Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkeslerin bayrami kutlu olsun.. guzel mutlu tatiller herkese.. :)

Diyetlerimize de biraz tatil iyi gelecek bence.. neredeyse 8 aydir cok yiprandik..
Onumuzdeki hafta bayram fazlaliklarimizi toplamakla gecer, sonra tekrar normale doneriz insallah..

Kizlaaaaaarrrrrr kizim olucak insallahhhhh :-D
Semoooo, hosgeldin bebegim.. :)
ama sen benim tezimi çuruttun, ben oglusumuz olcak diye bekliodum..
Saka bi tarafa, cok sevindim, kizlar baska bi tatli oluyor. Allah tamamina erdirsin kuzum.. :)

Allah tamamina erdirsin canim
saglikla kucagina alirsin insallah.

Sagol canim, amin :)
insallah kucagimada alirim saglikla Rabbim isteyen herkese versin.

hosbulduk Nesilim, nerelerdesin sen cadaloz?
hehe bebik bize sag gösterdi sol vurdu ben doktora gitmeden 2 gun once ruyamda kiz olacagini gördum
valla benim kuzenimde alyansla ve sac telimle bir sey denedi oda oglan dedi bana

Herkese günaydiiiiin,

Öncelikle gününuz güzel gönlunuz ferah olsun kizlar !

Bayraminizida cani gönulden kutlarim, gönul isterdiki ellerinizi gözlerinizi öpeyim... ama sizde öptum sayin bea

Merhaba kıxlaaaaaaaaarrrrrr hepinizin bayramı mübarek olsunnnn büyüklerimin ellerinden öperim semoooooooo cok sevindimmmmmmmm inşaallah saglıklı mutlu kucagına alırsın bebişiniiiii

sagol kusum insallah kucagima alacagim gunu iple cekiyorum :)))
bende senin gozlerinden operim

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben size bişey söylicem.
Kızlar sizle birlikte şidmiye kadar 15 kilo verdim bir sene gecicek üstünden nerdeyse ve sizin sayenizde ben insana. Benzedim .. 93 dem 77 e düşüp 77dem 82 geri cıkmayı başardım haha ne yazık kı evet iyice saldım kendimi ama gercrkten sizinle birlikte olmadıgım zaman pluyor bu tam başlıcam dedim izin cıktı başkıcam dedim ev cıktı annem gelmediannem geldi başlıcam dedim okul bailadı okul girdi araya stress den aldım düzene sokum dedim bayram geldi e bayramda vitti sıra düğüne geldi şunum şurasında 20 gün kaldı ve ben kilo aldım haha .. En azından alıkşarımı vermeyr calışıcam ama kızlar azleri cok igmal ettim biliyorum listeden cıkarıldıysamda haklısınız yani kendi suçum herzaman yapıcam yapıcam dedim olmadı fotumada girmiyorum unutuyorum derslerden özür dilerim kızlar ya hakkınxı helal edin sözümde durmadım allah hepinizden razı olsun cokseviliyorsunuz cokk.!!!

selamm kızlarrr

geçmiş bayramınız kutlu olsun ne var ne yok :))

semocan kızın olcakmış canım maşallahhh

Merhaba Kızlar,

Bayram boyunca yemeklerin dibine vurdum hiç diyet falan yapmadım şuan tartıya çıkmaktan korkuyorum ))) olmadı diyet ilk gün denedim tuttum kendimi öğleden sonra yedim tatlıda yedim pastada yedim yemekte yedim ekmekte yedim ......Ama bir tek dikkat ettiğim 18.00 dan sonra bişey yemedim eee zaten yiyecek yerimde kalmıyordu .....

bugun spora başlıyorum tekrardan sabah karatay diyetine geri döndüm bu akşam da misafirim var ama ben kaçamak yapmam inşallah aslında dağıldım gibi toparlanmam lazım ...bir toparlanıp gaza gelsem süper ilerliyor ....Bu arada gittiğim her misafrlikte bana kilo vermişsin bayağı gitmiş diyorlar anlamadım kilo yerinde sayıyor ama spor çok toplamış beni anlaşılan....

