3- 4- 5..... şaka bi yana üçüncüyü düşünüyorum oğlum iki yaşına girsin inş çalışmalara başlıcam.eşim 5 istiyo ama anca rüyanda görürsün diyorum yok öle birşey...yaşım küçük velantin çocuğuda çok seviyoruz kalabalık ailemiz olsun istiyoruz 30uma kadar doğurup dahada doğurmayacağım kendime bakacağım 30umdan sonra.tabi kaportayı toplayabilirsem 3 çocuktan sonra.Eminim sana iyi destek olacaktır bu durum..Çok iyi olmuş Anteplim.
3.yü de mi düşünüyorsunuz zeyas?
cumartesi pazar inanılmaz yedim.2 gün boyunca sürekli şekerim düştü açlıktan midem bulandı.Ne çöplük gibi kullanıyoruz bedenimizi.ben diet yaparken kendimi çok iyi ve dinç hissediyorum.
sabah kalkıp tartıldım ve tam 67.2 geldiğimi gördüm yuh dedim 2 kilo 2 günde.
günaydın masum haftaya eksi ile başlaman mükemmel.bu hafta senib haftan desene...günaydın kızlar kçamaklara ragmen -300 çıktım beni şaşırttı dogrusu...
perşembe gün izin başlıyor :)
Ekmek ekle canım kesinlikle vücudun alışsın bayram kaçamaklarına bayramdan sonra sıkı bir karatay diyetine başlarsın.ama kilo alma sende bem gibi olduğun yeri korumaya çalış.abowwwww 3 çocuk düşünenler alnınızdan öpüyorum :))))
zeyas eksi çıktım cuma günü ama hafta sonu baya yedim cnm ya
karataya sıkı sarılayım diyordum ama bayramda gelcek şimdi sekteye ugrayacak
bu hafta ve bayram haftası temzkinli gidip sonra karataya başlıycam
hatta sabahları iki dlm ekmek mi eklesem diye düşünüyorum kahvaltıma
evet olabilir bir ara yapıyodun sanki.bayramdan sonra bende sıkı karataya devam edicem.günde 2 dlm yiyeym diyorum zeyas , bayramdan sonra kaçamaksız karatay yaprım yada ekmek degilde yulaf kepegim var evde ondan ekmek filan yapayım
hogeldin semooooSelam kizcelerim,
nasilsiniz? ben tatilden cumartesi sabah döndüm. Hafta sonu dinlenirim dedim, gelen giden oldu dinlenemedim valla
3 haftada 3 kilo aldim. Cok canim sikkin... Bugunden itibaren dikkat etmem $art oldu.
NESIL, 58 kilo oldunmu?
ZEYAS, 60 kilo yu gördünmu?
VALENTIN, 65 in altina düstunmu?
ANTEPLI, sonunda geri döndünmu?
MASUM, sen nöruyong?
hoşgelmişsen semoşşşş
nasıl geçti tatilin anlat bakalımm cnmm ,
ben yerimde sayıyorumm cnm ya 68.3
hogeldin semoooocanım seni ilk gebeliğime benzetiyorum valla dikkat et ilk aylarda bende çok almıştım 25 kg aldım.amman dikkat kuşum tatilde normal ama bütün düzenin değişti ir kaç gün abur cuburdan uzak dur veririsin biraz
bana gelince 60 hayal oldu 65 kg halaolmadı yani canım sağlık olsun bayramdan sonra tekrar başlayacağım.
Oh oh ne güzel canım bizim tatildr bu perşembe başlıyor bakalım nasıl geçicek.karatay yaptım regli oldum şiştim falan filan derken yerimde saydım.geçen haftadan beri 65 küsurlarda sabitledim kendimi 66 görmedim hiç.umarım tatildende 65 ile dönmeyi başarırım.oleyyy masum um burdaymis, hosbulduk canim. Allah iyilik versin, kilo dert degilverilir eninde sonunda.
valla tatil cok super gecti, araba kiraladik eskisehirden iyi gezdik:)
eskisehir, afyon, inegöl, kayseri, bursa, istanbul heryeri gezdik.
son hafta havalar serinledi ama ya, istanbulda cuma gunu cok feci yagmur yagdi bide islak islak gezdik
hosbulduk aybalam :)
eneeemmmm 25 kilo muu
evet abur cubur kessinlikle yemicem, bugun cok dikkat edicem aksam sadece salata yiyim diyorum.
hadi yaa, 65 kilo musun? canan karatay yapiyormusun canim ?
