Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kızlarr,

kimseler yok dmeişsin hakkatende yokmuş, semoşum hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum ama
kızın olcakmış çoks evindim allah gönlüne göre verid sanki

nesil, nerelerdesin cnmmmmm

ankaralım hoşgeldin bende ankaradyıms en nerdesin ?

tatilden gelenler, kilo alanlarrrr herkese selam olsun
bende kilo aldım biraz dogum günü telaşımızda geçti ve artık burdayım bugünde klarataya sıtart verdimm :)

Günaydınlar... bugün tartıldım ve tam tamına 2 kilo artıdayım bu hafta toparlayabilirsem kendimi süper olcak.okadar yorgunumki heryerim ağrıyor kızlar

Geçmiş olsun semocum dikkat et kendine.vallaben günahımla sevabımla + 2 kilom ile aslanlar gibi burdayım

aynen canın silkelenip kendimize gelelim biran önce...

selam zeyas, eeeh bayram tatilin nasil gecti? iyi geldimi?
simdi daha iyiyim canim i$ yerinde biri hastaydi banada ondan gecti.

2 kilo muuuuuuu
sen azimli kizsin toparlarsin hemencik ama sporla beraber toparla birden canim, daha cabuk sonuc alirsin, hevesinde kirilmaz. bide sende kilo direnci vardi bayramdan önce. insallah onuda kirarsin

helloww, selam babyyyy, sende hosgeldin :)
nassin arim balim petegim?

sagol canimmmmm, evet kizimiz olucak insallah. Annesi sevsin onu, sabah erken uyandi herhalde oda benimle, karnimda hareket ediyor surekli :) cok super bir sey yaa valla :)

sen nördün dökul bakalim, kilo aldinmi????

aldım sanırım birazzz kilo ama nekadar bilmiyorum
sabah tartılcam,

sen nasılsın maşalah kuzuya :)

Güzel geçti canım koşturmaca ile bitti hemencik.birsürü iltifat aldım kayınvalidem kızdı hasta olursun daha zayıflama falan dedi.elticim hiç yorum yapmadı kilo mevzusu hiç açılmadı.2 kiloyu veririm hemen eminim canım spor yapcaktım bugün belim tutuldu şuan sıcak su torbasını koydum belime kas gevşeticimide sürdüm oturdum dizi izliyorum.

Merhaba Kızlar

3 gündür kuzumla uğraşıyoruz acile gittik ateşi bir türlü düşmedi sabaha kadar başını bekledik İlk gün çok fenaydı 40 dereceyi gördük dr iğne yaptıda öyle düştü sonra ilacın etkisi gidince tekrar fırlıyor ateş... . Ortalıkta salgın varmış dr öyle söyledi zaten hastanelerde daha çok çocuklar var ..ateş düşürücü ilaç veriyoruz hooppp kusuyor bizde çareyi fitilde bulduk ...Çook şükür bugun daha ateşi çıkmadı inşallah atlatmıştır..

Gelelim diyete vallaha 3 gündür diyet falan yapmıyorum kuzumun yanında ayrılmıyorum hep dışarıdan söyledik yemeği eşimle hazır yedik... uykusuz olunca kahve yanında çikolata falan derken bayağı cozuttum ama hiç umrumda değil yeterki kızım iyi olsun ben veririm bu aldıklarımı....

yarına iyice bir asılacam diyete sporada başlayacam inşallah...

Zeyas hoşgeldin. 2 kilo çabuk verirsin oturmamış kilo çabuk veriliyor...

Geçmiş olsun adacım rabbim kuzuna acil şifalar versin

aldım sanırım birazzz kilo ama nekadar bilmiyorum
sabah tartılcam,

sen nasılsın maşalah kuzuya :)

insallah fazla almamissindir canim
bende bugun daha iyiyim sukur, carsamba ve persembe cok kotuydu bogazim

haha desene zeyas tam tahmin ettigim gibi, iltifat etmemesi :-D
haha kayinvalide nin oyle demeside hosuna gitmistir senin
oyyy gecmis olsun nasil oldu? yanlis hareket mi yaptin?

selam adacim,
cook gecmis olsun, kiyamam ya tatlisko simdi daha iyiMI?
canim nacizhane bir sey soylemek istiyorum, atese elma sirkesi cok iyi geliyormus. Ahmet maranki oyle dedi.

kizin iyi olsunda, diyeti her zaman yaparsin

Teşekkürler Canım , Bu arada sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bulunduğun ortamda lavanta bulundur mikropları yok ediyormuş.. Lavantayı cam bir kase yada fanus döküyorsun üzerine kaynar su döküyorsun hem güzel bir koku yayıyor etrafa hemde odadaki bütün mikropları öldürüyormuş.saraçoğlu söyledi )) Hamileyken bende çalışıyordum iş yerinde yapıyordum ve hiç hasta olmamıştım...

