semoşşşşş zati uzun zmandır görnüyo kuşum yeni mi farkettin kızzz
menünü begendim
umarım kremalı püsküüttür canım kremasında kalsiyum vardır diye ben hep yiyorum bol bol kalsiyum alıyorum böylece menapoza yatırım tebi.düşünmek lazım ileri ki yılları.mesela bol sütlü çikolatalar alırım onda da bi sürü kalsiyum var...çikolatanın kaadının üstünde diyorlar ki bol miktarda süt ihtiva ediyor.Bugunku menum
sabah: 3 biskeeeevit + 1 yimirta haslanmis
ara: 5 ceviz + 1 kutu yogurt
öglen: 3 dilim ekmek peynirli + 1 yimirta
ara: 1 kutu süt, sonra kivi ve elma
aksam: henuz bilmiyorum, belki ton balik ve salata
2 bardak daha süt icicem.
1 litre su ictim, evde de icmeye calisicam.
Hahaha kremali biskevit severmis bak bak bak. Boşta yemiyo cadalozzz :-D
Valentiiii nabtin guzum, oha falan oldum :-D
Avokado yu hic sevmiyom datlim yaaa. Faydalarina bir bakayim google da, cok faydaliysa lecburen yerim belki
o yazdiklarini ben sabah yisem, gun boyu tok olurum zaten :-D
Ama menu cogghh yagşi olmuş, kahvaltiyi hafta sonu denicem insallah bakalim
gadınım ,sanırsam sana diye ne kadar canımın çektiği şeyler varsa onu yazmışım.gız insan gibi yimeyi özledim yeminlefekatttt bütün güzel şeylere şimdilik böle yapıyoruz
aslında çeşit çok fazla gözüküyor...yoksa gayet normal menü.o kahvaltı ne ki !kuş kadar .bir tabağın bile 3'te birini kaplar anca.dişimin govuğuna yitmez ama evet diyoruz :)
peynirle karıştırıp azıcık da soğan ve domates doğra içine incecik öyle dene bir avokadoyu.
Merhaba Kızlar
Dün gelemeidm çok rahatsızdım dizim felaket ağrıyordu ayağa bile kalkamıyordum çok mu spor yaptım yanlış bir hareket mi anlamadım büyük bir acı ile uyandım neyseki şuan çok az bir ağrım var.. Jel falan sürdüm ağrı kesici aldımda geçti gibi...Korkumdan eşime spordan olduda demiyorum hemen diyecek ki yapma sporrrr ama ben azimliyim dizim iyileşsin başlayacam tekrar....
Karatay diyetine alıştım bırakmak istemiyorum ama kabızlık olayını çözemedim ceviz 2 gündür yemiyorum kızımada vermiyorum kızım düzelir gibi oldu ama ben hala kabızlık yaşıyorum....Normalde kabızlığı takmam ama bende makat çatlaklığı ( Analfüssür ) var kesinlikle kabız olmamam gerekiyor....Bu yüzden ceviz yerine kahvaltıda yer fıstığını yemeye denemeye karar verdim...zeytinlerime artık saf zeytin yağı döktüm biraz pul biber belki böyle daha çok işe yarar .. Açıkcası bir kaç gündür diyet yapmıyorum sağlamda yedim ona rağmen sadece 100 gr almışım)))bugun tartıda 100 gr görünce şükrettim ki ben kesin +1 kilo gelmiştir dedim....
Hepinize güzel bir bayram diliyorum yarın kilo bildirimi için gelirim inşallah 100 gr giderde aynı kalırım ......bayram sonrası dört elle diyetime yeniden başlayacam dizimde dinlensin sporada başlarım tekrar....
Semoşşşşş Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu????
semocum tebrikler her annenin bir kiz evladina ihtiyaci var bence saglikla kucagina alman dilegiyle...Kizlaaaaaarrrrrr kizim olucak insallahhhhh :-D
Allah tamamına erdirsin inşallah canımmmmmKizlaaaaaarrrrrr kizim olucak insallahhhhh :-D
Günaydin datlim,
hahaha valla caninin cektigi seylerde hep saglikli masallah. onlari yemek istiyorsan ku$um, yiyebilirsin ama bir kural var tabi, spor yapicaksin hergun. hee kizzz sen hic spor yapmiyon, iyice biraktin sporu? yuzmeye gidiyordun bir ara, spor salonuna gidiyordun????
Ah bak iyi fikir bu !!!! peynirle karistirip, sogan domates dograyim icine? sogani bide domatesi azicik tavada kavurayimmi o zaman?
semocum tebrikler her annenin bir kiz evladina ihtiyaci var bence saglikla kucagina alman dilegiyle...
Sagol datliskolarin datliskosu. Insallah senin gibi datlis olur kizim :)))Allah tamamına erdirsin inşallah canımmmmm
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
en güzeli kız olması.çoğunluk aynı şeyi söyleyecektir eminim.kız çocuk başka oluyor.ne varsa kızlarda var tatlım...
gız içine doğmuş ...annesi şahane elbiseyi alınca umutlarını boşa çıkarmıyım demiştir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?