Semoooo, hosgeldin bebegim.. :)Kizlaaaaaarrrrrr kizim olucak insallahhhhh :-D
Allah tamamina erdirsin canim
saglikla kucagina alirsin insallah.
Herkeslerin bayrami kutlu olsun.. guzel mutlu tatiller herkese.. :)
Diyetlerimize de biraz tatil iyi gelecek bence.. neredeyse 8 aydir cok yiprandik..
Onumuzdeki hafta bayram fazlaliklarimizi toplamakla gecer, sonra tekrar normale doneriz insallah..
Semoooo, hosgeldin bebegim.. :)
ama sen benim tezimi çuruttun, ben oglusumuz olcak diye bekliodum..
Saka bi tarafa, cok sevindim, kizlar baska bi tatli oluyor. Allah tamamina erdirsin kuzum.. :)
Merhaba kıxlaaaaaaaaarrrrrr hepinizin bayramı mübarek olsunnnn büyüklerimin ellerinden öperimsemoooooooo cok sevindimmmmmmmm inşaallah saglıklı mutlu kucagına alırsın bebişiniiiii
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben size bişey söylicem.
Kızlar sizle birlikte şidmiye kadar 15 kilo verdim bir sene gecicek üstünden nerdeyse ve sizin sayenizde ben insana. Benzedim .. 93 dem 77 e düşüp 77dem 82 geri cıkmayı başardım haha ne yazık kı evet iyice saldım kendimi ama gercrkten sizinle birlikte olmadıgım zaman pluyor bu tam başlıcam dedim izin cıktı başkıcam dedim ev cıktı annem gelmediannem geldi başlıcam dedim okul bailadı okul girdi araya stress den aldım düzene sokum dedim bayram geldi e bayramda vitti sıra düğüne geldi şunum şurasında 20 gün kaldı ve ben kilo aldım haha .. En azından alıkşarımı vermeyr calışıcam ama kızlar azleri cok igmal ettim biliyorum listeden cıkarıldıysamda haklısınız yani kendi suçum herzaman yapıcam yapıcam dedim olmadı fotumada girmiyorum unutuyorum derslerden özür dilerim kızlar ya hakkınxı helal edin sözümde durmadım allah hepinizden razı olsun cokseviliyorsunuz cokk.!!![/QUOTE
evet karatay iyi geliyor ..spor yaptim 45 dakika yuruyus yaptim....ada karatay diyeti candır
Niye kimse yooookkkkk ???? herkes diyeti mi bıraktı ara mı verdiiii ???
Ben yedikleirme çok dikkat edemiyorum ama spor yapıyorum günlük 45 dakika yürüyüş yapıyorum mutlaka bugun akşam yaparım sporumu çünkü kuzum hasta ateşi var gibi uyuyor sürekli onu kontrol ediyorum yanında kitap okuyorum o yüzden akşama yaparım....
sabah
karatay kahvaltısı
öğle
soğan suyu
akşam
yayla çorbası bir kase
zeytinyağlı domatesli tavuk
akşam spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?