Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hemen bugün yediklerimide yaziiim
Kahvalti:3 dilim esmer ekmek,peynir,zeytin bol salata
Öylenilav,et,salata
Aksam üstü baya aciktim bende 1 elma,biraz üzüm yedim.

günaydınnnn nerde bu semo , nede bu nesill

kızlar cuma günü 68.6 idim hafta sonu full yedim bugün tartıldım yine 68.6 yım aynı kalmam mucize bol şekerli ve kh lı beslenmeme ragmenn gelmemiş ama gelmiycek demek degil bu

sabah zorla kahvaltı yaptım valla canım istemeye istemeye yemeyincede olmuyor çünkü..
öglende yumurtam var ofiste ayranla onu yerim dedim eve gidip yemek yapcam bugün.

filtre kahve mi içtimm bu arada :))

Merhaba kizlar

ben bugun itibariyle diyeti bozdum ( haftasonu tasindim ettim dunde hic sacmalamamistim ama bu sabahhh

1 simit 1 cay ve 3 4 tane ttatli biskuvi yedimm cok pismanim ama hala yiyesim varrr gene canavara dobusuyorumm

Selam fıstıklar, iyi haftalar herkeslere.. :)

Haftasonu minik yeğenimin doğum gününü kutladık, 1 yaşını bitirdi, kalabalık ve bol çeşitli bir parti oldu..
Yedim yedim yedimmmm, yedim de yedim.. Biliyosunuz ben kaçamak yapmam pek ama ben bile inanamadım.
Susadım, su içecek yerim kalmamıştı o şekil.. Şuan + 800 gibiyim, şükrettim walla..

Gelelim tartı gününe;
Bence pazartesi hiç iyi bir fikir değil, ben çoğu zaman kaçamaksız geçirmeme rağmen pazartesi sabahları +1000 den aşağısını görmüyorum. Bende CUMARTESİ yapalım diycektim size bu hafta, dolayısıyla haftasonu 1 güne düşmüş oluyor.
Cuma sabah bildirim yapınca cumadan gevşemeye başlıyoruz, öbür cumaya vereceklerimiz yetişmiyor.
Cumartesi olunca daha iyi gibiydi sanki, ama yine de size uyarım tabii..

Burdayım BACIM.. çok sevindim + görmemene..
Ben sadece bir pazartesi haftaya eksiyle başlayabilmiştim, bir pazartesi de aynı.. Başka zamanlar hep + malesef..

Merhaba Kızlar ,

Sabah tezmiliği daha yeni bitti şimdi yemek yapmaya başlayacağım ...Karataya devam.

Sabah,
Karatay kahvaltısı

akşam
domatesli kıymalı zeytinyağlı yemek yapacam
cacık

yeşil çay

Spor bugunde yapmayacam regli yoğun geliyor ama yarın akşam tekrar başlarım....Kızlar ben bu hafta pazartesi bildirim olayını denemek istiyorum sanırım yalnız kaldım ama olsun eğer fayda görürsem sizlerede tavsiye ederim. Bu hafta cuma ben bildirim yapmayacam pazartesi yapacam bilginiz olsun.

Kızlar unlu gıdalar vücutta su tutarmışya, son bir iki haftadır hamurişi yada ekmekli bir öğün geçirirsem acıkmaya başlamadan su içmiyorum, akşam otururken de içmiyorum. sadece yatmadan 1-2 bardak, gece böbreklerim çalışsın diye..
faydasını görüyorum gibi, sizde dikkat edin isterseniz..

Merhaba Nescim ,

Cumarteside bana uyar sana katılıyorum cumadan gevsiyoruz haklısın . bir gün bir gündür..))

Yoğunlaşmana sewindim, rahatlarsın tatlım..
Pazartesiyi dene bakalım.. Ama cuma sabahta tartıl, farkı karşılaştır, daha net anlarız sonucu.. :)

Yoğunlaşmana sewindim, rahatlarsın tatlım..
Pazartesiyi dene bakalım.. Ama cuma sabahta tartıl, farkı karşılaştır, daha net anlarız sonucu.. :)

Tamam canım cuma tartılırım farkı karşılaştırır sizlerle paylaşırım.

Kizlar ben de bugunden itibaren basliyorum

32 haftalik hamileyim buna ragmen daha saglikli beslenmek istedigim icin,kendimi abur cubura karsi tutmak icin, bir de gece yemek yiyip yatinca rahatsiz oldugum icin araniza gelmek istedim. 54 kiloydum
hamile olmadan once..suan 68 kilo oldum sanirim..boyum 160 cm..
Eger cok acikirsam yogurt yicem gece ya da sut icerim

Simdi saat 16.00 a geliyo en gec 17.30 gibi haslanmis tavuk biraz ev eristesi yogurt ve salata yicem.. aksam yine raporu tam vericem insallah gorusmek uzere kizlar..))

