Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Sabah güzel bir kahvaltı yaparsın..

dışarıya çıkarken yanına elma ve biraz ceviz al...Çok acıktığında yersin..

eve gelince de yaptığın yemeklerden birini seç ve yarım tabak ye sadece...ilk günlerde de alışıncaya kadar bir tabak çorba ekmek yerine...ya da çorba yerine bir dilim ekmek...

Anteplim bir 3 kilo versen güvenin yerine gelir.

ne zorluyorsun kendini tatlım ..çağır anneni çok bunaldım diye...

tartı gününü cumartesi yapalım.

cuma günü olunca sadece 4 gün diet yapıp 5.gün sabahı netice bildiriyoruz yani sadece 4 günlük diet sonucu oluyor.

3 gündür hiç karbonhidrat almıyorum ama ne saatine bakıyorum ne miktarına..salı günü gece onda 4 tane köfte falan yedim sabah kalktım 3 tane daha gibi...

şu anda bir kilo artıdayım.dün akşam yarım kavanoz fıstık ezmesi de yiyip bütün gece midem ağrıyınca dedim durmam gerkiyor...

sabah çocuklara peynirli yumurta yapmıştım bir miktar ondan yedim biraz da ceviz attım ağzıma..

öğlen bir kabak rendeleyip keçi yoğurdu ile karıştıracağım yanına da yumurta protein olarak...

2 gündür spor yoktu bugün inşallah..

Günaydın velantinnnnn....
Senden böyle şeyler duymaya alışkın değiliz yazmışsın ya gece 10 da köfte yedim devamını şöyle hayal etmiştim -ona rağmen eksi göedüm tartıda- .. +1 kilo çok normal gece geç yemişsin bugün gider merak etme. Benimde regli şişliğim inmeye başladı bugün çok hafif hissediyorum iştahımda kontrol altına alındı çok şükür

arada geliyor böyle yeme atakları tok olduğum halde yiyorum.

güzel...sevindim eski haline dönmene...tamam gız YARIŞ BAŞLASIN ÖYLEYSE hahahahaha

arada geliyor böyle yeme atakları tok olduğum halde yiyorum.

güzel...sevindim eski haline dönmene...tamam gız YARIŞ BAŞLASIN ÖYLEYSE hahahahaha
Aranızdaki fark çok açıldı velantinim ama sana yetişmek için elimden geleni yapıcam.

Kizlar ayni mesaji iki kere atmisim birinci olmadi diye ikinciyi attim ikisi de cikmis pardonnn

Eve geldim biraz uyudum sonra simitle guzel bi kahvalti yaptim.simdi carsi da isim var bi saate kadar gidicem aksama ne yapiyim onu dusuneyim

Merhaba herkese

Bugun hareketli bir gün oldu sabah kızımı dr götürdüm gece çok ağladı sanırım karın ağrısı vardı sürekli kucağımda uyudu ayaklarını kastı durdu. dr bişey yok tuvaletini yapsın geçer dedi bağırsak çalıştırıcı şeyler ver rahatlar dedi...Aslında günlük armut veriyorum ama demek etkili olmadı ...bu yüzden kahvaltımı çok geç yaptım 11.30 gibi. Allah herkesin evladını korusun biz bir karın ağrısıyla anne baba olarak çok korktuk ama ne hastalar var Allah şifa versin Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....

Karatay Kahvaltısı

Akşam
domatesli zeytinyağlı tavuk yapıyorum şuan .

Yeşil çay
bugun kızım huzurlu olursa spora başlayacam huzursuz olursa bir gün daha ertelerim sporu...

selammm

velantine katılıyorum pazartesi olmasada cumartesi olabilir tartı günü :)

bugün gelen giden olmamış kızlar,

semo hala tatilde, nesilde unuttu bizi bende bir iki kelime yazıp kaçtım..

dün gece yine yeme krizim tutt benimde gece kalkıp ekmek ve zeytin yedm sabah kalktım tokum tabi
taki öglen 3 e kadar birşey yemeidm kahve ile geçiştirip, 3 te peynir zeytin ve salata yedim..
birazda hastanyım canım birşey istemedi .
dişim agrıyor, bohazım açıyıp gözleirm yanıyor evdde yemesem günü telafi etmiş olurum..

cumartesi olayına gelince tartılma fiki iyi ama ben pek nete girmiyoum hafta sonu bir çogumuzda girmiyoruz snaırım ama tartı günü cumarteis olursa cumayı kurtarmış oluruz sanırım.. oylamaya sunarız yine olmadıı

velantin yediign fıstık ezmesi bildigimiz şekerli olanı dimi
birde gece kaçamak yapmışsın aslında yediign köfte sadece protein nedne okadarşişirdiki

Bencede cumartesi olsun tekrar tartı günü.bede hastayım masum heryerim ağrıyor cız cız bütün vücudum batıyor.eşim gelsinde tere yatcam umarım yarına toparlanırım.bugün kendimi meyveye verdim bide tarhana çorbası içtim.geçmiş olsun sanada.

Amin canim cok gecmis olsun
Acil sifa diliyorum

Gelicek pazartesi. Biletni aldk .. Evt basliyacam zaten sabahlari atistiriyotum biseyler kahveyle birlikte sonra okulfan sonra yiyorum bitti baskada yemicem fügüne kafar idare edicem öye

ada81 wdacım geçmiş olsun kuzuna.benimkilerde nezle oldu ama allahtan onlar hafif atlatıyor benimki bayağı ağır geçiyır

velantin yediign fıstık ezmesi bildigimiz şekerli olanı dimi
birde gece kaçamak yapmışsın aslında yediign köfte sadece protein nedne okadarşişirdiki

yediğim fıstık ezmesinin içinde şeker yok canım sıkıntıdan daldım dibine getirdim..2 gün çok yedim ..ee yiyince tartı yalan söylemiyor :)

Oyyy nazar değmiş kızlarıma valla...

hepinize çok geçmiş olsun Adacığım kızın da çabucak iyileşir inşallah...

Ne yapalım masum arada kaçırıyoruz...az kaldı bayrama.dengeleyebildin mi canım akşam öğününde?

akşam tavuk ve yoğurt yedim gün içinde de bir avuça yakın ceviz tırtıklamışımdır

bugün 5.challan egzersizini yaptım...yaza Afrodit kibin dolaşıcam biiçlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…