcam bir tane kız var face karatay grubunda 47 li kilolarda
ama her hafta 1 kilo veriyor

İyi ,hadi gözün aydın canım...olsun az ya da çok oluyorsun ya ona da şükür boşver şişliği....

Bayrama kadar 2 kilo vereceğiz.2 hafta var..hafta da bir kilo...benim bir buçuk sene neredeyse savaşım...eeee...yoruluyoruz yorulduk evet ama az kaldı Zeyas!!! ...koyverme kendini yüzdük yüzdük sonuna geldik...

pazartesi olmaz.haftasonu çok kaçamak oluyor tartıda morali bozuluyor herkesin..cuma iyi ...

grubun linkini atsana buradan ya da özelden masum biraz gezinelim...sporda yapıyor mu kız yoksa sadece karatay mı datlım?

Masum , bende gecen hafta diyecektim pazartesi tartı gunu olsun diye sonra vazgeçtim. Ama pazartesini destekliyorum herkes kabul ederse bana uyar... yada kizlar bir hafta deniyelim ne cikar kii...baktik daha dikkatli oluyoruz pszartesi yaparız bildirim gününü ne dersiniz

olur tabi deneyebiliriz...bu hafta pazartesi yapalım o zaman tartı gününü deneyelim ...

olur tabi deneyebiliriz...bu hafta pazartesi yapalım o zaman tartı gününü deneyelim ...

Olur bu hafta başlayalaım mı nedersiniz ? Diğer hatunlarda tamam derse Pazartesi yapalım bu hafta deneyelim..

Çok şükür regli oldum kurtuldum sinirim bile birden geçti adet bitince hemen soğan suyuna başlayacam diğer ay inşallah zamanında olurum...Hafta sonu benimde kaçamklarım oldu çikolata yedim ( bir arkadaşa yemeğe davetliydik ilk defa gittik evine ay bunu yemem falan diyemedim mecbur tırtıkladım... Ama dün tam 1 saat 10 dakika hızlı tempolu yürüdüm Yürüyüş bandında..

Kızlar yumurta fazla tüketilirse safrada çamur yapıyormuş doğru mu ?? acaba günde 1 yumurtaya mı düşürsem peyniri biraz artırsam olur mu kiiii ?

ya ben sizin bu kilo bildirim tablosunu pek anlayamadim ama ben boyle bildirim yapim bari

baslangic tarih / kilo: 01.09.2014 / 70kg
suanki kilo: 67 kg
hedef: 60kg

Canım , Hakısın karatay karbonhidratı affetmiyor bende biraz deneyecem baktım olmuyor sabahları karatay gibi yapacam ama tek yumurta biraz daha az peynir akşama da evde ne yaptıysam ondan az yiyeceğim ama 10 gün daha deneyeceğim ondan sonra karar vereceğim.

PAZARTESİ TARTI GÜNÜ OLMAZ KIZLAR BENİM OYUM RED DİKKAT EDEMEYİZ HAFTASONU EMİNİMMMM AİLE ZİYARETLERİ AİLECE YENEN AKŞAM YEMEKLERİ.... AMA ÇOĞUNLUK PAZARTESİ DERSE UYARIM ORASI AYRI.

KOYVERMEDİM ŞEKERİM SADECE TAKTİK DEĞİŞTİRDİM

kızlar lavobaya girdim regli olmuşum yine erkenden.demekki iştah patlaması tatlı düşkünlüğü artı 1700 kg artışı buyüzdenmiş.ama şaşırdım artı üzüldüm düzenim allak bullak oldu hiç şaşmazdı benim günüm.

Kızlar bugun canan karatay zahidenin proğramında olacakmı saat 16.00 da izlemek isteyenlere söyleyeyim istedim...

Bugun spor yaparmıyım bilmiyorum karnım ağrıyor (( bugun yarın dinleneyim çarşamba akşam tekrar spora başlarım...bundan sonra yürüyüşü 1 saat yapacam..

PAZARTESİ TARTI GÜNÜ OLMAZ KIZLAR BENİM OYUM RED DİKKAT EDEMEYİZ HAFTASONU EMİNİMMMM AİLE ZİYARETLERİ AİLECE YENEN AKŞAM YEMEKLERİ.... AMA ÇOĞUNLUK PAZARTESİ DERSE UYARIM ORASI AYRI.

Şöyle yapalım canım sizler düzeni bozmayın Eğer kabul ederse MASUM ve ben bu hafta cuma değil pazartesi bildirim yapalım baktık iyi gitti szilerede tavsiye ezeriz yada bizede uymaz cuma gününe devam deriz ...

Şöyle yapalım canım sizler düzeni bozmayın Eğer kabul ederse MASUM ve ben bu hafta cuma değil pazartesi bildirim yapalım baktık iyi gitti szilerede tavsiye ezeriz yada bizede uymaz cuma gününe devam deriz ...
Tamam canım öyle yapalım.aslında dikkat edebileceğime ufacık inansam pazartesi tartılmak hafta sonu dikkat edebilmek açısından iyi olurdu .bir deneyin bakalım tecrübe edelim.

2 seferdir benim de tuhaf...ben daha önce de protein dieti yaptım ama hiç böylesine sıkı sıkıya bağlı kalarak değil..ona yordum .

kaç gün erken oldun?

2 seferdir benim de tuhaf...ben daha önce de protein dieti yaptım ama hiç böylesine sıkı sıkıya bağlı kalarak değil..ona yordum .

kaç gün erken oldun?
5 gün canım bende protein ağırlıklı beslenmeye bağlıyorum.ama içim rahatladı velantin ya kilo değilmiş aldıklarımın hepsi.

velantin karatay grubu kapalı bir grup cnm karatay çıtırları yine yeniden diye bri grup

kızlar ptesi dedim ama hafta sonu kahvaltısı filan oluyor pazar günüde
sizde haklısınız yani , aslınd adiyet modunda olsam hafta sonuda sıkı sarılırım
ama iştee olmuyor

neyse çogunluk cuma diyor o halde cumaları tartılmaya devam edelim.
yılbaşına 14 hafta var ortalama 700gr kaybetsem her hafta 10 kilo vermiş olurum

Kizlar bencede cuma kilo bildirimi iyi zaten hafta ortasi calisiyoruz bir haftasonu cocuklarimizla,ailelemizle rahat vakit gecirebiliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…