Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

aaaaaaaah kizlar, artik konuyu okuyan üyeler tekrar gorunuyorrrrrrrr !!!!!!!!!

Bugunku menum

sabah: 3 biskeeeevit + 1 yimirta haslanmis
ara: 5 ceviz + 1 kutu yogurt
öglen: 3 dilim ekmek peynirli + 1 yimirta
ara: 1 kutu süt, sonra kivi ve elma
aksam: henuz bilmiyorum, belki ton balik ve salata

2 bardak daha süt icicem.
1 litre su ictim, evde de icmeye calisicam.

semoşşşşş zati uzun zmandır görnüyo kuşum yeni mi farkettin kızzz

menünü begendim

semoşşşşş zati uzun zmandır görnüyo kuşum yeni mi farkettin kızzz

menünü begendim

haha ben tatile gittikten sonra gorunmeye basladi ozamanttttttt :)
optum datliskom, iyi bak kendine. görusuruk yarin

umarım kremalı püsküüttür canım kremasında kalsiyum vardır diye ben hep yiyorum bol bol kalsiyum alıyorum böylece menapoza yatırım tebi.düşünmek lazım ileri ki yılları.mesela bol sütlü çikolatalar alırım onda da bi sürü kalsiyum var...çikolatanın kaadının üstünde diyorlar ki bol miktarda süt ihtiva ediyor.

datlışım şöyle bi hayali menü yazayım gün olur belki denemek istersin

sabah
1 büyük bardak süt (içine bir kaşık bal )/taze sıkılmış elma ya da portakal suyu
1 yumurta(üstüne 1 tatlı kaşığı zeytinyağı gezdirilmiş)
1 ince dilim keçi peyniri
1 yemek kaşığı pekmez (organik/ev yapımı özellikle keçiboynuzu ya da üzüm)

ara bir elma/ avokado,5 ceviz

öğlen

ton balıklı /etli /hindili sandviç

yoğurt /ayran

ara

mevsim meyveleri

akşam
sulu etli yemek / 3 köfte/hindi ve yanında haşlanmış sebze(brokoli özellikle)
salata
ayran/sarımsaklı yoğurt sebzelerin üstüne

yatarken bir büyük bardak süt(ballı)

avokadoyu bir incele gogıldan istersen cidden çok faydalı.bi de bizim veletler yese.neyse en azından pekmezi zorla da olsa içiriyorum.ceviz hele nasıl faydalı .bir de semoşum fıstık canım bulabilirsen yer fıstığı işlenmemiş.buzdolabına koyarsın bayatlamaz.

Hahaha kremali biskevit severmis bak bak bak. Boşta yemiyo cadalozzz :-D

Valentiiii nabtin guzum, oha falan oldum :-D
Avokado yu hic sevmiyom datlim yaaa. Faydalarina bir bakayim google da, cok faydaliysa lecburen yerim belki

o yazdiklarini ben sabah yisem, gun boyu tok olurum zaten :-D

Ama menu cogghh yagşi olmuş, kahvaltiyi hafta sonu denicem insallah bakalim

gadınım ,sanırsam sana diye ne kadar canımın çektiği şeyler varsa onu yazmışım.gız insan gibi yimeyi özledim yeminle fekatttt bütün güzel şeylere şimdilik böle yapıyoruz

aslında çeşit çok fazla gözüküyor...yoksa gayet normal menü.o kahvaltı ne ki !kuş kadar .bir tabağın bile 3'te birini kaplar anca.dişimin govuğuna yitmez ama evet diyoruz :)

peynirle karıştırıp azıcık da soğan ve domates doğra içine incecik öyle dene bir avokadoyu.

Günaydin datlim,

hahaha valla caninin cektigi seylerde hep saglikli masallah. onlari yemek istiyorsan ku$um, yiyebilirsin ama bir kural var tabi, spor yapicaksin hergun. hee kizzz sen hic spor yapmiyon, iyice biraktin sporu? yuzmeye gidiyordun bir ara, spor salonuna gidiyordun????

Ah bak iyi fikir bu !!!! peynirle karistirip, sogan domates dograyim icine? sogani bide domatesi azicik tavada kavurayimmi o zaman?

