Elbette öyle şimdi daha da çok istekli oluyor insan.
güne salata ve kefir sütü içerek başlıyorum. birde dün sporda tam 640 kalori yaktım. umarım istediğim kiloya düserim.
sizlerede bol sanş
Günaydın semocum günaydın denvir günaydın masumm....
Belim bugün biraz dahha iyi. Ma kilom fenalardaaa canımı sıkıyor tartıda 68 görmek.
selam kızlar bende sizinleyim ve bugünden itibaren başlıyorum 66 kiloyum ve hadef 50 kilo almak. herkese kucak dolusu sevgiler. bol bol bol şans
Selam kızlar merhaba
bende yaklaşık olarak 4 aydır evliyim ve evlendikten sonra 7 kilo aldım. bende bu yöntemi uygulamaya başlayacağım. hadi bakalım hayırlısı. herşey Eşim için. onun için yapacağım bunu ve 66 dan 50 kiloya düşeceğim. çünkü benim vucudum kşlo almaya çok musait eger kontrol etmez isem alır basını gider :) :)
hadi bugünden sonra beraberiz bakalım neler olacak :) şans dileyin....
semoo renkler güzel cnm bende beyaz aldım oglanlara aksesurlarla renklendirdim
yok tartılmadım cnmmm
ada karataya start vermişsin sen :)
masum cum, sen biraktin mi karatayi devammi?
cnm ben bıraktım karatyı
bayram öncesi birqaz sıkıntılaırm vardı karatay özen isteyen bir diyet hergün yemek yapıcaksın hazırlıycaksın filan filan
kilom çok artmadı ama bırkamıştım bayram geçti dogum günü geçti derken yine başlaıdm zaten şöle bir asılsam yılbaşında rahat 7 kilo veririm ,:)))
insallah gider 7 kilo kiz, yeni yila 59 kilo mu gircen sen :)
nasil girersen oyle gidermis
masummmm, cevizleri geri gotur aldigin yere goster.
5-6 ceviz bol peyinir 15 adete yakın zeytin yiyorumm,
arada süt ayrann iç ögün sayılmıyorrr
640 kalori mi? Neler yapıyorsunuz ve ne kadar süre de.
selam canım
40 dakika koşu bandında tempolu yürüyorum ( buraya dikkat asla koşmuyorum tempolu yürüyüş yapıyorum ) sonra 20 dakika da eliptik bisikleti kullanıyorum oda tempolu. bu şekilde ilerliyorum şimdilik. benim basen sorunum olduğu için sürekli bu eğitmanları kullanıyorum.
ay götürdüm hemen parasını iade aldım
yold agelirkende teyze fıstık satıyormuş fıstık aldım 1 poşet kavrulmamışş
degişiklik olurrr
onlar artık gelmiyor semş bende anladımm
selam canım
40 dakika koşu bandında tempolu yürüyorum ( buraya dikkat asla koşmuyorum tempolu yürüyüş yapıyorum ) sonra 20 dakika da eliptik bisikleti kullanıyorum oda tempolu. bu şekilde ilerliyorum şimdilik. benim basen sorunum olduğu için sürekli bu eğitmanları kullanıyorum.
Canım benimde koşu bandım ve eliptik bisikletim var ama onların üzerindeki şu kadar kalori yaktınız göstergesine çok inanma önemli olan senin kaç dakika yaptığın ben de ilk zamanlar süper bu kadar kalori yakıyorsam diye seviniyordum ama spor saolunda bir hocaya sordum dediki o göstergelere çok bakmayın dedi....
Bende günlük 45 dakika yürüyüş bandında yürüyorum 15 dakikada eliptik bisiklet yapıyorum . tabiii şu aralar spor tembelliğim var ama inşallah bu akşam onu kıracam ...))
bende koşu bandında 45 dakika yürüyorum. hatta dün 70 dakika yürüdüm. artı eliptikle de bir o kadar yaksan en fazla 400-450 falan olur. bence de sizin ölçüler yanlış. ama gerçekten o kadar yürüyüş yapmak iki günde bile farkettiyor devam edelim arkadaşım...
canim, spor benimhayatimda hep var birhafta araversem bile diger hafta mutlaka baslarim... sporun cok faydasi var ozellikle pop ve baldir bacaklaricinsuper topluyorbenim oyle oldu normal kilomdandaha azgorunuyorum kiyafet alirkende oyle benimle ayni kiloda olan arkadasimdan birbedenkucuk aliyorum oda siniroluyor bana. ama o spor yapmiyorbu yuzden daha kilolu duruyiorne kadar süredir devam ediyorsun ve değişiklik gördün mü ben 3 gündür yapıyorum bunu ilk iki gün sadece 15 dk kalıyordum dün ilk kez çok kaldım üstünde. faydasını gördüysen yaz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?