Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kızlar bende sizinleyim ve bugünden itibaren başlıyorum 66 kiloyum ve hadef 50 kilo almak. herkese kucak dolusu sevgiler. bol bol bol şans

hosgeldin aramiza cicek,

umarim en kisa zamanda diledigin kiloya ulasirsin
bunu esin icin degil canim, kendin icin yapmalisin.

boy, yas kac canim?

günaydın kızlarrrrr

dün eve giderken ceviz almıştım kabuklu eve gittim birde baktmım oda nesi hepsi küflüüü
sabah cevizsiz kkk yaptm napalım bugün giderken alıcma artık yenisinii

masum cum, sen biraktin mi karatayi devammi?

cnm ben bıraktım karatyı
bayram öncesi birqaz sıkıntılaırm vardı karatay özen isteyen bir diyet hergün yemek yapıcaksın hazırlıycaksın filan filan
kilom çok artmadı ama bırkamıştım bayram geçti dogum günü geçti derken yine başlaıdm zaten şöle bir asılsam yılbaşında rahat 7 kilo veririm ,:)))

insallah gider 7 kilo kiz, yeni yila 59 kilo mu gircen sen :)
nasil girersen oyle gidermis

masummmm, cevizleri geri gotur aldigin yere goster.

insallah gider 7 kilo kiz, yeni yila 59 kilo mu gircen sen :)
nasil girersen oyle gidermis

masummmm, cevizleri geri gotur aldigin yere goster.

ay götürdüm hemen parasını iade aldım
yold agelirkende teyze fıstık satıyormuş fıstık aldım 1 poşet kavrulmamışş
degişiklik olurrr

5-6 ceviz bol peyinir 15 adete yakın zeytin yiyorumm,

arada süt ayrann iç ögün sayılmıyorrr

Bende bugun biraz peyniri artırdım cevizi 5 e çıkardım...Bugun daha iyiyim sanırım yumurtalar küçük eşim almış küçük küçük yumurtalar iki tanesi belki 1,5 yumurta anca yapar..Bunlar bitsinde ben gideyim güzel güzel yumurtalar alayım ))

Sabah
karatay kahvaltısı

öğle
soğan suyu ( Şuan içiyorum )

akşam
zeytinyağlı yeşil fasülye ve cacık

akşam spor yaparım inşallah yine spor tembelliğim başladım benimde hiç ayarım yok bir başlayınca spora gündüz akşam yapıyorum . tembelleşincede hiççç yapasım gelmiyor...

640 kalori mi? Neler yapıyorsunuz ve ne kadar süre de.

selam canım

40 dakika koşu bandında tempolu yürüyorum ( buraya dikkat asla koşmuyorum tempolu yürüyüş yapıyorum ) sonra 20 dakika da eliptik bisikleti kullanıyorum oda tempolu. bu şekilde ilerliyorum şimdilik. benim basen sorunum olduğu için sürekli bu eğitmanları kullanıyorum.

Canım benimde koşu bandım ve eliptik bisikletim var ama onların üzerindeki şu kadar kalori yaktınız göstergesine çok inanma önemli olan senin kaç dakika yaptığın ben de ilk zamanlar süper bu kadar kalori yakıyorsam diye seviniyordum ama spor saolunda bir hocaya sordum dediki o göstergelere çok bakmayın dedi....

Bende günlük 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum 15 dakikada eliptik bisiklet yapıyorum . tabiii şu aralar spor tembelliğim var ama inşallah bu akşam onu kıracam ...))

ay götürdüm hemen parasını iade aldım
yold agelirkende teyze fıstık satıyormuş fıstık aldım 1 poşet kavrulmamışş
degişiklik olurrr

ee iyi yapmissin canim
valentin nerelerde ya, nesilde kayip, kucuk cadi da yok ortalarda

bende koşu bandında 45 dakika yürüyorum. hatta dün 70 dakika yürüdüm. artı eliptikle de bir o kadar yaksan en fazla 400-450 falan olur. bence de sizin ölçüler yanlış. ama gerçekten o kadar yürüyüş yapmak iki günde bile farkettiyor devam edelim arkadaşım...

Zeyas geçmiş olsun canım,düşmanları çatlatmana sevindim ayrıca

2 kilo da ben aldım son 10 gün diet yapmadım.Pazartesi toparlandım ve 67 ile yeniden başladım.Dün son mercimek olayımızı unutarak bir koca tabak mercimek yemeği yedim tepeleme bulgur pilavının yanında çok yorulmuştum tüm gün koşturmaktan akşam dokuzda eve gidince ,oğlanın yenmemiş yemek tabağını sofrada bulunca ,yazık olmasın günahtır diye yedim.Neyse sabahtan beri bir kahve ile duruyordum ama öldüm açlıktan.eve gelir gelmez az biraz peynir biraz fıstık ezmesi ile kendime geldim.Böle işte benden haberler...reglim bitti ,diete hız vermenin zamanıdır dostlar.

Gız iyice hababam sınıfı olduk valla mezunları vermeye başlayalım

Semo tatlım oda çok güzel.Sade olması ve yumuşak renkler her zaman güzeldir.Daha erken vaktin var şimdi hiçbirşey alma canım.Son aylarda alışverişini yap iyi değil şimdiden .Eskiler hep öyle nasihat verirdi.

velantin bacım hoşgelmişisn,

bak snein fıstık emzmene çözüm buldum ben bugün fıstık yiyim biraz dedim ama kavrulmuş almışım
karatayd aolmuyor o eve gidince çocuklara fıstık ezmesi yapıcam rondodan çekip
biraz yag ve şekerde ekleiycem

ne kadar süredir devam ediyorsun ve değişiklik gördün mü ben 3 gündür yapıyorum bunu ilk iki gün sadece 15 dk kalıyordum dün ilk kez çok kaldım üstünde. faydasını gördüysen yaz lütfen

koşu bandında ve bisiklette süre ile birlikte yazıyor. walla bende onların yalancısıyım o zaman :) :) :) ben bunu bir araştırır yazarım size.

ne kadar süredir devam ediyorsun ve değişiklik gördün mü ben 3 gündür yapıyorum bunu ilk iki gün sadece 15 dk kalıyordum dün ilk kez çok kaldım üstünde. faydasını gördüysen yaz lütfen
canim, spor benimhayatimda hep var birhafta araversem bile diger hafta mutlaka baslarim... sporun cok faydasi var ozellikle pop ve baldir bacaklaricinsuper topluyorbenim oyle oldu normal kilomdandaha azgorunuyorum kiyafet alirkende oyle benimle ayni kiloda olan arkadasimdan birbedenkucuk aliyorum oda siniroluyor bana. ama o spor yapmiyorbu yuzden daha kilolu duruyior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…