Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kizlaaaaaaaarrrrrrr menu me yorum yapin layyynnnn

Bugunki menummm:

sabah: 1 domates
ara: kivi ve kutu yogurt
oglen: 3 dilim ekmek, peynirli.
ara: 4 tene ceviz + 2 kuru erik + elma.
aksam: 2 tane kurabiye yemek yaparken + yesil fasulye yemegi kocamaaan tabak ve salata.

Gece: 1 bardak sut

Canım menün güzel ama hamilelikte yumurta eksik etme kayısı kıvamında haşla hergün 1 adet yemelisin. Ben hamileliğimde hergün 1 yumurta yedim bebek daha kuvvetli olurmuş.... Sabah çok az yediklerin bence sabah ve öğle biraz ye akşamı hafif tutmaya çalış...

Merhaba Kızlar

Karatay diyetine başladığımdan buyana ne tuhaftır ki aşırı kabızlık yaşıyorum artık ağrılarım olmaya başladı. kızımda aynı sorunu yaşmaya başladı yavrum zorla tuvaletini yapıyor.. Bu sabah düşündüm kızımla ben ortak ne yiyioruz ve fark ettim ki Ceviz her sabah oda bende kahvaltımızı cevizle yapıyoruz çünkü kızım hala bizim yedikleirmizi yiyemiyor yani hala katı yiyecekte sorunlarımız var kusuyor hergün çorbası vardır onun ama benim menüm farklı yani tek ortak yediğimiz kahvaltı oda ceviz ara vermeye karar verdim bugun itibarı ile ceviz yemiyorum kızımada vermiyorum çok fazla sütlü ürünler tüketildiğinde kabızlık yaparmış ee kahvaltıda peynir sonra hergün yoğurt yada cacık belkide bundan oldu bilmiyorum biraz ara verip denemek istiyorum. Eğer kabızlık problemim cevizden kaynaklanıyorsa sanırım karatay diyeti yapmayacam....

Her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum eskiden düzenliydi ama şimdi yeşil çayda kar etmiyor.....Özellikle hafta sonu bağırsaklarım için denemediğim bitki çayı , kayısı falan banamısın demedi yaniii ...Karatay diyeti yapan arkadaşlar sizlerde böyle sorun oldu mu ??????

Eskiden cevizi balla birlikte yerlermiş ki birbirini dengelesin diye öyle okudum.

hımmm birde karatay diyetinde balık yağı kullanmak gerekiyor ki ben bunu yapmadım hala almadım balık yağı... Balık yağı bağırsak çalıştırıyormuş bir arkadaşım diyetisyene gitmişti yazın dr ona balık yağı günde 2 ölçek içmesini önermiş... Belki ben balık yağı kullanmadım diye sıkıntı yaşadım bilemiyorum...

ewet canim yumurta eksik dedigin gibi. cok haklisin.
yarindan itibaren sabah 5 dakika erken uyanip yumurta yapim, haslama yada omelet. (öglen yerim)

tatilde aldigim kilolarin birazini vereyim canim yaaa, yada 1 ay kilo almiyim diyorum, ondanda biraz dikkat etmeye calisiyorum.

güzel yorumun icin tesekkur ederim adacimmmmm :kk37:

adacım ,
bende karatay yaptım kabızlık yaşadım ama ben hep müzmin kabır oldugum için karataydan diyemiyorum
ama karatay yapanların çogu bagırsaklarının düzeldigini söylüyorlar yagı eksik yiyoruz bence biz eksik yemesek emenim kabızlık gider ben bayram sonu full başlıyorum karataya ve
yagıda ekliycemm , salatalarımaaa

semoş
menün bana az geldi sabah özelliklee yımırta nirde yımırta

hee dogru diyon canim, yimirta eksik dedigin gibi.
sabah 5 dakka erken uyanip haslama yada omelet yapayim, öglen i$ yerinde yerim

bende şu ara ara verdm yumurta ve cevize bayramm sonrası karataya başlıycam
ozman yiyim diye bıkkınlık olmasın , şuanda peynrili salata filan yiyorum genede
dişimin agrısındna birşey yiyemiyorum gerçide

bende şu ara ara verdm yumurta ve cevize bayramm sonrası karataya başlıycam
ozman yiyim diye bıkkınlık olmasın , şuanda peynrili salata filan yiyorum genede
dişimin agrısındna birşey yiyemiyorum gerçide

hee yaa fazlasi insani biktiriyor yimirtanin valla.