Selam pempepanter,

Bebişin şimdiden hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin.
Gebelikte diyet olmaz ama dediğin gibi sağlıklı beslenmek önemli..
Kendini en iyi kendin anlarsın. Ama hafta itibarıyle çok sık acıkacağın dönemlere giriyorsun.
Kendine ve bebişe eziyet etme tatlım, canın bişey çekerse ye.. :)

Haklısınn vallah ama ya steki başlıcam başlıcam diyorum regl oldum belkide onunda şişkinligi cardır bilmiyorum ama antepden döndügümden beri eve yine ben bakıyotum ve sevmiyorum ya evdejilere ne yapıyorsam mecbur ondan yiyorum grc oluyor yoruluyorum derslerim cok yogun annemde uok nasıl başgekicem bilmiyorum sıkıldım ya dışardayım ac oluyorum yiyorum evde sıkılıyorum atışdırvak bişeyler arıyorum medela düzene sokamafım krndimi valentin gercrkten bunalıyom kendimi derse vermeyr calışıyorum aman ne bilim özr dilerim heb siZide yoruyom böyle haklısın kendime ggelmeliyim yapmalıyım ama nasıl uapıcam bilmiyorum hani eskiden alışkındım yapardım yada alışırsım ama şimdi okula gidiyoruö eve geliyorum 3 adam kimse bişry yapmıyor yemegini canaşırını evin komple temizligini mi yapayım yada ders micalışım ah nebilim ya sıkıldım gercekten

canım kesinlikle haklısın.ben eskiden yemekten hemen sonra yemek arasında su içerdim artık yemekten en az yarım saat sonra içiyorum hiç şişkinliğim olmuyor.
hoşgeldin bbeğini sğlıcakla kucğına alırsın iinş.sana tavsiym abur cuburlardan hamurişinden şekerden uzak durman. saat 5 te yemeyi kesersen gece çok acıkabilirsin kendini çok kasma.
annen nirdeee anteplimmm seni 3 adamla bırakıp nereye gitti...

Antepde kaldi ... Gelmedi ben tek döndüm ..

Antepde kaldi ... Gelmedi ben tek döndüm ..
allah yrdımcın olsun ev işlerini boşver bulaşığını yemeğini yap ev temizliğine hiç girme dersini çalış.ve diyetine tekrrdan konsantre ol.92 kilodan 80e düştüysen neden 70 görmeyesin o tartıda.sanki diyete yeni başlıyomuşsun gibi düşün dikkat ettiğinde çok güzel kilolar verdiğini gördük canım.bu yoğun tempoda dahada iyi verirsin yeterki dikkat et.şekerden karbonhidrattan uzak dur ...

Haklsin zeyas ana nasil bosverim kafam allak bullak annem gelirse düzene giterim bilioyrum ama elimden geleni yapicam bugünden itibaren yine ama bi süre tartilmayi düsünmyüorum cünkü izaman daha cok uzuluyorum canim istemiyor fevam etmek

Sağol canım amin inşallah..evet cok sıkılmadan yapmayı düşünüyorum mide yanmalarım başladı abur cubur yüzünden belki iyi gelir ve daha sağlıklı beslenirim çünkü ipin ucu kaçtı mı mide çöplüğe dönmeye müsait malesef

hoşgeldin bbeğini sğlıcakla kucğına alırsın iinş.sana tavsiym abur cuburlardan hamurişinden şekerden uzak durman. saat 5 te yemeyi kesersen gece çok acıkabilirsin kendini çok kasma.
İnşallah canım sağol bugün beş buçuk altı gibi ancak hazırlıyorum yemeği çok acıkırsam süt yoğurtla geciştiririm ya da bir elma meyve..

Bugün haşlama tavuk,birkaç kaşık ev eriştesi, yoğurt ve salata yedim saat beş buçuktu..
şimdi midem çok yanıyo bol su içicem..
kardeşim de benimle birlikte deniyor bu yöntemi..bakalım hayırlısı.onu da üye yapıp buraya almayı düşünüyorum istikrarlı giderse..

Kizlar en az 67,5-68 falanimdir dun icin bugun sabah alti gibi tartilmama ragmen 67 ciktim.. ve sabah gayet dinc uyandim.bi de kurt gibi ac
Simdi evde ekmek yok bi elma yedim bi iki kuru uzum ve uc dort bonibon attim agzima birden krize girmeyim diye ..okula gidicem saat 7 gibi. Saat 9 da dersim bitiyo evde olucam o zaman.kahvalti yaparim insallah herkese guzel bi gun diliyorum..

Kizlar en az 67,5-68 falanimdir dun icin bugun sabah alti gibi tartilmama ragmen 67 ciktim.. ve sabah gayet dinc uyandim.bi de kurt gibi ac
Simdi evde ekmek yok bi elma yedim bi iki kuru uzum ve uc dort bonibon attim agzima birden krize girmeyim diye ..okula geldim saat 7 gibi. Saat 9 da dersim bitiyo evde olucam o zaman.kahvalti yaparim insallah herkese guzel bi gun diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…