Canım tavsiyen için çok saol araştırırım denerim. Çok şükür şuan normal ateşi ...inşallah tekrar çıkmaz ateşi

haha desene zeyas tam tahmin ettigim gibi, iltifat etmemesi :-D
haha kayinvalide nin oyle demeside hosuna gitmistir senin
oyyy gecmis olsun nasil oldu? yanlis hareket mi yaptin?

selam adacim,
cook gecmis olsun, kiyamam ya tatlisko simdi daha iyiMI?
canim nacizhane bir sey soylemek istiyorum, atese elma sirkesi cok iyi geliyormus. Ahmet maranki oyle dedi.

kizin iyi olsunda, diyeti her zaman yaparsin [/QUOTE]

hoşıma gitmezmi hemde nasıl gitti ama kiko almayaydım iyiydi. Belim çok kötü ya sol bacağıma vuruyor ağrısı iki büklüm yürüyorum doğrulamıyorum sol sırt kemiğim taş gibi.tutuldu sanırım.şimdi kardeşim gelcek çağırdım biraz istirahat edwyim geçer inş

lavanta, aaa adacim bunu kesin yapicam canim!!!!
insallah cikmaz atesi

olsun canim 2 kilo cok degil. verilir geride, sen simdi diyeti bosver, dinlenmene bak. insallah bel agrin gecer hemncik.

herkese mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 165 kilom 60. 5-6 kilo vermek istiyorum.sigarayı bıraktıktan sonra 10 kilo aldım. önceden zayıftım.yalnız gerçekten de akşamları geç uyuduğum için pc başında çok vakit geçiriyorum ve ne bulsam yemek istiyorum.çerezler cipsler kolalar yemekler. birde güzelce üzerine yatıyorum.böylelikle 1 yılda baya kilo aldım. aslında bakınca kilom fazla durmuyor ama en azından 54-55 olmak benim için yeterli diye düşünüyorum

N'apıyonuz bebeler

Napalım velantin seni bekliyoz nerde bu kadındiye. Bide aldığımız kiloları vermek için debeleniyoruz. Sen ne yaptın kilon ne durumda

Hoşgeldin aramıza berenderin kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen ideal kilon o bence.

gunaydin valentimmmmm: iyiyiz yavrum sen nasilsin? :)
gunaydin zeyasim: canim belin nasil oldu daha iyimisin?
gunaydin masumum: bizde seni öperik datlim, tartildinmi :)

günaydın herkeslere,

bir günlük gibi buralara yazmaya devam. bu bana çok iyi geliyor. sadece artık yediklerimi dün diye anlatmayı planlıyorum.

dün ne yedim?:
sabah 2 neskafe
öğle: klasik karatay kahvaltısı
ara:2 şekersiz türk kahvesi
akşam(18.30): 1 büyük tabak bulgur pilavı 1 bardak ayran
1 sütlü neskafe daha

45 dakika yürüdüm.

artık günde 4-5 kupa kadar içtiğim sütlü neskafeyi biraz sınırlandırmayı düşünüyorum. çünkü hem kafein hemde inek sütü metabolizma yavaşlatıyormuş. kafeinsiz bir filtre kahve bulursam arada içerim yine de. hergün yürümeyi ihmal etmiyeceğim ve akşamları en geç 18.de dükkân kapanacak. birde sabahlar için tam buğday ekmeği yaptım.bundan sonra düzenli yapmaya karar verdim. sabahları 1-2 dilim yemenin iyi olacağını düşünüyorum.

bu arada 67lere kadar düşen ben tam 70.7 kiloyum. olsun vericem vericem vericem.ilk hedef 65.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…