Tabiki katılabilirsin hoşgeldinben de katılabilir miyim aranıza ?
Tabiki katılabilirsin hoşgeldinben de katılabilir miyim aranıza ?
Valentin , adet olduuuum 2 saat once..cook mutlu oldum vallahi zil takip oynayasim var.suan çoook az geliyor ama yarin Inşallah artar.cunku polikistik over da bazilarinda miktar cok az oluyo vucuddan atamiyorsun...oda bir sonraki aya kalıyor sislik devam ediyor.
Günaydınlarrrr....kızlar evdeki hesap yine çarşıya uymadı malesef. +1700 kg dayım. Kendime inanamıyorum.aslında çokta abartmadım ama anlamadım.
Kendi adıma yeni kararlar aldım.şuanki hedefim kilomu 65,0 da sabit tutmak. Bir süre böyle takılıcam.çok yoruldum artık kızlar sürekli diyetteyim 1 yıldır. Yine diyete devam ama 64ü görmedim diye üzmeyeceğim kendimi çünlü kısır döngüye girdim resmen 65ten düşemedikçe sinirden yiyesim geliyor.
Birde artık karatay yapmıyorum kızlar çünkü ufacık karbonhidrat kaçağını bile affetmiyor.e bende boğazına hakim olamayan bir insan olduğum için hafta sonu bütün emekler uçup gidiyor.canım ne istiyosa onu yiyerek akşam 5 ten sonra ksinlikle ağzıma lokma götürmeyerek eskidn olduğu gibi kilolarımı vermwye devam edeceğim inş.şuan tek derdim 65.0 olabilmek.
pazartesi olmaz.haftasonu çok kaçamak oluyor tartıda morali bozuluyor herkesin..cuma iyi ...selam kızlar,
ada regli olmuşsun baya gider kilon bu hafta
velantin aramızda en istikrarlı sen gitmişsin yine, ama snein bünyen bence iyi kilo veriyor fıstık ezmesi baya şekerli ona ragmen kilo verebiliryorsun gerçi dengeliyorsunda :)
valla kızlar herkes kaçamak yapıyor acaba biz cuma degilde p.tesimi tartılsak ne dersiniz ?
ama pazar günleirde ailecek oturulup kahvaltı filan yapılıyor gerçi
bende dibe vurudm vallahi bu hafta
tartılmadımda ama yılbaşına kadar karataya sıkı sarılcam bir tane kız var face karatay grubunda 47 li kilolarda
ama her hafta 1 kilo veriyor
olur tabi deneyebiliriz...bu hafta pazartesi yapalım o zaman tartı gününü deneyelim ...Masum , bende gecen hafta diyecektim pazartesi tartı gunu olsun diye sonra vazgeçtim. Ama pazartesini destekliyorum herkes kabul ederse bana uyar... yada kizlar bir hafta deniyelim ne cikar kii...baktik daha dikkatli oluyoruz pszartesi yaparız bildirim gününü ne dersiniz
olur tabi deneyebiliriz...bu hafta pazartesi yapalım o zaman tartı gününü deneyelim ...
Günaydınlarrrr....kızlar evdeki hesap yine çarşıya uymadı malesef. +1700 kg dayım. Kendime inanamıyorum.aslında çokta abartmadım ama anlamadım.
Kendi adıma yeni kararlar aldım.şuanki hedefim kilomu 65,0 da sabit tutmak. Bir süre böyle takılıcam.çok yoruldum artık kızlar sürekli diyetteyim 1 yıldır. Yine diyete devam ama 64ü görmedim diye üzmeyeceğim kendimi çünlü kısır döngüye girdim resmen 65ten düşemedikçe sinirden yiyesim geliyor.
Birde artık karatay yapmıyorum kızlar çünkü ufacık karbonhidrat kaçağını bile affetmiyor.e bende boğazına hakim olamayan bir insan olduğum için hafta sonu bütün emekler uçup gidiyor.canım ne istiyosa onu yiyerek akşam 5 ten sonra ksinlikle ağzıma lokma götürmeyerek eskidn olduğu gibi kilolarımı vermwye devam edeceğim inş.şuan tek derdim 65.0 olabilmek.
KOYVERMEDİM ŞEKERİM SADECE TAKTİK DEĞİŞTİRDİMİyi ,hadi gözün aydın canım...olsun az ya da çok oluyorsun ya ona da şükür boşver şişliği....
Bayrama kadar 2 kilo vereceğiz.2 hafta var..hafta da bir kilo...benim bir buçuk sene neredeyse savaşım...eeee...yoruluyoruz yorulduk evet ama az kaldı Zeyas!!! ...koyverme kendini yüzdük yüzdük sonuna geldik...
PAZARTESİ TARTI GÜNÜ OLMAZ KIZLAR BENİM OYUM REDDİKKAT EDEMEYİZ HAFTASONU EMİNİMMMM AİLE ZİYARETLERİ AİLECE YENEN AKŞAM YEMEKLERİ.... AMA ÇOĞUNLUK PAZARTESİ DERSE UYARIM ORASI AYRI.
Tamam canım öyle yapalım.aslında dikkat edebileceğime ufacık inansam pazartesi tartılmak hafta sonu dikkat edebilmek açısından iyi olurdu .bir deneyin bakalım tecrübe edelim.Şöyle yapalım canım sizler düzeni bozmayın Eğer kabul ederse MASUM ve ben bu hafta cuma değil pazartesi bildirim yapalım baktık iyi gitti szilerede tavsiye ezeriz yada bizede uymaz cuma gününe devam deriz ...
2 seferdir benim de tuhaf...ben daha önce de protein dieti yaptım ama hiç böylesine sıkı sıkıya bağlı kalarak değil..ona yordum .kızlar lavobaya girdim regli olmuşum yine erkenden.demekki iştah patlaması tatlı düşkünlüğü artı 1700 kg artışı buyüzdenmiş.ama şaşırdım artı üzüldüm düzenim allak bullak oldu hiç şaşmazdı benim günüm.
5 gün canım bende protein ağırlıklı beslenmeye bağlıyorum.ama içim rahatladı velantin ya kilo değilmiş aldıklarımın hepsi.2 seferdir benim de tuhaf...ben daha önce de protein dieti yaptım ama hiç böylesine sıkı sıkıya bağlı kalarak değil..ona yordum .
kaç gün erken oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?