Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydınnnn

dengeleidm ama bu ara çok garbibim sabah iştahım olmuyor akşam patlama oluyorr.
yedigin fıstık ezmeside şekersizse sıkıntı yok sanırım

günaydınnnn

dengeleidm ama bu ara çok garbibim sabah iştahım olmuyor akşam patlama oluyorr.
yedigin fıstık ezmeside şekersizse sıkıntı yok sanırım
GÜNAYDIIIN masum yediklerinden sıkılmış olabilirsin canım bir kaç gün kahvaltı yapma tekrar özlersin.bende kahvaltı yapmıyordum bugün canım çekti yaptım mesela.
günaydın

hala artıdayım.canım sürekli birşeyler atıştırmak istiyor.hazırlandım spora gidiyorum.
günaydn cnım bende artıdayım. 7 günüm var 7 gün içinde 64 ü ucundanda olsa görmeliyim.

bir iddia var ortada değil mi zeyasım bayrama kadar mıydı belli bir kiloda olacaktın..ne kaybedeceksin sonunda bu iddianın veremezsen?

kesmiyor kahve, gidip gelip birşeyler atıştırıyorum ..genelde keçi peyniri ceviz ve fıstık ezmesi şeytan üçgeninde dolaşıyorum

hiç sevmiyorum kendimi şu anda :)

velantinnn kaçagın bile usturuplu anacımm:))
şu şekersiz fıstık ezmesinin adı nedir merak ettim..

velantinnn kaçagın bile usturuplu anacımm:))
şu şekersiz fıstık ezmesinin adı nedir merak ettim..
c.alve datlım...

gızlar kendime brezilya totosu yapıcam.yutubdan bir sürü vidio buldum.tutmayın beni gideyim bi kahve daha yapıyım.masumcan içim dışım kahve gözünü sevdiğim.n'olcak bizim bu halimiz beybi hımm?

valla sen benden daha iyisin velantinn , kaçagın bile usturuplu ve iyi yol aldın
bende filtre kahve içtim yeni yanımd akabak yemegim var kıymalı ve yogurt
karatayı tam yaptıgımd ahiç kamagım olmuyordu ama günlerdir hep kaçamaklıyım bi toparlayamadımki kendimi

bir iddia var ortada değil mi zeyasım bayrama kadar mıydı belli bir kiloda olacaktın..ne kaybedeceksin sonunda bu iddianın veremezsen?
200 tl sine girmiştik ama eşim çoktan unutmuştur kazansaydım hatırlatırdım ama kaybettiğim için hatırlatmayacağım puhahaha...kazanabilmeyi çok isterdim ama olmadı malesef.c.alve fıstık ezmesimi var ya nirden aldın bebişim bemde alıyım

Pembepanter , valentinn , Zeyas geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ...Zeyascım sizede geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırlar minikler...

Sabah
karatay kahvaltısı

akşam
Tavuk ve iki kasşık bulgur pilavı

yeşil çay ve kesin bugun spora başlıyorum

Kızlar şimdi neye karar verdik cumartesi mi bildiriim cumartesi yapacaksak bende uyayım size pazartesinden vazgeçeyim bu hafta......
Oylama yapalım ben cumartesine EVET diyorum....

Kizlar selam,
bence de cumartesi olmali..

Ben pek yazmiom ama hep okuyorum sizi..
Misafirlerimiz var demistim, cuma sabah gidecekler. Bende yaklasik 10 gundur aksam aile yemeklerine iştirak etmek zorunda kaldim tabii.. abartmadim ama eksi gormiycem bu hafta kesin..

Ben bu ara diyet yapmiom kizlar, 61 kusurlere sabitlendim, surekli dikkat modumdayim ama veremiom... cok uyuz oluyorum walla.. bi de kimse begenmemis beni, biraz kilo alsin diyorlarmis arkamdan..

Bi sure ara vermek gibi degilde normal davranip sonra tekrarmi hizlandirsam acaba.. ne dersiniz?

vay hain domdom

fıstık ezmesini sokma eve istersen ya da kaç kalori bak sonra yiyorsa gözün al .

bütün büyük marketlerde bulunuyor.bir tatlı kaşığı ,bir tatlı kaşığı...günün sonunda çok yediğini farkediyorsun...50 gramı ortalama 300 kalori o da yaklaşık bir dolu yemek kaşığı yapıyor bilginize panpalar...

masum valla en güzel diet yemeklerinden kıymalı kabak hem de besleyici ve bağırsak çalıştırıcı.ben bazen çiğ rendeleyip yoğurtlayıp yiyorum ...bizim evdeki etçillerden yılda bir kere yeniyor.yılbaşına az kaldı hadi toparla kendini.

ah velantinim ahhhh kıymalı kabak dururken
smit yedim vella onlada yetinmedim ay çöregi yedim

neler oluyor bana kahvaltı yapmadıgımda böyle deliriyorum işte, nede güzel toparlamıştım oysa

ben de cumartesiye tamam diyorum ama bu hafta beni de ekleyin listeye kızlar hamileyim ama olsun simdiden bir bucuk kg gitti şişlik bile olsa iyi bence daha dinç hissediyorum çok şükür.

bugun yine simitle kahvaltı yaptım yumurta peynir süt bol bol yedim öğlen uyudum 4ten sonra uyuyamamıştım çok iyi geldi akşam da tavuk çorba yoğurt makarna yedim yemek yapmak zor geldi bi de kakaolu toplar var ya süte katılan ondan yedim biraz
su an tıka basa tokum
gündüz ne istersem yiyorum kısıtlamıyorum gece yemek zaten midemi ekşitiyo böyle devam arkadaşlar..
kardeşim de memnun halinden cumartesi onu da tartcaz bakalım hedefi 6 kg vermek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…