Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evet canım bu halim bile büyük yankı uyandıracak eminim....
Hemde nasıl ihtiyacım var bi bilsen bu pekkafa dinlendirecek bir tatil değil ama değişiklik güzel yinede.
Geçen haftadan beri sürekli yiyorum semocum toparlayamadım kendimi.bugünde çok yedim aslında mısır yemeseydim iyiydi ama sabah çok erken yemiştim oyuzden öğlen acıjtım.. çok zor gidiyor semocum 64 ü hiç görmedim kırılma noktam bence vücudum direniyor haftalardır.bende zorlamamaya karar verdim.65te sabit kalıpvayramdan sonra tekrar başlayacağım.

Semos hoşgeldin canim umarım cok eglenmissindir yas33 benim..1 tane yeter cocuk canım

Günü özetlersem bugün fazla kacirdim yine...
sabah,klasik kahvalti
öylen coook yedimsicacik yufka ekmeyi yapmis komsum icinede un helvasi koyup yedikce yedim valla...
aksamda sadece yogurtlu havuc salatasi yedim.Benim regil basladimi kendime zor hakim oluyorum canim sürekli tatli seyler cekiyor

Hoş geldin tatlım.3 haftada 3 kilo iyi yahu çok değil.tatilde biraz gevşemeye izin olmalı ne de olsa kırk yılda bir ve bir geri dönüşü olmayacak o günlerin.

64 e kadar geldim semocuğum sonra bir sıçrama oldu tekrar geriye..düzeltmeye çalışıyorum kendimi.

Semos hoşgeldin canim umarım cok eglenmissindir yas33 benim..1 tane yeter cocuk canım

hosbulduk canikooo, evet tatil iyi gecti
Allah bagislasin adacim, bahti guzel olsun insallah
Eeeh naptin spora basladinmi sen?

2 cocukla ugrasmak ilgilenmekte, full time i$e bedel diye dusunuyorum ben :)
Evet bencede aynen dedigin gibi, vucudun 65 kiloda direnc gösteriyor sanirim. derin de baya bi ugrasmisti o dircenci kirmak icin. Aynen dedigin gibi boyle kilonu sabit tut bir süre, bayram ve tatilden sonra tam gaz tekrar devam edersin

Gurban oldugum sende hosgeldin, nassin gadinim?
3 haftada 3 kilo cok kiiizzzz, pohcalari, simitleri, gözlemeleri, pideleri, indirdim löp löp daha kilo alirdim ama cok gezdik yuruduk onunda yapmasaydim kesin 5 kilo alirdim

64e kadar gelmende cok super canim, sonuc itibari ile yapabildiginin ispati :)
simdi kac oldun? 65 mi?

Selam kızceler.benim kardeşim geldi bugün bana beraber kahvatı yaptık bieazdan dışarı dolaşmaya çıkcaz.kilom sabit 65,7 çıktım bu sabah.mutluyum huzurluyum kızlar

ohhhhhh yağ bal olsun datlışıma haftasonu biraz yularımı koyverdim saldım çayıra kendimi o ne salma gurban olduğum.neyse hedayesini pazartesi sabahı tartıda gördüm .büktüm boynumu teşekkür ettim efendi efendi.napak gardeş yemiyelim mi arada sırada

Selam kızceler.benim kardeşim geldi bugün bana beraber kahvatı yaptık bieazdan dışarı dolaşmaya çıkcaz.kilom sabit 65,7 çıktım bu sabah.mutluyum huzurluyum kızlar

gız zeyas valla acaba bende şizofreni varda buraya bi zeyas bi valentin olarak mı giriyom yıfrım ha! 65.7 im balam

oh gezin valla havada pek güzel bugün çocuklarda hava alır siz de

velantin aslında yeedigin çok bişey degildirde yemeyip birden yiyince löpp kilo oluveriyor işte

dişim fena agrıyor kızlar çektirmeden kurtulmucam ssanırım..

hosbulduk canikooo, evet tatil iyi gecti
Allah bagislasin adacim, bahti guzel olsun insallah
Eeeh naptin spora basladinmi sen?

Amin canım Allah hepimizin Kuzularını bağışlasın .....Spora dün itibarı ile tekrar başladım dün akşam 45 dakika yürüyüş bandında tempolu yürüdüm birazdan kuzum uyuyor eliptik yaprım akşamada yürüyüş yaparım...

Sabah karatay kahvaltısı

akşam
patlıcanlı domatesli zeytinyağlı yemek yaptım yanında cacık

spor yaparım sonrada keyif çayı içerim ))

Sellam kizlar,dün fazla kacirinca sabah+300 ciktim valla neyse yarina kadar tellafi ederim insallah.

kahvalti 1 dilim ekmek,peynir ,zeytin, 1 yumurta

öylen isten geldim yagsiz omlet yaptim yanina 1 dilim ekmek

Aksamda türlü yemeyim var yanina pilav ve salata

Selam MASUMMMMMMMMMMM, hosgeliverdin

hedaye yi derhal geri teslim et canim sende durmasin

masallah azimli kiz bu ya masallah, sende kilo vermeden ziyade cok guzel SIKILASMA olmustur kesin eminim
tatilden önce cok güzel spor yapiyordun, geri baslamana sevindim

nası ilk defa kızz , cidden iç yapmadın mı açamadım tarifi ama ben şöyle yapıyorum
zeytinyaglı yada kıtymalı yapılıyorum
soganı kavuruorum fasulyeleir atıyorum üstüne yaz ise bol domates rndeliyorum salça koymuyorum sarımsakta atıyorum kendi suyu ile pişiriyorum
kışın düdüklüye atıyorum sogan , salça, sarımsak dogruyorum fasulyeleri azcık kavurup suyunu ekleyip kapatıyorum.

haha yok yapmadim hic, valla ilk defa yapicam masum
öyle etli sulu sebzeli yemekler pek tercihim degildi, ama nedense hamile kalinca canim etli sebzeli sulu yemekler istiyo

Gecenlerde kiymali patates yemegi yaptik annemle beraber, cok kolaymis :) onuda canim cekmisti :)))
evet canim tarifte de senin dedigin gibi hemde resimli anlatilmis sadece tarifte sarimsak yazmiyordu, ama tat verir bende atarim

zeytinyağlı yapacaksan ortadan ikiye diliyorsun fasulyeleri canım.

tencerene bir küçük çay bardağı zeytinyağı döküyorsun.küçük küçük doğradığın soğanları yay ,onun üstüne fasulyeler onun üstüne 1 büyük ya da 2 küçük domates doğrayıp (yoksa bir tatlı kaşığı salça) 1 dolu tatlı kaşığı şeker atıp tuzlandırıyorsun 1 çay bardağı su döküp kapa ağzını .kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyorsun .arada bir karıştırmak gerekiyor .

hımm etli istiyorsun demek.tencere yemeği gibisi var mı hayatım en güzeli.hem miden ısınıyor hem demir alıyorsun hem sebze yemiş oluyorsun.hamilelik kişilerin karakterinde çok fark yaratır.

derin dondurucu alıcammm derinlere daldımmm araştır aratır gözlerim pörtledii

aha baska tarif buldum burda sarimsak yaziyo :)
görunuyo demiiii
http://ye-mek.net/tarif/kiymali-taze-fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…