Bugunki menummm:
sabah: 1 domates
ara: kivi ve kutu yogurt
oglen: 3 dilim ekmek, peynirli.
ara: 4 tene ceviz + 2 kuru erik + elma.
aksam: 2 tane kurabiye yemek yaparken+ yesil fasulye yemegi kocamaaan tabak ve salata.
Gece: 1 bardak sut
Canım menün güzel ama hamilelikte yumurta eksik etme kayısı kıvamında haşla hergün 1 adet yemelisin. Ben hamileliğimde hergün 1 yumurta yedim bebek daha kuvvetli olurmuş.... Sabah çok az yediklerin bence sabah ve öğle biraz ye akşamı hafif tutmaya çalış...
adacım ,
bende karatay yaptım kabızlık yaşadım ama ben hep müzmin kabır oldugum için karataydan diyemiyorum
ama karatay yapanların çogu bagırsaklarının düzeldigini söylüyorlar yagı eksik yiyoruz bence biz eksik yemesek emenim kabızlık gider ben bayram sonu full başlıyorum karataya ve
yagıda ekliycemm , salatalarımaaa
semoş
menün bana az geldi sabah özelliklee yımırta nirde yımırta
bende şu ara ara verdm yumurta ve cevize bayramm sonrası karataya başlıycam
ozman yiyim diye bıkkınlık olmasın , şuanda peynrili salata filan yiyorum genede
dişimin agrısındna birşey yiyemiyorum gerçide
Kızlarında dediği gibi semocum kesinlikle kahvaltı yapmalısın yımırtalı...abır cuburdan uzak dur fıstığım.bu arada oğlan oülan desik gitmiş kız elbisesi almışsın bayıldım çok tatlı.kızları giydirmesi çok zevkli oluyor.cinsiyet konusunda hakkınızda hayırlısı olsun.kizlaaaaaaaarrrrrrr menu me yorum yapin layyynnnn
Canım benimde tam tersi kabızlık yaşamadım hiç.masumun dediği gibi salataya koyduğun yağı artırabilirsin.sabahları bol tereyağında yumurya omlet yapabilirsin.ceviz yerine kabuklu yer fıstığı kavrulmamış badem fındık kaju da tüketebilirsin.hımmm birde karatay diyetinde balık yağı kullanmak gerekiyor ki ben bunu yapmadım hala almadım balık yağı... Balık yağı bağırsak çalıştırıyormuş bir arkadaşım diyetisyene gitmişti yazın dr ona balık yağı günde 2 ölçek içmesini önermiş... Belki ben balık yağı kullanmadım diye sıkıntı yaşadım bilemiyorum...
Kizcelerim günaydin, hepinizin günü güzel olsun insallah
ewet vallentiii aynen bende merakla bekliyorum, cuma olmadi gitti kac gündur yavHee kiz cok lezzetli oldu valla yesil fasulyem (bu performansi kendimden beklemiyordum $ahsen)
Yogurtcu mu barbunya nin cinsi? bende ilk defa duyuyorum, normal barbunyadan farkilimi tadi nasil?
valla datlisim kendime 3-4 tane gömlek aldim defacto dan.
bebise 4-5 tane battaniye kucuk aldim, krem rengi ve yesil.
he bide güpürlu mini elbise aldim, cok $irindi dayanamadim aldim
walla valentiiii öglen saat 3te istanbula vardik, ertesi sabah saat 6da ucaga bindik
cok kisa ugradim istanbula
ay ok gitmedim
daha dogrusu geçen hafta gittim geçici dolgu yaptı ama sanırım kanala giricek :
birde 20 lşk dişim var çekilcek hiç huzurum yok
menünde kahvaltı çok zayıf
Kızlar bütün gün hazırlık yaptım yarın sabah yola çıkıyoruz anca girebildim.internet bulabilirsem girmeye çalışırım.10 gün sonra görüşmek üzere...
Kızlarında dediği gibi semocum kesinlikle kahvaltı yapmalısın yımırtalı...abır cuburdan uzak dur fıstığım.bu arada oğlan oülan desik gitmiş kız elbisesi almışsın bayıldım çok tatlı.kızları giydirmesi çok zevkli oluyor.cinsiyet konusunda hakkınızda hayırlısı olsun.
Canım benimde tam tersi kabızlık yaşamadım hiç.masumun dediği gibi salataya koyduğun yağı artırabilirsin.sabahları bol tereyağında yumurya omlet yapabilirsin.ceviz yerine kabuklu yer fıstığı kavrulmamış badem fındık kaju da tüketebilirsin.
taze kabuklu alıp pişirdim ondan mı nedir çok güzel geldi tadı.
beyaz renginin üzerinde ince ince siyah çizgiler var tipi pek yakışıklı
elbiseye de bayıldım gerçekten prenses elbisesi gibi
datlı valentin bacın der ki
semocan kendine bak iyi
Günaydın
sabah
kalkar kalkmaz 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi biraz ceviz kahve
bugün yeniden 64 lü rakamlardayım.acaba 63 lü rakamları bayram sabahı görür müyüm diye biraz kasacağım ve yumurtaya yükleneceğim.moralim kötü bu aralar umarım yeme atakları geçrimem tam yeniden buraları gördükten sonra.
tişikkir idirim ahahaha he umarım 63 lü rakamları görürüm balım bu hafta.bayram ya millete hava yapcam reçeteler verip şunu ye bunu yime diye ahkamımı kesicem sonra da davetlerde ki bilumum yimeklere abanıp hayatın datlarına bakacamselam datliskom,
oleyyyy 64 mu superrrr
insallah 63u görursun canim
moralin neden kötü gadinim, kim üzdü seni? Daha dogru seni üzmeye cesaret eden o patavatsiz kim?
günaydın bu elbsie nirde ben niye göremedimmm :))
zeyas iyi tatiller canım
velantin fazlaıklar gitmiş mi yani ?
tişikkir idirim ahahaha he umarım 63 lü rakamları görürüm balım bu hafta.bayram ya millete hava yapcam reçeteler verip şunu ye bunu yime diye ahkamımı kesicem sonra da davetlerde ki bilumum yimeklere abanıp hayatın datlarına bakacam
yumurta süper bir besin iyi etmişsin.gız yarın kız mı erkek mi öğrenir öğrenmez at mesajı.valla hepimiz meraktayız ciddi ciddi
bi de kendine yoğurt yapsan az pastorize sütlerle....bir kase yesen ev yoğurdunu hergün.oo bakıyorum kiviler götürülüyor fitamin kaynağı
evet masum eksiledim kendimi ama evde donut var gidip gelip elimle yokluyorum hıffffffff ama şimdilik valentin demir leydi modlarında ısırıklamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?