doktora gittinmi canim, disin icin?
cok bekleme ya git hemen, dis agrisi cok kotu

Bugunku menum:

sabah: kivi
ara: kutu yogurt + 2 kuru erik, 6 ceviz.
öglen: 3 dilim ekmek, arasi peynirli
ara: kivi + elma, süt
aksam: dünku kiymali fasulye den yicem + salata.
gece: süt

simdilik 1 litre su icmisim, 1 litrede aksam evde icerim insallah.

ay ok gitmedim
daha dogrusu geçen hafta gittim geçici dolgu yaptı ama sanırım kanala giricek :

birde 20 lşk dişim var çekilcek hiç huzurum yok

menünde kahvaltı çok zayıf

Kızlar bütün gün hazırlık yaptım yarın sabah yola çıkıyoruz anca girebildim.internet bulabilirsem girmeye çalışırım.10 gün sonra görüşmek üzere...
kizlaaaaaaaarrrrrrr menu me yorum yapin layyynnnn
Kızlarında dediği gibi semocum kesinlikle kahvaltı yapmalısın yımırtalı...abır cuburdan uzak dur fıstığım.bu arada oğlan oülan desik gitmiş kız elbisesi almışsın bayıldım çok tatlı.kızları giydirmesi çok zevkli oluyor.cinsiyet konusunda hakkınızda hayırlısı olsun.
Canım benimde tam tersi kabızlık yaşamadım hiç.masumun dediği gibi salataya koyduğun yağı artırabilirsin.sabahları bol tereyağında yumurya omlet yapabilirsin.ceviz yerine kabuklu yer fıstığı kavrulmamış badem fındık kaju da tüketebilirsin.

Günaydın
sabah
kalkar kalkmaz 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi biraz ceviz kahve

bugün yeniden 64 lü rakamlardayım.acaba 63 lü rakamları bayram sabahı görür müyüm diye biraz kasacağım ve yumurtaya yükleneceğim.moralim kötü bu aralar umarım yeme atakları geçrimem tam yeniden buraları gördükten sonra.

taze kabuklu alıp pişirdim ondan mı nedir çok güzel geldi tadı.

beyaz renginin üzerinde ince ince siyah çizgiler var tipi pek yakışıklı

elbiseye de bayıldım gerçekten prenses elbisesi gibi

datlı valentin bacın der ki

semocan kendine bak iyi

Günaydin tatliskolarimmmm,

Bugun sabah 2 tane yimirta hasladim :) öglen onu yicem, biraz ekmek ve peynirle.
(internette arastirdimda yumurta yiyen annelerin bebekleri bagisiklik sistemleri daha güclu oluyormus)

bende ekmege, hamur i$ine, abur cubura ve gazli iceceklere cok dikkat ettim tatilden geldigimden beri.
(malum tatilde köstürdüm sekerli cayi ve hamur i$ini falan)

tartida cok hafif dü$ü$ler gördüm, rahatladim birazcik :) insallah yarin sabaha biraz daha düser kilom :)
cünkü yarin aksam doktorda randevum var, 3kilo almis görurse kizar bana

ay ok gitmedim
daha dogrusu geçen hafta gittim geçici dolgu yaptı ama sanırım kanala giricek :
birde 20 lşk dişim var çekilcek hiç huzurum yok
menünde kahvaltı çok zayıf

kiyamam ya, Allah sifa versin canim. inanirim hic huzur vermez di$ agrisi
kahvaltiya cok zamanim olmuyo masumum, bide sabah cok i$tahli olmuyorum ben

