Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydınnnn şekerler

Açılışı ben yapayım bugün.Dün akşam dokuzda geldim eve.o saatte akşam yemeği yenince nasıl olsa bütün gün ipin ucunu kaçırdım bu da eksik kalmasın dedim ve sofrada ki yerimi bi güzel aldım

2 tabak zeytinyağlı fasulyeyi bir tabak yoğurdu bir çırpıda götürdüm biraz daha ceviz ve peyniri de ihmal etmedim tebi ki

Sabah oldu ölen öldü kalan sağlar bizimdir diyerek yeni güne başladık..

tartıldım 300 gram verdiğimi gördüm ohhhaaa dedim.

dün beyağ kalça egzersizi yaptım .sabah kalktığımda hemen totoma baktım aynada bilemiyorum sanki biraz değişiklik var gibi ama benim uyku sersemi gözlerim pusluda görüyor olabilir.neyse brezilya vidyolarına devam bide ağırlık bağlıyorum ayaklarıma süper oluyor.

Valentinn İstanbul semalarından bildirdi.

Sellam kizlar...bende cumartesiye evet diyorum bu ara bu hafta öylenci calistigim icin vakit bullup giremedim nete.

günaydın kızlar

velantin dün yaptıgın kaçamak dgeil ya gayet normal yemek yemişsin :)
ama saat kaçtı bilmiyorum tabi, he şimid okudum 9 muş ama olsun usturuplu eli yüzü düzgün hanım hanımcık yemekler yemişsin

ben dün dişçiye gittim, 1 saat birşey yeme dedi ama yemek içmek ne mümkün hiç bir şey yemedim
dün öglen 3 te yediigim simit ve ay çöregi ile sabaha kadar durdum, sabah kalktıgımda canım nasıl tatlı çekiyor böle sıvı meyve suyu kola gibi hemen 2 mandalina birazda kaşar yedim , aayy utanıyorum valla baktım pilav duruyor bir kaç kaşık pilav yedim sabah 7 de

bi türk kahvesi içtim sabah, şimdiide filtre kahve içicem dünki yemedigim kabagı bugün yiycem inşş

Selam herkeslere..
Misafirlerimiz bu sabah gittiler..
Haftasonunu da atlatirsam kismetse onumuzdeki haftaya cok saglam basliycam..

Masumcum gecmis olsun tatlim, dis fena..
Neyse kurtulmusun..

Valentincim ayaklara agirlik baglamak cok iyi fikir degil, baldirlarin kalinlasir, ve sekilsiz kaslar yaparsin. Daha once yapmistim, yaklasik 2 senede eski hallerine donduler, futbolcu gibi olmustum ben.. :)

Çokkk utanıyorum dün akşam misafirim vardı onlara pasta ikram ettim çay sohbet muhabbet ohhh derken baktım tabaktakiler bitmiş (((( misafirlerim geldiklerinde ikramdan önce Aaaa bayağı kilo vermişsin dediler bende saldım sanırım ondan sonra yedim içtim yaniiii birde pasta yerken yaptığım diyeti anlatıyorum karatay güzel diyet sizlerde yapın diyeee

Sabahta kalan kurabiyelerden tırtıkladım offfff eve alınca böyle oluyor yaaaaaa neyseki çok az kaldı eşim akşam onları yer inşallah.....

Tabiii dün spor yapamadım misafirler gelince... Bu akşam bilmiyorum eşimin işi uzamazsa yapacam aslında ben spor yapınca diyeti daha iyi yürütüyorum... Zaten reglide bitti çoook az oldum yawww sadece 1 gün yoğundu sonra çok az oldu. Yarın soğan suyuna başlıyorum artık düzen tekrar oturur inşallah yarın için çok ümitli değilim tartıda bakalım....Ama pazartesi günü itibarı ile fırtınalar koparacam spordaaaaaaa

adacım güldürdün beni kız birde pasta yerken yaptığım diyeti anlatıyorum karatay güzel diyet sizlerde yapın diyeee bu bölüm kopardı beni..sıkmacanını bu hafta hepimiz dağıldık zaten.önümüzdeki hafta ipleri sıkıcaz inş.

Kizlaaarrrr ben bu hafta hiiiccc giremedijmmmm tasinmaydi etmeydi is kurs acayip yogunummm. Bide asiri yemek yedim bu haftaa :(( bu gun pqylasim yapmiyormuydukkk kimse bisey paylasmadi mi kilo bildirimi bugun defilmiydiii cok mu heyecanliyim nee ayni seyleri yazip duruyorumm :)))

Feslegencim, bildirim gununu cumartesiye aldik. Yarin paylasim yapicaz.. :)
Haftanin ozetine gelince hepimiz cuvalladik biraz ama haftaya yine hep birlikte saglam basliycaz insallah.. :)

geçmiş olsun canım.

sabah pilav tırtıkladın demek ben de yerim öyle şeyler sabahları üstüne ton balığı koy bir daha kine süper oluyor tatlım ...

