Evet canım bu halim bile büyük yankı uyandıracak eminim....he guzum burda ol hep, kacamak yapmaddin demi gözunu sevdiiiiimmm.
sen ne yidin yavru gu$ummm ?
umarim iyi gelir tatil canim, 2 cocukla baya yorulmussundur ihtiyacin var kesin tatile
hee zeyasim bide sen kayseride birine kapak yapicaktin demio ani ben cok merak ediyorum :)
kuzum yaaa sen bu menuyle nasil zayiflamadin 3 haftadir???
Hoş geldin tatlım.3 haftada 3 kilo iyi yahu çok değil.tatilde biraz gevşemeye izin olmalı ne de olsa kırk yılda bir ve bir geri dönüşü olmayacak o günlerin.Selam kizcelerim,
nasilsiniz? ben tatilden cumartesi sabah döndüm. Hafta sonu dinlenirim dedim, gelen giden oldu dinlenemedim valla
3 haftada 3 kilo aldim. Cok canim sikkin... Bugunden itibaren dikkat etmem $art oldu.
NESIL, 58 kilo oldunmu?
ZEYAS, 60 kilo yu gördünmu?
VALENTIN, 65 in altina düstunmu?
ANTEPLI, sonunda geri döndünmu?
MASUM, sen nöruyong?
Semos hoşgeldin canim umarım cok eglenmissindir yas33 benim..1 tane yeter cocuk canım
Evet canım bu halim bile büyük yankı uyandıracak eminim....
Hemde nasıl ihtiyacım var bi bilsen bu pekkafa dinlendirecek bir tatil değil ama değişiklik güzel yinede.
Geçen haftadan beri sürekli yiyorum semocum toparlayamadım kendimi.bugünde çok yedim aslında mısır yemeseydim iyiydi ama sabah çok erken yemiştim oyuzden öğlen acıjtım.. çok zor gidiyor semocum 64 ü hiç görmedim kırılma noktam bence vücudum direniyor haftalardır.bende zorlamamaya karar verdim.65te sabit kalıpvayramdan sonra tekrar başlayacağım.
Hoş geldin tatlım.3 haftada 3 kilo iyi yahu çok değil.tatilde biraz gevşemeye izin olmalı ne de olsa kırk yılda bir ve bir geri dönüşü olmayacak o günlerin.
64 e kadar geldim semocuğum sonra bir sıçrama oldu tekrar geriye..düzeltmeye çalışıyorum kendimi.
hosbulduk canikooo, evet tatil iyi gecti
Allah bagislasin adacim, bahti guzel olsun insallah
Eeeh naptin spora basladinmi sen?
2 cocukla ugrasmak ilgilenmekte, full time i$e bedel diye dusunuyorum ben :)
Evet bencede aynen dedigin gibi, vucudun 65 kiloda direnc gösteriyor sanirim. derin de baya bi ugrasmisti o dircenci kirmak icin. Aynen dedigin gibi boyle kilonu sabit tut bir süre, bayram ve tatilden sonra tam gaz tekrar devam edersin
Gurban oldugum sende hosgeldin, nassin gadinim?
3 haftada 3 kilo cok kiiizzzz, pohcalari, simitleri, gözlemeleri, pideleri, indirdim löp löpdaha kilo alirdim ama cok gezdik yuruduk onunda yapmasaydim kesin 5 kilo alirdim
64e kadar gelmende cok super canim, sonuc itibari ile yapabildiginin ispati :)
simdi kac oldun? 65 mi?
Selam kızceler.benim kardeşim geldi bugün bana beraber kahvatı yaptık bieazdan dışarı dolaşmaya çıkcaz.kilom sabit 65,7 çıktım bu sabah.mutluyum huzurluyum kızlar
hosbulduk canikooo, evet tatil iyi gecti
Allah bagislasin adacim, bahti guzel olsun insallah
Eeeh naptin spora basladinmi sen?
ohhhhhh yağ bal olsun datlışımahaftasonu biraz yularımı koyverdim saldım çayıra kendimi o ne salma gurban olduğum.neyse hedayesini pazartesi sabahı tartıda gördüm .büktüm boynumu teşekkür ettim efendi efendi.napak gardeş yemiyelim mi arada sırada
gız zeyas valla acaba bende şizofreni varda buraya bi zeyas bi valentin olarak mı giriyom yıfrım ha! 65.7 im balam
oh gezin valla havada pek güzel bugün çocuklarda hava alır siz de
Amin canım Allah hepimizin Kuzularını bağışlasın .....Spora dün itibarı ile tekrar başladım dün akşam 45 dakika yürüyüş bandında tempolu yürüdüm birazdan kuzum uyuyor eliptik yaprım akşamada yürüyüş yaparım...
Sabah karatay kahvaltısı
akşam
patlıcanlı domatesli zeytinyağlı yemek yaptım yanında cacık
spor yaparım sonrada keyif çayı içerim))
nası ilk defa kızz , cidden iç yapmadın mı açamadım tarifi ama ben şöyle yapıyorum
zeytinyaglı yada kıtymalı yapılıyorum
soganı kavuruorum fasulyeleir atıyorum üstüne yaz ise bol domates rndeliyorum salça koymuyorum sarımsakta atıyorum kendi suyu ile pişiriyorum
kışın düdüklüye atıyorum sogan , salça, sarımsak dogruyorum fasulyeleri azcık kavurup suyunu ekleyip kapatıyorum.
nası ilk defa kızz , cidden iç yapmadın mı açamadım tarifi ama ben şöyle yapıyorum
zeytinyaglı yada kıtymalı yapılıyorum
soganı kavuruorum fasulyeleir atıyorum üstüne yaz ise bol domates rndeliyorum salça koymuyorum sarımsakta atıyorum kendi suyu ile pişiriyorum
kışın düdüklüye atıyorum sogan , salça, sarımsak dogruyorum fasulyeleri azcık kavurup suyunu ekleyip kapatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?