Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın semocum günaydın denvir günaydın masumm....
Belim bugün biraz dahha iyi. Ma kilom fenalardaaa canımı sıkıyor tartıda 68 görmek.

Günaydın semocum günaydın denvir günaydın masumm....
Belim bugün biraz dahha iyi. Ma kilom fenalardaaa canımı sıkıyor tartıda 68 görmek.

sikma caniniiiii, moralini yuksek tut bir an once iyilesmene bak sen ev i$leri falan yapip zorlama kendini bak gelirsem döverim bak

Merhaba kızlar,

Bugun itibarı ile başlıyorum sıkı diyetime

sabah
karatay kahvaltısı

öğle
soğan suyu

akşam
zeytinyağlı patlıcan yemeği
iki kaşık bulgur pilavı
cacık

çay ve spor bugun başlayacam inşallah ....

Selam kızlar merhaba

bende yaklaşık olarak 4 aydır evliyim ve evlendikten sonra 7 kilo aldım. bende bu yöntemi uygulamaya başlayacağım. hadi bakalım hayırlısı. herşey Eşim için. onun için yapacağım bunu ve 66 dan 50 kiloya düşeceğim. çünkü benim vucudum kşlo almaya çok musait eger kontrol etmez isem alır basını gider :) :)

hadi bugünden sonra beraberiz bakalım neler olacak :) şans dileyin....

selam kızlar bende sizinleyim ve bugünden itibaren başlıyorum 66 kiloyum ve hadef 50 kilo almak. herkese kucak dolusu sevgiler. bol bol bol şans

evet 5 yada 6 gün oldu sporla birlikte gidiyo bakalım daha çok yolum var 54e kadar sen kaç kiloya kadar inmek istiyosun

kızlar benide alın aranıza ya.
bende spora başladım akşamları altıdan sekize kadar spora gidiyorum akşam saat 5 den sonra yemek yemiyorum bol su ve probiyotik yoğurt yiyorum sonuçları yazacağım bende 66 kilo ile başlıyorum. bugün salı pazara kadar devam bakalım ne olacak bende 52 kiloya kadar inmek istiyorum. :)

semoo renkler güzel cnm bende beyaz aldım oglanlara aksesurlarla renklendirdim
yok tartılmadım cnmmm

ada karataya start vermişsin sen :)

kizlarrrrrrrrrr,

kizimin odasini bu renk tonlarinda dusunuyorum. Nasil?

http://www.klijntje.nl/klijntje-stijl/projecten/taupe-met-een-tintje-ecru/
bayıldııııımmmmm semo çok tatlı.beyaz renk çok şık ve asil duruyor
Canım tebrikler yaa bende bir başlayabilsem süper olcak.
Hoşgeldin çiçekadir tabiki aramoza katılabilirsin.düzenli paylaşım yaparsan hem bize hem kendine fayda sağlarsın.burda birbirini motive etmek çok önemli

semoo renkler güzel cnm bende beyaz aldım oglanlara aksesurlarla renklendirdim
yok tartılmadım cnmmm

ada karataya start vermişsin sen :)
evet masum karataya basladim ins bu sefer bozmadan ilerleyebilirim. sende basladin mi karataya...sabah kahvaltimi 9.30 gibi yaypiyorum ama saat 3 gibi acikiyorum seninde oyle oluyor mu

zeyascim baslarsin bir belinin agrisi gecsin.... nasil oldun?

ada bende başladım 8 de kahvaltı yapıp 4 te ikinci ögünü yiyorumm
acıkıyorsan arada süt ayran içç leptni bozmuyor birde eksik mi yiyorsun acabaa birşeyleir ?

ada bende başladım 8 de kahvaltı yapıp 4 te ikinci ögünü yiyorumm
acıkıyorsan arada süt ayran içç leptni bozmuyor birde eksik mi yiyorsun acabaa birşeyleir ?
sabah 4 adet ceviz yiyorum iki yumurta biraz peynir 6 adet zeytin yarim domates ve salatalik....sen nasil hazirliyorsun ceviz az mi ki???? ondanmi acikiyorum......

5-6 ceviz bol peyinir 15 adete yakın zeytin yiyorumm,

arada süt ayrann iç ögün sayılmıyorrr

akşamları çok geç uyuyorum. gece 3 bazende 4. akşamları 17.00 da yemek yersem gece 4e kadar 11 saat geçmiş oluyor. o zaman açlıktan ölürüm galiba. uykumu düzene sokamıyorum. henüz işim de başlamadı. evdeyken maalesef sabah 9 da uyanamıyorum. öğlen 13.00 gibi uyanabiliyorum.sizce ben ne yapmalıyım. gece kaç gibi yemek yemeliyim?

Aksamdan saatini kur sabah erkenden kalk bak aksam erkenden nasil yorgun düsersin.Bence biran önce yap ve uykunu düzene sok.

Elbette öyle şimdi daha da çok istekli oluyor insan.
güne salata ve kefir sütü içerek başlıyorum. birde dün sporda tam 640 kalori yaktım. umarım istediğim kiloya düserim.

sizlerede bol sanş

Günaydın güzellikler,
dün güzel bir gün geçirdim. abartmadım. düşük glisemikliler dışına çıkmadım ve sadece 1 neskafe içtim.
sabah: kendi yaptığım tam buğday ekmeğinden 2 dilim
Türk kahvesi
öğle: 1 domates, 12 zeytin
1 neskafe
akşam: Hamsi Tava (hamsiyi çok severim yaşadığım yerde bulmak altın bulmak kadar değerli. Çok özlemiştim yedim.)salata, 2 çay kaşık fıstık ezmesi

ve tam 70 dakika yürüdüm tempolu, 4.5 km ,250 kalori. Yani balıkları affettrdim kendime.

Tartılmamayı düşünüyordum hergün ama alışkanlık. Regl olduğum halde eksi de gördüm. Yani bu yola aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…