19 EYLÜL --- 27 EYLÜL
Valentin .. (71,5) - (toplam -6.500) ...-64.1 -?? 65.0( +900 gram)
Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ...- 63.00 -??( - gram )
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,00) ... - 65.00 -65.90 ( +900 )
Ada ..........(75,0) - (toplam -03.00) ... -71.80 -71.700 (- 100gram )
Masum ....(71,0) - (toplam -03,30) ... -68,60 - ?? ( - gram)
Nesil ...... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.00 - ??(- gram )
Semo ....... (69 hamiş) (toplam +3,00) ... -72,00 - ?? ( TATİLDE )
Sisilm.......( 67.9) - (toplam-o8,80)...- 61,20 -60,90 ( - 300 )
Feslegen....(63.0) - (toplam-...).... - ........ - ?? ( -gram)
Anteplim...(80.0) - (toplam...)... - ??,?? - ??,?? ( + 3 kilo)
Tmm canım haftaya ekleriz listeye seni bir hamişimiz daha oldu ne güzel.sen aldığını verdiğini çok kafana takma zaten aşırı kilo almamaya çalış yeter haftada yarım kilo ideal senin haftana göre sanırım.unuttum gerçi o hesapları ama fazlafa yıpratma kendini.ben hesabı karıştırdım bi verdim bi aldım ben de anlamadım en iyisi haftaya ekleyin beni listeye yarın kilomu yaziyim
valla daha bir kere yaptım ağırlıklarla...yalnız 5. challanetics hareketlerinden ve bir kez de ağırlıklarla çalışmadan sonra bariz bir fark oluştu bacaklarımda hatta önüme gelene kendimi ellettimVelantin kaderdaşım yine beraberiz kız +900 almışız ikimizde.ama aramızdada 900 gram var sana yetişirim heralde yada sen bana yetişirsin.ama sen grlme yanıma ben geliyim.bu hafta ben gözümü doyurdum amaçladığım şeyi başardım 66yı görmeden 65te gezindim.sende 65 te gezin bir süre sonra tekrardan başlarsın arada kontrollü ara vermek lazım bence.önümüzdeki hafta perşembe tatilimiz başlıyor kayseriye gidince sabah akşam et yeriz zaten ekmek vetatlılara bulaşmadan 2 öğün yiyerek kilo vermeyi hedefliyorum.velantin sporu bıraktım canım istemiyor bacaklarım hemen gevşedi ya löp löp iğrenç ne yapsamda sıkılaşsalar hani sen brezilyaculara özendin ya senin bacaklar sıkılaştımı
Benimde alt karın jöle gibi ama toparlandı bayağı.mekikten sonra alt karın içinde hareket yapıyorum Kollarımda topladı kendini şınav çekiyorum amma bacaklarım çok kötü ya.callantics yapıyım bende Bari.mantı bikere yerim velantin kurban olduğu için sabah akşam et yeriz.oyuzden seviyorum kurban bayramını.valla daha bir kere yaptım ağırlıklarla...yalnız 5. challanetics hareketlerinden ve bir kez de ağırlıklarla çalışmadan sonra bariz bir fark oluştu bacaklarımda hatta önüme gelene kendimi ellettimbir de mide kaslarım belirginleşti .bööle sıkıp ıkınınca beyağ kas oluşumu gözlemleniyor yalnız alt karın kasları nanay bildiğin jöle balım....alt karın hareketleri buluğ yoğunlaşmalıyım hımff
bir ayda ne kadar fark yaratacak baksana hergün yapsam..bir gün yapıp bir gün yapmıyorum ben kaslar toplansın diye zeyasım.
kayseri gezisi ha! oyyy mantıları kaşıklarsın şimdi her akşam senn .az yi
Çok basit anteplim gidip tartı alcaksın biyerdenYaaaaaa ben bildiri yapamıyorummmmmmmmm tartımmm bozulduuuuu vallahhhhhh nedicimmm bnnnn
canim belki pili bitmistir sen bir pilleri deyistir belki olur.Yaaaaaa ben bildiri yapamıyorummmmmmmmm tartımmm bozulduuuuu vallahhhhhh nedicimmm bnnnn
Hahaha zeyasss evet gercekten cok mantikli hahha ama pazar gunu burda biyer acik degil ki gidem alamm ama söyledimBenimde alt karın jöle gibi ama toparlandı bayağı.mekikten sonra alt karın içinde hareket yapıyorum Kollarımda topladı kendini şınav çekiyorum amma bacaklarım çok kötü ya.callantics yapıyım bende Bari.mantı bikere yerim velantin kurban olduğu için sabah akşam et yeriz.oyuzden seviyorum kurban bayramını.
Çok basit anteplim gidip tartı alcaksın biyerden
Bende paktim pilinfen mi diye de pilin yerini bulamadim hahahcanim belki pili bitmistir sen bir pilleri deyistir belki olur.
SEVİNDİM CANIM BABANINDA DİYET YAPMASINA destekçi olursunuz birbirinize.gerçi babanın diyeti pek uzun sürmeywbilir ama sen kendini bu vesile ile daha rahat toparlarsınKiizlarrr hahah babamda diyete baslamis artik birlikte diyet yapiyrz evi sebze doldurduu
Evt aynen bende äyle dusunuyrumSEVİNDİM CANIM BABANINDA DİYET YAPMASINA destekçi olursunuz birbirinize.gerçi babanın diyeti pek uzun sürmeywbilir ama sen kendini bu vesile ile daha rahat toparlarsın
inşallah fazla kilo almam ilkinde 18 kilo almıştım ama 23 ünü verdim..Tmm canım haftaya ekleriz listeye seni bir hamişimiz daha oldu ne güzel.sen aldığını verdiğini çok kafana takma zaten aşırı kilo almamaya çalış yeter haftada yarım kilo ideal senin haftana göre sanırım.unuttum gerçi o hesapları ama fazlafa yıpratma kendini.
İlk gebeliğimde 25 aldım ikincisinde 20 kilo.üçüncüde alabildiğim kadar az kilo almak zorundayım doğum kilolarımı versim çok şüjür.şuan ideal kiloma dönmeye uğraşıyorum.oyuzden seni çok iyi anlıyorum bebeğe yararlı olanlar dışında kendini iyi hissettiğin bebeğinde sağlığı yerinde olduğu sürece dikkat et.çok iyi yapıyosun fazla almazsın bu sefer inşinşallah fazla kilo almam ilkinde 18 kilo almıştım ama 23 ünü verdim..
bunda fazla almıyım istiyorum vermek zor almaksa çoook kolay..
Kiizlarrr hahah babamda diyete baslamis artik birlikte diyet yapiyrz evi sebze doldurduu
İlk gebeliğimde 25 aldım ikincisinde 20 kilo.üçüncüde alabildiğim kadar az kilo almak zorundayım doğum kilolarımı versim çok şüjür.şuan ideal kiloma dönmeye uğraşıyorum.oyuzden seni çok iyi anlıyorum bebeğe yararlı olanlar dışında kendini iyi hissettiğin bebeğinde sağlığı yerinde olduğu sürece dikkat et.çok iyi yapıyosun fazla almazsın bu sefer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?