Günaydın semocum günaydın denvir günaydın masumm....
Belim bugün biraz dahha iyi. Ma kilom fenalardaaa canımı sıkıyor tartıda 68 görmek.
kizlarrrrrrrrrr,
kizimin odasini bu renk tonlarinda dusunuyorum. Nasil?
http://www.klijntje.nl/klijntje-stijl/projecten/taupe-met-een-tintje-ecru/
evet 5 yada 6 gün oldu sporla birlikte gidiyo bakalım daha çok yolum var 54e kadarsen kaç kiloya kadar inmek istiyosun
bayıldııııımmmmm semo çok tatlı.beyaz renk çok şık ve asil duruyorkizlarrrrrrrrrr,
kizimin odasini bu renk tonlarinda dusunuyorum. Nasil?
http://www.klijntje.nl/klijntje-stijl/projecten/taupe-met-een-tintje-ecru/
Canım tebrikler yaa bende bir başlayabilsem süper olcak.Merhaba kızlar,
Bugun itibarı ile başlıyorum sıkı diyetime
sabah
karatay kahvaltısı
öğle
soğan suyu
akşam
zeytinyağlı patlıcan yemeği
iki kaşık bulgur pilavı
cacık
çay ve spor bugun başlayacam inşallah ....
Hoşgeldin çiçekadir tabiki aramoza katılabilirsin.düzenli paylaşım yaparsan hem bize hem kendine fayda sağlarsın.burda birbirini motive etmek çok önemlikızlar benide alın aranıza ya.
bende spora başladım akşamları altıdan sekize kadar spora gidiyorum akşam saat 5 den sonra yemek yemiyorum bol su ve probiyotik yoğurt yiyorum sonuçları yazacağım bende 66 kilo ile başlıyorum. bugün salı pazara kadar devam bakalım ne olacak bende 52 kiloya kadar inmek istiyorum. :)
evet masum karataya basladim ins bu sefer bozmadan ilerleyebilirim. sende basladin mi karataya...sabah kahvaltimi 9.30 gibi yaypiyorum ama saat 3 gibi acikiyorum seninde oyle oluyor musemoo renkler güzel cnm bende beyaz aldım oglanlara aksesurlarla renklendirdim
yok tartılmadım cnmmm
ada karataya start vermişsin sen :)
sabah 4 adet ceviz yiyorum iki yumurta biraz peynir 6 adet zeytin yarim domates ve salatalik....sen nasil hazirliyorsun ceviz az mi ki???? ondanmi acikiyorum......ada bende başladım 8 de kahvaltı yapıp 4 te ikinci ögünü yiyorumm
acıkıyorsan arada süt ayran içç leptni bozmuyor birde eksik mi yiyorsun acabaa birşeyleir ?
akşamları çok geç uyuyorum. gece 3 bazende 4. akşamları 17.00 da yemek yersem gece 4e kadar 11 saat geçmiş oluyor. o zaman açlıktan ölürüm galiba. uykumu düzene sokamıyorum. henüz işim de başlamadı. evdeyken maalesef sabah 9 da uyanamıyorum. öğlen 13.00 gibi uyanabiliyorum.sizce ben ne yapmalıyım. gece kaç gibi yemek yemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?