65 kiloda iyi fena degil, sikma canini, son kilolar zaten en zor verilen kilo lar. Verirsin sen dert etme
Tebrikler cikcik...canlar çok mutluyum artık 40 bedene sığabiliyorum.
3- 4- 5..... şaka bi yana üçüncüyü düşünüyorum oğlum iki yaşına girsin inş çalışmalara başlıcam.eşim 5 istiyo ama anca rüyanda görürsün diyorum yok öle birşey...yaşım küçük velantin çocuğuda çok seviyoruz kalabalık ailemiz olsun istiyoruz 30uma kadar doğurup dahada doğurmayacağım kendime bakacağım 30umdan sonra.tabi kaportayı toplayabilirsem 3 çocuktan sonra.
Buarada şaşırttın beni velantin neden okadar yüklendin geri dönüşü kötü olmuş yarına 1 kilo gider ama çünkü kilo olamaz.ben hafta sonu yedim abartmadan.dün akşam 2buçuk dilim yaş pastaya rağmen bu sabah 65,8 gördüm.diyet yapmıyorum koruma modundayım ve çok işe yaradı.bir süre böyle takılıp kendimi hazır hissettiğimde tekrar başlayıp 5 kilomuda vericem inş yılbaşına 60 kg ile gireceğime inanıyorum.
canlar çok mutluyum artık 40 bedene sığabiliyorum.
Oh oh ne güzel canım bizim tatildr bu perşembe başlıyor bakalım nasıl geçicek.karatay yaptım regli oldum şiştim falan filan derken yerimde saydım.geçen haftadan beri 65 küsurlarda sabitledim kendimi 66 görmedim hiç.umarım tatildende 65 ile dönmeyi başarırım.
Maşallah Zeyascım , Valla ben 1 çocuk ile kalmayı düşünüyorum sabrım yok çoook sosyal hayattan birden eve kapandım birdaha kapanmaya şuan cesaretim yok kuzumu büyütüp biraz kendimi toparlayacağım. Herkes beni eleştiriyor tek çocukla olur mu hiç saçmalama falan diyen çok kişi var ama umrunda değil çünkü bakan benim ....yaş ile alakalı aslında bende erken evlenmiş olsaydım kesin iki çocuğum olsun isterdim ama şuan 30 çoktaaaan geçtim anca bir çocuğa sabrım var....
Evet kayseriye gitcez belki maraşada geçebiliriz antep falan oraları dolaşabiliriz bakalım 2 çocukla nasip.vuhuuuu sabrin sonu, selamet diye bosuna dememisler
afferim cikcik
Kayseriye gidiceksiniz demi zeyasim?
Neyse sikma canini, kilo almamis olmanda cok iyi canim, sabitleyebilmissin ya oda cok iyi
kac gun tatiliniz?
yasin kac beybi?
nesil de senin kafadan, oda istemiyo baska 1 tane boyu kadar oglu var onunda (Allah bagislasin)
senin dusuncen de mantikli aslinda, kaldiramayacagin yükün altina girmek istemiyorsun.
senin yerinde ben olsam belki bende ayni seyleri dusunurdum. Bende 30 dan önce 2tane bebik olsun istiyorum. (insallah)
15456124857 masum burdaaa
Evet kayseriye gitcez belki maraşada geçebiliriz antep falan oraları dolaşabiliriz bakalım 2 çocukla nasip.
bugünki menüm
Sabah:2 yumurta azıcık ekmek zeytin peynir
öğle: 2 adet mısır haşlanmış
Akşam:bulgur pilavı + 2 köfte + 2 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?