Sabah
karatay diyeti

öğle
soğan suyu

akşam
Zeytin yağlı barbunya 2 kaşık bulgur pilavı ve salata

akşam spor yapamam misafirim var ama birazdan yapacam kuzum uyudu çünkü ....görüşürüz gelirim spordan sonra...

Kızlarr merhabaa bende akşam 5ten sonra yememe kararı aldım. Yaza kadar kilo vermem lazım.
Dukan yaptım ilk gün ölüyodum çünkü et sevmem denedim en azından ama kitabın içinde çok yararlı bilgiler var.
Sonra akdeniz diyeti yaptım bir hafta 3 kilo verdim ramazan bana yaramamıştı 71 olmuştum 65tim şimdi 68im.
Akdenizide bıraktım artık sadece yediklerime dikkat edicem ve akşam 5ten sonra yemiycem. İnşallah bende sizler gibi veririm

Bayram boyunca pazar günü haric calistigim icin pek fark etmedi benim icin.....Malesef biz yurt disinda yasiyanlar pek bayramdan bir sey anlamiyoruz.
Dietime elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum arada bir bugazimi tutamasamda bir iki günde toparliyorum.
Artik esim bile kiziyor bana yeter fazla verme diye...Ama kararliyim 55 görmiyinceye kadar birakmak yok...

Bugün eskiden cok sevdigim fakat dar oldugu icin yillarca giyemediyim eteyimi giydim oukadar mutlu oldum kendimi oukadar iyi hissetimki kizlar anlatamam.....
Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz kizlarrrrrrrr

Merhaba Kızlar

Herkes nerede tatildemisiniz?? .... Zeyas tatilde onu biliyorum diğerleri nerede? bayramdan sonra toparlanmak zor oluyor .. Bende sıkı diyet yapamıyorum ama yinede elimden geldikçe en azından kilo almamaya çalışıyorum...dün spor yapmıştım bu sabah uyandım tekrar dizim ağrımaya başladı.... sanırım spor yaparken mahvettim dizimi ((((Dr gidecem bakalım ne diyecek bana spor yapmaaaa demesinden korkuyorum ((( Eşimin hemen işine gelir yapma yapma bak dr dedi diye söylenmeye başlayacak offfff.......sırf bu yüzden erteliyorum dr olayını belki kendiliğinden geçer diye çok şiddetli değil ağrısı ama spor yapınca ağrımaya başlıyor....

Sabah
karatay kahvaltısı

Öğle
soğan suyu

akşam
barbunya kaldı dünden zeytin yağlı onu yerim salata ile....

kuzum uyudu biraz spor yapayım bakalım ağrım artacak mı görüşürüz diyecem ama kimsecikler yok kiiiiii ((

Kizlar selam.. :)
Ben dahil bir durguluk var ama gececegine eminim..
2 gundur bende spora basladim, bazi ufak yer hareketleri ama hamlamisim, sagim solum onum arkam agriyo her yerlerim.. :)

Bende bu ara belli bi diyet yapmiyorum ama aksam yememeye dewam ediyorum. Ben et filan cok sevmem ama cikolatanin dibine vurdum tatilde.. :)

Modum iyi, iyi hissediyorumm. Biraz dewam edicem boyle.. :)

Niye kimse yooookkkkk ???? herkes diyeti mi bıraktı ara mı verdiiii ???

Ben yedikleirme çok dikkat edemiyorum ama spor yapıyorum günlük 45 dakika yürüyüş yapıyorum mutlaka bugun akşam yaparım sporumu çünkü kuzum hasta ateşi var gibi uyuyor sürekli onu kontrol ediyorum yanında kitap okuyorum o yüzden akşama yaparım....

sabah
karatay kahvaltısı

öğle
soğan suyu

akşam
yayla çorbası bir kase
zeytinyağlı domatesli tavuk

akşam spor

Evet Adacigim, bayramdan beri in cin top oynuyor bende anlamadim nerde bu kizlar?
Bende yediklerime dikkat etmeye calisiyorum elimden geldiyikadar fakat bu hafta farkettim artik cok yavasladi kilo vermem
öylenci calistimmi eve geldiyimde yemek filan yemiyorum fakat meyve tüketiyorum cok aciktimmi acaba meyvedenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…