hımm etli istiyorsun demek.tencere yemeği gibisi var mı hayatım en güzeli.hem miden ısınıyor hem demir alıyorsun hem sebze yemiş oluyorsun.hamilelik kişilerin karakterinde çok fark yaratır.
derin dondurucu alıcammm derinlere daldımmm araştır aratır gözlerim pörtledii
semo cinsiyeti belli degil dimi hala
kizlar bugun 30 dakika yurudum. ama sonrasinda cok aciktim patlican yemegimin yaninda ekmekde yedim((( sonra esim dun aksam bayram icin cikolataalmisti onlarinda tadina baktim... aksam esim gelince 30 dakika daha yuruyecem...
gezdik geldik hava mükemmel gerçekten haftasonu yğmurundan bi yere çıkmamıştık iyi geldi.ohhhhhh yağ bal olsun datlışımahaftasonu biraz yularımı koyverdim saldım çayıra kendimi o ne salma gurban olduğum.neyse hedayesini pazartesi sabahı tartıda gördüm .büktüm boynumu teşekkür ettim efendi efendi.napak gardeş yemiyelim mi arada sırada
gız zeyas valla acaba bende şizofreni varda buraya bi zeyas bi valentin olarak mı giriyom yıfrım ha! 65.7 im balam
oh gezin valla havada pek güzel bugün çocuklarda hava alır siz de
geçmiş olsun masum diş ağrısı çok çektim çok zor tedavisi olmuyorsa çektir kurtul en iyisi.velantin aslında yeedigin çok bişey degildirde yemeyip birden yiyince löpp kilo oluveriyor işte
dişim fena agrıyor kızlar çektirmeden kurtulmucam ssanırım..
dikkat etmezsen 17 değil 13 de bıraksan yemeyi kilo veremezsin canım.farklı farklı yöntemler yapan arkadaşlarımız var kratay kalori hesabı vs.Kızlar bir şey soracağım. Geçmişi biraz okudum ama tam anlayamadım, siz sadece 17'den sonra yemek yemeyerek mi kilo veriyorsunuz, gerçekten işe yarıyor mu? Ek olarak dikkat etmek veya kalori hesabı gibi şeyler de yapıyor musunuz?
gezdik geldik hava mükemmel gerçekten haftasonu yğmurundan bi yere çıkmamıştık iyi geldi.
geçmiş olsun masum diş ağrısı çok çektim çok zor tedavisi olmuyorsa çektir kurtul en iyisi.
dikkat etmezsen 17 değil 13 de bıraksan yemeyi kilo veremezsin canım.farklı farklı yöntemler yapan arkadaşlarımız var kratay kalori hesabı vs.
bugünkü menüm
kahvaltı bir elma
öğle üç kuru kayısı bir avuç ceviz
akşam beş kaşık taze fasulye iki kaşık pilav
bayrama kaç gram eksik çıksam bana kâr :)
bugün birazda mecburiyetten böyle oldu akşam da biraz dikkat etmeye çalıştım. ekmeğe bende çok düşkündüm şimdi eskisi gibi aramıyorumValla iyi dayaniyorsun masallah, ben senin gibi kahvaltida ekmek yemeden dayanamam
merakla bekliyorum bebeğinin cinsiyetini semo tatlım.ellerine sağlık canım fasulyeyi bende çok severim yarın kısmet olursa biraz alıp dondurucuya atmayı düşünüyorum.bir de bu hafta organik pazardan yoğurtçu diye bir barbunya çeşidi aldım azıcık.çoook hoşuma gitti valla ilk defa rastladım.aslında ne kadar çok yerli çeşit var ama hep fabrikasyon aynı ürünleri yiyip duruyoruz.Bugunki menummm:
sabah: 1 domates
ara: kivi ve kutu yogurt
oglen: 3 dilim ekmek, peynirli.
ara: 4 tene ceviz + 2 kuru erik + elma.
aksam: 2 tane kurabiye yemek yaparken+ yesil fasulye yemegi kocamaaan tabak ve salata.
Gece: 1 bardak sut
merakla bekliyorum bebeğinin cinsiyetini semo tatlım.ellerine sağlık canım fasulyeyi bende çok severim yarın kısmet olursa biraz alıp dondurucuya atmayı düşünüyorum.bir de bu hafta organik pazardan yoğurtçu diye bir barbunya çeşidi aldım azıcık.çoook hoşuma gitti valla ilk defa rastladım.aslında ne kadar çok yerli çeşit var ama hep fabrikasyon aynı ürünleri yiyip duruyoruz.
datlışım neler aldın Türkiye'den giderken az anlat hele?istanbul'a gelmişsin bir mesaj atsaydın kave içer yemek yerdik birlikte .
günaydın kızlarrr tatile 1 kala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?