Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben sarımska koyarım hep şekerde atarım zeytin yaglı yaptıma velantinin dedigi gibi

yemekli misafirim geldiyse ve ortaya yapıcaksam genelde zyetinyaglı yaparım

Kızlar bir şey soracağım. Geçmişi biraz okudum ama tam anlayamadım, siz sadece 17'den sonra yemek yemeyerek mi kilo veriyorsunuz, gerçekten işe yarıyor mu? Ek olarak dikkat etmek veya kalori hesabı gibi şeyler de yapıyor musunuz?

hımm etli istiyorsun demek.tencere yemeği gibisi var mı hayatım en güzeli.hem miden ısınıyor hem demir alıyorsun hem sebze yemiş oluyorsun.hamilelik kişilerin karakterinde çok fark yaratır.

ewet haklisin canim, yemek konusunda degi$ik seyler arzuluyorum. hem etli istiyor canim hem sebzeli bide sulu olucak ekmek banicam
ben normalde yemekleri daha cok firinda yaparim, eti tavugu falan. sebzeyide ha$larim veya buharda yaparm.

derin dondurucu alıcammm derinlere daldımmm araştır aratır gözlerim pörtledii

kolay gelsin canim. ugur derin dondurucu geldi ilk aklima
reklamlar da cok gördum sanirim.

aslinda banada lazim ufak bir sey, pohca yapip atmam lazim dondurucuya.
bebek görmesine gelenim cok olucak, simdiden onu dusunuyorum :) dondurucuda hazir elimin altinda olur.

kizlar bugun 30 dakika yurudum. ama sonrasinda cok aciktim patlican yemegimin yaninda ekmekde yedim((( sonra esim dun aksam bayram icin cikolataalmisti onlarinda tadina baktim... aksam esim gelince 30 dakika daha yuruyecem...

kizlar bugun 30 dakika yurudum. ama sonrasinda cok aciktim patlican yemegimin yaninda ekmekde yedim((( sonra esim dun aksam bayram icin cikolataalmisti onlarinda tadina baktim... aksam esim gelince 30 dakika daha yuruyecem...

eneeemmmm ada nettin gu$um.
neyse spor yaptin ya, yedigini ona say. yani kilo almazsinda vermezsinde.

saglik olsun, sikma canini. Hep esinin yuzunden niye almis ki bayram cikolatasini... :)

gezdik geldik hava mükemmel gerçekten haftasonu yğmurundan bi yere çıkmamıştık iyi geldi.
velantin aslında yeedigin çok bişey degildirde yemeyip birden yiyince löpp kilo oluveriyor işte

dişim fena agrıyor kızlar çektirmeden kurtulmucam ssanırım..
geçmiş olsun masum diş ağrısı çok çektim çok zor tedavisi olmuyorsa çektir kurtul en iyisi.
dikkat etmezsen 17 değil 13 de bıraksan yemeyi kilo veremezsin canım.farklı farklı yöntemler yapan arkadaşlarımız var kratay kalori hesabı vs.

Ben de dukan diyetine başladım. Ben de 17 gibi yemeyi kesmeyi düşünüyorum :)

kızlar ben karatayı yapamyyorum bir kaç haftadır
sebebi düzgün yemek yapamamak cevizleirmi filan aldım herşey hazır evde,
bayram sonu başlıyorum şimdiide abartmıyorum tabiki kilo almadım sabitim snaıım
ama sabah kahvaltı yapmak istemiyor cnm eekaratayda kahvaltı olmazsa olmuyor bayram sonrası
başlıycam inşş ..

zaten kalan kilom yılbaşına kadar gider diye düşünüyorum

bugünkü menüm
kahvaltı bir elma
öğle üç kuru kayısı bir avuç ceviz
akşam beş kaşık taze fasulye iki kaşık pilav

bayrama kaç gram eksik çıksam bana kâr :)

Kizcelerrrrr Veee yesil fasulyaaa yimegim mikkemmel oldu

Ellerime saglik

Kizlar bende sabah normal kahvltimiyaptim aksam 17 30 gibi de mercomek corbasi ve iki minik dolma yedim yogurtve salatayla..saat dokuz gibi bi isirik kek attim canim cekti ama tuttum kendimi ben olsam neyse de malum bebise kiyamadim kardesim de inceldi ve cok azimli..cumartesi yi iple cekiyoz

Bugunki menummm:

sabah: 1 domates
ara: kivi ve kutu yogurt
oglen: 3 dilim ekmek, peynirli.
ara: 4 tene ceviz + 2 kuru erik + elma.
aksam: 2 tane kurabiye yemek yaparken + yesil fasulye yemegi kocamaaan tabak ve salata.

Gece: 1 bardak sut

Bugunki menummm:

sabah: 1 domates
ara: kivi ve kutu yogurt
oglen: 3 dilim ekmek, peynirli.
ara: 4 tene ceviz + 2 kuru erik + elma.
aksam: 2 tane kurabiye yemek yaparken + yesil fasulye yemegi kocamaaan tabak ve salata.

Gece: 1 bardak sut
merakla bekliyorum bebeğinin cinsiyetini semo tatlım.ellerine sağlık canım fasulyeyi bende çok severim yarın kısmet olursa biraz alıp dondurucuya atmayı düşünüyorum.bir de bu hafta organik pazardan yoğurtçu diye bir barbunya çeşidi aldım azıcık.çoook hoşuma gitti valla ilk defa rastladım.aslında ne kadar çok yerli çeşit var ama hep fabrikasyon aynı ürünleri yiyip duruyoruz.

datlışım neler aldın Türkiye'den giderken az anlat hele?istanbul'a gelmişsin bir mesaj atsaydın kave içer yemek yerdik birlikte .

Kizcelerim günaydin, hepinizin günü güzel olsun insallah

ewet vallentiii aynen bende merakla bekliyorum, cuma olmadi gitti kac gündur yav Hee kiz cok lezzetli oldu valla yesil fasulyem (bu performansi kendimden beklemiyordum $ahsen)
Yogurtcu mu barbunya nin cinsi? bende ilk defa duyuyorum, normal barbunyadan farkilimi tadi nasil?

valla datlisim kendime 3-4 tane gömlek aldim defacto dan.
bebise 4-5 tane battaniye kucuk aldim, krem rengi ve yesil.
he bide güpürlu mini elbise aldim, cok $irindi dayanamadim aldim

walla valentiiii öglen saat 3te istanbula vardik, ertesi sabah saat 6da ucaga bindik
cok kisa ugradim istanbula

Eklentiler

• elbise.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 425
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…