27 EYLÜL - 03/10/2014

Valentin .. (71,5) - (toplam -06,50) ... 65.00 - ? ( - gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... 63.40 - ? ( - gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,00) ... 65.90 - ? ( - gram )

Ada ..........(75,0) - (toplam -03,00) ... 71.70 - ? (- gram )

Masum .....(71,0) - (toplam -03,30) ... 68,30 - ? ( - gram)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.00 - ? (- gram )

Sisilm.......( 67.9) - (toplam-o8,80) ... 60,90 - ? ( - gram )

Feslegen....(63.0) - (toplam- ?????) ... ????? - ? ( - gram)

Anteplim...(80.0) - (toplam - ????) ... 78,00 - ? ( - gram )

Semo ..... (69 hamiş) (toplam + 05,50) . 72,00 - 74,5 (+2.500 gram)

Merhaba Kızlar

Dün gelemeidm çok rahatsızdım dizim felaket ağrıyordu ayağa bile kalkamıyordum çok mu spor yaptım yanlış bir hareket mi anlamadım büyük bir acı ile uyandım neyseki şuan çok az bir ağrım var.. Jel falan sürdüm ağrı kesici aldımda geçti gibi...Korkumdan eşime spordan olduda demiyorum hemen diyecek ki yapma sporrrr ama ben azimliyim dizim iyileşsin başlayacam tekrar....

Karatay diyetine alıştım bırakmak istemiyorum ama kabızlık olayını çözemedim ceviz 2 gündür yemiyorum kızımada vermiyorum kızım düzelir gibi oldu ama ben hala kabızlık yaşıyorum....Normalde kabızlığı takmam ama bende makat çatlaklığı ( Analfüssür ) var kesinlikle kabız olmamam gerekiyor....Bu yüzden ceviz yerine kahvaltıda yer fıstığını yemeye denemeye karar verdim...zeytinlerime artık saf zeytin yağı döktüm biraz pul biber belki böyle daha çok işe yarar .. Açıkcası bir kaç gündür diyet yapmıyorum sağlamda yedim ona rağmen sadece 100 gr almışım )))bugun tartıda 100 gr görünce şükrettim ki ben kesin +1 kilo gelmiştir dedim....

Hepinize güzel bir bayram diliyorum yarın kilo bildirimi için gelirim inşallah 100 gr giderde aynı kalırım ......bayram sonrası dört elle diyetime yeniden başlayacam dizimde dinlensin sporada başlarım tekrar....

Semoşşşşş Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu????

Cok gecmis olsun canim, insallah mühim bir sey degildir diz agrin.. umarim hemen iyile$ir.
spor yaparken fark etmedini icittigini?

Senin kabizlik mevzun ilginc canim ya... Benim bildigim ceviz kabizlik yapmaz ama bilemedim...
Sabah ac karnina ilik limonlu ilik su ic. Sabah ac karnina kivi de iyi geliyor.
Gunde ne kadar su iciyorsun? acaba suyumu son dönemlerde az ictinki?

Bugun aksama belli olucak cinsiyeti insallah adacim :) yazarim aksam topige
(insallah gosterir bebis bacak arasini bide o var, ya gostermezse)

Kizlaaaaaarrrrrr kizim olucak insallahhhhh :-D

Kizlaaaaaarrrrrr kizim olucak insallahhhhh :-D
Allah tamamına erdirsin inşallah canımmmmm

sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

en güzeli kız olması.çoğunluk aynı şeyi söyleyecektir eminim.kız çocuk başka oluyor.ne varsa kızlarda var tatlım...

gız içine doğmuş ...annesi şahane elbiseyi alınca umutlarını boşa çıkarmıyım demiştir:)

Yapıyorum canım vaktim kalmadı anlatırım sonra. avokadoya hepsi çiğ konulmalı kavurmak yok

semocum tebrikler her annenin bir kiz evladina ihtiyaci var bence saglikla kucagina alman dilegiyle...

Sagol canimmm, bende cok sevindim kiz olursa bana arkadas olur ilerde :)))
Hihi herkes bana erkek olur demisti acikcasi bende saskinim :-D

Sagol datliskolarin datliskosu. Insallah senin gibi datlis olur kizim :)))

Insallah hayirli evlat olur valentinim :)
Sagligida kilosuda iyi yerinde masallah 206 gram dedi doktor :)))

Seninde bayramin mubarek olssunnnn optum ellerinden hihi

Merhaba kıxlaaaaaaaaarrrrrr hepinizin bayramı mübarek olsunnnn büyüklerimin ellerinden öperim semoooooooo cok sevindimmmmmmmm inşaallah saglıklı mutlu kucagına alırsın bebişiniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…