Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Harika bu beni daha da mutlu etti. benimde sürekli giymekten çekindiğim kıyafetler var bunların hepsi için daha çok SPOR yapacağım. ben yeni farkına varıyorum bunun.

sağol

hosgeldin, bidaaa gitme uzun uzun gidiyon. özletiyon kendini.

yav gadin, hergun paylasim yapican demedik mi biz sana! hergun gir nur yuzunu gorelim, sonra git tum gun ne halin varsa gör.

yok lokumum, almiycam daha fikir edinmek icin bakiniyorum geziniyorum oyle :) ama bu yatak odasina bayildim, bebek adami yaptiktan sonra sizlere de resim atarim insallah.

KIZLAR

yeşiltopuk.com da Diyetisyen Merve Bilge Atalayın yaptığı 30 adımda kilolardan kurtulma diye ropörtaj var. okumanızı tavsiye ederim.

çok öptüm.

Tamam Gomtanım,

odayı ben de cidden çok beğendim gomtanım!

karnının resmini çek her ayın belirli günü... sıpaya gösterirsin ilerde

Hoşbulduk balım

şeker niye ekliyorsun öyle mi seviyor çocuklar?

yahu yine şimdi görüyorum çoğu mesajları herkes bir sürü yazmış ben de gözükmüyordu...zeyas nirlerde yaf

bende yazim yediklerimi,
Sabah:saat 7 de 2 kasarli tost,1sütlü sekerli kahve

Öylen:saat 17 gibi 1 tabak domates corbasi,biraz sebzeli tavuk ,2 pogaca(komsum göndermis evdekiller yiyince sicak sicak tutamadim kendimi

Kizlar ben yeni yazillan mesajlari neden sayfaya girdiyimde göremiyorum simdi farkettim dünden beri böyleymis
sizde böylemi?

günaydın bugün kendimi yorgun hissediyorum ben. siz nasılsınız?

dün ne yedim:,
sabah: 1 minik tam buğday ekmekciği,1 mandalina
1 neskafe
öğle: 2 yumurta omlet, domates,zeytin,peynir
ara:1 Türk kahvesi+incirli lokum
akşam 5-6 çiğköfte, salata
1 neskafe

18.de yeme faslım bitmişti. 2 saat sonra falan 45 dakika tempolu yürüdüm. Sonra bir sürü ev işi. Kışlıkları dolaplardan indirme gibi bir gaflette bulundum. Hiç haftaiçi yapılır mı bu? Evde her yer her yerde. Amacım eşimin uzun kollu gömleklerini bulmaktı. Buldum yıkadım. Noldu bu akşama da heralde 20den fazla gömlek var ütülenecek.!..of of.. Birde 23.00 karalahana çorbası yaptım. Pişmiş mi diye 1 çorba kaşığı tadına baktım. Aslında yememeliydim. ama çalışınca eve gelip hazır yemeğinin olması için bazen gece yemek yapıyorum. Kızım da yine çok geç uyudu. 1 di galiba..Çok yorgun ve uykusuuz hissediyorum.

Ama aç karnına yatağa girmek çok rahatlatıcı bişey değil mi?

konuya sadık kalıp paylaşım yapan arkadaşlar teşekkürler son sayfalar hep sohbete dönmüş ilk sayfalarda konunun verdiği mesajı alabildik

ben bu saate kadar ne yedim bakalım;

sabah 07:30 da yarım litre limonlu ılık su içtim. sonra yulaf ezmesi ile kahvaltı yatım 8 de evden çıktım.
09:00 yarım litre su içtim. 10:20 de probiyotik yoğurt yedim bir tane...... gün böyle geçiyor. böyle devam etsin lütfenn :) :)

selam kızlar nasılsınız velantinimmm cnm çocuklara çok şekersz gelmezmmi ya şeker katmazsam ?

semoş bencede karnının fotosunu çek her ay :)

bugün tam karataya kahvaltısı yaptım kızlar ver elini karatay, ctesileride tartılmaya devame diyoruz dimi bu arada burda çok fazla misafiri görünüyor gizliden takip edenlere selam olsunn

Tamam Gomtanım,
odayı ben de cidden çok beğendim gomtanım!
karnının resmini çek her ayın belirli günü... sıpaya gösterirsin ilerde

ha soyle, buralarda gözumuzun önunde ol hep
hee yaaa odaya ben bittim zaten, simdi aksesuarlar nerde var nerde yok onlara göz atiyorum
hee gecen hafta cektim göbusumu, 2 hafta sonra yine cekicem :)))

ayy pardon ya çok afedersinn

hahaha
bidaaa sohbet etme, cok konusuyon sende

iyilik sukur canim, sen nassin?
burayada koyammi giz garnimi

konuya sadık kalıp paylaşım yapan arkadaşlar teşekkürler son sayfalar hep sohbete dönmüş ilk sayfalarda konunun verdiği mesajı alabildik

sen git kendi isine baksana ya, insanlari rahatsiz etme sacma yorumlarinla.
Kendine sakla yorumlarini.

ayy semo napayım ya sohbetimizede karrışacaklar artık , uslüp yanlış üstadım bir kezz,
,nsalar laf konuşurken düşünmüyor sanırsma neysee konuşmayada gerek yokk

semoşş karnını burayada koy tebi kız, bakarızzz:)))

bugün ögledende tavuk salata yogurt yiycem
yılbaşına kadar tam karatay yaksam garanti 7 kilom gider:)

haha evet ya en sinir oldugum sey, konunun icerigini basliktan anlamiyorsan.... senin zekanda kitlik var demektir, sayfalari gezmiste mi$ mi$.

hee tm canim aksam vaktim olursa cekip koyarim tontis
karataya full devam diyosun he verirsin canim 7 kilo neyki peeehhhh

diyet bölümüne çocuğunun odasının boyasını yazmış bide benim zekamı sorguluyo

Ya dayanamayacağım konuya dalıyorum arkadaşlar..bak canım biz 1 senedir burda beraberiz üzüntümüzü sevincimizi de paylaşıyoruz diyetimizizde yapıyoruz.senin gibi topic topic gezip her konuya yorum yapanlar anlayamaz bunu.kapişşşş

Biz burada bütün gün diyeti konuşmuyoruz hayata dair şeylerden de bahsediyoruz mutluluğumuzu üzüntümüzü de paylaşıyoruz. uzun süredir hep birlikte yazıyoruz buraya birbirimizi tanımasakta önem veriyoruz birbirimize...Semoşun hamile olması bizi çok mutlu etti sevincini paylaştı .. Yani bebğinin heycanı yaşması odasının rengini bizlerle paylaşması çok normal. Ama siz rahatsız oluyorsanız yorum yapmazsını ne yediniz içtiniz yazar çıkarsınız gerek yok hamile bir anneyi sinirlendirmeye...

Slm kızlar belimin ağrısı beni mahvetti.halada devam ediyor pazartesiden beri yatıyorum dün doktora gittim iğne yapıp gönderdiler randevu alıp ortepedi bölümüne gitcem.diyet yapamadım sürekli hareketsiz olduğum için kilo aldım.bu sabah 68,5 çıktım.bugün dikkat etmeye çalışıyorum.şimdilik başarılıyım bakalım akşama neler olcak.hepimizi çok seviyorum iyiyki varsınz çekemyenler çatlasın patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…