maşallh dayanamyorum ben şuan çok açıktım spagetti yapmamak için zor tutuyorum kendimi.hiç destekcm yok belkide bu yüzden yemek yerkn ağzma lokmaları sokup uediren bi eşim sonra kilo mu aldın diye soran yine aynı kişi ile bi birlikteliğim var bi akıl verinSabah
2 dilim ekmek,peynir ,zeytin yaninda cay
Öylen
Kuru fasulye yaninda pilav, salata
Aksam
1 elma,2 mandalina(bazen 3 te oluyor)
selammmKizlarrrrrrrrrrr Nerdesinizzzzzzzzzzzz ??????????????
Senin kilo boy kacti canim?Selam Ankaralimm
1.71. 64 canım bugünden itibaren tekrar donuyorum yaş 22Senin kilo boy kacti canim?
Slmlar herkese...ben döndün tatilden dedim bakayım döktürmüşlerdir sayfaları ama nerdeee.... semocum çok sevimdim canım allah sağlık sıhhat versin cinsiyet falan boş.ilk çocuğun kız olması güzel oluyor büyüdükçe hem arkadaş hem yardımcı.
Bana gelecek olursak çok kilo aldım bi 3 kilom sağlam var. Henüz tartılmadım bir kaç gün tartılmayı düşünmüyorum. Bu yazıyı okuyan arkadaşlarım lütfen ses verin...
tatlim senin öyle kafana takman gereken bir kilon yok bence illede biraz zayifliim diyorsan 60 bence ideal boyuna göremerhabalar. Şuan kimler buraya takılıyor konuşuyor bilmiyorum ama imrendim diyebilirim yalnızım öyle arkadaşım yok hele diyet oo
1.71. 64 canım bugünden itibaren tekrar donuyorum yaş 22
merhabalar. Şuan kimler buraya takılıyor konuşuyor bilmiyorum ama imrendim diyebilirim yalnızım öyle arkadaşım yok hele diyet olunca insan arkadaş arıyor aranızda olmak istiyorum
pişiyee dayanamammm hiç bide domatesle zeytin ahhh afiyetler olsun iyi akşamlarıBen birde bugün yediklerimi yaziim bari
Ama bugün cok oldu yaa cocuklar kahvaltida pisi istedi bende hem kizarttim hemde luup yedim
Kahvalti
4 pisi,beyaz peynir,cay
Saat 12 de 1 haslanmis yumurta
Aksam
1 tabak menemen yaninda 1 dilim ekmek
Hosgelmissin canim....tatilin nasil gecti?
Zeyascim bence sen kilonu fazla takma cnm önemli olan senin ve bebisin sagligi. tabiki asiri kiloda alma saglikli beslen ama cokta takma canim.
Hoşbulduk sisilim çok güzel geçti tatilim.epeyce eğlendik. Ama ben hamile değilim kiiiii gece gece karıştırdın heralde canım
Geçmiş olsun semocum dikkat et kendine.vallaben günahımla sevabımla + 2 kilom ile aslanlar gibi burdayımSelam kizlar,
Nasilsiniz bakalim? neler yaptiniz? :)
Bayramda kacamak yaptiniz, gelmeye cesaretiniz yok demi cadilar
Ben gecen hafta, carsamba, persembe, cuma hastaydim i$e gelemedim. Bogaz agrisi vardi, simdi iyiyim sukur.
aynen canın silkelenip kendimize gelelim biran önce...melabaaaa,
ben burayı unuttum biliyor musunuz? tatildi bayramdı. diyet neydi???
bugün silkinmem, ve verdiğim kilolara aldığımı geri vermem lazım. ne kadar karmaşık. 18den sonra azıma bir şey koymayacağım ve hergün 45 dakika yürü denvir yürü.
bugün ilk günüm. hadi kendimzie gelelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?