Hayirli yolculuklar canim, iyi bak kendine. Tatilin keyfini cikar bol bol gez toz

sagol canim, bende bayildim, dayanamadim aldim :) evet yarin aksam doktor randevum cok heycanliii yarin aksam hemen yazarim buraya :)

Afiyet bal seker olsun canim, eminim senin elinde dilin kadar tatlidir. O yemek dadindan yenmemistir walla :)
hihi bakalim bizim bebis erkek olursa, elbiseyi bi arkadasa götururum belki oda yeni dogum yapti...
(elbiseyi vermeye kiyabilirsem tabi haha)

bugun yimirta hasladim 2 tane aybalam :)

selam datliskom,

oleyyyy 64 mu superrrr
insallah 63u görursun canim

moralin neden kötü gadinim, kim üzdü seni? Daha dogru seni üzmeye cesaret eden o patavatsiz kim?

günaydın bu elbsie nirde ben niye göremedimmm :))

zeyas iyi tatiller canım

velantin fazlaıklar gitmiş mi yani ?

selam datliskom,

oleyyyy 64 mu superrrr
insallah 63u görursun canim

moralin neden kötü gadinim, kim üzdü seni? Daha dogru seni üzmeye cesaret eden o patavatsiz kim?
tişikkir idirim ahahaha he umarım 63 lü rakamları görürüm balım bu hafta.bayram ya millete hava yapcam reçeteler verip şunu ye bunu yime diye ahkamımı kesicem sonra da davetlerde ki bilumum yimeklere abanıp hayatın datlarına bakacam

yumurta süper bir besin iyi etmişsin.gız yarın kız mı erkek mi öğrenir öğrenmez at mesajı.valla hepimiz meraktayız ciddi ciddi

bi de kendine yoğurt yapsan az pastorize sütlerle....bir kase yesen ev yoğurdunu hergün.oo bakıyorum kiviler götürülüyor fitamin kaynağı

evet masum eksiledim kendimi ama evde donut var gidip gelip elimle yokluyorum hıffffffff ama şimdilik valentin demir leydi modlarında ısırıklamadım

maşalahhh senn çok hızlı kilo veriyorsunnnn

benimde karnım zil çalıyor ama diş agrım dünyayı zindan etti bana
antibiyorik aldım yogurt var yesemmm mi diye düşünüyorum

günaydın bu elbsie nirde ben niye göremedimmm :))

zeyas iyi tatiller canım

velantin fazlaıklar gitmiş mi yani ?

1258 ci sayfada canim, dosya yukledim oraya. o elbisenin benzeerini aldim :)))

amin datlum insallah 63u gorursun haha ahkam kesicem diyo ya uyusss Fazla kacirma ama ha, aziiicik dikkat et. yoksa 65 in üstune cikarsin hemencik. durduk yere canin sikilir bide.

ewet yimirtanin birini sabah yidim birini öglen yidim sagolun var olun kizceler, bana iyi bakiyonus walla :)
ewet kiviler havada ucusuyo, gunluk c vitamini mi ordan aliyorum beybim bide bagirsaklara iyi geliyo
yogurt mi calayim? göle mi calayim yogurdu

he yarin 6.45 te randevum, eve gelir gelmez yazarim valentiiii :) hayirlisi bakalim, acaip heycan yaptim ama
insallah gösterir apuc arasini yoksam bi 4 hafta daha beklicem walla hic bekleyesim yok.

o donut sana göbeginde simit olarak geri dönecek, yada bacaginda selülit olacak, belkide kollarinda sarkan o pis yaglardan olacak... Dü$unsene, 1 anlik heves diye yiyeceksin o donutu sonra onun acisini cekiceksin 3gün.
Kendini berbat ötesi hissediceksin, vicdan azabi kasip kavuracak icini. Gece uyuyamayacaksin donut agir gelecek midene... Suratindan düsen bin parca olucak o donutu yedigin icin.

saha sayyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…