kabağı yedin mi nihayet yoksa alternatif üretildi mi:)

bugün carrefour'a uğradım yolumun üzerindeydi..bahsettiğim fıstık ezmesinden yoktu kızlar.demek ki sadece Migros ile macro da satılıyor haberiniz olsun.

bi de bayram geliyor acaip çikolata indirimleri var ..indirime girince çok alır istiflerim ben hep.kurabiye ve keklere koymak için sütlülerden bir demet yaptım.

valla şaka bir yana hiiiççç canım istemiyor tatlı birşeyler biliyor musunuz..Beyin unutuyor tadını bir süre sonra.

sabah 3 haşlanmış yumurta
bir avuç ceviz

öğlen bir tabak z. fasulye
bolca f. ezmesi
latte

nesil canım biliyorum ağırlıkların kas yaptığını.özellikle kullanıyorum tatlım..Brezilyalıların bacaklarından istiyom gız ben.

ben de bir kaç sene dumble ile kol kası yaptım ondan nefret ediyorum asla kalınlıkları gitmiyor ve hep pazularım var.şimdinin zibidi ispanya menşeili gömleklerinin kolları beden olsa bile uymuyor o yüzden...

velantinimmm tin tinimmmm
yine gelmişsin fıstıke zmelerineee tatlanırıcı vardır ondan dimi karatay teyzem kızar valla bana :)

he kız pilav yedim o saatte nekadar pis bogazıms en düşün gayrı

kızlar ben kaçıyorum yarın gelir bildirimi yapar kaçarım öpüldünüz efemmm

Oyyy bende bugün yediklerimi yazim.....
sabah güzel bir kahvalti yaptim.
Öylen 12 de 3 dilim baklava yedimsormayin esim dün almisti dayanamadim ama daha sonra birsey yemedim.
aksamda isten sonra anneme gittim masayi donatmisti hicbir sey yemedim sadece biraz findik tirtikladim.

Kizlar gece yazamadim. Dun sabah kahvalti yaptim yumurta sut peynir domates salatalik bi iki dilim ekmekle..oglen bol evisi sonrasinda yarim elma yarim dilim ekmek peynir..saat 5.30 6 gibi disardaydik disarida yedik yarim porsiyon hamileler var diye soylemicem bi yemek iste..bide ayran falan..
Aksam canim cok tatli istedi yemedim
Yemedigim halde midem yandi bi de yeseydim ne olurdum kimbilir.. bugun birazdan tartilip buraya yazicam gun icinde..

Günaydınnn mutku hafta sonları tartılıyım bakalım nekadar kilo almışım çok merak ediyorum... sanırım bu hafta herkes artıda

19 EYLÜL --- 27 EYLÜL

Valentin .. (71,5) - (toplam -7.400 ) ...-64.1 -?? ( - gram)

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ...- 63.00 -??( - gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,00) ... - 65.00 -65.90 ( +900 )

Ada ..........(75,0) - (toplam -03.00) ... -71.80 -?? (- gram )

Masum ....(71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - ?? ( - gram)

Nesil ...... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.00 - ??(- gram )

Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )

Sisilm.......( 67.9) - (toplam-o8,80)...- 61,20 -?? ( - gram )

Feslegen....(63.0) - (toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)

Anteplim...(80.0) - (toplam...)... - ??,?? - ??,?? ( + 3 kilo)

19 EYLÜL --- 27 EYLÜL

Valentin .. (71,5) - (toplam -6.500) ...-64.1 -?? 65.0( +900 gram)

Ada ..........(75,0) - (toplam -03.00) ... -71.80 -?? (- gram )

Sağlık olsun.Ben bugün bayağı yiyip içip yeniden başlamayı düşünüyorum.bunaldım.biraz koyvereceğim.bu hafta karbonhidrat almamama rağmen artıdayım ama fıstık ceviz avuç avuç götürdüm gün içerisinde

sabah
bir leğen karışık meyve saat 7de

şimdi tost yiyeceğim bol kaşarlı

19 EYLÜL --- 27 EYLÜL

Valentin .. (71,5) - (toplam -7.400 ) ...-64.1 -?? ( - gram)

Ada ..........(75,0) - (toplam -03.00) ... -71.80 -71.70 (- 100 gram )

19 EYLÜL --- 27 EYLÜL

Valentin .. (71,5) - (toplam -6.500) ...-64.1 -?? 65.0( +900 gram)

Ada ..........(75,0) - (toplam -03.00) ... -71.80 -71.700 (- 100gram )

Valentinle aynı anda kilo bildirimi yapmışız o yüzden tekrar bildirim yaptım bende ))

-100 gr gitmiş regli bitmiş olmasına rağmen bu kadar gitti gerçi ağzımı tutmadım yaniii yine iyi bencee sporda yapmadım bu aralar ama artık başlayacağım bu hafta süper gelecem 71.00 altına düşeceğim kesin şu 71 den kurutlacağım bu hafta deli gibi spor ve çok dikkat edeceğim birde şu kabızlık olayını çözsem iyi olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…