adacım güldürdün beni kızÇokkk utanıyorum dün akşam misafirim vardı onlara pasta ikram ettim çay sohbet muhabbet ohhh derken baktım tabaktakiler bitmiş (((( misafirlerim geldiklerinde ikramdan önce Aaaa bayağı kilo vermişsin dediler bende saldım sanırım ondan sonra yedim içtim yaniiii birde pasta yerken yaptığım diyeti anlatıyorum karatay güzel diyet sizlerde yapın diyeee
Sabahta kalan kurabiyelerden tırtıkladımofffff eve alınca böyle oluyor yaaaaaa neyseki çok az kaldı eşim akşam onları yer inşallah.....
Tabiii dün spor yapamadım misafirler gelince... Bu akşam bilmiyorum eşimin işi uzamazsa yapacam aslında ben spor yapınca diyeti daha iyi yürütüyorum... Zaten reglide bitti çoook az oldum yawww sadece 1 gün yoğundu sonra çok az oldu. Yarın soğan suyuna başlıyorum artık düzen tekrar oturur inşallah yarın için çok ümitli değilim tartıda bakalım....Ama pazartesi günü itibarı ile fırtınalar koparacam spordaaaaaaa
geçmiş olsun canım.günaydın kızlar
velantin dün yaptıgın kaçamak dgeil ya gayet normal yemek yemişsin :)
ama saat kaçtı bilmiyorum tabi, he şimid okudum 9 muş ama olsun usturuplu eli yüzü düzgün hanım hanımcık yemekler yemişsin
ben dün dişçiye gittim, 1 saat birşey yeme dedi ama yemek içmek ne mümkün hiç bir şey yemedim
dün öglen 3 te yediigim simit ve ay çöregi ile sabaha kadar durdum, sabah kalktıgımda canım nasıl tatlı çekiyor böle sıvı meyve suyu kola gibi hemen 2 mandalina birazda kaşar yedim , aayy utanıyorum valla baktım pilav duruyor bir kaç kaşık pilav yedimsabah 7 de
bi türk kahvesi içtim sabah, şimdiide filtre kahve içicem dünki yemedigim kabagı bugün yiycem inşş
galiba eb güzel haberim tartim bozulduHe datlım bekliyoruz güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?