canim, spor benimhayatimda hep var birhafta araversem bile diger hafta mutlaka baslarim... sporun cok faydasi var ozellikle pop ve baldir bacaklaricinsuper topluyorbenim oyle oldu normal kilomdandaha azgorunuyorum kiyafet alirkende oyle benimle ayni kiloda olan arkadasimdan birbedenkucuk aliyorum oda siniroluyor bana. ama o spor yapmiyorbu yuzden daha kilolu duruyior
Zeyas geçmiş olsun canım,düşmanları çatlatmana sevindim ayrıca
2 kilo da ben aldım son 10 gün diet yapmadım.Pazartesi toparlandım ve 67 ile yeniden başladım.Dün son mercimek olayımızı unutarak bir koca tabak mercimek yemeği yedim tepeleme bulgur pilavının yanındaçok yorulmuştum tüm gün koşturmaktan akşam dokuzda eve gidince ,oğlanın yenmemiş yemek tabağını sofrada bulunca ,yazık olmasın günahtır diye yedim.Neyse sabahtan beri bir kahve ile duruyordum ama öldüm açlıktan.eve gelir gelmez az biraz peynir biraz fıstık ezmesi ile kendime geldim.Böle işte benden haberler...reglim bitti ,diete hız vermenin zamanıdır dostlar.
Gız iyice hababam sınıfı olduk vallamezunları vermeye başlayalım
Semo tatlım oda çok güzel.Sade olması ve yumuşak renkler her zaman güzeldir.Daha erken vaktin var şimdi hiçbirşey alma canım.Son aylarda alışverişini yap iyi değil şimdiden .Eskiler hep öyle nasihat verirdi.
Tamam Gomtanım,hosgeldin, bidaaa gitme uzun uzun gidiyon. özletiyon kendini.
yav gadin, hergun paylasim yapican demedik mi biz sana! hergun gir nur yuzunu gorelim, sonra git tum gun ne halin varsa gör.
yok lokumum, almiycam daha fikir edinmek icin bakiniyorum geziniyorum oyle :) ama bu yatak odasina bayildim, bebek adami yaptiktan sonra sizlere de resim atarim insallah.
Hoşbulduk balımvelantin bacım hoşgelmişisn,
bak snein fıstık emzmene çözüm buldum ben bugün fıstık yiyim biraz dedim ama kavrulmuş almışım
karatayd aolmuyor o eve gidince çocuklara fıstık ezmesi yapıcam rondodan çekip
biraz yag ve şekerde ekleiycem
konuya sadık kalıp paylaşım yapan arkadaşlar teşekkürler son sayfalar hep sohbete dönmüş ilk sayfalarda konunun verdiği mesajı alabildik
Tamam Gomtanım,
odayı ben de cidden çok beğendim gomtanım!
karnının resmini çek her ayın belirli günü... sıpaya gösterirsin ilerde
ayy pardon ya çok afedersinn
selam kızlar nasılsınız velantinimmm cnm çocuklara çok şekersz gelmezmmi ya şeker katmazsam ?
semoş bencede karnının fotosunu çek her ay :)
bugün tam karataya kahvaltısı yaptım kızlar ver elini karatay, ctesileride tartılmaya devame diyoruz dimi bu arada burda çok fazla misafiri görünüyor gizliden takip edenlere selam olsunn
konuya sadık kalıp paylaşım yapan arkadaşlar teşekkürler son sayfalar hep sohbete dönmüş ilk sayfalarda konunun verdiği mesajı alabildik
ayy semo napayım ya sohbetimizede karrışacaklar artık , uslüp yanlış üstadım bir kezz,
,nsalar laf konuşurken düşünmüyor sanırsma neysee konuşmayada gerek yokk
semoşş karnını burayada koy tebi kız, bakarızzz:)))
bugün ögledende tavuk salata yogurt yiycem
yılbaşına kadar tam karatay yaksam garanti 7 kilom gider:)
Ya dayanamayacağım konuya dalıyorum arkadaşlar..bak canım biz 1 senedir burda beraberiz üzüntümüzü sevincimizi de paylaşıyoruz diyetimizizde yapıyoruz.senin gibi topic topic gezip her konuya yorum yapanlar anlayamaz bunu.kapişşşşdiyet bölümüne çocuğunun odasının boyasını yazmış bide benim zekamı sorguluyo
diyet bölümüne çocuğunun odasının boyasını yazmış bide benim zekamı sorguluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?